left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

148 Pagini V « < 41 42 43 44 45 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Daca vrei poti!, Aim for the moon, even if you miss you end up among the stars seperator Optiuni V right
buretel
mesaj 27-10-2007, 10:45 PM
Mesaj #631

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.833
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))
Sex: Feminin

pupic.gif De cate ori citesc programul tau zilnic, imi vine sa intru in pamant de rusine blushing.gif
Eu sunt epuizata dupa ce ma intorc de la servici, in afara de cateva activitati, nu fac mai nimic blushing.gif Si nici macar n-am copil. Esti tare energica, te felicit!

ps: Te rugasem mai demult sa detaliezi in ce consta activitatile tale de voluntariat pt animalute, dar cred ca nu ti-am mai scris de atunci.

Acest mesaj a fost editat de buretel: 27-10-2007, 10:45 PM

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ganesha
mesaj 27-10-2007, 10:56 PM
Mesaj #632

Koala

Raspunsuri: 2.610
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT(buretel @ 27-10-2007, 10:45 PM) *

ps: Te rugasem mai demult sa detaliezi in ce consta activitatile tale de voluntariat pt animalute, dar cred ca nu ti-am mai scris de atunci.

Ma intrebasei in general, si eu am incercat sa explic, dar cind am intrebat la ce anume-anume te refereai... hop, ai fugiiiit! )).gif Concret concret la animale.. petitii, activism, tot tacimul, intilniri, printat, scris articole, tradus, o gramada mare mare mare de chestii se pot face. Poti sa-ti faci o idee pe website la peta (www.peta.org ) sau la ww.svr.ro (ei vad ca-s foarte foarte foarte activi in RO - am impresia ca-s cam singurii, m-am inscris la ei in grupul de discutii sa vad cam ce fac). floare.gif

La animale e oleaca altfel, ca nu faci lucruri direct CU ele, mai mult PENTRU ele, incerci sa le feresti de fuculite, experimentat pe ele, de umblat parasite pe strazi, de circ, zoo, etcetcetc. Cu oameni e mai hands on, ca inveti un copil sa citeasca, ajuti un om cu handicap sa faca una alta... desi se pot face si pentru ei o multime de lucruri indirecte.

Acest mesaj a fost editat de ganesha: 27-10-2007, 11:00 PM

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

buretel
mesaj 27-10-2007, 11:00 PM
Mesaj #633

Iepuras

CITAT(ganesha @ 27-10-2007, 11:56 PM) *

CITAT(buretel @ 27-10-2007, 10:45 PM) *

Ma intrebasei in general, si eu am incercat sa explic, dar cind am intrebat la ce anume-anume te refereai... hop, ai fugiiiit! )).gif Concret concret la animale.. petitii, activism, tot tacimul, intilniri, printat, scris articole, tradus, o gramada mare mare mare de chestii se pot face. Poti sa-ti faci o idee pe website la peta (www.peta.org ) sau la ww.svr.ro (ei vad ca-s foarte foarte foarte activi in RO - am impresia ca-s cam singurii, m-am inscris la ei in grupul de discutii sa vad cam ce fac). floare.gif

lol.gif asa e, am dat bir cu fugitii!
pupic.gif pt explicatii, voi citi. Si actiunile au avut vreun efect, in general? Pt ca si in Ro s-a demarat petitia pt sustinerea Politiei Animalelor, si inca nimic sorry.gif

Inca o data spun, ca tare-mi place cum iti organizezi viata de zi cu zi, macar de-as avea si eu un sfert din energia ta. Dar eu sunt un Rac lenes si comod )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 27-10-2007, 11:06 PM
Mesaj #634

Koala

)).gif Stai ca mai completasem nitel partea (mesajul) de mai sus )).gif

In general au, unele au, unele n-au, dar eu zic ca mai bine sa incerci si poate se schimba ceva decit sa nu incerci deloc... Sint o gramada de campanii care au avut succes... faza cu animalele e si destul de direct legata de partea cu mediu (mai ales vegetarianismul), deci se poate lucra pe doua directii biggrin.gif si sa fie succesul mai mare. Dar, repet, au fost campanii reusite (cu hainele de blana - of, ce oroare, de ex, o gramada, sint pe website la peta exemplificate o gramada, la scara mai mare sau mai mica, locala). Eh... e tare mult de povestit....

--------------------

Imagine

+Quote Post
buretel
mesaj 27-10-2007, 11:10 PM
Mesaj #635

Iepuras

CITAT(ganesha @ 28-10-2007, 12:06 AM) *

In general au, unele au, unele n-au, dar eu zic ca mai bine sa incerci si poate se schimba ceva decit sa nu incerci deloc... Sint o gramada de campanii care au avut succes... faza cu animalele e si destul de direct legata de partea cu mediu (mai ales vegetarianismul), deci se poate lucra pe doua directii biggrin.gif si sa fie succesul mai mare. Dar, repet, au fost campanii reusite (cu hainele de blana - of, ce oroare, de ex, o gramada, sint pe website la peta exemplificate o gramada, la scara mai mare sau mai mica, locala). Eh... e tare mult de povestit....

Aici subscriu cheer.gif Mi se pare odios sa porti haine de blana sad.gif
Asa e, sunt multe directii pe care poti merge, inclusiv sponsorizare. Eu am "adoptat" niste magarusi, adica am platit pt ei o alocatie anuala, si periodic ma pot duce sa vad ce fac si sa-i scot la plimbare )).gif
As vrea sa ma implic mai mult, caci imi sunt tare dragi animalele. Am un cuplu de prieteni care adopta orice animal gasit, pana acum au 2 catei, 3 pisici (ultima gasita acum o saptamana), pesti si 2 pasarele smile.gif

Acest mesaj a fost editat de buretel: 27-10-2007, 11:10 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 27-10-2007, 11:13 PM
Mesaj #636

Koala

CITAT(buretel @ 27-10-2007, 11:10 PM) *

CITAT(ganesha @ 28-10-2007, 12:06 AM) *

Aici subscriu cheer.gif Mi se pare odios sa porti haine de blana sad.gif
Asa e, sunt multe directii pe care poti merge, inclusiv sponsorizare. Eu am "adoptat" niste magarusi, adica am platit pt ei o alocatie anuala, si periodic ma pot duce sa vad ce fac si sa-i scot la plimbare )).gif
As vrea sa ma implic mai mult, caci imi sunt tare dragi animalele. Am un cuplu de prieteni care adopta orice animal gasit, pana acum au 2 catei, 3 pisici (ultima gasita acum o saptamana), pesti si 2 pasarele smile.gif

Si pe aici se adopta, e tare fain... Mai ales cai, cei de curse care multi sint pur si simplu abandonati de unii oameni fara suflet dupa ce se accidenteaza sau nu mai fac fata (pentru ca e foarte scump de intretinut). Noi nu adoptam animale - financiar vorbind, ca asa am o droaie pe linga casa (incercam sa ajutam pe alte directii), dar sponsorizam copii in schimb.

Acest mesaj a fost editat de ganesha: 27-10-2007, 11:28 PM

--------------------

Imagine

+Quote Post
buretel
mesaj 27-10-2007, 11:30 PM
Mesaj #637

Iepuras

CITAT(ganesha @ 28-10-2007, 12:13 AM) *

Si pe aici se adopta, e tare fain... Mai ales cai, cei de curse care multi sint pur si simplu abandonati de unii oameni fara suflet dupa ce se accidenteaza sau nu mai fac fata (pentru ca e foarte scump de intretinut). Noi nu adoptam animale (incercam sa ajutam pe alte directii), dar sponsorizam copii in schimb.

sad.gif Ce trist, bietii caluti sorry.gif
Eu cred ca orice metoda de ajutor e ok, cat timp banii ajung unde trebuie. Am in plan o reorganizare a hainelor, ca si anul trecut, pe care sa le donez unei fundatii de ajutorare a copiilor bolnavi de cancer. Cred ca daca fiecare dintre noi ar ajuta putin, am putea realiza multe.

--------------------
Imagine
+Quote Post
bpaula
mesaj 28-10-2007, 12:30 PM
Mesaj #638

Ciocanitoare

Raspunsuri: 328
Membrul Nr.: 94

Salutare,

Tocmai am revenit dintr-un concediu de o saptamana (care a fost mai mult pe drumuri) si am trecut sa vad ce ai mai facut...sincere felicitari pentru realizarile din ultima vreme, tunsoarea imi place si parca imi zburda si mie o pasarica sa ma tund, cred ca de fapt e un stol dar poate il conving sa nu zboare )).gif

Si cum in concediu am plecat, animata de pozele tale cu frunzele de toamna, sa ma rostogolesc si eu prin frunze iti trimit un link la 2 poze sa vezi ce vreme am prins. devil.gif

Me

O zi buna pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de bpaula: 28-10-2007, 12:36 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 28-10-2007, 02:38 PM
Mesaj #639

Koala

Fetele, un mare pupic.gif !

Paulaaaaaa, zice ca nu sint poze available, ce mi-ai facuuut! M-ai atitat si m-ai lasat asa tease.gif pupic.gif

Azi am o deviatie de la plan, am fost seara la mami sa las copilul ca voia sa doarma acolo, si a zis ca pentru azi cind venim sa-l luam ne face clatite cu ciuperci (preferatele mele) si clatite cu brinza si vanilie (preferatele LUI)... Ofofofofof, ne vedem rar, stiu ca face totul din suflet, imi cam da planurile peste cap (cheat day-ul era programal pe miercuri), dar asta e...am sa-mi vad de treaba cuminte in restul zilei.

Mi se face parul maciuca la gindul saptaminii viitoare, o sa fie o saptamina oribila,am inceput sa visez noaptea tot felul de timpenii, de exemplu asnopate am visat ca nu reuseam sa ajung la un examen, ca era tirziu si ca am luat un taxi, si ca m-a dus in alt ores lol.gif si ca nu puteam sa cer sa sa mai dau odata examenul ca ar mai fi fost valabil doar intr-o singura zi in care aveam altul de dat... lol.gif Of, de s-ar termina odata, ca eu nervi de asa ceva nu mai am, si-s si ditamai baba, cu prea multi ani de scoala in spate...

Pup fetele si am fugit la trebi! pupic.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
luchi
mesaj 28-10-2007, 04:41 PM
Mesaj #640

Marmota

Raspunsuri: 1.444
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

CITAT(ganesha @ 28-10-2007, 02:38 PM) *

asnopate am visat ca nu reuseam sa ajung la un examen

Bine ca nu ai visat ca urcai spre sala de examen pe niste scari rulante care coborau lol.gif Se poate, parol!

Abia acu' vazui tunsoare, si-ti sade tare bine; ma gandeam ca noul look se potriveste imaginii de "turbo mum" pupic.gif , si parul lung militantei pentru drepturile omului, animalelor.. floare.gif Important e sa te simti tu ok.

Bafta saptamana viitoare!

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
bpaula
mesaj 28-10-2007, 09:02 PM
Mesaj #641

Ciocanitoare

Raspunsuri: 328
Membrul Nr.: 94

CITAT(ganesha @ 28-10-2007, 03:38 PM) *

Fetele, un mare pupic.gif !

Paulaaaaaa, zice ca nu sint poze available, ce mi-ai facuuut! M-ai atitat si m-ai lasat asa tease.gif pupic.gif

Pe cuvant ca am testat si la mine linkul si mergea si daca nu eram logata pe acel site dar cum nu stiu stiu ce si cum (si nici nu am chef sa cercetez) le-am pus in alta parte ca sa nu te las suspendata in asteptarea lor

privelistea:

Imagine

me:

Imagine

gratarul:

Imagine

mini omuletii de zapada )).gif

Imagine

Dupa cum observi (sper) de ciuda am puz 4 poze si nu 2 devil.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 29-10-2007, 12:38 AM
Mesaj #642

Koala

Heheeee, Lucule, ai pus punctul pe i. lol.gif hug.gif

Paula, m-ai uns la suflet cu pozele tale, asa ce mi-au placuuuuuut, Iar tu esti o frumoasa. Cind mai ai, sa nu eziti si sa mai pui floare.gif pupic.gif

N-am avut ce face si m-am suit pe cintar azi, dumineca, 64.2, foarte dragutz din partea mea. Nu schimb ticker, insa.

Sint foarte ocupata lol.gif , clatesc la cina in loc de prinz, deja m-a sunat mami si a zis ca cele cu ciuperci au iesit cam picante grin.gif

Azi am fost pe coclauri, am fost pe o plaja pustie, unde se ingina padurea si dealurile cu valurile, tare fain a fost. Ne-am catarat nitel pe dealuri, am lasat urme pe nisip, am tzopait, ne-am plimbat, am mers prin papusoi blum.gif , am pozat, ne-am pozaaat. Voi pune poze-dovezi marti, ca pina atunci nu apuc.

In schimb am incercat sa-mi schimb avatarul, dar eu tot pe cel vechi il vad. Oh well...

pupic.gif fetele si o saptamina minunata le urez din suflet!!!!!

--------------------

Imagine

+Quote Post
anca veselie
mesaj 29-10-2007, 10:28 AM
Mesaj #643

Lama

Raspunsuri: 5.236
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

ganesha imi place la nebunie avatarul tau!
mi-e dor de mare! abia astept sa-ti vad pozele cu plaja pustie!
pupici si o saptamana fructuoasa pupic.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Nessie
mesaj 29-10-2007, 11:22 AM
Mesaj #644

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.829
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Foarte bine iti sta tunsa asa! pupic.gif Imi place mult.
Avatarul are nevoie de cateva minute sa faca refresh, de asta nu il vedeai imediat. wink1.gif

O zi frumoasa sa ai si felicitari pentru cantar.

--------------------
+Quote Post
Amazoana
mesaj 29-10-2007, 11:35 AM
Mesaj #645

Hiena

Raspunsuri: 4.663
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(

Arati suuuuuuuuuuuuuper cu noua tunsoare. Sa-ti fie de bine. pupic.gif
PS: astept poze de la halloween.
Sa ai o saptamana faina!
+Quote Post

148 Pagini V « < 41 42 43 44 45 > » 
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 29-08-2008 - 08:47 PM