![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ama.ro |
05-10-2007, 03:58 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 319 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
N-am dezertat chiar de tot..va citesc..da' nu pot citi si scrie in jurnalul meu. Nu tiu de ce nu-mi da voie.
Lasa ca-i mai bine..ca ma luai de urechi daca aflai ce dieta tin. |
| ganesha |
05-10-2007, 04:11 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.837 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
N-am dezertat chiar de tot..va citesc..da' nu pot citi si scrie in jurnalul meu. Nu tiu de ce nu-mi da voie. Lasa ca-i mai bine..ca ma luai de urechi daca aflai ce dieta tin. Vaaai, s-a suparat pina si jurnalul pe tine, cu atita absentat nu-ti mai da voie Am trimis niste emailuri la aia de ziceam in postul anterior, ma simt cu inima impacata Gata, mai trag o tentativa de invatat! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
05-10-2007, 05:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.058 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ganesha,
Ama, ti-am scris la tine in jurnal, dar daca tot nu poti raspunde acolo, raspunde la mine, te rog! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| amalia0701 |
06-10-2007, 08:08 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.324 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Pup scolaritza silitoare
-------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| Ama.ro |
06-10-2007, 04:24 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 319 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
SI eu am colesterolul bun..ba chiar f bun.(pe la lim inferioara)In general evitam grasimile..nu numai cele de origine animala.Mai vroiam sa te intreb ceva: ce sa aleg..smantana 20% sau cea 12 % fermentata? |
| buretel |
06-10-2007, 04:32 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.034 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Ariile mele de voluntariat sint cam asa: activism & co pentru drepturi animale, mediu, veg, tot tacimul; factor motivational in cadrul unor comunitati online (gen forum); persoane cu handicap...si ce se mai iveste pe moment (ba fundraising pt ceva, ba alte chestii mititele - festivaluri etc). As vrea sa ma duc nitel in directia emotionat eating, si in cea a copiilor (tutoring, reading groups, chestii din astea). Al meu sot e cam nervos pe tema asta, ca si asa nu-mi ajunge timpul sa ajung in pat ca oamenii, dar mie nu-mi da pace deep down in suflet, iar eu daca n-am pace-n suflet, n-am nimic. As vrea neaparat sa voluntariez la biblioteca, ma folosesc de serviciile lor de atitia ani, incepe sa-mi fie nustiucum sa nu dau nimic in schimb Te admir sincer pt tot ceea ce faci Acest mesaj a fost editat de buretel: 06-10-2007, 04:33 PM -------------------- |
| ganesha |
07-10-2007, 05:51 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.837 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
SI eu am colesterolul bun..ba chiar f bun.(pe la lim inferioara)In general evitam grasimile..nu numai cele de origine animala.Mai vroiam sa te intreb ceva: ce sa aleg..smantana 20% sau cea 12 % fermentata? Ama, uite nuca de cocos, n-are sens sa le mai copii aici. Nu grasimile in general trebuie evitate, ci DOAR cele animale. In rest... sint indispensabile. Nu prea pricep intrebarea cu smintina... Buretel, Ma intorc la fizica mea, noroc ca miine e liber ca e sarbatoare -------------------- |
| anca veselie |
08-10-2007, 09:00 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatza! ce-i cu dieta asta keto? eu nu am auzit de ea
eu sunt cam racita si somnoroasa pupici si bafta la examen! -------------------- |
| julyalina |
08-10-2007, 11:02 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza G
si io ... ce e aia dieta Keto? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Nessie |
08-10-2007, 11:13 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.058 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Keto-ketoza-dieta ketogenica .... mai cunoscuta ar fi ca Atkins.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| ganesha |
08-10-2007, 02:28 PM
|
Ancule si Alinush, Dieta ketogenica e atuncea cind iti autoinduci starea de ketoza (sau cetoza, ma rog, tot aia), printr-o alimentatie care cuprinde cu mult mai multe grasimi decit proteini, iar carbii aduc un aport d ein jur de 2-5% din totalul de calorii. Surprinzator, explicatiile de pe Wikipedia sint destul de onorabile. NU e acelasi lucru cu Atkins, care Atkins permite un nr de carb ce te-ar scoate din ketoza urgent, iar procentul de proteine e mult mai mare decit cel al grasimilor.
La noi e o umezeala de 94% , sint vreo 20 de grazi care feels like 37 ![]() Acest mesaj a fost editat de ganesha: 08-10-2007, 02:28 PM -------------------- |
| Nessie |
08-10-2007, 02:36 PM
|
Mei, la americani Thanks Giving e pe 22-23 nov din cate stiu eu....
Poza asta e superba!!! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? Din 08.10.2008 viata fara abateri |
| anca veselie |
08-10-2007, 02:47 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
da, am citit la repezeala si mi se pare foarte complicat.
de fapt... in ultimul timp imi este extraordinar de greu sa tin dieta, sa ma abtin de la un patratel doua de cioco neagra si de la alte chestii.... nust ce sa ma fac cu mintea asta a mea... incerc cat de cat sa nu mananc tampenii f mari si sa nu mananc seara decat fructe, dar nu-mi iese mereu si parca mereu apare cate o tentatie -------------------- |
| ganesha |
08-10-2007, 02:53 PM
|
Bueeeeey, Nessie, eu nu locuiesc in State, locuiesc in Canadaaaaaaa!!!! La noi Thanksgivingul e cit se poate de astazi (mereu trebuie sa pice intr-o zi de luni), si cu siguranta e astazi pentru ca e zi libera
Ancule, eu nu cred in diete, cred doar in piramida alimentelor si in in principiul echilibrului si atita tot. Nu cred in ceva artificial si care nu coincide cu regulile de baza si care nu poate fi mentinut pentru toata viata. Si nu cred in aratatul bine ca scop, ci doar in sanatate. Dar din cind in cind o mai iau si eu pe aratura, si mai recurg la tot felul de timpenii. Apoi ma rusinez, ca ma gindesc ca sint probleme atit de mari pe lume, iar pe mine ma preocupa cum arat -------------------- |
| anca veselie |
08-10-2007, 02:58 PM
|
multu
pai si atunci CE as putea sa mananc seara? ca era ubun un gref sau un strugurel -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 11-10-2008 - 11:53 AM |