![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
15-09-2007, 09:18 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.859 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Tu dragutza, cred ca ai umflat-o prea tare. La inceput las-o mai moale pina te obisnuiesti cu ea si vorba aia (enervanta de altfel) practice makes it perfect. In pdf-ul ala, chiar la inceput, sint niste exercitii de super baza, unde te invata cum sa-ti tii echilibrul. Las'ca vine cu timpul, crezi ca numai la tine a fost asa?
-------------------- |
| bpaula |
15-09-2007, 09:45 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 374 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
De umflat am umflat-o cat scria pe cutie ca trebuie sa fie diametrul ei, adica 65 cm. Acum sa stii ca oricum nu ma las, perseverez
Si daca zici tu ca vine cu timpul apoi neaparat trebuie sa si demonstrez ca vine si la mine Numai bine tie si la familia ta -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
16-09-2007, 12:15 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.082 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut draguta.De mult nu am mai fost pe la tine.Felicitari intirziate pentru sotiune ta.
cum poti sa rezisti la atita miscare?La 6 iesi cu Dihanel afara,al meu vede wc la 10-11 -------------------- |
| ganesha |
16-09-2007, 12:26 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.859 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT Numai bine tie si la familia ta Gata, nu mai treci pe-aici? CITAT Salut draguta.De mult nu am mai fost pe la tine.Felicitari intirziate pentru sotiune ta. cum poti sa rezisti la atita miscare?La 6 iesi cu Dihanel afara,al meu vede wc la 10-11 blushing.gif Asa l-am invatat naughty.gif Hello, Akisor!!! -------------------- |
| aki |
16-09-2007, 01:15 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.082 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
CITAT Numai bine tie si la familia ta Gata, nu mai treci pe-aici? CITAT Salut draguta.De mult nu am mai fost pe la tine.Felicitari intirziate pentru sotiune ta. cum poti sa rezisti la atita miscare?La 6 iesi cu Dihanel afara,al meu vede wc la 10-11 blushing.gif Asa l-am invatat naughty.gif Hello, Akisor!!! Nu prea ma acces la calc.Dimineata cit e Sergiu la univ eu dorm,cind ma trezesc sa intru pe calc vine acasa si se aseaza el.Se ocupa cu bussinesul -------------------- |
| ganesha |
17-09-2007, 05:06 AM
|
Gata, meniuri din nou ca e prea multa zapaceala-n viata mea si tind s-o dau in strachini:
Duminica: MD: cereale integrale, ceai(mult) cu o lingurita miere Snack: suc de legume amestecate + mar Prinz: 50 g brinza Gouda, rosii 1 cup, niste bagheta cu 2 linguri salata de vinete Snack: ciocolata Cina: 1 cup piure cu mirodenii si ierburi, un veggie burger, un castravete murat Snack: un shake de proteina Total: 1335 calorii, 29% grasimi, 13.7% saturate De miine incepe o noua saptamina de cucerit lumea!!! -------------------- |
| amalia0701 |
17-09-2007, 07:37 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.368 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Sanatate si o saptamana faina.
-------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| ganesha |
17-09-2007, 10:42 PM
|
Amelie
M-am adunat nitelus pe acasa, trebuie sa plec la biblioteca. Sper sa vin cu un raport onorabil la sfirsitul zilei Se vede ca a venit septembrie, au inceput lucrurile sa miste prin oras, s-a deschis stagiunea la teatru, filarmonica... Abia astept festivalul indian simbata si abia astept festivalul de se cheama LOLA (London Ontario Live Arts ) care se intimpla afara joi, vineri si simbata, si care e super fain. -------------------- |
| dany |
17-09-2007, 10:48 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.620 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Te invidiez ce multa activitate ai in oraselul tau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ganesha |
17-09-2007, 11:00 PM
|
Te invidiez ce multa activitate ai in oraselul tau !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! E activitate, pentru ca nu-i chiar "orasel". Cel putin concerte la zi si activitati artistice n-am ce ma plinge. Timp si bani sa fie -------------------- |
| dany |
17-09-2007, 11:12 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.620 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Oh , ok ! Ma gandeam la "orasel " asa cum e aici ...unde nu se intampla ceva luni intregi ...
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ganesha |
17-09-2007, 11:21 PM
|
Principalul motiv e ca e oras universitar, aici e University Of Western Ontario, care in top 3 intre universitatile din Canada, si pe linga asta mai sint si alte chestii . Concerte cu formatii tari (de la Deep Purple, sau Jethro Tull care vin in noiembrie si Loreena Mckennit care cinta chiar simbata acum si pina la.... Hilary Duff, Gwen Stefani sau alti din astia) sint in fiecare saptamina cam...
Acest mesaj a fost editat de ganesha: 17-09-2007, 11:22 PM -------------------- |
| dany |
17-09-2007, 11:30 PM
|
TE INVIDIEZ !!!!!!!!Sincer
![]() |
| Amazoana |
18-09-2007, 10:08 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Am trecut doar sa te salut si sa te
|
| honey79 |
18-09-2007, 10:23 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.089 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Pupicei dulcei ,albinuta frumoasa. Asa imi dai impresia... ca esti ca o albinuta...alergi toata ziua, esti tot timpul ocupata.
Distractie placuta sambata la Festivalul Indian.Te-asteptam cu poze. O zi frumoasa iti doresc,plina de evenimente placute. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 02:33 AM |