![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
12-09-2007, 02:45 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.571 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Pup fetele cele 2 si pe altele
Mi-am trimis poporul care la servici, care la scoala, care in cusca, cu lunch-urile dupa ei (infara de ultimul), eu azi sint acasa o bucata de dimineata si-mi trecea frumos prin cap shugubatza idee cum ca sa stau acasa toata ziua. Iac-asa, ca mai merit si eu din cind in cind, ca si asa n-am mai avut concediu de numaistiucind. Ar trebui sa ma apuc sa fac tortul pentru miine, deocamdata singurul lucru la care am spor e sa pap. Mai planuiesc sa traversez strada sa ma duc la sala, m-a apucat un dor subit, n-am mai calcat pe acolo de cel putin un an jumate, am oroare de sali, nu stiu ce m-a apucat. Am inteles ca cica au si renovat-o, frate! Trebuie sa incep sa lucrez la prezentari, am de facut citeva, plus am de prezentat o dezbatere despre clonari Acum citesc pe forumuri despre tort, am niste mari dileme in legatura cu blaturile, cum sa le depozitez pina miine cind voi pune crema. Na ce probleme am si eu..... la pensie ce-am sa mai fac???? -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Nessie |
12-09-2007, 03:08 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.785 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Da' chair ca ai multe pe cap!
Tu ai sala acasa? Super asa! O zi usoara iti doresc! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
12-09-2007, 03:20 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.571 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Da' chair ca ai multe pe cap! Tu ai sala acasa? Super asa! O zi usoara iti doresc! Ce-i al meu al meu e un treadmill si gantere, ca eu numai in astea cred Nu-mi plac scripetii, DAR am un fel de homegym, nu ca as fi dat vreodata bani pe asa ceva, dar il am de la un prieten care il are de la alt prieten, si cind prietenul nostru s-a mutat dintr-un apart in altul l-a depozitat la noi in beci si apoi i-a fost lene sa-l ia inapoi. Il mai folosesc din cind in cind, doar cind sint prea obosita si mi-as.... pune sanatatea in pericol doar cu gantere, ca in rest.... nu-mi place de nici o culoare, e prea datator de lene. Si mai am un sac de kickbox, ramas mostenire de la frate-miu cind s-au mutat ei in State acum 2 ani. Dar gantera e sfinta, eu gantere fac in general, si sint foarte convinsa si de beneficiile lucratului cu greutatea proprie, fara altceva. Vreo 2 ani de zile am lucrat pe stability ball, e demential, mai ales combinat cu gantere, numai ca m-am plictisit. Eu ma plictisesc repede si am nevoie de variatie Faza e ca nu aparate trebuie, ci vointa si documentatie.... Nu-i nevoie de mai mult de 2 perechi de gantere pentru un antrenament cu totul si cu totul adevarat!!! Acest mesaj a fost editat de ganesha: 12-09-2007, 03:22 PM -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Nessie |
12-09-2007, 03:35 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.785 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Apropo de gantere, eu am probleme mari cu alegerea celor protrivite din multimea celor existente la sala.
Pot sa fac de exempli vreo 15x3 serii lejer cu o gantera de 3 kile, iar cu una de 7 kile nu ies mai mult de 4x2. Si la scripeti am aceeasi problema: cat trag? acolo lucrez cu 10-15 kile la 15x3 serii. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ganesha |
12-09-2007, 05:09 PM
|
Nessie, cred ca asta depinde de fiecare. O regula de aur citita peste tot (si pe care am aplicat-o intotdeauna) e ca: ganterele (ori greutatile la scripeti) trebuie sa fie indeajuns de usoare ca sa poti termina cel putin 3 serii a cite 11 repetitii si indeajuns de grele ca sa te simti obosita la ultimul set".
Nu e o cifra standard, si nu tine de greutatea omului in cauza, ci de puterea lui. Am aplicat mereu regula de mai sus si a mers. Si am marit greutatile tot asa, ascultindu-mi corpul. Nu iese din prima, dar cu nitica rabdare si atentie iese treaba. Seriile... din cite am citit (si practicat pe pielea mea), cica ideal e 3 serii a cite 11-16 repetari. Cica mai multe repetari sau serii ar obisnui muschiul si n-ar face mare brinza. La greutati pe care le resimt undeva mediu merg pina la 16, citeodata 20, depinde. La greutati mari(sau chiar aceleasi greutati dar in zile in care le resimt "grele" - ca si asta e un factor de luat in seama) fac 11 pe set. Ca o marturisire: pe vremea cind ma duceam la sala la propriu nu faceam decit sa ma sui pe treadmill, restul faceama casa - gantere sau gantere si minge. Bicicleta si stairclimber sau altele de astea nu faceam decit o data de 2 ori pe an, asa, daca ma duceam cu cineva care avea chef de socializat la gym. A! si mai voiam sa-ti zic ceva, apropo de gym si slabit: eu m-am apucat de alergat, si cind m-am apucat de alergat serios am dat jos vreo 8-9 kile urgent si degraba Si trebuie sa mai recunosc ca ganterele, si restul am inceput sa le folosesc pentru sanatate (oase, masa musculara, etc) si pentru ca ajuta la alergat Cred ca asta e chestia... cit m-am concetrat pe slabit nu am slabit, cind a inceput sa ma doara in pix si sa fac lucrurile din alt punct de vedere, s-a intimplat si minunea! (am pus mesajul in rosu ca daca uit cumva filozofia sa-mi fie mai usor sa ma back on track -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Nessie |
12-09-2007, 05:45 PM
|
Multumesc frumos! Esti o comoara!
Inseamna ca fac ceva gresit si inca nu am descoperit ce. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ganesha |
12-09-2007, 06:50 PM
|
Resurse:
1) Pe Cool Running se gasesc o gramada, da' o gramadaaaa, de articole si planuri de antrenament, nutritie, etc. De asemenea, au running log care e absolut demential, eu l-am folosit foarte foarte mult si l-as folosi in continuare daca... as avea ce sa loghez in el momentan Programul lor Coach to 5K este absolut demential, eu l-am facut la inceputuri si a mers totul uns. Mi l-am printat, am facut calculele in km De asemenea, au un forum tare fain, e mai mult axat pe race, dar e ok, mie imi place sa citesc despre experientele oamenilor, chiar daca nu fac exact anume chestia aia. E foarte motivational si parca ti se face rusine sa stai cu popoul pe scaun. 2) Articole faine sint si pe Time to run, sint foarte multe chestii interesante despre accidentari, nutritie, psihologie si motivatie. Dar e destul de... la obiect, e mai mult pentru runneri adevarati, dar se poate transla foarte usor informatia si in viata de toate zilele 3) Acum, site-ul meu de suflet The Running Room, poate si pentru ca e foarte... geografic specific, multi oamenii ii stiu si-i vad pe strada... Sint multe articole acolo despre alergat si slabit, despre fdiete, antrenamente, si discutiile merg de la amatori si pina la profesionisti, ceea ce face totul sa fie si mai interesant, pentru ca se poate invata cite ceva de la fiecare, fie ca e vorba despre viata de toate zilele, atitudine, motivatie sau nutritie, antrenament, slabit. Forumul si resursele sint excelente. Au si ei running log, il folosesc si pe el Din proprie experienta: am observat ca log-urile, atunci cind e vorba de antrenamente sint foarte eficiente, ajuta foarte foarte mult!!! Dau o alta stare de spirit, cind termin un antrenament (fie ca e greutati, alergat sau mers) abia astept sa fug sa-l trec, sa trec comentarii despre cum m-am simtit, despre corp, chestii trestii. In zilele in care n-am chef pur si simplu recitesc o zi buna si parca prind aripi! -------------------- Poze multe si marunteeeee
| luchi |
12-09-2007, 07:36 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Imi place ca atunci cand ies la alergat (stam pe malul marii si ar fi pacat sa nu profitam de asta Sper ca prin alergat si biciclit sa-mi maresc capacitatea pulmonara, ca asa nu se mai poate; a, si ceva inot, of course! Thx, si abia astept sa-ti cer sfaturi pro ! Acest mesaj a fost editat de luchi: 12-09-2007, 07:37 PM -------------------- Hate being fat
![]() |
| amalia0701 |
12-09-2007, 08:24 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.821 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Oauuuuuu!
Io ma rusinez tare cand citesc aici. Io-s o lenesa, sedentara, etc.......... Imi gasesc tot felul de scuze sa nu fac miscare. Iar regimul fara miscare NU SLABESTE. Asa ca daca nu gasesc motivatie la miscare, nu mai tzin nici regim Da ma vizualizez Alooooooooo spitalul 999999999 mai aveti locuri cu vedere spre mare? -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| ganesha |
13-09-2007, 04:57 AM
|
Luchi
Amelie Eu dezertez -------------------- Poze multe si marunteeeee
| amalia0701 |
13-09-2007, 07:31 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.821 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
La multi ani EL! Sa te faci bine. Incearca un tonic cu ghimbir, miere, lamaie si propolis. Nasa mea ii zice 'trotil' ca te scoala din galosi -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Amazoana |
13-09-2007, 08:54 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.663 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Neata G
Nasol ca te-ai gripat.Cum te simti azi??? Si pe mine ma paste...o zi am febra, alte 2 nimic.... LA ce ora te-a trezit Dihanel azi? |
| sirafir |
13-09-2007, 09:36 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 38 Inscris: 12-08-2007 Membrul Nr.: 364 |
La multi ani iubiului tau!!! Sa gasiti cat mai multe momente pentru sufletelee voastre si sa aveti cat mai mult spor in toate cele!
long |
| anca veselie |
13-09-2007, 09:53 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.226 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
LA MULTI ANI! pt sotul tau iubit! sa fiti sanatosi si fericiti for ever
cand ma uit la tine in jurnal imi vine cheful de miscare si de sport. deja am ajuns dependenta de miscare, cand nu fac ma simt vinovata... -------------------- |
| Didi |
13-09-2007, 09:54 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 63 Inscris: 21-08-2007 Membrul Nr.: 374 Dispozitie: Hm... optimista? Sex: Feminin |
Nasol ca te-ai gripat.Cum te simti azi??? Si pe mine ma paste...o zi am febra, alte 2 nimic.... Mai, fetelor, sper ca nu se transmite si virtual gripa asta, ca io nu vreau. Imediat dispar de pe forum. La multi ani, sotului tau! Si, sa te insanatosesti cat mai repede, gripa asta are niste simptome deloc placute. -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-08-2008 - 01:02 AM |