![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
20-09-2007, 03:29 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.814 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Trec la scris din urma
Aseee, 18 septembrie: MD: suc de legume si-un baton de cereale Snack: 1/3 dintr-o cookie Prinz: 1.5 cup spaghete integrale, cu meatless ground meat Cina (ora 5:30): Snack 3 (ora 8): iaurt 2.5% G. Total: 1344 calorii, 31% grasimi, 12.8 saturate 19 Septembrie: MD (6 jumate dimi): tartina cu philadelphia Prinz (12): banana, tartina cu gouda si salata, suc de legume Snack: 0.12 cup seminte de floarea soarelui, crude, nesarate Cina (ora 6): mamaliga, brinza de vaci, 2 linguri de iaurt, salata de rosii cu ulei de masline, busuioc, menta si patrunjel Snack: veggie burger cu rosie Total: 1354 calorii, 32% grasimi, 10% saturate Na c-am apucat s-o fac si pe asta!!! Uhh, ma simt mai usurata Diseara o sa fie tort ca e zi de nastere, scap cu ocazia asta si de biletele la Loreena M., ca parca parca incepusera sa-mi faca cu ochiul -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| dany |
20-09-2007, 03:47 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.431 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Diseara o sa fie tort ca e zi de nastere, scap cu ocazia asta si de biletele la Loreena M., ca parca parca incepusera sa-mi faca cu ochiul A cui ??? Spune tot -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
20-09-2007, 03:54 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.814 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Diseara o sa fie tort ca e zi de nastere, scap cu ocazia asta si de biletele la Loreena M., ca parca parca incepusera sa-mi faca cu ochiul A cui ??? Spune tot Am zis pe pagina anterioara, penultimul mesaj de pe pagina. Nu stiu de care, de care o sa cumpere mami -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| dany |
20-09-2007, 03:56 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.431 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Scuze , nu citisem si pe pagina anterioara
Happy Birthday to your Daddy !!! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| aki |
20-09-2007, 07:36 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.057 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut draguta
-------------------- |
| ganesha |
21-09-2007, 04:07 AM
|
Sarumina de urare, Dany!
Aki, noi in familie, in septembrie, avem 3 torturi in decurs de 11 zile, in perioada 13-24 M-am intors, gata, nu am rabdare sa mai trec meniul la calcule acum, inceputul a fost cuminte ca intotdeauna (tartina, suc de legume, banane, salata...). Asta pina am ajuns la mama. Care mama mi-a zis ca o sa fie numai tort, avind in vedere ca e timpul saptaminii, aia aia. Dar erau tot felul de chestiuni indiene, in care m-am infipt cu zimbetul pe buze. Si tooort! Iar stepDaddy a ramas cu gura cascata la vederea cadoului, foarte impresionat si bucuros! Iar al meu frate a fost spumos, am ris cu lacrimi, vreau sa-l trimit sa se faca stand up comedian, ca prea se pricepe. Poate-i iau cadou bilet la festivalul de stand up comedy de luna viitoare Si-am incalecat pe-o shea, si am zis povestea-asha! Pup fetele -------------------- Poze multe si marunteeeee
| amalia0701 |
21-09-2007, 06:04 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.124 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
-------------------- Obezitatea ucide !
Tu ce faci sa traiesti ? Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1818 calorii/zi. |
| Eu. |
21-09-2007, 08:54 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Eu, n-ai decit sa-i invidiezi pe parintii mei Eu mi-s mare devoratoare de concerte, dar mi-am propus, dupa ce l-am vazut si auzit in fata pe Waters cum imi cinta de "all in all you're just another brick in the wall" sa iau o pauza ca sa nu-mi stric gustul neatza n-am mai ascultat Loreena de ani de zile, din tineretzi. cred ca diseara il conving pe al meu sa caute pe dc ceva albume tu de ce n-o mai suporti? ai vazut-o cantand live vreodata? daca da, cum e? aa, multumesc mult de reteta de pesto si de materialul despre catei. in w-end trec la studiu -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| luchi |
21-09-2007, 09:03 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.484 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Lorena a fost in Ro vara asta, a sustinut un concert in Bucuresti. Nici eu n-am mai ascultat-o de multa vreme..
A, happy birthday pt toti ai tai. -------------------- Hate being fat
![]() |
| buretel |
21-09-2007, 05:01 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.883 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
deci am pasit in casutza ta sa-ti spun ca m-am indragostit iremediabil de sus-numitul Dihanel
a ta ambetata, Buretica -------------------- |
| aki |
21-09-2007, 07:08 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.057 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Ganesha
Poze cu dihanel mai ai? -------------------- |
| ganesha |
21-09-2007, 11:20 PM
|
deci am pasit in casutza ta sa-ti spun ca m-am indragostit iremediabil de sus-numitul Dihanel a ta ambetata, Buretica Te inteleg perfect Aki, poze cu Dihanel mai am, in link-ul de la semnatura: este un album de se cheama "poze de ici de colo", sint cele mai noi cu el, de pe 3 septembrie. Dar am mai facut asa, cite una doua, am sa le pun. Oricum, creste vazind cu ochii Luchi, sarumina! Eu, n-am vazut-o niciodata live, ea n-a mais cos nici un album din 1998, am impresia ca nici n-a mai facut vreun turneu pina la asta de acum, in care acopera tata lumea . Mie nu-mi place muzica celcita, irlandeza... toata zona aia Amelie, Si o Acest mesaj a fost editat de ganesha: 21-09-2007, 11:20 PM -------------------- Poze multe si marunteeeee
| sirafir |
22-09-2007, 05:18 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 38 Inscris: 12-08-2007 Membrul Nr.: 364 |
ganeshaaa
Simt ca sunt in urma cu o urare din sufletel, nerostita dar gandita; si rostita: Sa iti fie alatur si sa ii fii alaturi taticului cat mai multi ani! |
| aki |
22-09-2007, 06:59 PM
|
Salutari
-------------------- |
| ganesha |
23-09-2007, 11:17 PM
|
Prima zi de toamna
![]() ![]() Trebuie sa-mi scot si eu vara de pe usa si sa-mi montez... toamna O saptamina minunata la tot poporul! Acest mesaj a fost editat de ganesha: 23-09-2007, 11:17 PM -------------------- Poze multe si marunteeeee
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 01:25 AM |