![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
26-07-2007, 08:27 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.822 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Eu cred ca-mi pun si eu semne de acestea si sageata de la DVD la CD,ai inteles ca vreau sa spun?
O zi frumoasa iti doresc -------------------- |
| nusarich |
26-07-2007, 08:33 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ganesha, bravo pentru ambitie si pentru determinare! e buna asta cu semnele prin casa, poate ar trebui s-o aplic si eu...
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
26-07-2007, 10:16 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.785 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Buna, fata frumoasa!
Apropo de alergat, au am niste dureri la genunchi daca alerg mai mult de 15 min. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ganesha |
27-07-2007, 03:05 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.571 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Dragelor,
Azi am mincat o gramada, si inca mi-e foame. Nu pofte, nu cravings, ci foame sanatoasa ca la copilasi Meniu: MD: paste integrale cu ciuperci si ardei rosu Prinz: idem MD (pentru ca pregatosem mincarea pt servici si am facut cam mult, asa ca am mincat la MD acelasi lucru) Snack: banana Cina: tartinE cu piine alba Total: 1620 calorii, 20 % grasimi, 6% saturate, 61% carb, 19 % proteine, 39 g fibre Sport: antrenamentul principal: brate, spate si umeri - scripeti (pentru ca am turbat ca nu-mi gaseam o gantera, asa ca am tras de scripeti); antrenament secundar: nitel alergat. Asteptam ziua de miine sa cucerim iar lumea! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| ganesha |
28-07-2007, 04:44 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.571 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Azi a fost zi experimentala
MD: 2 felii de piine alba cu fasole batuta (cam o lingura), 1/2 cup de cereale (honey almond) Prinz: 1 cup mazare si meatless meatballs Snack: banana Cina: 2 felii piina alba cu fasole batuta, 1 cup cereale Snack 2: 1 litru ( Se pare ca sufletel a fost totusi cuminte din instinct, pentru ca la total a iesit asa: 1700 calorii, 16 % grasimi, 2% saturate Si uite asa, a venit si weekend-ul -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| ganesha |
30-07-2007, 04:35 AM
|
Gata, s-a terminat si w/e-ul! Incepe o noua saptamina
Socoteli: Simbata - pe drum, mincarea am luat-o cu noi, am fost la niste pesteri, ne-am drumetit prin padure, catarat pe stinci, una alta MD: 2 felii de piina cu crema de brinza de vaci (facuta cu ulei de masline, rosii taiate cubulete si patrunjel, piper) Snack: morcovi si un baton de cereale Prinz: un cup jumate paste si meatless meatballs Snack: un cup de ananas propaspat si un baton de cereale Cina: un egg salad sandwich Total: 1800 calorii, 22% grasimi, 4% saturate, 57 % carb, 21 % proteine, 21 g fibre (cam putin), 2700 mg sodiu (prea mult!!!), 259 mg colesterol (cam mult, dar nu enorm) Sport: mers prin padure, urcat, explorat pesterici, topait pe pietre. Onorabil. Duminica: MD: pepene, piine, ou si 2 feliute mici de brinza Prinz: un cartof copt, ulei de masline, putina brinza rasa si patrunjel tocat Snack: 3 prune uscate Cina (ora 6): cereale (un cup), veggie burger cu piine si o lingurita maioneza Snack post workout (ora 8): un shake de proteina Snack ora 9: 2 nectarine Total: 1400 calorii, 18 % grasimi, 4 % saturate, 62 % carb, 20 % proteine, 25 g fibre (la limita), 235 mg colesterol, 1300 mg sodiu. Sport: 2 ore de repetitii, o ora jumate mers cu rolele La repetitii a fost fain, incepem un dans nou, cu veils (unde am tras un workout pentru brate si umeri de mama-mama Simbata a fost bestial, am fost la Blue Mountain, un loc impadurit, putin muntos, unde sint niste pesteri dragi mie, e deosebit pentru ca e undeva la Georgian Bay si se vede peste apa pina depaaaarte, si e linga un oras port tare frumos. In plus, e un traseu fromos si destul de challenging, am sa pun pozele acusi. -------------------- Poze multe si marunteeeee
| aki |
30-07-2007, 08:05 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.822 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut,draguta
Pup -------------------- |
| Nessie |
30-07-2007, 06:18 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.785 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ganesha, tare frumoase pozele!
Ma uit la meniurile tale si vad ca tu mananci numai chestiic are pot fi masurate in nutrienti. Eu am o problema aici. Tu la pranz, cand esti la serviciu ce faci? Iti aduci de acasa sau iei de pe acolo? Pupici! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ganesha |
30-07-2007, 06:58 PM
|
Ness
La servici imi iau mincare de acasa, la gargaunii piticilor mei de pe creier, mincarea tre' sa fie facuta de mina mea sau de mina lu' al meu EL Dar se poate aproxima, am mai facut asta cind am mincat din locuri unde nu aveau info-urile respective. De exemplu daca maninci la chinezi, un fried rice e cam la fel la toti chinezii, nu e o diferenta semnificativa la numere. Sau un spring roll... Sau un piure, la modul general, se gaseste in baza de date. Eu aproximez cind nu-s sigura de ceva sau cind mi-e lene In general la mincarurile de le gatesc acasa (inclusiv unele prajituri) am deja socotelile facute. Daca vrei, le pot posta pe undeva la un subiect de retete. Am retete de piine gata calculate, ciorbite, supite, tarte cu fructe, niscaiva prajituri mai festive gen pentru Craciun & co, mincarici... -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Nessie |
30-07-2007, 07:42 PM
|
Esti o comoara!
Pe la noi e mai greu cu socotitul daca mananci din Regie de exemplu. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| danyhoney |
30-07-2007, 09:45 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.462 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
A , si eu m-as bucura de ceva retete !!!! Cred ca ar fii de folos si la cele care tinem WW...chiar daca avem deja cateva postate . Multumim .
-------------------- ![]() |
| aki |
31-07-2007, 12:28 PM
|
Salut.E cald la voi?La noi s-a lasat rece
-------------------- |
| ganesha |
31-07-2007, 04:38 PM
|
Dragelor. va
Aki, e caldut la noi, vreo 30 de grade cu feels like 35, ca e humidex mic, printr-o minune Socoteli, luni. 30 iulie: MD: kefir facut in casa cu toast Prinz: salata de naut (1.5 cup naut, ulei de masline, patrunjel tocat, ardei taiat cuburi) Snack: un ou + o felie de piine Cina: supa de rosii cu paste Total: 1300 calorii, 23 % grasimi, 6 % saturate, 61% carb, 16% proteine, 33 g fibre Sport: zi de pauza Azi e marti si e o zi superba si deosebita Miine, miercuri, incepe Postul! -------------------- Poze multe si marunteeeee
| ganesha |
01-08-2007, 03:52 AM
|
Azi ma ascund in scorbura.
Am devorat azi vreo 400 calories worth of gourmet chocolate. Pai povestea e ca in laborator la noi a lucrat o studenta vreo 2 luni, iar azi era ultima ei zi. Si studenta mea, plina de recunostinta pentru rabdarea infinita pe care am avut-o cu ea (adevarul e ca... mi-a stors si ultima picatura de rabdare, a fost cel mai dus cu pluta student pe care l-am avut de cind sint acolo), mi-a adus o cutie de ciocolata Laura Secord. M-a uns la suflet totusi - la treburile de la servici era bita cum mai rar am vazut, dar e foarte desteapta in felul ei si m-am inteles demential cu ea. Mi-era tare draga si am stat destul la povesti - mai putin perioada cind am fost eu marcata de evenimentul pierderii, si atunci nu prea aveam dispozitie de socializat. M-a miscat ca a tinut minte ca imi place ciocolata gourmet, si mai ales cea cu menta. Au fost 400 de calorii care au meritat consumate!!! Vineri vine ca mai are niste treaba de terminat ( i haaa), si am sa-i dau si eu cadouasul pe care azi l-am uitat acasa De miine pe cai -------------------- Poze multe si marunteeeee
| aki |
01-08-2007, 08:14 AM
|
Oawwwwwwwwwwwwww,ce buna esti.
Si eu la servciul nou, am o persoana care ma invata carte,dar mai mult o face din obligatii,ca a rugat-o seful.Dar simt ca-i place mereu sa ma coboare si sa-mi zica vorbe de astea:"E ceva elementar'', ''Ar fi timpul deja sa stii aceste lucruri''Si asa mai departe.Ea imi strica tot cheful de lucru.Eu o inteleg are 27 ani in constructie,dar eu abia incep,cred ca ar trebuie sa fie mai ingaduitoare cu mine.Dar totusi ii multumesc... -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-08-2008 - 01:24 AM |