![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
18-09-2007, 12:40 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Raport pe ieri: MD: suc de legume si cereale integrale Prinz: sandwich cu piine integrala, o felie de brinza, masline, ciupe, salata verde, rosie, castravete Snack: o tortilla care invelea agale gouda si niste sunca veggie + rosii Snack: un cookie Cina: ou fiert, toast, shake de proteina Total: 1200 calorii, 24% grasimi, 9.5% saturate, 52% carb, 24% proteine, ok fibre, prea mult sodiu... etc Ma duc sa ma fugaresc ca intru in criza de timp si asa ma enerveaza chestia astaaaa. Ca sa nu mai zic ca azi dimineata cind m-am trezit primul gind a fost ca vreau sa dorm la loc. Pup fetele din goana calulu'! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| bpaula |
18-09-2007, 07:19 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 344 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
Gata, nu mai treci pe-aici? de trecut normal ca trec, de cand ai deschis jurnalul trec mereu sa mai vad cum esti si prin alte jurnale sau pe la neuroni citesc, inca din vremurile vechiului site doar ca nu prea scriu... cat despre minge sa stii ca perseverez, dupa exercitiile de sambata si duminica ieri parca eram toata prinsa in pioneze te-am pupat si eu -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
18-09-2007, 07:44 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Gata, nu mai treci pe-aici? de trecut normal ca trec, de cand ai deschis jurnalul trec mereu sa mai vad cum esti si prin alte jurnale sau pe la neuroni citesc, inca din vremurile vechiului site doar ca nu prea scriu... cat despre minge sa stii ca perseverez, dupa exercitiile de sambata si duminica ieri parca eram toata prinsa in pioneze te-am pupat si eu Ma gindeam eu ca mai treci, Antrenamente si exercitii se mai gasesc cu zecile pe pagina de workouts a celor de la Shape. Sint o gramada pe minge, uneori apare asta chiar din titlul workout-ului, alteori trebuie nu. Sint de toate pentru toti, e fain ca-s structurate pe grupe de interes. Oricum, astia-s oameni seriosi, nu e chiar revista de fimei. Toate exercitiile si planurile lor sint super. -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| aki |
18-09-2007, 07:49 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut draguta.Am trecut sa vad la ce ora il mai duci pe Dihanel...Ce festivitati mai ai...si pe unde mai alergi
-------------------- |
| luchi |
19-09-2007, 07:49 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.454 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- Hate being fat
![]() |
| butterfly |
19-09-2007, 11:16 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 437 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
-------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/] ![]() [/url] |
| luchi |
19-09-2007, 11:27 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.454 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- Hate being fat
![]() |
| aki |
19-09-2007, 11:28 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
De cine-i vorba? -------------------- |
| amalia0701 |
19-09-2007, 11:36 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Daria sa traiasca sa fie sanatoasa ca frumoasa e obligatoriu, doar e fata mamei ei Ma bucur mult pentru ea. Transmite-i salutari, sau mai bine da-mi un mesaj pe privat cu nr. ei sa-i dau io un sms -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| ganesha |
19-09-2007, 12:03 PM
|
Wow, a venit Daria????
Eu fug la trebi, am sa revin (cindva) cu raport - e de bine oricum Pup fetele! -------------------- Poze multe si marunteeeee
| butterfly |
19-09-2007, 12:06 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 437 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
Daria sa traiasca sa fie sanatoasa ca frumoasa e obligatoriu, doar e fata mamei ei Ma bucur mult pentru ea. Transmite-i salutari, sau mai bine da-mi un mesaj pe privat cu nr. ei sa-i dau io un sms dc se poate si eu l-as vrea...tare draga imi e lola -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/] ![]() [/url] |
| Nessie |
19-09-2007, 02:00 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Neata, Ganesha!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Eu. |
19-09-2007, 02:36 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Principalul motiv e ca e oras universitar, aici e University Of Western Ontario, care in top 3 intre universitatile din Canada, si pe linga asta mai sint si alte chestii . Concerte cu formatii tari (de la Deep Purple, sau Jethro Tull care vin in noiembrie si Loreena Mckennit care cinta chiar simbata acum si pina la.... Hilary Duff, Gwen Stefani sau alti din astia) sint in fiecare saptamina cam... Loreena Mckennit glumeam, dar de invidiat, tot te invidiez -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| ganesha |
19-09-2007, 05:12 PM
|
Nessie, asa-i cum zice nenea, dar eu urasc cerealele... muiate
La mine prin casa (copil si sotz) se maninca cerealele cu piure de mere. Eu, n-ai decit sa-i invidiezi pe parintii mei Eu mi-s mare devoratoare de concerte, dar mi-am propus, dupa ce l-am vazut si auzit in fata pe Waters cum imi cinta de "all in all you're just another brick in the wall" sa iau o pauza ca sa nu-mi stric gustul -------------------- Poze multe si marunteeeee
| aki |
19-09-2007, 06:27 PM
|
Ma gindeam ca lorena e cineva de pe sait,dar vad ca este o cintareata
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 06:42 AM |