![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
09-10-2007, 07:07 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Sunt si eu curioasa sa aflu raspunsul....
Happy Thanksgiving.... -------------------- ![]() |
| ganesha |
09-10-2007, 11:05 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Pai nu stiu, da' nu fructe
Lipesc ceva poze... tare fain a fost o zi libera, dar ziua de azi a fost atit de cretina ca parca a sters cu buretele uichendul, si pe linga ca a fost cretina, a fost si este tare aglomerata, am iesit din casa la 7 fara 10 dimineata, am sa ma culeg definitiv pe la 9 seara... Pot sa zbier? Deci, poze: Catzel alergind in partea de jos a curtii scolii (e in spatele casei): ![]() Catzel si subsemnata printre frunze, luni, intr-o plimbare rapida prin parc: ![]() Frunzeeeee: ![]() Tamisa mea cea draga, cu nitel de toamna, nitel de pescarusi, ratuste... (tot luni, in aceeasi plimbare rapida in parc) ![]() -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| danyhoney |
09-10-2007, 11:12 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Heyyyyy, zbiara cat poti !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si cand termini ... zvarle cateva frunze de-alea frumos colorate incoace , ok ? -------------------- ![]() |
| aki |
09-10-2007, 11:16 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut ,draga,frumoasa Tamisa.Si voi cu Dihanel foarte frumosi
-------------------- |
| julyalina |
10-10-2007, 07:28 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza G
foarte frumoase pozele am citit si eu in diagonala despre diete keto si mi se pare complicata ... -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Nessie |
10-10-2007, 07:32 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Parca e un colt de rai locul tau! Cand ma uit pe geam la mine nu vad decat blocuri inghesuite, masine bara la bara, oameni nervosi ca nu ajung la timp la serviciu si animale chinuite.
Ma bucur pentru tine ca ai coltisorul tau si ca ai avut un weekend lung si frumos! Sa ai o zi mult mai buna astazi! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| nusarich |
10-10-2007, 07:41 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ce frumoase sunt pozele! Si ce frumoasa esti!!!!!
Acum ma duc sa ma-mpusc! -------------------- |
| michelle |
10-10-2007, 08:47 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Foarte frumoase pozele, mai vrem!
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ganesha |
10-10-2007, 12:46 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Restul de poze cu "coltul de rai" am sa le pun intr-un album, ca sa nu ma mai joc asa... cu cite 2-3. Colturi de rai nu exista nicaieri acolo unde mina omului a reusit sa ajunga (si sa strice, evident). Un petec de frunze e la fel de magic oriunde ar fi el. Eu m-am incapatinat sa vad doar frumosul pe acolo pe unde sint, iar uritul sa incerc sa-l... asimilez ca realitate si doar atit. Ceva gen povestioara aia celebra cu batrinul de pe patul de spital si geamul. Prea multa filozofie... Azi se intrezareste o zi turbata, turbata tareeee, la 8 si 15 trebuie sa duc copil la scoala, la 9 sa ajung si la mine la scoala, la 5 sa plec de la scoala, sa iau copilul, sa ajungem la chiropractor la 5:45, sa ajungem acasa, sa facem lectii, sa ajung la 7 la dansat, de unde am sa plec la 9 ca trebuie sa o ajut pe profa cu ceva si probabil am sa stau la cursul de incepatori... si cind ajung la 10 sa ma apuc de invatat si de vazut ce am de facut pe miineeee.... O ciupercuta de toamna! (sint inebunita dupa ciupercutele care se itesc dintre frunze, cind eram mica si mergeam cu tata in gradina botanica toamna eram de-a dreptul isterizata sa nu cumva sa existe una si sa nu o observ ![]() Pup fetele si le urez o zi magnifica!!! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| amalia0701 |
10-10-2007, 12:57 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Multzumim fata frumoasa pentru bucatzile de Paradis pe care ni le cadorisesti Vreau si io sa merg la munte sa vad padurea.......poate duminica Succes la cuceritul lumii -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| ganesha |
11-10-2007, 05:16 AM
|
Amelie iubita, te
Din seria: nu faceti ca mine sau tot patitu-i priceput sau cine se arde sufla si-n iaurt sau omu' de-ar sti ce-ar pati, dinainte s-ar feri, am de povestit urmatoarea pilda: Ultimele zile au fost ca la nebuni, si sint doar in mijlocul nebuniei. Nebunia inseamna: multa alergatura, mult stres, multe chestii de rezolvat, putine ore de somn si... (aici e esentialul, ca din cele dinainte nu se moare) alimentatie total aiurea - adica macronutrienti in niste procente total nesanatoase, si, implicit, micronutrienti asisderea. Neluind la socoteala datele de mai sus, am sportat normal si am intrat in supraantrenament. Pe care nu l-am bagat in seama. Marti in timp ce copilu' era la Seikido am iesit cu ciine si sot pe terenul din curtea scolii unde se intimpla Seikido. Erau vreo 8 grade afara, eu in maieu, si m-am gindit sa alerg niste ture, si apoi sa prestez ceva genoflexiuni, alea alea. Neluind la socoteala datele de mai sus si supraantrenamentul si frigu'-care-stringe-muschiu , s-a declansat ceva ce semana a febra musculara (pe care, bineinteles, l-am ignorat). Miercuri, dupa o zi la fel de nebuna m-am dus la ora de dans. Care ora s-a transformat in 2 ore (ca am stat si la incepatori - unde se practica miscarile intr-un stil barbar, nu ca la noi unde se face numai coreografie alambicata), si de unde am iesit toata o apa, ma durea totul, da' eram fericita si cu un zimbet timp si larg cit toata fata. Acum au trecut 3 ore de cind am iesit de acolo, si ma doare si sufletul in mine, iar la fiecare pas parca mi se despica toti muschii de la picioare in enshpe, si pe lat, si pe lung. Niciodata o tura de rufe scoase din masina nu a durut asa tare -------------------- Poze multe si marunteeeee
| nusarich |
11-10-2007, 08:02 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
'Neata! Ai grija, Ganesha de durerile astea, ca nu-i a buna. Mi s-a intamplat si mie o data in viata mea sa patesc ceva de genul "ruptura de muschi", dupa un sprint "neincalzit". Ajunsesem ca un drum de 10 minute lejer sa-l fac intr-o ora...
Iti urez refacere grabnica! -------------------- |
| Amazoana |
11-10-2007, 09:11 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.663 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Neata A.
Ce mare s-a facut Dihaneeeeeeeeeeel! Arata foarte bine frunzele, imi dau asa o stare de ... luat in brate..... |
| anca veselie |
11-10-2007, 09:23 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatza
frumoase pozele! si catelul e bestial! si tu de asemenea! nu imi dau seama cum ai rezistat la 8 grade in maieu, eu as fi fost... congelata -------------------- |
| aki |
11-10-2007, 11:32 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut,draguta.Imi pare rau ca ai patit,asa si eu cind ma scap la fuga asa patesc.Intr-o zi alerg 10 cercuri dar a doua zi abea daca pot 3-4,dar lupt sa fac iarasi 10.Azi vad ca ma lasa sper sa pot esi pe teren.
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 12:41 AM |