![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| amalia0701 |
25-10-2007, 03:31 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.747 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Am pus ziua de cintar azi, pentru ca simbata cu siguranta nu apuc sa ma sui pe el, asa cum nu apuc in nici o simbata (hranit + scos catel, pregatit copil de ora de inot, dus copil la inot astfel incit la ora 8 fix sa fie in balta.... numai la cintarit nu-mi sta capul). In consecinta, am schimbat tickerul destul de bine, si parca am mai prins o tura de avint. Cit adevar graieste vorba cu... hard work pays off... cat de rusinata ma simt, io am aruncat cantarul pe dulap, in cutia lui -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| ganesha |
26-10-2007, 04:04 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.005 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Raport final pe azi:
- treadmill vreo 40 de minute, incline maxim, mers (ca am dormit 4 ore as-noapte si nu alerg) - antrenament cu greutati (brate + spate) - nutritinal: angelic de-a dreptul Vine Bon Jovi in vreo 3 saptamini aici, iar eu nu ma duuuuuuc! O zi buna si minunata urez la toata lumea!!! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
26-10-2007, 07:17 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
pot sa te intreb si eu de ce nu te duci la concert daca iti doresti? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Nessie |
26-10-2007, 09:57 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Wow! Tu taci si le faci!
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| anca veselie |
26-10-2007, 11:12 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
mi se pare minunata donatia parului, imi dau seama cat pot sa sufere oamenii aceia
pupici si o zi frumoasaaa! -------------------- |
| Pisik |
26-10-2007, 11:15 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.504 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Felicitari Ganesha! Sper sa am si eu astfel de rezultate, ca pana acum...pauza
-------------------- |
| ganesha |
26-10-2007, 04:03 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.005 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Fetele, va
Alina, nu ma duc la concert pentru ca biletele si cam nesimtit de scumpe si pentru noi e un moment cam prost, poate daca s-ar fi stiut mai dinainte, as fi reusit sa planific altfel... dar asa, abia simbata a aparut afisul pe parete Nessie, pai asa stau lucrurile. Eu folosesc doua approach-uri diferite: unul pentru viata sanatoasa, unul epntru slabit. Approach-ul pentru viata sanatoasa merge pe principiul echilibrului - daca kilele in plus inseamna dezechilibru, atunci o alimentatie EXHILIBRATA le alunga. Si asta a functionat atita timp cit am avut ceea ce se cheama kile in plus (adica un BMI nitel mai mare). Eu am 174 inaltime, teoria asta a mers pina am ajuns la 67 de kg cam, unde am stagnat cam 9 luni. Apoi a fost perioada aia nebuna de care ziceam la inceputul jurnalului, am suit la 69.5. Stilul nostru de a minca regulat e aproape identic (doar ca vegetarian) cu meniurile de a inceput Pisik sa le puna la ea in jurnal. Si da, calculez nutrienti si fac sport pentru viata sanatoasa si de fiecare zi. Acum, cu slabitul e asa: din cauza examenelor si nebuniei de treburi din perioada asta, am luat marea hotarire ca nu mai pun gura pe carbi rai si alte chestii ce obosesc organismul si mintea pentru ca am nevoie de ele la parametri maximi. SI DE AICI mi-a venit si fabuloasa idee sa ma tin cu dintii si sa scap si de niscaiva body fat (nu neaparat kilograme, desi incep sa se duca si alea). Asa ca, approach-ul slabitometric cuprinde urmatoarele date: - neaparat cereale integrale dimineata (nu din cutie, ci cereale grine), nici picior de carb rau sau de ceva ce ar putea sa-l contina (inclusiv piine integrala din comert, pentru ca are si faina alba), inclusiv redus fructele la super minim -coborit heart rate-ul de la intervalul de cardio la cel de weight loss (care e simtitor mai mic), -micsorat nitel greutatile, sporit numarul de repetari, micsorat pauza dintre seturi - un singur cheat day pe saptamina, iar ala batut in cuie, si nu mai multe, - o singura zi de pauza la antrenamente (pentru ca nu sint atit de intense, nu e nevoie de mai multe pentru ca nu intru in supraantrenament) Fug la treburi, pup fetele!!! -------------------- |
| bubbles |
26-10-2007, 04:15 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.886 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Buey felicitari pt ticker si .. da si mie niste centimetri ca eu sunt mica tare
-------------------- |
| ganesha |
26-10-2007, 04:59 PM
|
Bubbles, nu dau
A! Am omis ceva important: am zis cumva pina acum ca stau in casa cu o cutie de 130 (O SUTA TREIZECI) de ciocolatele (twix, mars, snickers) pentru trick-or-treat (ca e halloween saptamina viitoare) si nu m-am atins de nici una??? Acest mesaj a fost editat de ganesha: 26-10-2007, 04:59 PM -------------------- |
| bubbles |
26-10-2007, 05:03 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.886 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
-------------------- |
| ganesha |
26-10-2007, 05:11 PM
|
Nu ca nu-s ale mele, is pentru copiii care o sa vina cu uratu' -------------------- |
| bubbles |
26-10-2007, 05:17 PM
|
Asa imi plac sarbatorile astea ale americanilor: Haloween, Thanks giving day(sper ca am scris bine) etc.Mi se pare ca apreciaza mai bine decat noi unele sarbatori indiferent de impactul lor asupra oamenilor.
-------------------- |
| ganesha |
26-10-2007, 05:28 PM
|
Asa imi plac sarbatorile astea ale americanilor: Haloween, Thanks giving day(sper ca am scris bine) etc.Mi se pare ca apreciaza mai bine decat noi unele sarbatori indiferent de impactul lor asupra oamenilor. Daa, sint niste sarbatori super si foarte pline de candoare si de mult suflet. N-am una dintre ele care sa fie rpeferata mea, le iubesc pe toate. Si Valentine's-ul, care peste ocean a ajuns drept... ziua indragostitilor, aici de fapt n-are nici o treaba cu asa ceva, e ziua dragostei, e mai mult pe directia copii-parinti, frati-surori, si cel mai tare mama-fiica, fiica-mama. Bine e si iubit-iubita, dar nu asta e esentialul, dar e tare tare dulce. Pentru Halloween vreau sa pregatesc ceva special de papa, al meu cupil si-a luat un costum tare fain, abia asteapta sa vina. E tare fain, sa vezi copii veseli pe strazi, batind la usi, si lume costumata le da cioco si dulciuri, si toata lumea e cu bujori in obraji de la frigul de noiembrie, toate casele sint decorate si luminate... e tare tare tare fain si sincer. Sper sa apuc sa fac niscaiva poze... -------------------- |
| ganesha |
27-10-2007, 02:04 PM
|
Ploua afara, se pare ca au inceput november rain-urile mai devreme, ploua asezat si muuuuuult, eternele ginduri spre pijamale pufoase si sosete colorate, sau de stat la cort cu usa deschisa si uitat afaraaaa... tare minunate-s Cerurile astea Lucruri concrete: cheat day stabilit pentru miercuri, cind e Halloween si o sa ne intoarcem acasa cu pungi intregi de cioco, bomboane, si alte nebunii, si in plus, vreau sa fac cina speciala de Halloween. Pe 1 noiembrie eu si al meu EL implinim 9 ani de cind am decis sa fim impreuna (inainte eram prieteni/confidenti, mare greseala Urez un weekend minunat la toata lumea! -------------------- |
| aki |
27-10-2007, 02:37 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut draga.Un weekend minunat iti doresc
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 10:28 AM |