![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anca veselie |
18-10-2007, 02:59 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.277 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
eu m-am obisnuit cu cioco neagra de la monti. si din fericire am mai ramas cu niste obiceiuri bune de la el
inghetata... este alta iubire de a mea -------------------- |
| ganesha |
19-10-2007, 02:43 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.667 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ahhh, Monti, mare pacalici e nenea ala
Ieri m-am destrabalat... dar tare de tot, exact ca-n grafic A fost o zi tare faina... mai vreau... si vesti bune, si niscaiva cumparaturi, un cadou mare de la sotz... hm... parca am prins gust. Azi: inapoi pe cai. Cuminte nutritional si atacam sala!!!!!!! Pup fetele si le urez de zi buna si continui tura prin jurnale! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anca veselie |
19-10-2007, 06:43 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.277 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
cu ce te-a cadorisit sotul?
de ce zici ca-i pacalici monti? pup u si super wee! -------------------- |
| ganesha |
19-10-2007, 07:37 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.667 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ii zic pacalici ca pacaleste lumea ca sa vinda carti.
Cadou... am primit o haina de iarna superba, imi doream inca din copilarie asa ceva, e din lina groasa, e scurta, e facuta in Nepal... e tot ce-mi puteam dori la capitolul asta. Si merge cu manusile mele si cu caciula de mi le-am luat anul trecut - tot din lina groasa, tot nepaleze si colorate turbat (ma rog, cit de turbat pot colora niste vopsele pe baza de plante...). Un weekend super urez la toata lumea!!! La mine nu e nici macar ora oficiala de inceput weekendul, e abia 2 fara un sfert, asa ca ma scurg spre sala, ca acasa am prea multe tentatii si nu ma apuc de nimic, si in plus sala sigur e goala ca e o furtuna suuuupeeerba afara, cu ploaie mare, vint nebun si tot ce trebuie! Pup fetele! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| amalia0701 |
19-10-2007, 07:41 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ii zic pacalici ca pacaleste lumea ca sa vinda carti. Cadou... am primit o haina de iarna superba, imi doream inca din copilarie asa ceva, e din lina groasa, e scurta, e facuta in Nepal... e tot ce-mi puteam dori la capitolul asta. Si merge cu manusile mele si cu caciula de mi le-am luat anul trecut - tot din lina groasa, tot nepaleze si colorate turbat (ma rog, cit de turbat pot colora niste vopsele pe baza de plante...). Un weekend super urez la toata lumea!!! La mine nu e nici macar ora oficiala de inceput weekendul, e abia 2 fara un sfert, asa ca ma scurg spre sala, ca acasa am prea multe tentatii si nu ma apuc de nimic, si in plus sala sigur e goala ca e o furtuna suuuupeeerba afara, cu ploaie mare, vint nebun si tot ce trebuie! Pup fetele! Vrem sa vedem poze Sa o portzi sanatoasa! -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| sirafir |
20-10-2007, 06:55 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 38 Inscris: 12-08-2007 Membrul Nr.: 364 |
Haina de iarna suna..cu adevarat superb
Te |
| LadyEowin |
20-10-2007, 01:51 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 50 Inscris: 18-10-2007 Membrul Nr.: 452 |
hallo amy(mi-e mai usor sa iti zic asa
congratz pentru hainutza sa o porti cu placere si congratz si pentru ziua de cheating, ca na e nevoie si de asta from time to time... am o intrebare, intrebatoare, cum calculezi u body fat-ul? ca as experimenta si eu sa vad cam cum stau... pupici |
| ganesha |
20-10-2007, 02:28 PM
|
Hehe, sirafir, poetezi ca-ntotdeauna
Lady, eu imi calculez BF-ul pe www.mybodycomp.com , nu e cea mai fericita alegere, citeodata da rateuri, dar e bun pentru o... idee generala. Sint si unele cintare care fac asta... Aici e frigutz, intunecos si ploua, si e asa o vreme superba de stat in pijamale colorate si sosete pufoase sub patura, cu un ceai aburind in mina si cu ochii pe fereastra la norii negri care cuuuurg.....si cuuurg, si nu se mai opresc... Dar realitatea ne obliga sa iesim din casa sa faca catzelul nevoi si sa iau copil de la inot, ca la 8:45 termina lectia. Pup fetele si le urez un weekend minunat! -------------------- Poze multe si marunteeeee
| ganesha |
22-10-2007, 03:24 AM
|
Se pare ca cheat day-ul meu a fost ales gresit de tot... Oh well, asta-i viata, mergem mai departe...
E o toamna cu copaci in flacari afara, si cu ploaie, si cu furtuna, si cu petece de cer albastru clar, si cu de toate... Azi mi-am permis sa nu fac nimic vreo 2 ore, pur si simplu am stat prin casa, in liniste, cu perdelele date de perete spre toamna de-afara, cu Vivaldi, cu al meu sotz care imi citea din National Geographic (lame, stiu, de obicei imi citeste chestii mai palpitante Revenind din visari: ziua de joi de cheat day s-a transformat in joi, simbata si duminica, pentru ca mi-a venit, iar eu in perioada asta, litera de lege, nu-mi refuz absolut nimic din ce-mi trece prin cap. Mai ales ca a facut si al meu EL piine frantzuzeasca, aburinda, calda si pufoasa... Nici cu sportul nu mi-a prea mers conform planului, ca eu speram alergat, iar din cauza conditiei am ales mers rapid pe incline maxim si viteza mare, asa... de compromis. Probabil ar fi trebuit sa alerg, dar n-am vrut sa trag de mine. Si niscaiva antrenamente cu greutati. De miine, gata, nu ma intereseaza, chiar daca e abia a treia zi, taiem raul din radacina. Iac-asa Miine s-ar putea sa comit o nebunie, nu stiu inca daca am curaj s-o fac... Pup fetele si le urez o saptamina minunata, plina si fructoasa!!! -------------------- Poze multe si marunteeeee
| nusarich |
22-10-2007, 08:09 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.854 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Buna dimineata tuturor!
Ganesha, esti o minune de om! Asa m-ai binedispus cu imaginea de la voi de-acolo de numa... la noi bate vantul, ploua aiurea, trebuie sa mergi la job ca n-ai incotro, mai gasesti si masina plina de resturi alimentare (ca deh, locul ti l-a ocupat altul mai rapid si ai din bloc nu stiu ca exista ghena de gunoi Vreau si eu reteta de paine facuta in casa, ca de asta de magazin m-am saturat. -------------------- |
| Amazoana |
22-10-2007, 08:50 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Neata
Te pup A, o saptamana faina! |
| ganesha |
22-10-2007, 12:40 PM
|
... la noi bate vantul, ploua aiurea, trebuie sa mergi la job ca n-ai incotro Si la noi.... ce te face sa crezi ca la noi nu bate vintul, nu ploua, si nu... trebuie sa mergi la job Dulci, M-am trezit somnoroasa ca as-noapte nu m-a lasat inima sa nu citesc niste chestii si m-am culcat la 1 si m-am trezit la 5 O zi minunata la tot poporul!!! Acest mesaj a fost editat de ganesha: 22-10-2007, 12:41 PM -------------------- Poze multe si marunteeeee
| butterfly |
22-10-2007, 12:41 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 437 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
mi-e drag sa vin la tine in vizita in jurnal si sa citesc tot...esti plina de energie si ai un fel fain de a povesti
-------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/] ![]() [/url] |
| anca veselie |
22-10-2007, 01:05 PM
|
salutare! si mie imi place sa te vizitez
te pup dulceeeee si iti urez o super saptamana! -------------------- |
| sirafir |
22-10-2007, 06:05 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 38 Inscris: 12-08-2007 Membrul Nr.: 364 |
Privitor la partea plina a paharului: Toate se intanpla cu un scop, ganesha?
Ai grija de Dihanel ca tare iti ofera fericire! |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 05:43 PM |