![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
16-10-2007, 04:48 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Felicitari pentru ca esti fata cuminte si iti urmezi programul!
mie nu imi place bicla deloc! Spor la munca si la invatat! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ganesha |
16-10-2007, 05:42 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.653 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Felicitari pentru ca esti fata cuminte si iti urmezi programul! mie nu imi place bicla deloc! Spor la munca si la invatat! Nici mie nu-mi place bicla pentru ca-i prea statica pentru gusturile mele. Eu nu tin niciodata miinile pe ghidon, nu ma sui pe bicla decit asa... ca pauza de la cotidian, de obicei invat si atunci tin study cards in miini. Sau ma joc cu senzorii de HR care sint linga shea. Dar pe ghidon nu le tin. In rest, tot explodez, nu s-a schimbat nimic de la postarea precedenta si pina acum -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
16-10-2007, 05:49 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Pup invatacica
-------------------- |
| Amazoana |
17-10-2007, 08:57 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Neata Ganesha
Sanatate preferatului meu, Dihanel! Si spor la ce faci azi. Pup, o zi faina! |
| anca veselie |
17-10-2007, 09:56 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatzaaa fata studioasa si cumintica!
mie imi place sa ma plimb cu bicicleta in natura, la sala nuuuu. am fost ieri si am facut 15 min cu bicla statica si ma doare fundul -------------------- |
| aki |
17-10-2007, 11:53 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
salut
-------------------- |
| ganesha |
17-10-2007, 02:15 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.653 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Pup fetele
Dihanel cel mititel AM fost ieri la sala, care sala intre timp fuse renovata. A fost fainut pentru ca eram cam singurica, altfel ar fi fost aiurea de tot, pentru ca au aranjat aparatele foarte foarte incomod, nu stiu cui i-a dat prin cap ideea respectiva. Mi-am luat study cards-urile cu mine si am mai repetat vreo 45 de min pe bicicleta. Am examen azi, care imi sta pe creieri, toata noaptea am visat numai monstruozitati de invatam noi la materia asta, ma duc sa mai citesc nitel, mai am vreo 2 ore jumate pina am autobuz. Cind vin poate duc copilul la piscina, dupa scoala, ca atita ma bate la cap sa-l duc, iar eu am atita de invataaaaaaaat... Tocmai am remarcat cu stupoare Pup fetele si fug la treaba!!! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Sexymom |
18-10-2007, 11:10 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.609 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Cutu al tau e mai gras ca Miruna mea
Zi frumoasa in coltisorul tau de rai.Am vazut pozele si mi-au placut tare mult, e atata liniste la tine. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| julyalina |
18-10-2007, 12:25 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
sananate lui dihanel -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ganesha |
18-10-2007, 01:39 PM
|
Linistea e aparenta, crede-ma pe cuvint! Fac si eu poze la ce-mi face inimioara sa vibreze, ca doar nu-i asa peste tot La examen ieri a fost oribil, obiectul asta e oribil, dar asta e. Acum lucrez la un dead line, care deadline e in vreo 4 ore, trebuie sa ajung cu toate in dinti pina la scoala la timp!!! Pentru azi am planuri mari - ciocolata si inghetata gourmet de la Laura Secord - prinz la restaurantul indian Daca nu ma mai primiti pe aici, inteleg Gata, ma scurg cu voiosie sa termin raportul! Pup fetele! -------------------- Poze multe si marunteeeee
| LadyEowin |
18-10-2007, 01:51 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 50 Inscris: 18-10-2007 Membrul Nr.: 452 |
buna ganesha,
ce exotic suna numele asta... am zis sa fac si eu o vizita in jurnalul tau, recunosc ca abia l-am deschis si n-am citit tot ci doar am frunzarit, dar ma bucur tare ca am regasit energia ta...sincer imi era dor... pup....si o sa mai vizitez dupa ce ma pun la curent cu ce ai mai facut lately... |
| Nessie |
18-10-2007, 02:05 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Daca tot se vorbea de keto, sa raminem in termeni: azi facem incarcarea! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| anca veselie |
18-10-2007, 02:08 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ce bine arata ciocolata aia!!!!!!!!!!!!!
eu me=arturisesc ca pap cioco neagra aproape in fiecare zi -------------------- |
| ganesha |
18-10-2007, 02:09 PM
|
Daca tot se vorbea de keto, sa raminem in termeni: azi facem incarcarea! De ce? Ca asa am chef! (faza cu keto era ca: la keto se face incarcare din cind in cind - incarcare inseamna ca maninci cit mai multi carbi, si apoi revii frumos la keto - no carb, high fat, medium protein. Iar eu ma glumeam, ca in acelasi... spirit am zis ca daca tot ies azi in oras, fac... incarcare cu carbi rai Ancule, eu marturisesc ca nu maninc cioco neagra nici de frica. Cu cit e mai ... maro, cu atit imi merge mai bine la suflet. Iar inghetata... neaparat cu caramel. Gata, tac, ca ma dati afara Ladyyyy, nici nu stii cit ma bucura sa te vad. Te Acest mesaj a fost editat de ganesha: 18-10-2007, 02:12 PM -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Nessie |
18-10-2007, 02:35 PM
|
De ce? Ca asa am chef! M-ai prins cu temele nefacute! (faza cu keto era ca: la keto se face incarcare din cind in cind - incarcare inseamna ca maninci cit mai multi carbi, si apoi revii frumos la keto - no carb, high fat, medium protein. Iar eu ma glumeam, ca in acelasi... spirit am zis ca daca tot ies azi in oras, fac... incarcare cu carbi rai Distractie placuta in oras! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-09-2008 - 11:20 PM |