left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

153 Pagini V « < 37 38 39 40 41 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Daca vrei poti!, Aim for the moon, even if you miss you end up among the stars seperator Optiuni V right
anca veselie
mesaj 18-10-2007, 02:59 PM
Mesaj #571

Lama

Grup: Membri
Raspunsuri: 5.277
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!
Sex: Feminin

eu m-am obisnuit cu cioco neagra de la monti. si din fericire am mai ramas cu niste obiceiuri bune de la el naughty.gif
inghetata... este alta iubire de a mea naughty.gif dar tac si eu tease.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ganesha
mesaj 19-10-2007, 02:43 PM
Mesaj #572

Koala

Raspunsuri: 2.667
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Ahhh, Monti, mare pacalici e nenea ala wacko.gif

Ieri m-am destrabalat... dar tare de tot, exact ca-n grafic lol.gif De fiecare data cind merg la restaurantul indian ma chinui sa nu uit sa pun si eu scortisoara in orez, ca tare bun mai e al lor. Dar mereu uit.
A fost o zi tare faina... mai vreau... si vesti bune, si niscaiva cumparaturi, un cadou mare de la sotz... hm... parca am prins gust.

Azi: inapoi pe cai. Cuminte nutritional si atacam sala!!!!!!! yahoo.gif cheer.gif

Pup fetele si le urez de zi buna si continui tura prin jurnale! pupic.gif

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

anca veselie
mesaj 19-10-2007, 06:43 PM
Mesaj #573

Lama

cu ce te-a cadorisit sotul? naughty.gif
de ce zici ca-i pacalici monti?
pup u si super wee!

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))

Imagine
[/url]
+Quote Post
ganesha
mesaj 19-10-2007, 07:37 PM
Mesaj #574

Koala

Ii zic pacalici ca pacaleste lumea ca sa vinda carti. devil.gif Ca lumea se ia dupa el, ce nene bine e, dar el nu e nene asa bine ca-si urmeaza principiile, ala e corp facut cu sport serios, nu cu cucurile pe care le zice (bine, multe chestii stau in picioare, dar nu-i frumos ce face)

Cadou... am primit o haina de iarna superba, imi doream inca din copilarie asa ceva, e din lina groasa, e scurta, e facuta in Nepal... e tot ce-mi puteam dori la capitolul asta. Si merge cu manusile mele si cu caciula de mi le-am luat anul trecut - tot din lina groasa, tot nepaleze si colorate turbat (ma rog, cit de turbat pot colora niste vopsele pe baza de plante...).

Un weekend super urez la toata lumea!!! La mine nu e nici macar ora oficiala de inceput weekendul, e abia 2 fara un sfert, asa ca ma scurg spre sala, ca acasa am prea multe tentatii si nu ma apuc de nimic, si in plus sala sigur e goala ca e o furtuna suuuupeeerba afara, cu ploaie mare, vint nebun si tot ce trebuie!

Pup fetele! pupic.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
amalia0701
mesaj 19-10-2007, 07:41 PM
Mesaj #575

Taz

Raspunsuri: 3.871
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

CITAT(ganesha @ 19-10-2007, 08:37 PM) *

Ii zic pacalici ca pacaleste lumea ca sa vinda carti. devil.gif Ca lumea se ia dupa el, ce nene bine e, dar el nu e nene asa bine ca-si urmeaza principiile, ala e corp facut cu sport serios, nu cu cucurile pe care le zice (bine, multe chestii stau in picioare, dar nu-i frumos ce face)

Cadou... am primit o haina de iarna superba, imi doream inca din copilarie asa ceva, e din lina groasa, e scurta, e facuta in Nepal... e tot ce-mi puteam dori la capitolul asta. Si merge cu manusile mele si cu caciula de mi le-am luat anul trecut - tot din lina groasa, tot nepaleze si colorate turbat (ma rog, cit de turbat pot colora niste vopsele pe baza de plante...).

Un weekend super urez la toata lumea!!! La mine nu e nici macar ora oficiala de inceput weekendul, e abia 2 fara un sfert, asa ca ma scurg spre sala, ca acasa am prea multe tentatii si nu ma apuc de nimic, si in plus sala sigur e goala ca e o furtuna suuuupeeerba afara, cu ploaie mare, vint nebun si tot ce trebuie!

Pup fetele! pupic.gif

Vrem sa vedem poze w00t.gif
Sa o portzi sanatoasa!

--------------------
Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/]
Imagine
+Quote Post
sirafir
mesaj 20-10-2007, 06:55 AM
Mesaj #576

Amiba

Raspunsuri: 38
Inscris: 12-08-2007
Membrul Nr.: 364

Haina de iarna suna..cu adevarat superb biggrin.gif Sa fii voioasasi energica de fiecare data cand o porti! Sa o inmiresmezi cu aromele tale si sa te simti speciala in ea.

Te hug.gif si urez o saptamana (mai) relaxanta. Am observat ca nu o sa ai examene next week; cred ca a mai ramas un deadline ratacit, right?
+Quote Post
LadyEowin
mesaj 20-10-2007, 01:51 PM
Mesaj #577

Furnica
*

Raspunsuri: 50
Inscris: 18-10-2007
Membrul Nr.: 452

hallo amy(mi-e mai usor sa iti zic asa biggrin.gif )

congratz pentru hainutza sa o porti cu placere si congratz si pentru ziua de cheating, ca na e nevoie si de asta from time to time...

am o intrebare, intrebatoare, cum calculezi u body fat-ul? ca as experimenta si eu sa vad cam cum stau...

pupici
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
ganesha
mesaj 20-10-2007, 02:28 PM
Mesaj #578

Koala

Hehe, sirafir, poetezi ca-ntotdeauna hug.gif Dead-lineuri am normale, nu ratacite, sint 3, da' le dobor eu cheer.gif

Lady, eu imi calculez BF-ul pe www.mybodycomp.com , nu e cea mai fericita alegere, citeodata da rateuri, dar e bun pentru o... idee generala. Sint si unele cintare care fac asta...

Aici e frigutz, intunecos si ploua, si e asa o vreme superba de stat in pijamale colorate si sosete pufoase sub patura, cu un ceai aburind in mina si cu ochii pe fereastra la norii negri care cuuuurg.....si cuuurg, si nu se mai opresc...

Dar realitatea ne obliga sa iesim din casa sa faca catzelul nevoi si sa iau copil de la inot, ca la 8:45 termina lectia.

Pup fetele si le urez un weekend minunat! pupic.gif (Si pozele cu haina vor veni si ele cit de repede, promit!!! Si detalii despre niste nebunii ce-mi trec prin cap lol.gif )

--------------------

Imagine

+Quote Post
ganesha
mesaj 22-10-2007, 03:24 AM
Mesaj #579

Koala

Se pare ca cheat day-ul meu a fost ales gresit de tot... Oh well, asta-i viata, mergem mai departe...

E o toamna cu copaci in flacari afara, si cu ploaie, si cu furtuna, si cu petece de cer albastru clar, si cu de toate... Azi mi-am permis sa nu fac nimic vreo 2 ore, pur si simplu am stat prin casa, in liniste, cu perdelele date de perete spre toamna de-afara, cu Vivaldi, cu al meu sotz care imi citea din National Geographic (lame, stiu, de obicei imi citeste chestii mai palpitante )).gif ), cu miros de piine calda, cu catelul care dormea cuminte, am facut citeva mandale din cartea de la Alex primita de ziua mea... mi-a mers la suflet. (dar s-a terminat repede lol.gif )

Revenind din visari: ziua de joi de cheat day s-a transformat in joi, simbata si duminica, pentru ca mi-a venit, iar eu in perioada asta, litera de lege, nu-mi refuz absolut nimic din ce-mi trece prin cap. Mai ales ca a facut si al meu EL piine frantzuzeasca, aburinda, calda si pufoasa... naughty.gif Asa ca nutritional am zburat pe cele mai inalte cai ale carbilor nefasti

Nici cu sportul nu mi-a prea mers conform planului, ca eu speram alergat, iar din cauza conditiei am ales mers rapid pe incline maxim si viteza mare, asa... de compromis. Probabil ar fi trebuit sa alerg, dar n-am vrut sa trag de mine. Si niscaiva antrenamente cu greutati.

De miine, gata, nu ma intereseaza, chiar daca e abia a treia zi, taiem raul din radacina. Iac-asa tease.gif

Miine s-ar putea sa comit o nebunie, nu stiu inca daca am curaj s-o fac... lol.gif

Pup fetele si le urez o saptamina minunata, plina si fructoasa!!! pupic.gif floare.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
nusarich
mesaj 22-10-2007, 08:09 AM
Mesaj #580

Iepuras

Raspunsuri: 1.854
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

Buna dimineata tuturor!

Ganesha, esti o minune de om! Asa m-ai binedispus cu imaginea de la voi de-acolo de numa... la noi bate vantul, ploua aiurea, trebuie sa mergi la job ca n-ai incotro, mai gasesti si masina plina de resturi alimentare (ca deh, locul ti l-a ocupat altul mai rapid si ai din bloc nu stiu ca exista ghena de gunoi mad.gif )... si-asa as dormi, ca m-a trezit animalul pufos la 4 ca avea chef de alergat prin casa si de mieunat la ploaie (deh, el a dormit ieri ca un erou, nu s-a miscat din loculetzul lui nici cu rugaminti)...

Vreau si eu reteta de paine facuta in casa, ca de asta de magazin m-am saturat.

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Amazoana
mesaj 22-10-2007, 08:50 AM
Mesaj #581

Hiena

Raspunsuri: 4.665
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(

Neata
Te pup A, o saptamana faina! pupic.gif
+Quote Post
ganesha
mesaj 22-10-2007, 12:40 PM
Mesaj #582

Koala

CITAT(nusarich @ 22-10-2007, 08:09 AM) *

... la noi bate vantul, ploua aiurea, trebuie sa mergi la job ca n-ai incotro

Si la noi.... ce te face sa crezi ca la noi nu bate vintul, nu ploua, si nu... trebuie sa mergi la job devil.gif ? Acu' depinde cum decizi sa vezi chestia asta si cum s-o spui... Am descoperit din proprie experienta ca de vad jumatatea plina a paharului mi-e de o mie de ori mai bine... Pentru reteta de piine trebuie sa ma dau bine pe linga al meu. Cind aflu zic )).gif Te hug.gif

Dulci, floare.gif pupic.gif

M-am trezit somnoroasa ca as-noapte nu m-a lasat inima sa nu citesc niste chestii si m-am culcat la 1 si m-am trezit la 5 lol.gif Ce ti-e si cu distractia asta... Sper sa ma tina planurile!!!

O zi minunata la tot poporul!!!

Acest mesaj a fost editat de ganesha: 22-10-2007, 12:41 PM

--------------------

Imagine

+Quote Post
butterfly
mesaj 22-10-2007, 12:41 PM
Mesaj #583

Ciocanitoare

Raspunsuri: 437
Inscris: 3-08-2007
Membrul Nr.: 356
Dispozitie: zdranga...zdranga

mi-e drag sa vin la tine in vizita in jurnal si sa citesc tot...esti plina de energie si ai un fel fain de a povesti pupic.gifpupic.gif

--------------------
Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
anca veselie
mesaj 22-10-2007, 01:05 PM
Mesaj #584

Lama

salutare! si mie imi place sa te vizitez smile.gif eu azi vad jumatatea goala a paharului, pt ca mi-e somn, bate vantul si imi doresc sa reduc la minim drumurile pe afara, dar asta inseamna sa renunt la sala, lucru care nu prea-mi convine sad.gif
te pup dulceeeee si iti urez o super saptamana!

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
sirafir
mesaj 22-10-2007, 06:05 PM
Mesaj #585

Amiba

Raspunsuri: 38
Inscris: 12-08-2007
Membrul Nr.: 364

Privitor la partea plina a paharului: Toate se intanpla cu un scop, ganesha? hug.gif

Ai grija de Dihanel ca tare iti ofera fericire!
+Quote Post

153 Pagini V « < 37 38 39 40 41 > » 
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
1 membri: Panda

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 8-09-2008 - 05:43 PM