![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
04-08-2007, 02:14 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.859 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
am ajuns si eu pe forumul asta;)) si te-am gasit pe tine;)) Te-am vazut de ieri -------------------- |
| butterfly |
04-08-2007, 02:16 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 454 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
tourni sunt;)) si inca nu imi fac jurnal :-s
pup amy:* -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
04-08-2007, 03:00 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.859 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
tourni sunt;)) si inca nu imi fac jurnal :-s pup amy amy pupa fluturelul back! a fost zi de cintar azi, dar am uitat sa ma cintaresc -------------------- |
| butterfly |
04-08-2007, 03:27 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 454 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
"babo":))
eu inca nu am reusit sa ma desprind de cantar ...in fiecare zi tzop pe el...numai saptamana aia la mare..a fost de vis...in rest..eu si cantarul..de nedespartit..uof uof:)) -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
|
| Ama.ro |
04-08-2007, 04:45 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 319 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Ganesha, pe tine nu te dezechilibreaza cantarul?
Mai ales ca greutatea poate varia si in fctie de retentia de apa.. De fapt altceva vroiam sa te intreb..da' m-am luat cu altele. |
| ganesha |
04-08-2007, 08:37 PM
|
Ganesha, pe tine nu te dezechilibreaza cantarul? Mai ales ca greutatea poate varia si in fctie de retentia de apa.. De fapt altceva vroiam sa te intreb..da' m-am luat cu altele. Pai de aia ma cintaresc o data pe saptamina cel mai des. In aceeasi zi, si in ziua de dinainte am aceleasi "ritualuri" ca sa nu retin apa. Daca am retentie de lichid sau daca-s inainte de menstruatie nu ma cintaresc, ca n-are sens. Dar simt cind e spre bine si cind e spre rau, imediat imi dau seama daca sint pe drumul cel bun, cintarul doar confirma, de aia nu prea pun baza pe el. Eu cu centimentru mi-s prietena. Iar acum stiu ca-s ok, de aia nu ma stresez asa tare ca am uitat sa ma cintaresc. De dezechilibrat nu ma dezechilibreaza, ca eu-s Balanta, sint cintar prin definitie Cu soia: m-am uitat la mine pe punga si n-am datele pentru ca am cumparat-o de la bulk. Dar am gasit pe calorie-count ca soia cuburi USCATA are 27 calorii si 0g grasimi pe 30 grame. Cu oleaca de matematica si cu calculatorul de puncte ar rezulta deci 1.7p pe 100 g soia USCATA. . Eu din lista nu iau valorile de puncte, pentru ca majoritatea nu e potrivesc deloc cu valorile de puncte care-mi ies calculind dupa bazele de date sau etichete. -------------------- |
| ganesha |
05-08-2007, 04:24 PM
|
Pentru ieri n-am meniuri. N-am avut chef nici macar sa mi le trec in food diary si sa vad ce si cum am mincat. Poate e din cauza salatei de vinete care e mincata combo cu piine si alte nebunii pina nu mai ramine nimic?
Al meu EL a alergat si ieri si azi, primul lucru cum s-a trezit. Eu am tinut cald scaunul de la calc -------------------- |
| dany |
05-08-2007, 04:33 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.620 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Tourni , iti urez si eu "Bine ai venit "
Sa ne spui ce ai reusit sa construiesti in materie de sport azi , A -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| julyalina |
05-08-2007, 08:18 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
poate a construit sportiv niste fursecuri ?
A , sa stii ca si eu sunt de parere ca centimetru este cell mai bun -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ganesha |
05-08-2007, 09:00 PM
|
poate a construit sportiv niste fursecuri ? A , sa stii ca si eu sunt de parere ca centimetru este cell mai bun hehe, fursecuri oricind si oriunde, in pas sportiv sau recerativ, nu conteaza, da' nu se pun la socoteala - is bonus In pas sportiv si constructiv raportez: spalat de 5 geamuri gen "din tavan pina in podea" si pe dinauntru si pe dinafara, frecat cele 2 bai din dotare (inlcusiv pereti si usi), confectionat ghiveci de legume (vinata, ciupe,c artofei, zarzavat), reparat o draperie care nu mai statea ca i se rupsese atza -------------------- |
| Ama.ro |
05-08-2007, 09:09 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 319 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Si azi faci curatenie generala?
Eu am terminat ieri...m-a ajutat si al meu sot ce-i drept. |
| julyalina |
05-08-2007, 09:23 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
la noi e 10:30 noaptea
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Ama.ro |
06-08-2007, 11:52 AM
|
Ganesha, ai vreo idee de vreun site in lb romana care sa aiba calculator nutritional?Adica nu numai sa-mi calculeze caloriile la ce mananc si si procentul de lipide, glucide si proteine.(nu neaparat si cat din lipide sunt saturate si cat nesaturate, ca oricum eu incerc sa consum ulei de masline doar)
Azii se mananca peste.Ganesha, tu ai o alimentatie vegetariana?(sau vegana?) |
| nusarich |
06-08-2007, 12:02 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.916 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ama, ce bine ca mi-ai zis de peste, chiar ma bate gandul la ceva peshtuc ...
-------------------- |
| Ama.ro |
06-08-2007, 12:05 PM
|
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 14-10-2008 - 02:25 AM |