left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Varsta! Are importanta ce varsta ai cand vrei sa slabesti?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

145 Pagini V « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Daca vrei poti!, Aim for the moon, even if you miss you end up among the stars seperator Optiuni V right
aki
mesaj 26-07-2007, 08:27 AM
Mesaj #46

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.822
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...
Sex: Feminin

Eu cred ca-mi pun si eu semne de acestea si sageata de la DVD la CD,ai inteles ca vreau sa spun? tease.gif
O zi frumoasa iti doresc pupic.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.06.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
nusarich
mesaj 26-07-2007, 08:33 AM
Mesaj #47

Iepuras

Raspunsuri: 1.816
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

Ganesha, bravo pentru ambitie si pentru determinare! e buna asta cu semnele prin casa, poate ar trebui s-o aplic si eu...

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Nessie
mesaj 26-07-2007, 10:16 AM
Mesaj #48

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.785
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Buna, fata frumoasa! pupic.gif Foarte frumoase pozele! rolleyes.gif Acum am apucat sa ma delectez si eu cu ele. grin.gif Superbe!! Mi-ar fi placut sa am talent la cantat sau la dansat, dar n-a fost sa fie. Ma bucur pentru tine ca iti faci timp pentru pasiuni, indiferent cat de greu iti este. floare.gif

Apropo de alergat, au am niste dureri la genunchi daca alerg mai mult de 15 min. sorry.gif Am fost la doctor si cica nu am nimic, dar tot ma doare. wacko.gif Tu nu ai probleme de genul asta daca alergi mult?

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
ganesha
mesaj 27-07-2007, 03:05 AM
Mesaj #49

Koala

Raspunsuri: 2.571
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Dragelor, give_rose.gif

Azi am mincat o gramada, si inca mi-e foame. Nu pofte, nu cravings, ci foame sanatoasa ca la copilasi )).gif

Meniu:

MD: paste integrale cu ciuperci si ardei rosu
Prinz: idem MD (pentru ca pregatosem mincarea pt servici si am facut cam mult, asa ca am mincat la MD acelasi lucru)
Snack: banana
Cina: tartinE cu piine alba devil.gif , maioneza (light), sunca de soia si brinza

Total: 1620 calorii, 20 % grasimi, 6% saturate, 61% carb, 19 % proteine, 39 g fibre cheer.gif , 38 mg colesterol cheer.gif , 924 mg sodiu.

Sport: antrenamentul principal: brate, spate si umeri - scripeti (pentru ca am turbat ca nu-mi gaseam o gantera, asa ca am tras de scripeti); antrenament secundar: nitel alergat.

Asteptam ziua de miine sa cucerim iar lumea!

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 28-07-2007, 04:44 AM
Mesaj #50

Koala

Azi a fost zi experimentala )).gif Adica am mincat tot ce mi-a poftit sufletelul, ca sa vad cit de cuminte e el, si la ce anume pofteste. Si am socotit abia seara la final. Deci, sufletelul meu a mincat asa:

MD: 2 felii de piine alba cu fasole batuta (cam o lingura), 1/2 cup de cereale (honey almond)
Prinz: 1 cup mazare si meatless meatballs
Snack: banana
Cina: 2 felii piina alba cu fasole batuta, 1 cup cereale
Snack 2: 1 litru (w00t.gif) suc de piersici

Se pare ca sufletel a fost totusi cuminte din instinct, pentru ca la total a iesit asa:

1700 calorii, 16 % grasimi, 2% saturate cheer.gif , 72% carb (cam mult, si mai ales de porasta calitate, da' na), 12 % proteine, 37 g fibre cheer.gif , 0 g colesterol tease.gif , 1900 mg sodiu.

Si uite asa, a venit si weekend-ul yahoo.gif !

--------------------

Imagine

+Quote Post
ganesha
mesaj 30-07-2007, 04:35 AM
Mesaj #51

Koala

Gata, s-a terminat si w/e-ul! Incepe o noua saptamina cheer.gif

Socoteli:

Simbata - pe drum, mincarea am luat-o cu noi, am fost la niste pesteri, ne-am drumetit prin padure, catarat pe stinci, una alta cheer.gif :

MD: 2 felii de piina cu crema de brinza de vaci (facuta cu ulei de masline, rosii taiate cubulete si patrunjel, piper)
Snack: morcovi si un baton de cereale
Prinz: un cup jumate paste si meatless meatballs
Snack: un cup de ananas propaspat si un baton de cereale
Cina: un egg salad sandwich

Total: 1800 calorii, 22% grasimi, 4% saturate, 57 % carb, 21 % proteine, 21 g fibre (cam putin), 2700 mg sodiu (prea mult!!!), 259 mg colesterol (cam mult, dar nu enorm)

Sport: mers prin padure, urcat, explorat pesterici, topait pe pietre. Onorabil.

Duminica:

MD: pepene, piine, ou si 2 feliute mici de brinza
Prinz: un cartof copt, ulei de masline, putina brinza rasa si patrunjel tocat
Snack: 3 prune uscate
Cina (ora 6): cereale (un cup), veggie burger cu piine si o lingurita maioneza
Snack post workout (ora 8): un shake de proteina
Snack ora 9: 2 nectarine

Total: 1400 calorii, 18 % grasimi, 4 % saturate, 62 % carb, 20 % proteine, 25 g fibre (la limita), 235 mg colesterol, 1300 mg sodiu.

Sport: 2 ore de repetitii, o ora jumate mers cu rolele

La repetitii a fost fain, incepem un dans nou, cu veils (unde am tras un workout pentru brate si umeri de mama-mama )).gif , desi e greu de crezut, ma dor miinile mai tare de la facut giumbuslucuri cu cerceaful ala de matase decit cind lucrez gantere), am stabilit show-urile urmatoare.

Simbata a fost bestial, am fost la Blue Mountain, un loc impadurit, putin muntos, unde sint niste pesteri dragi mie, e deosebit pentru ca e undeva la Georgian Bay si se vede peste apa pina depaaaarte, si e linga un oras port tare frumos. In plus, e un traseu fromos si destul de challenging, am sa pun pozele acusi.

--------------------

Imagine

+Quote Post
aki
mesaj 30-07-2007, 08:05 AM
Mesaj #52

Hiena

Salut,draguta pupic.gif .O saptamina frumoasa iti doresc fara probleme si fara pofte tease.gif
Pup pupic.gif

--------------------
Imagine
Masuratorile :
+Quote Post
Nessie
mesaj 30-07-2007, 06:18 PM
Mesaj #53

Hiena

Ganesha, tare frumoase pozele! floare.gif M-au uns la suflet si la dorul meu de plecat din Bucuresti. w00t.gif

Ma uit la meniurile tale si vad ca tu mananci numai chestiic are pot fi masurate in nutrienti. Eu am o problema aici. doh.gif Mai iau cate o inghititura dintr-o prajiturica de exemplu ( blushing.gif ) si nu stiu cum sa o punctez sau mananc de pranz chestii de la restaurant si nu stiu ce au pus oamenii aia in mancare. wacko.gif Daca nu am mnacarea de acasa e greu sa socotesc.

Tu la pranz, cand esti la serviciu ce faci? Iti aduci de acasa sau iei de pe acolo?

Pupici! pupic.gif

--------------------
+Quote Post
ganesha
mesaj 30-07-2007, 06:58 PM
Mesaj #54

Koala

Ness floare.gif
La servici imi iau mincare de acasa, la gargaunii piticilor mei de pe creier, mincarea tre' sa fie facuta de mina mea sau de mina lu' al meu EL tease.gif Din cind in cind se intimpla ca dimineata sa nu mai apucam sa pregatim, si atunci cumparam de pe aici. Numai ca astia sint obligati sa aiba detaliile nutritionale asa ca nu am nici o problema sa le socotesc la totalul zilnic. Le gasesc online la restaurantele sau fast-food-urile respective, si in plus, le gasesc in myfooddiary sau in calorie-count. Majoritatea localurilor gen franciza (pizza pizza, pizza hut, tim hortons, starbucks, mcdonalds, etc etc etc) sint in bazele astea de date si au toate informatiile online.

Dar se poate aproxima, am mai facut asta cind am mincat din locuri unde nu aveau info-urile respective. De exemplu daca maninci la chinezi, un fried rice e cam la fel la toti chinezii, nu e o diferenta semnificativa la numere. Sau un spring roll... Sau un piure, la modul general, se gaseste in baza de date. Eu aproximez cind nu-s sigura de ceva sau cind mi-e lene grin.gif

In general la mincarurile de le gatesc acasa (inclusiv unele prajituri) am deja socotelile facute. Daca vrei, le pot posta pe undeva la un subiect de retete. Am retete de piine gata calculate, ciorbite, supite, tarte cu fructe, niscaiva prajituri mai festive gen pentru Craciun & co, mincarici...

pupic.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
Nessie
mesaj 30-07-2007, 07:42 PM
Mesaj #55

Hiena

Esti o comoara! hug.gif Ar fi super daca ai timp sa postezi cateva retete. Sunt in pana de idei de mancare in general si in particular, in pana de idei pentru mancare sanatoasa. wacko.gif

Pe la noi e mai greu cu socotitul daca mananci din Regie de exemplu. grin.gif Nu pot numara decat daca stiu exact ce contine mancarea (adica sa fie facuta de mine) doh.gif

--------------------
+Quote Post
danyhoney
mesaj 30-07-2007, 09:45 PM
Mesaj #56

Panda

Raspunsuri: 8.462
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

A , si eu m-as bucura de ceva retete !!!! Cred ca ar fii de folos si la cele care tinem WW...chiar daca avem deja cateva postate . Multumim .

--------------------
Imagine
+Quote Post
aki
mesaj 31-07-2007, 12:28 PM
Mesaj #57

Hiena

Salut.E cald la voi?La noi s-a lasat rece w00t.gif

--------------------
Imagine
Masuratorile :
+Quote Post
ganesha
mesaj 31-07-2007, 04:38 PM
Mesaj #58

Koala

Dragelor. va pupic.gif

Aki, e caldut la noi, vreo 30 de grade cu feels like 35, ca e humidex mic, printr-o minune

Socoteli, luni. 30 iulie:

MD: kefir facut in casa cu toast
Prinz: salata de naut (1.5 cup naut, ulei de masline, patrunjel tocat, ardei taiat cuburi)
Snack: un ou + o felie de piine
Cina: supa de rosii cu paste

Total: 1300 calorii, 23 % grasimi, 6 % saturate, 61% carb, 16% proteine, 33 g fibre cheer.gif , 240 g colesterol (cam mult), 900 mg sodiu cheer.gif

Sport: zi de pauza

Azi e marti si e o zi superba si deosebita lol.gif : sefii mei sint plecati si nu avem sedinta saptaminala de marti, care ma imbatrinea cu fiecare minut de trecea. Daca as bea, as da de baut pentru o asa minune lol.gif

Miine, miercuri, incepe Postul!

--------------------

Imagine

+Quote Post
ganesha
mesaj 01-08-2007, 03:52 AM
Mesaj #59

Koala

Azi ma ascund in scorbura. blushing.gif lol.gif Nu socotesc, nu nimic. O consider cheat day(desi eu de obicei pe alea le socotesc).

Am devorat azi vreo 400 calories worth of gourmet chocolate. Pai povestea e ca in laborator la noi a lucrat o studenta vreo 2 luni, iar azi era ultima ei zi. Si studenta mea, plina de recunostinta pentru rabdarea infinita pe care am avut-o cu ea (adevarul e ca... mi-a stors si ultima picatura de rabdare, a fost cel mai dus cu pluta student pe care l-am avut de cind sint acolo), mi-a adus o cutie de ciocolata Laura Secord. doh.gif (impreuna cu o felicitare de suflet).

M-a uns la suflet totusi - la treburile de la servici era bita cum mai rar am vazut, dar e foarte desteapta in felul ei si m-am inteles demential cu ea. Mi-era tare draga si am stat destul la povesti - mai putin perioada cind am fost eu marcata de evenimentul pierderii, si atunci nu prea aveam dispozitie de socializat. M-a miscat ca a tinut minte ca imi place ciocolata gourmet, si mai ales cea cu menta.

Au fost 400 de calorii care au meritat consumate!!! Vineri vine ca mai are niste treaba de terminat ( i haaa), si am sa-i dau si eu cadouasul pe care azi l-am uitat acasa doh.gif - o bratara ce zice povesti, pe care si-a dorit-o ea tare intr-o zi cind am mers si-am batut impreuna magazine magice.

De miine pe cai cheer.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
aki
mesaj 01-08-2007, 08:14 AM
Mesaj #60

Hiena

Oawwwwwwwwwwwwww,ce buna esti. give_rose.gif
Si eu la servciul nou, am o persoana care ma invata carte,dar mai mult o face din obligatii,ca a rugat-o seful.Dar simt ca-i place mereu sa ma coboare si sa-mi zica vorbe de astea:"E ceva elementar'', ''Ar fi timpul deja sa stii aceste lucruri''Si asa mai departe.Ea imi strica tot cheful de lucru.Eu o inteleg are 27 ani in constructie,dar eu abia incep,cred ca ar trebuie sa fie mai ingaduitoare cu mine.Dar totusi ii multumesc...

--------------------
Imagine
Masuratorile :
+Quote Post

145 Pagini V « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 22-08-2008 - 01:24 AM