![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
01-10-2007, 07:50 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus draga mea!
O pauza e binevenita din cand in cand. Io nu am mai ajuns sa bat munztii patriei, dar ma delectez cu culorile toamnei in drumul de acasa la munca( cu autobuzul O saptamana studioasa. Io m-am hotarat sa invatza zilnic o lectie la engleza -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| ina_ceva |
01-10-2007, 07:56 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Spor la invatat
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anca veselie |
01-10-2007, 09:53 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
mi-ai facut o pofta fantastica de culori de toamna. sper sa ajung si eu in 2-3 saptamani pe la munte.
spor la invatat si o saptamana frumoasa -------------------- |
| ganesha |
02-10-2007, 04:12 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Apropo de culori de toamna, o poza care-mi place mie de ma topesc, facuta anul trecut in fata casei:
![]() In rest, venit de la examen, mai am ore azi dar ajm chiulit, n-am chef sa mai stau, in casa la mine e jale, am de dus si copil la Seikido azi, si miine o zi aiurea, poimiine iar examen.... azi am avut si de predat o lucrare mare si stufoasa... Gata, am venit acasa, o sa treaca prietena mea la un ceai 10 min si la treaba cu mine!!!!! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| aki |
02-10-2007, 05:08 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Bafta la invatat
-------------------- |
| ganesha |
03-10-2007, 04:02 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Acu' iar e noapte, miine iar e zi O zi minunata si plina urez la lume -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| julyalina |
03-10-2007, 09:29 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
si noi uram la fel
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| buretel |
03-10-2007, 01:39 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Bafta Ganesha!
-------------------- |
| aki |
03-10-2007, 02:26 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut.Ce faci?Iar ti-i somn?
-------------------- |
| sirafir |
03-10-2007, 02:37 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 38 Inscris: 12-08-2007 Membrul Nr.: 364 |
Acu' iar e noapte, miine iar e zi O zi minunata si plina urez la lume un mare laugh out loud |
| butterfly |
03-10-2007, 10:24 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 422 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
superba poza :x
tu ai grija de tine pup! -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/] ![]() [/url] |
| ganesha |
05-10-2007, 01:15 PM
|
Incep sa absentez nemotivat
Am niste pofte subite de lactate, cred ca am sa mi le satisfac azi, am sa maninc numai asta ca sa nu-mi mai trebuiasca deloc si sa scap de ele ca tare rele sint. Azi s-ar putea sa traversez strada sa ajung la gym cu ex-colocatara mea, miine o sa fie o zi faina ca ma intilnesc la un Starbuck cu studenta aia de ziceam eu mai demult ca a lucrat la noi in lab. Mi-e tare dor de ea si de palavre, si imi lipseste Starbacks-ul de fiecare zi cu ea (coborams trategic la un ceai verde pe la vreo 10 dimineata, la Starbacks-ul de la parter)...Abia astept sa vad ce a mai facut in lunile astea 2 de cind nu am vazut-o. Pe linga astea, vreau nitica variatie, m-am hotarit sa schimb putin ariile in care voluntariez, si sa incep sa voluntariez si in unele... noi, asa ca azi am sa scriu emailuri si am sa completez niste aplicatii. Pup fetele -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Nessie |
05-10-2007, 01:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Felicitari pentru examene!
Tu faci o facultate online? Ce voluntariezi in prezent si ce te-ar tenta? -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Sexymom |
05-10-2007, 02:08 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
E minunata poza, cum ai reusit sa prinzi baietelul sarind.
Mult succes in continuare. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| ganesha |
05-10-2007, 02:38 PM
|
Hehe, am 20 de ani petrecuti in scoli, mama nu mai e sensibila la chiulul meu
Ness, scoala mea nu e online, doar ca unele teme se submit online. Nu multe, semstrul asta de ex vor fi cam vreo 5. Oricum, absolut TOT ce submitem trebuie submis si la www.turnitin.com , acolo se face puzzle cu infoul ce se gaseste pe tot netul asta, si te prinde de plagiezi sau nu Ariile mele de voluntariat sint cam asa: activism & co pentru drepturi animale, mediu, veg, tot tacimul; factor motivational in cadrul unor comunitati online (gen forum); persoane cu handicap...si ce se mai iveste pe moment (ba fundraising pt ceva, ba alte chestii mititele - festivaluri etc). As vrea sa ma duc nitel in directia emotionat eating, si in cea a copiilor (tutoring, reading groups, chestii din astea). Al meu sot e cam nervos pe tema asta, ca si asa nu-mi ajunge timpul sa ajung in pat ca oamenii, dar mie nu-mi da pace deep down in suflet, iar eu daca n-am pace-n suflet, n-am nimic. As vrea neaparat sa voluntariez la biblioteca, ma folosesc de serviciile lor de atitia ani, incepe sa-mi fie nustiucum sa nu dau nimic in schimb Ma termina rahatul asta de examen de saptamina viitoare... e la fizica moderna, na c-am zis-o -------------------- Poze multe si marunteeeee
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 07:06 AM |