left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

172 Pagini V « < 33 34 35 36 37 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Daca vrei poti!, Aim for the moon, even if you miss you end up among the stars seperator Optiuni V right
Ama.ro
mesaj 05-10-2007, 03:58 PM
Mesaj #511

Ciocanitoare

Grup: Membri
Raspunsuri: 319
Inscris: 9-07-2007
Membrul Nr.: 335
Sex: Feminin

N-am dezertat chiar de tot..va citesc..da' nu pot citi si scrie in jurnalul meu. Nu tiu de ce nu-mi da voie.
Lasa ca-i mai bine..ca ma luai de urechi daca aflai ce dieta tin. )).gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ganesha
mesaj 05-10-2007, 04:11 PM
Mesaj #512

Koala

Raspunsuri: 2.837
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT(Ama.ro @ 05-10-2007, 03:58 PM) *

N-am dezertat chiar de tot..va citesc..da' nu pot citi si scrie in jurnalul meu. Nu tiu de ce nu-mi da voie.
Lasa ca-i mai bine..ca ma luai de urechi daca aflai ce dieta tin. )).gif

Vaaai, s-a suparat pina si jurnalul pe tine, cu atita absentat nu-ti mai da voie lol.gif Ei bine ca traiesti! Hai nu ma pune la incercare, ca imediat ghicesc ca-i keto lol.gif lol.gif Auzi, acum cit e gluma-i panarama, dar ti-ai facut analizele sa vezi ce colesterol ai? Colesterolul e o chestiune care din momentul in care s-a depus n-o mai ia nici naiba de acolo, deci ar tb sa ai valori mari la colesterolul bun. Si pe mine ma batea gindul la keto, dar cu titlu' experimental; imi dau unda verde ca al meu doctor isi scuipa in sin in fiecare an la analize, ca cica un colesterol asa bun ca al meu n-a mai vauzt. Asa ca ma gindeam sa-l stric nitel lol.gif lol.gif Am putea ketona impreuna...Ma mai gindesc eu... deocamdata ii dau cu fizica moderna. Ma bucur ca ai scris floare.gif

Am trimis niste emailuri la aia de ziceam in postul anterior, ma simt cu inima impacata lol.gif

Gata, mai trag o tentativa de invatat! pupic.gif

--------------------

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

ImagineImagine

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Nessie
mesaj 05-10-2007, 05:10 PM
Mesaj #513

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.058
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Ganesha, pupic.gif multumesc pentru raspunsul cu scoala!

Ama, ti-am scris la tine in jurnal, dar daca tot nu poti raspunde acolo, raspunde la mine, te rog! pupic.gif

--------------------
Imagine

Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase

Te-ai apucat de numarat calorii?

Din 08.10.2008 viata fara abateri
+Quote Post
amalia0701
mesaj 06-10-2007, 08:08 AM
Mesaj #514

Hiena

Raspunsuri: 4.324
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

Pup scolaritza silitoare pupic.gif

--------------------
[url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
Imagine

OBEZITATEA UCIDE !
Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !
Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :)
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 06-10-2007, 04:24 PM
Mesaj #515

Ciocanitoare

Raspunsuri: 319
Inscris: 9-07-2007
Membrul Nr.: 335

give_rose.gif Ganesha, ai vreo idee despre informatiile nutritionale ale nucii de cocos? unsure.gif
SI eu am colesterolul bun..ba chiar f bun.(pe la lim inferioara)In general evitam grasimile..nu numai cele de origine animala.Mai vroiam sa te intreb ceva: ce sa aleg..smantana 20% sau cea 12 % fermentata?
+Quote Post
buretel
mesaj 06-10-2007, 04:32 PM
Mesaj #516

Koala

Raspunsuri: 2.034
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

CITAT(ganesha @ 05-10-2007, 03:38 PM) *

Ariile mele de voluntariat sint cam asa: activism & co pentru drepturi animale, mediu, veg, tot tacimul; factor motivational in cadrul unor comunitati online (gen forum); persoane cu handicap...si ce se mai iveste pe moment (ba fundraising pt ceva, ba alte chestii mititele - festivaluri etc). As vrea sa ma duc nitel in directia emotionat eating, si in cea a copiilor (tutoring, reading groups, chestii din astea). Al meu sot e cam nervos pe tema asta, ca si asa nu-mi ajunge timpul sa ajung in pat ca oamenii, dar mie nu-mi da pace deep down in suflet, iar eu daca n-am pace-n suflet, n-am nimic. As vrea neaparat sa voluntariez la biblioteca, ma folosesc de serviciile lor de atitia ani, incepe sa-mi fie nustiucum sa nu dau nimic in schimb blushing.gif Visul meu e sa voluntariez la ospiciul de boli terminale, dar au niste sesiuni de training cumplit aiurea, cind pina acum ori am fost la servici, ori la scoala si n-am putut lipsi fix in zilele alea. Si-s doar de 2 ori pe an.

Te admir sincer pt tot ceea ce faci pupic.gif Chiar as vrea sa detaliezi mai mult despre ce ai scris mai sus rolleyes.gif

Acest mesaj a fost editat de buretel: 06-10-2007, 04:33 PM

--------------------
Imagine

Din 09.10.2008 viata fara abateri!
+Quote Post
ganesha
mesaj 07-10-2007, 05:51 PM
Mesaj #517

Koala

CITAT(Ama.ro @ 06-10-2007, 04:24 PM) *

give_rose.gif Ganesha, ai vreo idee despre informatiile nutritionale ale nucii de cocos? unsure.gif
SI eu am colesterolul bun..ba chiar f bun.(pe la lim inferioara)In general evitam grasimile..nu numai cele de origine animala.Mai vroiam sa te intreb ceva: ce sa aleg..smantana 20% sau cea 12 % fermentata?

Ama, uite nuca de cocos, n-are sens sa le mai copii aici. Nu grasimile in general trebuie evitate, ci DOAR cele animale. In rest... sint indispensabile. Nu prea pricep intrebarea cu smintina... blushing.gif adica cum adica ce sa alegi... intre cele 2... ma rog, poti sa reformulezi dilema? pupic.gif

Buretel, give_rose.gif ce anume te-ar interesa sa detaliez?

Ma intorc la fizica mea, noroc ca miine e liber ca e sarbatoare cheer.gif (thanksgiving, tare frumoasa mai e...) Am facut ieri niste poze cu catzel si copil, am sa le pun mai incolo... Gata, gata, fug la invataaaaaat! grin.gif

--------------------

Imagine

ImagineImagine

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
anca veselie
mesaj 08-10-2007, 09:00 AM
Mesaj #518

Lama

Raspunsuri: 5.340
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

neatza! ce-i cu dieta asta keto? eu nu am auzit de ea sorry.gif
eu sunt cam racita si somnoroasa sad.gif
pupici si bafta la examen!

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
julyalina
mesaj 08-10-2007, 11:02 AM
Mesaj #519

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

'neatza G pupic.gif
si io ... ce e aia dieta Keto?

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
Nessie
mesaj 08-10-2007, 11:13 AM
Mesaj #520

Lama

Keto-ketoza-dieta ketogenica .... mai cunoscuta ar fi ca Atkins.

--------------------
Imagine

Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase

+Quote Post
ganesha
mesaj 08-10-2007, 02:28 PM
Mesaj #521

Koala

Ancule si Alinush, Dieta ketogenica e atuncea cind iti autoinduci starea de ketoza (sau cetoza, ma rog, tot aia), printr-o alimentatie care cuprinde cu mult mai multe grasimi decit proteini, iar carbii aduc un aport d ein jur de 2-5% din totalul de calorii. Surprinzator, explicatiile de pe Wikipedia sint destul de onorabile. NU e acelasi lucru cu Atkins, care Atkins permite un nr de carb ce te-ar scoate din ketoza urgent, iar procentul de proteine e mult mai mare decit cel al grasimilor.

La noi e o umezeala de 94% , sint vreo 20 de grazi care feels like 37 grin.gif > azi sint libera, ma duc la mamai & co pentru masa de Thanksgiving... Imi pare rau ca totul e umbrit de examenul la scirbosenia aia de fizica... Si am sa pun si pozele alea cu care am mai amenintat. Pup toate fetele!!! pupic.gif

Imagine

Acest mesaj a fost editat de ganesha: 08-10-2007, 02:28 PM

--------------------

Imagine

ImagineImagine

+Quote Post
Nessie
mesaj 08-10-2007, 02:36 PM
Mesaj #522

Lama

Mei, la americani Thanks Giving e pe 22-23 nov din cate stiu eu.... blink.gif Voi sarbatoriti mai repede? Scuze pentru explicatia fugitiva (si proasta) despre keto! pupic.gif Bine ca ai aparut la timp biggrin.gif

Poza asta e superba!!! w00t.gif Mi-am pus-o la avatar! give_rose.gif Cu ce aparat e facuta?

pupic.gif Pup fata, sa ai o zi frumoasa cu ai tai!

--------------------
Imagine

+Quote Post
anca veselie
mesaj 08-10-2007, 02:47 PM
Mesaj #523

Lama

da, am citit la repezeala si mi se pare foarte complicat.
de fapt... in ultimul timp imi este extraordinar de greu sa tin dieta, sa ma abtin de la un patratel doua de cioco neagra si de la alte chestii.... nust ce sa ma fac cu mintea asta a mea... incerc cat de cat sa nu mananc tampenii f mari si sa nu mananc seara decat fructe, dar nu-mi iese mereu si parca mereu apare cate o tentatie sad.gif hai ca m-am spovedit la tine in jurnal smile.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))

Imagine
[/url]
+Quote Post
ganesha
mesaj 08-10-2007, 02:53 PM
Mesaj #524

Koala

Bueeeeey, Nessie, eu nu locuiesc in State, locuiesc in Canadaaaaaaa!!!! La noi Thanksgivingul e cit se poate de astazi (mereu trebuie sa pice intr-o zi de luni), si cu siguranta e astazi pentru ca e zi libera tease.gif tease.gif Poza nu e facuta de mine, e luata de pe net. Nu stiu de ce, ca am si eu o gramada. Cred doar ca nu ma pot abtine sa nu plagiez nitel tease.gif pupic.gif

Ancule, eu nu cred in diete, cred doar in piramida alimentelor si in in principiul echilibrului si atita tot. Nu cred in ceva artificial si care nu coincide cu regulile de baza si care nu poate fi mentinut pentru toata viata. Si nu cred in aratatul bine ca scop, ci doar in sanatate. Dar din cind in cind o mai iau si eu pe aratura, si mai recurg la tot felul de timpenii. Apoi ma rusinez, ca ma gindesc ca sint probleme atit de mari pe lume, iar pe mine ma preocupa cum arat blushing.gif ... si incerc sa revin pe cararea galbena... Dar oricum, nu minca seara fructe, ca nu face bine la procesul de slabit!!! wink1.gif pupic.gif

--------------------

Imagine

ImagineImagine

+Quote Post
anca veselie
mesaj 08-10-2007, 02:58 PM
Mesaj #525

Lama

multu pupic.gif
pai si atunci CE as putea sa mananc seara? ca era ubun un gref sau un strugurel grin.gif

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post

172 Pagini V « < 33 34 35 36 37 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 11-10-2008 - 11:53 AM