left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

148 Pagini V « < 43 44 45 46 47 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Daca vrei poti!, Aim for the moon, even if you miss you end up among the stars seperator Optiuni V right
buretel
mesaj 31-10-2007, 06:10 PM
Mesaj #661

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.833
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))
Sex: Feminin

Ce Halloween nene, ca io nici nu stiam ca e azi )).gif De fapt, si daca stiam, tot aia era lol.gif
pupic.gif Distractie frumoasa diseara fetelor care sarbatoresc!

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ganesha
mesaj 01-11-2007, 12:27 PM
Mesaj #662

Koala

Raspunsuri: 2.611
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Fetele, multumesc de vizite, pupici, urari si poza pupic.gif

Vesti-povesti:

- ieri a fost o zi ca pentru dusmani lol.gif (nici macar pentru ei), noaptea dinainte dormisem o ora jumate - imi vine sa string de git pagerul, ieri o zi tembela la scoala, ma rog, am iesit la 7 din casa, am intrat inapoi la 5 jumate, la 6 m iesit cu ciinele, la 6 45 am iesit cu copilul, la 8 jumate am intrat inapoi. Dush si la invatat!

- oricit de stupida ar fi fost ziua (si cu o gramada de intimplari presarate la fel de stupid pe toata lungimea ei), am avut un Halloween super foarte happy!!!!! cheer.gif

Am fost doar eu cu al meu copil pe strazi (am sa pun poze cu el), al meu EL a ramas acasa sa imparta cioco (si cu ocazia asta am scapat de cele 130 de bucati din cutie). Mi-a mers la suflet, cind vad toti copiii aia costumati (mai ales aia mititei, de abia merg, si mai au pe ei cite un costum de superman sau alta dihanie lol.gif ) si vocisoarele lor, si bucuria lor, si copilasii mai mari, fericiti toti si costumati,si adulti care string dulciuri pentru charity, si case super decorate (pacat ca n-am cum sa le pozez), parca toate grijile de peste zi dispar de tot. (din pacate apar la loc cind intri in casa, da' asta-i alta poveste lol.gif ).

- nu am mai avut cheat day, pentru ca n-am mai avut timp sa pregatesc cina cea festiva (va fi simbata), si nici nu mi-a trebuit sa ma ating de nimic din punga cu treats (care e imensaaaaa) cheer.gif

- am dormit si as-noapte putin, dar planuiesc ca azi dupa examen sa vin acasa si sa doooorm vreo 2 ore, sa-mi fac un mic plinut de somn. Si apoi, pe cai!!!

Pup fetele si le urez o zi super buna!!! Am sa revin cu poze pupic.gif

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

anca veselie
mesaj 01-11-2007, 12:43 PM
Mesaj #663

Lama

Raspunsuri: 5.241
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

bafta la examen!
ma bucur ca ai avut o seara frumoasa pupic.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
danyhoney
mesaj 01-11-2007, 12:48 PM
Mesaj #664

Panda

Raspunsuri: 8.679
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Frumoase poze , frumoase povesti , frumoasa tavaleala cu Dihanel !!!!

--------------------
Imagine
+Quote Post
buretel
mesaj 01-11-2007, 01:00 PM
Mesaj #665

Iepuras

Chiar ca e emotionant sa vezi gagalicile mici costumate )).gif
Abia astept pozele wink1.gif Sa pui muuulte blum.gif

Bafta multa la examen!! pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 01-11-2007, 02:20 PM
Mesaj #666

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

mamaaa , ce distractie smile.gif super G pupic.gif
auzi... am si io o intrebare ... de ce nu ai stat in casa pana la 6:45 si sa iesi si cu cupilul si cu dihanel odata ca sa nui faci 2 drumuri? sau cu crocodilul ai iesit dupa dulciuri ? te pupic.gif si spor la invatat ! hug.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
sirafir
mesaj 01-11-2007, 03:31 PM
Mesaj #667

Amiba

Raspunsuri: 38
Inscris: 12-08-2007
Membrul Nr.: 364

Cat de frumos Ganeshaaa! Ai simtit frigul pre-iernatic care da senzatia de aer curat, Ti s-au imbujorat obrajii tie si crocodilului, v-ati minunat la variate decoratii si v-ati pus fulare colorate blushing.gif Cu adevarat special. La noi will be all about pig soon mad.gif

Dihanelulcreste cu adevarat mult, iar tu esti cu adevarat o scumpa si jumatate!
Pupa-l pe crocodil din partea Amarulei, ca tare-mi lipseste smile.gif

Last but not least, ai grija de tine, printre picaturi, cum reusesti!
Te hug.gif rau!
+Quote Post
ganesha
mesaj 01-11-2007, 04:10 PM
Mesaj #668

Koala

Fetele, va hug.gif din suflet!

Combinatia Dihanel-Halloween ar fi fost turbata rau, ca strazile-s pline de oameni costumati, de obicei e intuneric si luminile vin de la instalatii clipitoare, hluminari din bostani, fantome-de-bagat-in-priza, si alte nazbitii. Plus ca majoritatea decoratiilor se mai misca si scot si sunete infioratoare.

Am uitat sa zic ca am sarit azi peste ziua de cintar. M-am suit pe el, si mai intii a aratat 81 kg blink.gif , apoi 67, apoi 72... drept pentru care i-am zis elegnat: "vita naibii", adica pardon i-am zis asa: "domnule cintar, trick or treat a fost ieri, asa ca azi ne grabim la examen si n-avem timp de nazdravanii. ne revedem in alta zi". Si dusa am fost.

Poze cu crocodil-cu-masca, si crocodil-fara-masca (uitasem sa mentionez ca buclucasa cutie cu cioco fuse strategic instalata de al meu EL fix in fata treadmill-ului, pe o masuta, ca in alta parte nu era loc lol.gif ).
Costumul de fapt era cu mov, dar din cauza materialului lucitor si a blitzului a iesit albastru.

Imagine
Imagine
Imagine

Acu' la somn am fugit, ca se cere! pupic.gif fetele!

--------------------

Imagine

+Quote Post
buretel
mesaj 01-11-2007, 04:18 PM
Mesaj #669

Iepuras

w00t.gif w00t.gif E super costumul!!! Si cupilul un scuuump pupic.gif
Frumoasa sarbatoare, frumoasa traditie, cred ca este bucuria copiilor pe acolo wink1.gif
Poza aia cu ciocolata nu e buna, nu se pune blum.gif

Hai ca m-am amuzat cu cantarul, auzi la el, tupeu de borfas lol.gif lol.gif Eu l-as fi aruncat pe geam, ca stau la 2 lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 01-11-2007, 05:08 PM
Mesaj #670

Lama

Raspunsuri: 5.241
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

simpatic rau cupilu'!
somn usor pupic.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
sirafir
mesaj 01-11-2007, 05:33 PM
Mesaj #671

Amiba

Raspunsuri: 38
Inscris: 12-08-2007
Membrul Nr.: 364

Buretel, de la et 9 nu scapa devil.gif yahoo.gif daca mai se joaca cu..mini-batoanele tale de cioco'! Auzi' ce nazdravanie pe el! Daca papai in loc de treadmilluiai atunci era un truth general valabil )).gif

Se vede ca este nuanta mov costumasul. Ce grija ai de copil, mamica cu talere echilibrate!
+Quote Post
ganesha
mesaj 01-11-2007, 10:59 PM
Mesaj #672

Koala

Gata, am dormit, m-am trezit (cre'ca deja se vede, ca fresh mai sint lol.gif ). Am ramas dormid, alea 2 ore s-au transformat in 4, era sa ma dau cu capul de pereti cind am deschis ochii si am frinat cu ei fix in ceas. Dar parca mi-a prins bine, ma simt... alt om grin.gif
De-acum parca incepe sa ma ia nitel o adiere de pofte, desi am scapat de cutia magica, macar aia era cu un scop precis. Acum, prada crocodilului, un pungoi portocaliu nitel mai mare decit cutia magica devil.gif zace fix in calea mea, nustiucumnaiba, pe unde merg eu, apare si pungoiul. Sau cel putin asa mi se pare mie lol.gif

Macar ma simt ciudat, ca imi place atita de tare de rezultatele mele (asta ca sa nu zic ca-mi place de mine lol.gif lol.gif ) incit parca nici nu mai exista tentatii pe lume. Sa vedem cum se termina si ziua de azi...

Miine voia o prietena (si colega de trupa) sa mergem la prinz impreuna (e si ea vegetariana ca si mine, si avem cam aceleasi pasiuni, asa ca ne-am, magnetizat reciporc), mi-a scirs aseara ca vrea la Zen Gardens (un restaurant japonez vegetarian). Suna atiiiiiit de tentant (mai ales ca-s libera la prinz), dar vreau sa amin pe saptamina viitoare, nu vreau tentatii naughty.gif

pupic.gif fetele!

--------------------

Imagine

+Quote Post
buretel
mesaj 01-11-2007, 11:04 PM
Mesaj #673

Iepuras

Pune o haina peste prada, sa n-o mai vezi in calea ta lol.gif

Eu cred ca tu esti foarte motivata, si motivanta pt altii wink1.gif , asa ca am incredere in tine ca nu vei scapa in tentatii pupic.gif

Ce fain ca mergi la japonez, I love sushi, chiar si vegetarian w00t.gif Si as manca wasabi ala cu orice laugh.gif

Acest mesaj a fost editat de buretel: 01-11-2007, 11:04 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 02-11-2007, 03:14 AM
Mesaj #674

Hiena

Raspunsuri: 4.806
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Eu nu inteleg ce cauta buretel in dulap la cupilu` crocodilu` w00t.gif w00t.gif w00t.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 02-11-2007, 03:23 AM
Mesaj #675

Koala

Na ca s-a mai dus o zi... Miine dimi am in plan sa ma cintaresc; daca nu e gentilom, pe geam cu el, si desi nu stau nici la 2 si nici la 9 )).gif n-o sa-i placa - e din sticla lol.gif

Am mincat cumplit de putin zi, am avut un nod in git, din acela de oboseala acumulata, pur si simplu nu mi-a trebuit nimic. Sport n-am facut sustinut, dar am stat o gramada pe drumuri si in picioare. Asa ca se trece cu vederea.

Miine nu ma duc la prinz ca fetele, am dat-o nitelus cotita - oricum am de mers la scoala si de lucrat la un experiment.

Miine mai sper sa ajung la biblioteca, am un bratz de carti de dat inapoi, si vreau sa imprumut Hideous Kinky (the book, ca the movie il stiu deja pe de rost )).gif ).

Astea fiind zise, ma scurg spre iatac. O zi minunata sa se astearna la picioare pentru toata lumea!!! pupic.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post

148 Pagini V « < 43 44 45 46 47 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 30-08-2008 - 06:56 AM