left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

153 Pagini V « < 47 48 49 50 51 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Daca vrei poti!, Aim for the moon, even if you miss you end up among the stars seperator Optiuni V right
luchi
mesaj 05-11-2007, 06:45 PM
Mesaj #721

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.454
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie
Sex: Feminin

CITAT(ganesha @ 04-11-2007, 04:28 PM) *

Apropo de ce discutam cu buretel despre campaniile reusite: Victory: Coca-Cola Pulls Funding for Animal Tests!

Nu am putut urmari tot filmul. E.. sad.gif

--------------------
Hate being fat

Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ganesha
mesaj 05-11-2007, 07:26 PM
Mesaj #722

Koala

Raspunsuri: 2.653
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Sirafir, naan-ul e piinea traditionala indiana. Detalii poti gasi aici .

Pisikule, am citit, am citit, inca de dimineata. Nu-i nimic, de azi pe cai. Voiosim impreuna de azi pupic.gif

May )).gif nu-i de ris, stiu... Tare mai esti simpatica. huglove.gif Lasa ca le mai faci odata. Eu mor dupa briose... ofofof!

Lucule, asta-i realitatea. Oricum, ce voiam eu sa comunic era ce zicea articolul, nu filmuletul (pe care, apropo, nici nu-l observasem ca-i pe pagina). O gramada de filme informative despre realitatile inconjuratoare sint pe Peta TV (inclusiv faimosul Meet your Meat).

Ma inturnez la treburi, am termina de mincat (oare cind am sa ma lepad de obiceiul de a minca la tastatura? lol.gif )

Pup fetele!!!! pupic.gif

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

buretel
mesaj 05-11-2007, 07:40 PM
Mesaj #723

Iepuras

Raspunsuri: 1.833
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

Am trecut repede, repede, in galop sa te pupic.gif si sa-ti urez o saptamana faina!! Si muulta energie, am vazut ca luna noiembrie e deja "amanetata" )).gif

Ref. PETA, eu am citit doar articolul, ma bucur, sper ca si altii sa le urmeze initiativa (desi, in sinea mea, mi se pare putina publicitate mascata pt marii giganti - cu toate ca eu sunt fan Coca-Cola grin.gif ) La filmulet nu m-as fi uitat oricum sorry.gif

PS: Ma intreb ce faceam in poza de mai sus? tease.gif Am inteles ca mi-o disparut lenjeria, dar chiar asa sa ma lasati in sosete? mad.gif lol.gif lol.gif

Acest mesaj a fost editat de buretel: 05-11-2007, 07:41 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 05-11-2007, 07:51 PM
Mesaj #724

Koala

CITAT(buretel @ 05-11-2007, 07:40 PM) *

Am trecut repede, repede, in galop sa te pupic.gif si sa-ti urez o saptamana faina!! Si muulta energie, am vazut ca luna noiembrie e deja "amanetata" )).gif

Ref. PETA, eu am citit doar articolul, ma bucur, sper ca si altii sa le urmeze initiativa (desi, in sinea mea, mi se pare putina publicitate mascata pt marii giganti - cu toate ca eu sunt fan Coca-Cola grin.gif ) La filmulet nu m-as fi uitat oricum sorry.gif

Depinde din ce unghi privesti. Daca esti dintre cei care au muncit chiar citiva ani cu demersuri in directia asta, abia astepti sa apuci momentul in care sa zici la lume ca s-a reusit, sau sa citesti asta pe undeva. Asta era doar un exemplu, din fericire sint mai multe, si de obicei nu le (prea) gasesti in presa obisnuita (din motive evidente lol.gif ). E doar un... comunicat despre starea lucrurilor.

CITAT(buretel @ 05-11-2007, 07:40 PM) *
PS: Ma intreb ce faceam in poza de mai sus? tease.gif Am inteles ca mi-o disparut lenjeria, dar chiar asa sa ma lasati in sosete? mad.gif lol.gif lol.gif

Asta asteptam si noi sa aflam lol.gif lol.gif

Hideous Kinky ma fascineaza, nu pot s-o las din mina si sa ma apuc de invatat. Cre'ca am sa ma duc la sala sa biciclez macar sa mai bifez ceva intre timp, ca ei au suporturi calumea pentru carti pe aparate lol.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
Pisik
mesaj 05-11-2007, 09:16 PM
Mesaj #725

Taz

Raspunsuri: 3.380
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(Maybeline @ 05-11-2007, 07:51 PM) *

Tocmai am facut briosele dupa reteta ta si am mancat una si sunt delicioase. Problema este ca de abia apoi am vazut ca atat faina integrala cat si muesli-ul erau expirate de cateva luni bune doh.gif ( deh, la cat de rar le-am folosit) asa ca a trebuit sa le arunc. sorry.gif

Unde e reteta?

--------------------
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 05-11-2007, 09:18 PM
Mesaj #726

Koala

CITAT(Pisik @ 05-11-2007, 09:16 PM) *

CITAT(Maybeline @ 05-11-2007, 07:51 PM) *

Tocmai am facut briosele dupa reteta ta si am mancat una si sunt delicioase. Problema este ca de abia apoi am vazut ca atat faina integrala cat si muesli-ul erau expirate de cateva luni bune doh.gif ( deh, la cat de rar le-am folosit) asa ca a trebuit sa le arunc. sorry.gif

Unde e reteta?

La retete calculate.

--------------------

Imagine

+Quote Post
Sexymom
mesaj 05-11-2007, 09:48 PM
Mesaj #727

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.609
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Ganesha te-ai obisnuit cu parul scurt?

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 06-11-2007, 12:37 AM
Mesaj #728

Hiena

Raspunsuri: 4.850
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Tin sa te anunt ca ``am aruncat `` briosele in sensul ca le-am lasat sa le duca socra-meu la niste catelusi de la el de la job si socrela s-a transformat in catelus caci a mancat toate briosele ( facusem 6), nici nu i-a pasat ca erau expirate )).gif. Daca i se face rau o sa ii spun sa te pomeneasca lol.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 06-11-2007, 03:39 AM
Mesaj #729

Koala

Dragelor, se mai termina o zi salut.gif

Sexy, m-am obisnuit, cum nu. La dansat e mai greu, ca mi-au intrat niste chestii in singe si mi-e greu sa ma dezbar de ele, si cam rid fetele de mine lol.gif lol.gif lol.gif

May, eu tin sa te anunt ca atita m-ai atitat, ca am facut si eu reteta, numai ca n-am avut chef sa bibilesc forme de briose, asa ca am turnat compozitia in tava de chec. Si cica a iesit demential (ei, am gustat si eu nitel grin.gif )

Sport: cardio 45 de minute.
Diet-wise: destul de cuminte, nu angelic.

Ma gindesc cu groaza ca pe linga toate pe care le am de facut, luna noiembrie e si luna de... platit tributuri sociale - petrecerile de Craciun (2 numai la servici la al meu sotz), si alte citeva... printre care si o Fantasia Party simbata asta, data de o cucoana din trupa, si de la care nu stiu cum sa ma sustrag mai onorabil blushing.gif Dar la vreo 2 evenimente abia astept sa ma duc, trebuie sa recunosc blum.gif

Gata, fug sa mai invat nitel si apoi la somn!

O zi minunata urez la fete!!! floare.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
julyalina
mesaj 06-11-2007, 08:52 AM
Mesaj #730

Taz

Raspunsuri: 3.224
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

CITAT(Maybeline @ 06-11-2007, 12:37 AM) *

Tin sa te anunt ca ``am aruncat `` briosele in sensul ca le-am lasat sa le duca socra-meu la niste catelusi de la el de la job si socrela s-a transformat in catelus caci a mancat toate briosele ( facusem 6), nici nu i-a pasat ca erau expirate )).gif. Daca i se face rau o sa ii spun sa te pomeneasca lol.gif

lol.gif lol.gif deci au iesit buuuuneeee drool.gif

G spor la invatat si somnic usor hug.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
Sexymom
mesaj 06-11-2007, 06:44 PM
Mesaj #731

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.609
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Ce avatar frumos, mai, mai , mai, cine o fii in poza naughty.gif blum.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 07-11-2007, 04:10 AM
Mesaj #732

Koala

CITAT(Sexymom @ 06-11-2007, 06:44 PM) *

Ce avatar frumos, mai, mai , mai, cine o fii in poza naughty.gif blum.gif

Mai sa fie, nu stiu. Am sa incerc sa dau un telefon sa aflu lol.gif lol.gif lol.gif

Eu azi am trecut printr-o furtuna de nervi, apoi printr-o furtuna adevarata, de aia naturala, cu ploaie, lapovita si tot ce trebuie. Cea de-a doua a fost superba - dar am ajuns murata acasa.

Sport - nimic. Nu stiu de ce, m-a luat valul temporal si s-a facut seara si mi-am dat seama ca nu am bifat asta.
Diet-wise: am de raportat o felie subtire de piine alba si un colt mic de briosa-stil-chec (pe care am zis c-am facut-o ieri). In rest, totul a fost ok.

Miine crocodilu' are test la sciences naturelles, mi se pare cam ciudat ca n-are niciodata emotii inainte de teste. Acu' abia astept data de 30 cind ne vine report card-ul acasa (notele), sa vad de ce nu are emotii naughty.gif

Pup fetele si le urez o zi minunataaaaaa!!!!! pupic.gif floare.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
buretel
mesaj 07-11-2007, 09:46 AM
Mesaj #733

Iepuras

Raspunsuri: 1.833
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

Bafta cupilului la test, pai sigur ca n-are emotii, stie tot blum.gif

unsure.gif De ce furtuna de nervi? sad.gif Ce s-a intamplat? pupic.gif Bine, ca eu trec prin ea in fiecare zi, la servici lol.gif lol.gif
O zi faina iti doresc cheer.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 07-11-2007, 10:20 AM
Mesaj #734

Lama

Raspunsuri: 5.274
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

neatzaaa!
se mai intampla sa treci si prin furtuni de nervi, asta e viata!
eu urasc vremea de afara, mi-e frig sad.gif imi place ca te bucuri de orice fenomen meteorologic, din pacate Bucurestiul este foarte urat si aglomerat cand ploua, ninge si-s furtuni incat nu te mai poti bucura...
o zi frumoasa pupic.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
ganesha
mesaj 07-11-2007, 06:51 PM
Mesaj #735

Koala

Buretel, nu s-a intimplat ceva cu repercursiuni grave, dar mi-a sarit tandara, e vb de un examen care trebuia sa fie ieri, vita-cu-ochi (aka proful de fizica moderna - un tinerel abia iesit de pe bancile PhD-ului cu figuri in cap de nusemapoate) s-a trezit ca ne face el caritate si amina examenul pe joi la 6:30 blink.gif (in conditiile in care eu joi la 7 dimi ies din casa... deci as fi stat in scoala de la 7:40 dimi la 8:30 seara lol.gif ). Ma rog, discutii, chestii, si a trimis emailul de anunt cam cu 12 ore inainte de ora la care tb sa avem eamen, mai exact la 11 noaptea luni seara... eh... eu reactionez urit la nedreptati, poate pt ca-s balanta lol.gif lol.gif

Ancule, si pe aici pica lumea-n cap cind sint furtuni, am facut ieri drumuri de 10 min in cite 35 din cauza de enshpe accidente de buseli, autobuzele merg oricum cam nasol (a fost o explozie de o teava si s-a dus downtown-ul pe apa simbetei cu circulatia si cu tot), stai in statii de te prostesti... dar n-as putea zice ceva rau de vreme, ca ea saraca n-are nici o legatura ca faptul ca oamenii sint prosti. E ca si cum mi-ar zice al meu, daca as avea o zi mai altfel, ca-s urita. Nu ma lasa sufletul...

Am atitea chestii de facut pe miine si pe poimiine incit ma prinde panica si ma blochez. As vrea sa existe un ceai magic pe care sa-l beau si toate treburile sa fie terminate in 10 minute lol.gif

Am avut o zi pina acuma... de dat la dusmani lol.gif

Diseara trebuie sa ma intilnesc cu tipa care face Fantasia Party si sa-i zic frumos ca nu vin... of, ce moment aiurea doh.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post

153 Pagini V « < 47 48 49 50 51 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 6-09-2008 - 11:48 PM