![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
13-09-2007, 09:57 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
deja am ajuns dependenta de miscare, cand nu fac ma simt vinovata... Io-s dependenta de lene, cand nu lenevesc ma simt vinovata Ma gandeam sa devin si io EMO MOM : Ma dau cu oja mandrei, imi las bretonul in ochi, imi iau un fond de ten mai alb, un ruj maro, haine negre si devin depresata Acest mesaj a fost editat de amalia0701: 13-09-2007, 10:00 AM -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| bubbles |
13-09-2007, 10:01 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
La Multi Ani sotiorului!!! Sa fiti fericiti inca multi ani de acum inainte
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
13-09-2007, 03:34 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Pup toaaaate fetele dragi si le zic frumos "multumesc pentru urari"!
Eu ma tirii prin casa, da' nu zic ca nu-i fain A primit cadourile inca de dimineata, o carte de la cupil, un set de ceaiuri de la Touch Organic de la mine, ce cuprinde o gramada de ceaiuri de degustat si un ceainic traditional chinezesc din ceramica arsa si 4 boluri chnezesti de degustat si ele tot din ceramica rosie si arsa; i-au placut foarte mult, toata lumea multumita!!! Acum mi-a venit ideea sa mergem sa mincam in oras de prinz, am ochit ceva deja, un restaurant indian unde am fost la masa de Craciun cu sefa mea. Inca nu m-am hotarit, ca mi-s asa de racita, ca oricum n-am sa simt nici un gust Trebuie sa termin de facut tortul, mi-a trecut prin cap sa fac niste shuuri asa cum mincam eu facute de bunica pe vremuri de copilarie.... -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| butterfly |
13-09-2007, 06:06 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 422 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
La multi ani sotului tau!!
Acest mesaj a fost editat de butterfly: 13-09-2007, 06:07 PM -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/] ![]() [/url] |
| nusarich |
13-09-2007, 07:27 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ganesha, La Multi Ani! sotului tau si ani lungi si fericiti impreuna!
Sa te refaci repede! Si pe mine m-a prins ieri o racelutza de nu-mi venea ieri nici sa-mi misc ochii in cap, dar se pare ca o dobor incetul cu incetul. Sper ca definitiv. -------------------- |
| amalia0701 |
14-09-2007, 11:03 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Multumim de flori, dar o cana de ceai din setul sotului nu ne dai? -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| ganesha |
14-09-2007, 03:51 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Dragele, va
Un alt link spre exercitii testate pe propria-mi piele si pe pielea unor persoane de incredere: program de exercitii pentru minge (stability ball) E un pdf bine pus la punct, incepe cu o explicatii si notiuni generale, si apoi sint exercitiile prezentate grafic, foarte usor de urmarit. Mai adaug ca se poate lucra pe minge cam orice se poate lucra pe banca cu greutati, efectele sint chiar mai mari si mai rapide pe minge. Eu inca ma invirt in cerc, am hotarit sa stau acasa si azi -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Nessie |
14-09-2007, 03:58 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Mi-ai facut o pofta cu bila aia de nu se poate!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ganesha |
14-09-2007, 03:59 PM
|
Mi-ai facut o pofta cu bila aia de nu se poate! Am auzit ca se gaseste... sau ma rog, eu stiu lume care are. Stai sa-ti dau pm! -------------------- Poze multe si marunteeeee
| nusarich |
14-09-2007, 05:54 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Mi-ai facut o pofta cu bila aia de nu se poate! Am auzit ca se gaseste... sau ma rog, eu stiu lume care are. Stai sa-ti dau pm! Si eu vreau bila de-aia! Mor ca nu gasesc (si nici n-am timp sa caut). Am inteles ca e buna si pentru cei care au ceva probleme cu coloana, ca mine... -------------------- |
| danyhoney |
14-09-2007, 11:08 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Cu intarziere , urez si eu de bine acelui EL al tau si sa-ti traiasca multi ani !!!!!!
-------------------- ![]() |
| Eu. |
15-09-2007, 07:24 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
La Multi Ani si din partea mea pentru EL
-------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| bpaula |
15-09-2007, 09:12 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 328 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
merci mult pentru linkul cu mingea si iti doresc sanatate multa multa
-------------------- |
| ganesha |
15-09-2007, 03:54 PM
|
Dragelor, inca o tura de multumiri pentru urari!!!
Eu inca mi-s racita, voiam sa alerg miine dar nu-s in stare, mai ales ca e un frigutz crisp si sharp afara si nu e chiar ce-mi doresc pentru raceala mea dospitoare. Well, there's always gonna be a next year Am fost si mi-am pescuit cupilu' de la lectia de inot, a mai trecut un nivel, acum e in 7 din 10, salvamar il face mama Pup -------------------- Poze multe si marunteeeee
| bpaula |
15-09-2007, 08:36 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 328 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
salutare
sper ca te simti mai bine si ca reusesti sa fugaresti raceala cat despre stability ball....cine o fi denumit-o asa??? ca eu nu mai am mult si vin cu nasul de pamant, nada echilibru, jalnica is....acum astept sa te faci bine si sa vii cu niste sfaturi ca sa imi salvezi nasul si celelate parti ale corpului in incercarea de a imi mentine echilibrul si a face exercitiile macar cat de cat cu alergarea era treaba mai usoara, mai bine as fugi vreo cateva ture decat sa ma chinui cu mingea asta -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 10:39 PM |