![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| buretel |
31-10-2007, 06:10 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Ce Halloween nene, ca io nici nu stiam ca e azi
-------------------- |
| ganesha |
01-11-2007, 12:27 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Fetele, multumesc de vizite, pupici, urari si poza
Vesti-povesti: - ieri a fost o zi ca pentru dusmani - oricit de stupida ar fi fost ziua (si cu o gramada de intimplari presarate la fel de stupid pe toata lungimea ei), am avut un Halloween super foarte happy!!!!! Am fost doar eu cu al meu copil pe strazi (am sa pun poze cu el), al meu EL a ramas acasa sa imparta cioco (si cu ocazia asta am scapat de cele 130 de bucati din cutie). Mi-a mers la suflet, cind vad toti copiii aia costumati (mai ales aia mititei, de abia merg, si mai au pe ei cite un costum de superman sau alta dihanie - nu am mai avut cheat day, pentru ca n-am mai avut timp sa pregatesc cina cea festiva (va fi simbata), si nici nu mi-a trebuit sa ma ating de nimic din punga cu treats (care e imensaaaaa) - am dormit si as-noapte putin, dar planuiesc ca azi dupa examen sa vin acasa si sa doooorm vreo 2 ore, sa-mi fac un mic plinut de somn. Si apoi, pe cai!!! Pup fetele si le urez o zi super buna!!! Am sa revin cu poze -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anca veselie |
01-11-2007, 12:43 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
bafta la examen!
ma bucur ca ai avut o seara frumoasa -------------------- |
| danyhoney |
01-11-2007, 12:48 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Frumoase poze , frumoase povesti , frumoasa tavaleala cu Dihanel !!!!
-------------------- ![]() |
| buretel |
01-11-2007, 01:00 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Chiar ca e emotionant sa vezi gagalicile mici costumate
Abia astept pozele Bafta multa la examen!! -------------------- |
| julyalina |
01-11-2007, 02:20 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
mamaaa , ce distractie
auzi... am si io o intrebare ... de ce nu ai stat in casa pana la 6:45 si sa iesi si cu cupilul si cu dihanel odata ca sa nui faci 2 drumuri? sau cu crocodilul ai iesit dupa dulciuri ? te -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| sirafir |
01-11-2007, 03:31 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 38 Inscris: 12-08-2007 Membrul Nr.: 364 |
Cat de frumos Ganeshaaa! Ai simtit frigul pre-iernatic care da senzatia de aer curat, Ti s-au imbujorat obrajii tie si crocodilului, v-ati minunat la variate decoratii si v-ati pus fulare colorate
Dihanelulcreste cu adevarat mult, iar tu esti cu adevarat o scumpa si jumatate! Pupa-l pe crocodil din partea Amarulei, ca tare-mi lipseste Last but not least, ai grija de tine, printre picaturi, cum reusesti! Te |
| ganesha |
01-11-2007, 04:10 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Fetele, va
Combinatia Dihanel-Halloween ar fi fost turbata rau, ca strazile-s pline de oameni costumati, de obicei e intuneric si luminile vin de la instalatii clipitoare, hluminari din bostani, fantome-de-bagat-in-priza, si alte nazbitii. Plus ca majoritatea decoratiilor se mai misca si scot si sunete infioratoare. Am uitat sa zic ca am sarit azi peste ziua de cintar. M-am suit pe el, si mai intii a aratat 81 kg Poze cu crocodil-cu-masca, si crocodil-fara-masca (uitasem sa mentionez ca buclucasa cutie cu cioco fuse strategic instalata de al meu EL fix in fata treadmill-ului, pe o masuta, ca in alta parte nu era loc Costumul de fapt era cu mov, dar din cauza materialului lucitor si a blitzului a iesit albastru. ![]() ![]() ![]() Acu' la somn am fugit, ca se cere! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| buretel |
01-11-2007, 04:18 PM
|
Frumoasa sarbatoare, frumoasa traditie, cred ca este bucuria copiilor pe acolo Poza aia cu ciocolata nu e buna, nu se pune Hai ca m-am amuzat cu cantarul, auzi la el, tupeu de borfas -------------------- |
| anca veselie |
01-11-2007, 05:08 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
simpatic rau cupilu'!
somn usor -------------------- |
| sirafir |
01-11-2007, 05:33 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 38 Inscris: 12-08-2007 Membrul Nr.: 364 |
Buretel, de la et 9 nu scapa
Se vede ca este nuanta mov costumasul. Ce grija ai de copil, mamica cu talere echilibrate! |
| ganesha |
01-11-2007, 10:59 PM
|
Gata, am dormit, m-am trezit (cre'ca deja se vede, ca fresh mai sint
De-acum parca incepe sa ma ia nitel o adiere de pofte, desi am scapat de cutia magica, macar aia era cu un scop precis. Acum, prada crocodilului, un pungoi portocaliu nitel mai mare decit cutia magica Macar ma simt ciudat, ca imi place atita de tare de rezultatele mele (asta ca sa nu zic ca-mi place de mine Miine voia o prietena (si colega de trupa) sa mergem la prinz impreuna (e si ea vegetariana ca si mine, si avem cam aceleasi pasiuni, asa ca ne-am, magnetizat reciporc), mi-a scirs aseara ca vrea la Zen Gardens (un restaurant japonez vegetarian). Suna atiiiiiit de tentant (mai ales ca-s libera la prinz), dar vreau sa amin pe saptamina viitoare, nu vreau tentatii -------------------- Poze multe si marunteeeee
| buretel |
01-11-2007, 11:04 PM
|
Pune o haina peste prada, sa n-o mai vezi in calea ta
Eu cred ca tu esti foarte motivata, si motivanta pt altii Ce fain ca mergi la japonez, I love sushi, chiar si vegetarian Acest mesaj a fost editat de buretel: 01-11-2007, 11:04 PM -------------------- |
| May |
02-11-2007, 03:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.806 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Eu nu inteleg ce cauta buretel in dulap la cupilu` crocodilu`
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| ganesha |
02-11-2007, 03:23 AM
|
Na ca s-a mai dus o zi... Miine dimi am in plan sa ma cintaresc; daca nu e gentilom, pe geam cu el, si desi nu stau nici la 2 si nici la 9
Am mincat cumplit de putin zi, am avut un nod in git, din acela de oboseala acumulata, pur si simplu nu mi-a trebuit nimic. Sport n-am facut sustinut, dar am stat o gramada pe drumuri si in picioare. Asa ca se trece cu vederea. Miine nu ma duc la prinz ca fetele, am dat-o nitelus cotita - oricum am de mers la scoala si de lucrat la un experiment. Miine mai sper sa ajung la biblioteca, am un bratz de carti de dat inapoi, si vreau sa imprumut Hideous Kinky (the book, ca the movie il stiu deja pe de rost Astea fiind zise, ma scurg spre iatac. O zi minunata sa se astearna la picioare pentru toata lumea!!! -------------------- Poze multe si marunteeeee
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 06:56 AM |