![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
22-10-2007, 08:18 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.814 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Gata, am facut-o! De acum 13 ani n-am mai facut-o
M-am tuns, parul meu e la donatii (aveam putine emotii pe tema asta pentru ca obisnuiam - prost obicei - sa ma vopsesc acum ceva timp, si nu stiam daca se califica), acu' de-ar fi fost vara as fi putut sa-mi etalez fromos spatele meu lucrat la greu -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| LadyEowin |
22-10-2007, 09:11 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 50 Inscris: 18-10-2007 Membrul Nr.: 452 |
wow....this is a change....cat de scurt? pozeeeeeeeeeeee
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| otilici |
22-10-2007, 09:58 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Ai avut curaj,nu gluma! Da,vrem poze pentru exemplificare
-------------------- |
| ganesha |
23-10-2007, 04:28 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.814 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Uocheeeei, am venit cu poze exemplificatoare. Nu arata realitatea intocmai, pentru ca tocmai ne intorsesem din vint de-afara de la plimbat catzel pe coclauri, deci... ce se vede in poze arata doar cit de scurt e parul, si nu CUM sta parul sau CUM e tunsoarea
Astea fiind zise, lipim poza 1: ![]() si poza 2: ![]() Azi nu m-am incadrat deloc in planuri (decit cele alimentare, acolo fuse sfint). Am cam pierdut timpul cu succes. Tunsul cu Armando fuse in schimb o experienta unica Pup fetele si le urez o zi magnifica! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Ama.ro |
23-10-2007, 07:17 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 319 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
|
| otilici |
23-10-2007, 09:05 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.109 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Iti sta tare bine,a meritat riscul
-------------------- |
| nusarich |
23-10-2007, 09:11 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.914 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
E super tunsoarea, si iti sta tare bine!
Ce va invidiez eu pe astea cu parul drept.... -------------------- |
| Nessie |
23-10-2007, 10:09 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.033 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| aki |
23-10-2007, 12:00 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.057 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Si eu cind mi-am facut breton al meu zicea ca nu sunt Rodica ci Nely Furtado.Nu prea ma stringea in brate...
Am uitat sa te salut Foarte frumos iti sade frezura -------------------- |
| May |
23-10-2007, 12:03 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.484 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Tulip |
23-10-2007, 01:47 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.412 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
-------------------- |
| ganesha |
23-10-2007, 03:08 PM
|
Multumesc mult, dragele
Oricum, din pacate sint probleme mai importante pe pamint decit "fundul de gaina" din capul meu... Al meu EL s-a opus mereu categoric. De fapt, si eu ma opusesem mereu categoric. De fapt nici nu-mi trecuse prin cap ca o sa mi se intimple MIE asa ceva Acum... lor le place, mie-mi place... trebuie doar sa-mi schimb coregrafia solo la care am lucrat in ultima vreme pentru ca era un dans traditional gypsy, si intra parul tare mult in joc. Ahhh, si cit am mai muncit la ea. In rest... astept sa ma vada fetele din trupa, ca eu am cam chiulit si la repetitii si la ore in ultima vreme, sa vad cum ramin ele cu gura cascata, ca al meu par era elementul central acolo Ploua marunt si rece, mai rece decit marunt si mai marunt decit rece, iar eu am o gramada de treaba, si vremea asta ma face sa visez la eternele pijamale colorate, sosete pufoase si ceai. Ceai beau fix acum, dar pijamalele-s demult lasate in dulap Pup fetele si le urez de spor mult! -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Nessie |
23-10-2007, 03:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.033 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
'Neata!
Cate implicatii pentru o tunsoare! Vroiam sa te rog daca ai pe undeva niste materiale bune despre keto, ca sunt curioasa cum este ea de'adevaratelea. Am tot cautat pe net, dar imi e greu sa fac diferenta intre informatiile oferite de obicei de site-urile de "femei" si cele profi. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ganesha |
23-10-2007, 03:58 PM
|
'Neata! Cate implicatii pentru o tunsoare! Vroiam sa te rog daca ai pe undeva niste materiale bune despre keto, ca sunt curioasa cum este ea de'adevaratelea. Am tot cautat pe net, dar imi e greu sa fac diferenta intre informatiile oferite de obicei de site-urile de "femei" si cele profi. De ce sa am de ...suferit??? Este cartea lui McDonald (Ketogenic Diet) pe site la getfit, dar n-as putea zice exact pe unde. Trebuie sa iei forumul la puricat. Eu o am in versiune pdf, ti-as putea-o trimite, sper doar ca nu e prea mare. In realitate e o dieta care e recomandata copiilor epileptici. Daca e tinuta cum trebuie e ok, daca e tinuta dupa ureche (exemplele sint peste tot) atunci e absolut periculoasa. Si in nici un caz nu se consuma proteine multe, dupa cum tot zice gura lumii si a forumurilor, proteinele te scot din ketosa sau impiedica instalarea ei, si dau si starile acelea clasice de "protein poisoning" (ca la Atkins - greata, dureri de cap, etc etc etc). -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Sexymom |
23-10-2007, 04:04 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.811 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Esti o frumoasa cu parul scurt, o schimbare e binevenita, arati mai tanara si mai neastamparata
Mie imi place mult. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 12:59 AM |