left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

188 Pagini V « < 40 41 42 43 44 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Daca vrei poti!, Aim for the moon, even if you miss you end up among the stars seperator Optiuni V right
amalia0701
mesaj 25-10-2007, 03:31 PM
Mesaj #616

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.747
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13
Sex: Feminin

CITAT(ganesha @ 25-10-2007, 04:22 PM) *

Am pus ziua de cintar azi, pentru ca simbata cu siguranta nu apuc sa ma sui pe el, asa cum nu apuc in nici o simbata (hranit + scos catel, pregatit copil de ora de inot, dus copil la inot astfel incit la ora 8 fix sa fie in balta.... numai la cintarit nu-mi sta capul).

In consecinta, am schimbat tickerul destul de bine, si parca am mai prins o tura de avint. Cit adevar graieste vorba cu... hard work pays off... cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

cat de rusinata ma simt, io am aruncat cantarul pe dulap, in cutia lui blushing.gif iar in dulap nu prea mai am haine, sa ma incapa blushing.gif

--------------------
Imagine

OBEZITATEA UCIDE !
Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !

Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/]
Imagine
[/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ganesha
mesaj 26-10-2007, 04:04 AM
Mesaj #617

Taz

Raspunsuri: 3.005
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Raport final pe azi:
- treadmill vreo 40 de minute, incline maxim, mers (ca am dormit 4 ore as-noapte si nu alerg)
- antrenament cu greutati (brate + spate)
- nutritinal: angelic de-a dreptul

Vine Bon Jovi in vreo 3 saptamini aici, iar eu nu ma duuuuuuc! crying.gif crying.gif crying.gif (ce e cel mai frustrant cind e vreun concert la care nu ma pot duce e pozitionarea cladirii in care se tin: e destul de aproapre de unde stau eu si trec pe linga ea in fiecare zi)

O zi buna si minunata urez la toata lumea!!!

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

julyalina
mesaj 26-10-2007, 07:17 AM
Mesaj #618

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

cheer.gif go go go cheer.gif felicitari pentru ticker G ! pupic.gif

pot sa te intreb si eu de ce nu te duci la concert daca iti doresti? blink.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
Nessie
mesaj 26-10-2007, 09:57 AM
Mesaj #619

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.331
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Wow! Tu taci si le faci! )).gif Felicitari! cheer.gif Poti sa faci te rog o recapitulare a ultimelor kie disparute? Din cate am tinut eu minte ai avut aceeasi activitate fizica, meniul aproximativ la fel (ba si unele "incarcari" cu carbi rai )).gif ), dar totusi ai reusit.

--------------------
+Quote Post
anca veselie
mesaj 26-10-2007, 11:12 AM
Mesaj #620

Lama

Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

mi se pare minunata donatia parului, imi dau seama cat pot sa sufere oamenii aceia sad.gif
pupici si o zi frumoasaaa!

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Pisik
mesaj 26-10-2007, 11:15 AM
Mesaj #621

Taz

Raspunsuri: 3.504
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Felicitari Ganesha! Sper sa am si eu astfel de rezultate, ca pana acum...pauza sad.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 26-10-2007, 04:03 PM
Mesaj #622

Taz

Fetele, va pupic.gif tare de tot pe toatele!!!

Alina, nu ma duc la concert pentru ca biletele si cam nesimtit de scumpe si pentru noi e un moment cam prost, poate daca s-ar fi stiut mai dinainte, as fi reusit sa planific altfel... dar asa, abia simbata a aparut afisul pe parete sorry.gif

Nessie, pai asa stau lucrurile. Eu folosesc doua approach-uri diferite: unul pentru viata sanatoasa, unul epntru slabit.

Approach-ul pentru viata sanatoasa
merge pe principiul echilibrului - daca kilele in plus inseamna dezechilibru, atunci o alimentatie EXHILIBRATA le alunga. Si asta a functionat atita timp cit am avut ceea ce se cheama kile in plus (adica un BMI nitel mai mare). Eu am 174 inaltime, teoria asta a mers pina am ajuns la 67 de kg cam, unde am stagnat cam 9 luni. Apoi a fost perioada aia nebuna de care ziceam la inceputul jurnalului, am suit la 69.5.

Stilul nostru de a minca regulat e aproape identic (doar ca vegetarian) cu meniurile de a inceput Pisik sa le puna la ea in jurnal. Si da, calculez nutrienti si fac sport pentru viata sanatoasa si de fiecare zi.

Acum, cu slabitul e asa: din cauza examenelor si nebuniei de treburi din perioada asta, am luat marea hotarire ca nu mai pun gura pe carbi rai si alte chestii ce obosesc organismul si mintea pentru ca am nevoie de ele la parametri maximi. SI DE AICI mi-a venit si fabuloasa idee sa ma tin cu dintii si sa scap si de niscaiva body fat (nu neaparat kilograme, desi incep sa se duca si alea).

Asa ca, approach-ul slabitometric cuprinde urmatoarele date:
- neaparat cereale integrale dimineata (nu din cutie, ci cereale grine), nici picior de carb rau sau de ceva ce ar putea sa-l contina (inclusiv piine integrala din comert, pentru ca are si faina alba), inclusiv redus fructele la super minim
-coborit heart rate-ul de la intervalul de cardio la cel de weight loss (care e simtitor mai mic),
-micsorat nitel greutatile, sporit numarul de repetari, micsorat pauza dintre seturi
- un singur cheat day pe saptamina, iar ala batut in cuie, si nu mai multe,
- o singura zi de pauza la antrenamente (pentru ca nu sint atit de intense, nu e nevoie de mai multe pentru ca nu intru in supraantrenament)

Fug la treburi, pup fetele!!! pupic.gif

--------------------

Overall:

Imagine

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
bubbles
mesaj 26-10-2007, 04:15 PM
Mesaj #623

Panda

Raspunsuri: 8.886
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Buey felicitari pt ticker si .. da si mie niste centimetri ca eu sunt mica tare )).gif .La cat mai multe kg date jos pupic.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
ganesha
mesaj 26-10-2007, 04:59 PM
Mesaj #624

Taz

Bubbles, nu dau blum.gif ca e prea scumpa posta de la mine pina la tine floare.gif

A! Am omis ceva important: am zis cumva pina acum ca stau in casa cu o cutie de 130 (O SUTA TREIZECI) de ciocolatele (twix, mars, snickers) pentru trick-or-treat (ca e halloween saptamina viitoare) si nu m-am atins de nici una??? cheer.gif

Acest mesaj a fost editat de ganesha: 26-10-2007, 04:59 PM

--------------------

Overall:

Imagine

+Quote Post
bubbles
mesaj 26-10-2007, 05:03 PM
Mesaj #625

Panda

drool.gif Si ne faci in ciuda cumva? blum.gif Daca vin la tine imi dai mie toata cutia grin.gif

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 26-10-2007, 05:11 PM
Mesaj #626

Taz

CITAT(bubbles @ 26-10-2007, 05:03 PM) *

drool.gif Si ne faci in ciuda cumva? blum.gif Daca vin la tine imi dai mie toata cutia grin.gif

Nu ca nu-s ale mele, is pentru copiii care o sa vina cu uratu' grin.gif daca te costumezi fromos iti dau si tie tease.gif

--------------------

Overall:

Imagine

+Quote Post
bubbles
mesaj 26-10-2007, 05:17 PM
Mesaj #627

Panda

Asa imi plac sarbatorile astea ale americanilor: Haloween, Thanks giving day(sper ca am scris bine) etc.Mi se pare ca apreciaza mai bine decat noi unele sarbatori indiferent de impactul lor asupra oamenilor.

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 26-10-2007, 05:28 PM
Mesaj #628

Taz

CITAT(bubbles @ 26-10-2007, 05:17 PM) *

Asa imi plac sarbatorile astea ale americanilor: Haloween, Thanks giving day(sper ca am scris bine) etc.Mi se pare ca apreciaza mai bine decat noi unele sarbatori indiferent de impactul lor asupra oamenilor.

Daa, sint niste sarbatori super si foarte pline de candoare si de mult suflet. N-am una dintre ele care sa fie rpeferata mea, le iubesc pe toate. Si Valentine's-ul, care peste ocean a ajuns drept... ziua indragostitilor, aici de fapt n-are nici o treaba cu asa ceva, e ziua dragostei, e mai mult pe directia copii-parinti, frati-surori, si cel mai tare mama-fiica, fiica-mama. Bine e si iubit-iubita, dar nu asta e esentialul, dar e tare tare dulce. Pentru Halloween vreau sa pregatesc ceva special de papa, al meu cupil si-a luat un costum tare fain, abia asteapta sa vina.

E tare fain, sa vezi copii veseli pe strazi, batind la usi, si lume costumata le da cioco si dulciuri, si toata lumea e cu bujori in obraji de la frigul de noiembrie, toate casele sint decorate si luminate... e tare tare tare fain si sincer. Sper sa apuc sa fac niscaiva poze...

--------------------

Overall:

Imagine

+Quote Post
ganesha
mesaj 27-10-2007, 02:04 PM
Mesaj #629

Taz

pupic.gif fetele, iaca m-am trezit si eu cam tirziu azi, pe la 7 jumate.... Acum la 8 am dus copilul la inot.

Ploua afara, se pare ca au inceput november rain-urile mai devreme, ploua asezat si muuuuuult, eternele ginduri spre pijamale pufoase si sosete colorate, sau de stat la cort cu usa deschisa si uitat afaraaaa... tare minunate-s Cerurile astea floare.gif si ce ne dau ele noua... si noi in mare parte nu stim sa apreciem... ofofof...

Lucruri concrete: cheat day stabilit pentru miercuri, cind e Halloween si o sa ne intoarcem acasa cu pungi intregi de cioco, bomboane, si alte nebunii, si in plus, vreau sa fac cina speciala de Halloween.

Pe 1 noiembrie eu si al meu EL implinim 9 ani de cind am decis sa fim impreuna (inainte eram prieteni/confidenti, mare greseala )).gif ). Asa ca cina de Halloween pica numai bine (nu ca am sarbatori vreodata asta).

Urez un weekend minunat la toata lumea!

--------------------

Overall:

Imagine

+Quote Post
aki
mesaj 27-10-2007, 02:37 PM
Mesaj #630

Lama

Raspunsuri: 5.249
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Salut draga.Un weekend minunat iti doresc pupic.gif

--------------------
Imagine

Imagine

Dieta 03.01.2008-04.11.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 64.8 kg cu mari abateri
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post

188 Pagini V « < 40 41 42 43 44 > » 
Reply to this topic
3 Membri citesc acest subiect (3 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 22-11-2008 - 10:28 AM