![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
07-09-2007, 01:54 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.837 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ama, mie imi ies 4.2p pe 30g. Cum e fara net? Sau ai net?
Honey Dulci, Answer la question: 1) avem atributiile impartite - scosul dihaniei de dimineata imi revine mie dintr-o multitudine de motive; 2) el are un servici supra solicitant la creier si nu numai, singurul motiv pentru care s-ar da jos din pat la 4 dimineata ar fi pagerul sau copilu' lui propriu (nu vreun copil de ciine) 3) ciinele e al meu, eu l-am vrut, el mi-a zis ce implica (a avut ciine serios vreo 13 ani), am evaluat situatia si stiam de la inceput ca o sa-mi shada pe cocoasa mai mult mie, data fiind situatia lui actuala; 4) el il scoate seara cind eu n-as iesi din casa nici picata cu ceara ca am altele de facut. Deci, all in all cu bucurie, nu iese nimeni mai mult sau mai putin neidreptatit - ce sa-i faci, casa de Balanta La noi e un umidex impresionant de 88%, cele douajsiceva de grade feels like 38, e un aer de abia intra-n nari, trebuie impins cu lopata Am pus pachetelul de scoala la copil (tartinuta cu brinza, morcovei, ardei, castravete, un baton de cereale si-un iaurt), am baut un suc din legumi si ma scurg si eu agale cu spor -------------------- |
| anca veselie |
07-09-2007, 02:40 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
catelul e superb si eu cred ca merita efortul! mi se pare f fain ca ati impartit responsabilitatile, asta imi doresc si eu pe viitor -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
08-09-2007, 03:16 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.837 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ancule
Deja relaxarea a incepuuut, catze m-a lasat sa dorm pina la 6:12 am Acum astept sa-mi iau copilu' de la ora de inot, trebuie trebuie trebuie neaparat sa consemnez vestile bune de ieri: 1) mi-am luat blugi cu 2 nr mai mici. adica 28 cu talie super joasa, iar cu talie normala imi vin 27. N-am mai incpaut intr-o pereche de 28 din liceu. Ceea ce-i bine. 2) 3) i-a mai cazut copilului un dinte I-l lipise directoarea pe o hirtiuta, ca nu mai aveau plicusoare speciale pentru dintisori cazatori, dar a fost ok si asa. As iar am ratat ziua de cintar, ca ... am uitat, m-am imbracat rapid in timp ce ma spalam pe dinti, si tot asa. Azi fac brownies ca mi-e pofta de prajituri de ma usuc Miine trupa danseaza, eu n-am fost in stare sa ma adun... nu ma duc Pup fetele si fuuuug! -------------------- |
| ina_ceva |
08-09-2007, 09:48 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Felicitari pt cele doua nr in minus la blugi
-------------------- |
| nusarich |
09-09-2007, 02:09 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.915 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Felicitari pentru hainute! Cand o sa ajung si eu sa ma laud cu asa ceva... ca mi-s cat o vaca!
Abia astept reteta de brownies... -------------------- |
| ganesha |
09-09-2007, 03:35 PM
|
Ina, Nusa
N-am mai facut ieri brownies, am zis ca mai bine lasa Am fost in padure aseara, de fapt e o padure unde e un fel de reconstituire de muzeu al satului (ca al terment nu-mi vine Azi sper sa fiu mai constructiva!!!!!!! -------------------- |
| Ama.ro |
09-09-2007, 04:17 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 319 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Ganesha, am net..da's ocupata rauuuu!!
Cred ca dupa 1 n-o sa-mi mai trebuiasca regim..o sa am altele pe cap. |
| anca veselie |
10-09-2007, 11:29 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatzaaa!
sa te bucuri de jeansii tommy cu 2 numere mai mici. ce ieftin i-ai luat!!!!!! intrebare: ce e facebooking ? o saptamana frumoasa -------------------- |
| ganesha |
10-09-2007, 11:52 AM
|
intrebare: ce e facebooking ? o saptamana frumoasa Facebook aici - the social bug O saptamina plina si sporica urez la toata lumea!!! Ieri m-am tinut de cuvint pina la urma - greutati libere si scripeti - spate, umeri, brate, piept, si desi nu-s adepta circuitului, am facut si picioare, ca nu m-am putut abtine, tentatia era prea mare!!! Fug la treburi si Acest mesaj a fost editat de ganesha: 10-09-2007, 11:52 AM -------------------- |
| anca veselie |
10-09-2007, 11:58 AM
|
aaa, got it!
sunt si eu pe mai multe site-uri, dar f rar intru pe ele. -------------------- |
| ganesha |
10-09-2007, 12:08 PM
|
aaa, got it! sunt si eu pe mai multe site-uri, dar f rar intru pe ele. Diferenta la asta e ca imbina mesajele gen email cu alea gen txt messeging (yahoo, msn), cu photo share, cu aia cu aia cu aialalta, esti legat de prieteni si nu trebuie sa mai trimiti link-uri de poze, nu mai ai nevoie sa trimiti invitatii ca le treci in calendar si doar bifezi cine vrei sa vina... Cred ca doar 1 in 50 n-au asta, si nusticum naiba, ca fix cind vrei sa te deloghezi iar mai pune x o poza de ieri (care nustiucumnaiba face coincidenta ca-i cu tine), sau mai incepe y un thread cu intrebari existentiale despre tema la fizica, sau se trezeste z sa mai faca un grup, sau se trezeste nu stiu ce persoana pe care n-ai vazut-o de x ani sa te adauge la prieteni (ca nu folosesti id, ci nume si prenume aici) sau tocmai fetele din trupa s-au intors de la spectacol si au pus poze.... Acum de ex ma uitam de 10 minute la pozele fetelor de ieri de cind ele au dansat si eu nu -------------------- |
| julyalina |
11-09-2007, 11:19 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
si ziua de marti?
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ganesha |
11-09-2007, 01:51 PM
|
si ziua de marti? E o coreografie care implica un....baston cu care facem tot felul de chestii cul. E pe muzica unei piese traditionale arabe, ce se numeste Walamara. A fost primul nostru dans de l-am facut vreodata ca trupa, nu stiu de ce, ca e groaznic de greu La mine ni'ca nou... Adica ar fi, dar nu nou, ci doar datator de nestare Ma apuca dorul de duca, vreau cu cortul, n-am fost anul asta deloc, de-acum incep sa nu mai am rabdare, stiu ca n-am sa ajung deloc pina la urma, din tot felul de lipsuri. Apoi n-am stare ca joi e ziua lu' al meu EL, si parca nu mai vine joi odata Din categoria n-am stare abia astept sa inceapa cursurile de dansat, mai sint 2 saptamini, abia astept ... nu stiu ce astept, dar vreau sa-mi iau lumea-n cap. Mai ales ca afara e o ploaie dementa si superba iar eu-s tzintuita aici la scoala, si nu e nici 8 dimineata macar Dar... o noua zi de cucerit lumea!!! -------------------- |
| amalia0701 |
12-09-2007, 08:32 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.324 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ce imi place mie starea aia de "ma mananca in talpi"
Asa is si io acum. Nu ma simt odihnita dupa concediu, asa ca il tot amagesc pe omul meu sa plecam undeva numai noi doi, ca de....... copila incepe scoala luni El nu se prea lasa dus, dar io tot insist Si la noi a plouat infernal de fain ieri, iar acu a iesit un mare soare cu dintziiiiiii Iar mie imi e mereu somn, parca m-a muscat musca tzetze. Nu am mai baut nici cafea, nici ceai negru de duminica -------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| Didi |
12-09-2007, 08:51 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 63 Inscris: 21-08-2007 Membrul Nr.: 374 Dispozitie: Hm... optimista? Sex: Feminin |
'Neata buna!
Acum a vazut si taranul (a se citi, subsemnata) linkul cu poze, de la semnatura Felicitari pentru blugii cei noi, si eu am achizitionat in weekend o pereche, din pacate, marimea 32. Si eu vreau o stare din aia de "ma mananca in talpi", acum chiar duc lipsa de asa ceva... -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 11-10-2008 - 11:54 AM |