![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
08-11-2007, 02:52 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Consemnari si rapoarte - Corabii inecate:
- Dihanel e bolnavior, l-am dus ieri la doctor, avea febra mare, poveste lunga - Am de predat miine un raport care de obicei ajunge la vreo 50 de pagini in medie, si nu am scris nici macar titlul!!!!! - Aseara ( 9pm) dupa clasele de dans (am stat si la incepatori) am nimerit cu prietena mea la alimentara (ca ma sunase EL sa ma roage sa cumpar ceva) si mi s-a lipit o focaccia imensa de mina, mare si rotunda, pe care am dat-o gata singurica -N-am putut sa-i zic tipei aleia ca nu merg la petrecerea ei, nu stiu ce am sa fac, dar sigur la petrecere nu merg (la cite se intimpla acum in ivata mea, fix de petreceri cu bubble bath, lenjuri si sex toys nu-mi arde) - Parca mi-a blocat careva mintea, am examene, ma uit la calendar, si... cam atit - Azi ar fi trebuit sa fie zi de cintar, dar am uitat... Ahhh, si cite ar mai fi de trecut pe lista, dar incerc sa ma scurg spre trebi. Pup fetele si le urez o zi magnifica! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| anca veselie |
08-11-2007, 02:58 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
salutare!
sanatate multa lui dihanel party cu sex toys??? cu bubble bath? interesant! si ce altceva se mai intampla la acea party? acuma nu te face pe tine o foccacia, da-o-ncolo o sa ti se deschida mintea si pt examene -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
08-11-2007, 03:01 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| ganesha |
08-11-2007, 03:01 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
salutare! sanatate multa lui dihanel party cu sex toys??? cu bubble bath? interesant! si ce altceva se mai intampla la acea party? acuma nu te face pe tine o foccacia, da-o-ncolo o sa ti se deschida mintea si pt examene Ma apuca si risul - vorba aia, ris cu plins, balega de minz May Acest mesaj a fost editat de ganesha: 08-11-2007, 03:02 PM -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Nessie |
08-11-2007, 03:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Sanatate multa lui Dihanel si tie putere sa duci la indeplinire toate sarcinile. -N-am putut sa-i zic tipei aleia ca nu merg la petrecerea ei, nu stiu ce am sa fac, dar sigur la petrecere nu merg (la cite se intimpla acum in ivata mea, fix de petreceri cu bubble bath, lenjuri si sex toys nu-mi arde) Mei, dar ce chestii in grup faceti voi acolo, ca am pierdut explicatia. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| anca veselie |
08-11-2007, 03:03 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
eh, daca-i girls only chiar ca nu ma inspira
la examen sunt sigura ca o sa fie bine, o sa-ti functioneze mintea cum vezi subiectele:P cu raportul iti urez baftaaaa! -------------------- |
| ganesha |
08-11-2007, 04:00 PM
|
Multumesc mult de sustinere si urari, ma duc acum sa mai repet o tura, si gata, plec la scoala. Sau ar trebui sa urmez exemplul crocodilului - alaltaieri, inainte de testul de ieri, nici n-a pus mina pe carte, il durea in pix Va pup tare de tot -------------------- Poze multe si marunteeeee
| buretel |
08-11-2007, 04:25 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Si pe mine Bafta la toate, si multa sanatate Dihanelului PS: Eu as merge pe mana lu' cocodilu' -------------------- |
| anca veselie |
08-11-2007, 04:35 PM
|
foarte tare crocodilu' tau!
si ce a facut la test? tin pumnii -------------------- |
| buretel |
09-11-2007, 11:23 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Ce-ai facut cu predarea?
-------------------- |
| nusarich |
09-11-2007, 11:52 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ganesha, sanatate multa Dihanelului! Si spor la trebi, ca ai pentru o generatie intreaga!
-------------------- |
| ganesha |
09-11-2007, 04:26 PM
|
Sa raspund la intrebari In rest... am legat o prietenie indestructibila cu piinea alba... ieri si azi... trebuie sa ne despartim rapid... -------------------- Poze multe si marunteeeee
| buretel |
09-11-2007, 05:02 PM
|
Putem sa te ajutam cu Wordu', alea alea? Si lasa painea alba -------------------- |
| ganesha |
09-11-2007, 05:36 PM
|
Putem sa te ajutam cu Wordu', alea alea? Si lasa painea alba Am lasat-o....ca s-a terminat Azi era programata zi de sucuri de fructe - curatire dupa piine alba, unt, lapte, si alte nazdravanii de le-am ingurgitat ieri si nu numai. Dar n-am timp sa-l fac, asa ca ramine pe miine (cica). Diseara sper sa ma relazex nitel pe treadmill. -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Amazoana |
09-11-2007, 06:30 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Am o stare doarte aiurea, sint irascibila si-mi vine sa pling din orice chichita. Ca sa nu mai zic si de Word-u' asta cretin, care cind ti-e lumea mai draga mai face el cite-o nazbitiie (mai ales la tabele Seara O fi epidemie de stare nasoala? Ca si pe la altii including me, a trecut.Ptiu, ptiu (ma scuipai in san) sa piara! |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 07:05 AM |