![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luchi |
05-11-2007, 06:45 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.454 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Apropo de ce discutam cu buretel despre campaniile reusite: Victory: Coca-Cola Pulls Funding for Animal Tests! Nu am putut urmari tot filmul. E.. -------------------- Hate being fat
![]() |
| ganesha |
05-11-2007, 07:26 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.653 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Sirafir, naan-ul e piinea traditionala indiana. Detalii poti gasi aici .
Pisikule, am citit, am citit, inca de dimineata. Nu-i nimic, de azi pe cai. Voiosim impreuna de azi May Lucule, asta-i realitatea. Oricum, ce voiam eu sa comunic era ce zicea articolul, nu filmuletul (pe care, apropo, nici nu-l observasem ca-i pe pagina). O gramada de filme informative despre realitatile inconjuratoare sint pe Peta TV (inclusiv faimosul Meet your Meat). Ma inturnez la treburi, am termina de mincat (oare cind am sa ma lepad de obiceiul de a minca la tastatura? Pup fetele!!!! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| buretel |
05-11-2007, 07:40 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Am trecut repede, repede, in galop sa te
Ref. PETA, eu am citit doar articolul, ma bucur, sper ca si altii sa le urmeze initiativa (desi, in sinea mea, mi se pare putina publicitate mascata pt marii giganti - cu toate ca eu sunt fan Coca-Cola PS: Ma intreb ce faceam in poza de mai sus? Acest mesaj a fost editat de buretel: 05-11-2007, 07:41 PM -------------------- |
| ganesha |
05-11-2007, 07:51 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.653 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Am trecut repede, repede, in galop sa te Ref. PETA, eu am citit doar articolul, ma bucur, sper ca si altii sa le urmeze initiativa (desi, in sinea mea, mi se pare putina publicitate mascata pt marii giganti - cu toate ca eu sunt fan Coca-Cola Depinde din ce unghi privesti. Daca esti dintre cei care au muncit chiar citiva ani cu demersuri in directia asta, abia astepti sa apuci momentul in care sa zici la lume ca s-a reusit, sau sa citesti asta pe undeva. Asta era doar un exemplu, din fericire sint mai multe, si de obicei nu le (prea) gasesti in presa obisnuita (din motive evidente PS: Ma intreb ce faceam in poza de mai sus? Asta asteptam si noi sa aflam Hideous Kinky ma fascineaza, nu pot s-o las din mina si sa ma apuc de invatat. Cre'ca am sa ma duc la sala sa biciclez macar sa mai bifez ceva intre timp, ca ei au suporturi calumea pentru carti pe aparate -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Pisik |
05-11-2007, 09:16 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.380 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Tocmai am facut briosele dupa reteta ta si am mancat una si sunt delicioase. Problema este ca de abia apoi am vazut ca atat faina integrala cat si muesli-ul erau expirate de cateva luni bune Unde e reteta? -------------------- |
| ganesha |
05-11-2007, 09:18 PM
|
Tocmai am facut briosele dupa reteta ta si am mancat una si sunt delicioase. Problema este ca de abia apoi am vazut ca atat faina integrala cat si muesli-ul erau expirate de cateva luni bune Unde e reteta? La retete calculate. -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Sexymom |
05-11-2007, 09:48 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.609 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ganesha te-ai obisnuit cu parul scurt?
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| May |
06-11-2007, 12:37 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Tin sa te anunt ca ``am aruncat `` briosele in sensul ca le-am lasat sa le duca socra-meu la niste catelusi de la el de la job si socrela s-a transformat in catelus caci a mancat toate briosele ( facusem 6), nici nu i-a pasat ca erau expirate
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| ganesha |
06-11-2007, 03:39 AM
|
Dragelor, se mai termina o zi
Sexy, m-am obisnuit, cum nu. La dansat e mai greu, ca mi-au intrat niste chestii in singe si mi-e greu sa ma dezbar de ele, si cam rid fetele de mine May, eu tin sa te anunt ca atita m-ai atitat, ca am facut si eu reteta, numai ca n-am avut chef sa bibilesc forme de briose, asa ca am turnat compozitia in tava de chec. Si cica a iesit demential (ei, am gustat si eu nitel Sport: cardio 45 de minute. Diet-wise: destul de cuminte, nu angelic. Ma gindesc cu groaza ca pe linga toate pe care le am de facut, luna noiembrie e si luna de... platit tributuri sociale - petrecerile de Craciun (2 numai la servici la al meu sotz), si alte citeva... printre care si o Fantasia Party simbata asta, data de o cucoana din trupa, si de la care nu stiu cum sa ma sustrag mai onorabil Gata, fug sa mai invat nitel si apoi la somn! O zi minunata urez la fete!!! -------------------- Poze multe si marunteeeee
| julyalina |
06-11-2007, 08:52 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Tin sa te anunt ca ``am aruncat `` briosele in sensul ca le-am lasat sa le duca socra-meu la niste catelusi de la el de la job si socrela s-a transformat in catelus caci a mancat toate briosele ( facusem 6), nici nu i-a pasat ca erau expirate G spor la invatat si somnic usor -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Sexymom |
06-11-2007, 06:44 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.609 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ce avatar frumos, mai, mai , mai, cine o fii in poza
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| ganesha |
07-11-2007, 04:10 AM
|
Ce avatar frumos, mai, mai , mai, cine o fii in poza Mai sa fie, nu stiu. Am sa incerc sa dau un telefon sa aflu Eu azi am trecut printr-o furtuna de nervi, apoi printr-o furtuna adevarata, de aia naturala, cu ploaie, lapovita si tot ce trebuie. Cea de-a doua a fost superba - dar am ajuns murata acasa. Sport - nimic. Nu stiu de ce, m-a luat valul temporal si s-a facut seara si mi-am dat seama ca nu am bifat asta. Diet-wise: am de raportat o felie subtire de piine alba si un colt mic de briosa-stil-chec (pe care am zis c-am facut-o ieri). In rest, totul a fost ok. Miine crocodilu' are test la sciences naturelles, mi se pare cam ciudat ca n-are niciodata emotii inainte de teste. Acu' abia astept data de 30 cind ne vine report card-ul acasa (notele), sa vad de ce nu are emotii Pup fetele si le urez o zi minunataaaaaa!!!!! -------------------- Poze multe si marunteeeee
| buretel |
07-11-2007, 09:46 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Bafta cupilului la test, pai sigur ca n-are emotii, stie tot
O zi faina iti doresc -------------------- |
| anca veselie |
07-11-2007, 10:20 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatzaaa!
se mai intampla sa treci si prin furtuni de nervi, asta e viata! eu urasc vremea de afara, mi-e frig o zi frumoasa -------------------- |
| ganesha |
07-11-2007, 06:51 PM
|
Buretel, nu s-a intimplat ceva cu repercursiuni grave, dar mi-a sarit tandara, e vb de un examen care trebuia sa fie ieri, vita-cu-ochi (aka proful de fizica moderna - un tinerel abia iesit de pe bancile PhD-ului cu figuri in cap de nusemapoate) s-a trezit ca ne face el caritate si amina examenul pe joi la 6:30
Ancule, si pe aici pica lumea-n cap cind sint furtuni, am facut ieri drumuri de 10 min in cite 35 din cauza de enshpe accidente de buseli, autobuzele merg oricum cam nasol (a fost o explozie de o teava si s-a dus downtown-ul pe apa simbetei cu circulatia si cu tot), stai in statii de te prostesti... dar n-as putea zice ceva rau de vreme, ca ea saraca n-are nici o legatura ca faptul ca oamenii sint prosti. E ca si cum mi-ar zice al meu, daca as avea o zi mai altfel, ca-s urita. Nu ma lasa sufletul... Am atitea chestii de facut pe miine si pe poimiine incit ma prinde panica si ma blochez. As vrea sa existe un ceai magic pe care sa-l beau si toate treburile sa fie terminate in 10 minute Am avut o zi pina acuma... de dat la dusmani Diseara trebuie sa ma intilnesc cu tipa care face Fantasia Party si sa-i zic frumos ca nu vin... of, ce moment aiurea -------------------- Poze multe si marunteeeee
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-09-2008 - 11:48 PM |