left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

169 Pagini V « < 49 50 51 52 53 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Daca vrei poti!, Aim for the moon, even if you miss you end up among the stars seperator Optiuni V right
ganesha
mesaj 09-11-2007, 06:49 PM
Mesaj #751

Koala

Grup: Membri
Raspunsuri: 2.814
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))
Sex: Feminin

CITAT(dulcikatty @ 09-11-2007, 06:30 PM) *

CITAT(ganesha @ 09-11-2007, 06:26 PM) *

pupic.gif fetele!!!

Am o stare doarte aiurea, sint irascibila si-mi vine sa pling din orice chichita. Ca sa nu mai zic si de Word-u' asta cretin, care cind ti-e lumea mai draga mai face el cite-o nazbitiie (mai ales la tabele lol.gif ).

Seara pupic.gif
O fi epidemie de stare nasoala? Ca si pe la altii including me, a trecut.Ptiu, ptiu (ma scuipai in san) sa piara!

pupic.gif La mine e de la ceasul asta care ticaie si raportul care trebuie sa fie gata... si ciuda ca n-am avut efectiv timp (din cauza altora, asta ma deranjeaza cel mai mult) sa lucrez la el pina acum... iar daca nu e gata repercursiunile sint nasoale de tooooot. Si in loc sa ma astepte un weekend ma asteapta 2 zile de lucrat sa-mi iasa ochii din cap, ca am examen luni, o prezentare urita de tot marti... si tot asa. cry.gif

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Amazoana
mesaj 09-11-2007, 07:08 PM
Mesaj #752

Hiena

Raspunsuri: 4.723
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

Of ce nasol cand esti presat de timp.Pot sa te ajut doar cu un hug hug.gif
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

nusarich
mesaj 09-11-2007, 08:10 PM
Mesaj #753

Iepuras

Raspunsuri: 1.914
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

Ganesha, spor in toate iti urez si cat mai multa inspiratie! Sincer, nu stiu cum rezisti si te admir rau de tot ca poti. BRAVO hi.gif !

In alta ordine de idei, eu m-am invatat sa fac tabelele in excel si apoi sa le copiez in word. Nu de alta, dar in excel lucrez mult mai usor cu ele. Asta dupa ce mi-am rontzait nervisorii cu tabelele in word. Spor la treburi si we cat mai fructuos! Poate apuci sa te si odihnesti asa, un pic, sa fii in forma saptamana viitoare.

--------------------
+Quote Post
ganesha
mesaj 10-11-2007, 12:46 AM
Mesaj #754

Koala

Dulci, hug-ul a prins super bine pupic.gif

Nusa pupic.gif eu folosesc SPSS pentru statistici, tabele in word folosesc numai "pe curat", cind am de predat ceva, nu le folosesc la functii si prelucrat date ca as muri cu ele de git lol.gif Excelul e de mii de ori mai onorabil (bine, e si facut pentru asa ceva). Dar e asa de enervaaaant, frate, cind tre' sa le asezi fromos in pagina, eventual asa, mai smecher, tabelul inconjurat de scris, alea alea, si sa te fereasca sfintul sa mai dai si-un copy-paste ca te-ai terminat.

Oricum, e predat, dus e!!!

Acum pe seara m-am relaxat gatind niste ciupe cu sos si cu cartofei, cu busioc si cu patrunjel toacat, sos de rosii... papa de iarna. E abia 6, asa ca am o seara inainte de... invatat si facut cumparaturi grin.gif Sper sa ajung si pe treadmill nitel.

Pup fetele! pupic.gif

--------------------

Imagine

Imagine Personal Trainer in training! Imagine Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
nusarich
mesaj 10-11-2007, 03:15 PM
Mesaj #755

Iepuras

Ma bucur ca te citesc mai relaxata un piculet hug.gif .
Cum faci papa cu cartofei si ciumperci? Ca tare as face si eu, pentru mine cu de toate, pentru iubi faca ciupe.

--------------------
+Quote Post
ganesha
mesaj 10-11-2007, 03:27 PM
Mesaj #756

Koala

CITAT(nusarich @ 10-11-2007, 03:15 PM) *

Ma bucur ca te citesc mai relaxata un piculet hug.gif .
Cum faci papa cu cartofei si ciumperci? Ca tare as face si eu, pentru mine cu de toate, pentru iubi faca ciupe.

pupic.gif
Da, mi s-au mai adunat nitel boii acasa, desi acum lucrez la o prezentare, dar e abia 8 dimi si am destul timp, ca mai e si miine.
Pina la urma ieri m-a scos din circuit o durere crunta de cap, dar pina la urma m-a lasat ea, cind a vazut ca-mi vad de treaba si o ingor. Am fost la cumparaturile saptaminale, in sfirsit a venit si rindul cd-ului meu in masina (dupa ce vreo luna si ceva numa' ce a vrut EL s-a ascultat, ca nu se putea abtine lol.gif ) Dar pina la urma tot pe-a lor a ramas, ca eu voiam Rachmaninoff, iar crocodilu' voia partea 1 de la concertu' 4 a lu' Paganini, iar EL voia partea 3 de la Paganini, asa ca... a ramas pe-a crocodilului lol.gif

Am luat o gramada de fructe, rodii, pere, portocale.... o gramada, parca scrie celulita pe ele, serios de nu!!! Da' am luat si nuci, migdale, si alte lucruri mai pamintene si mai nezaharoase. Miercuri incepe Postul cheer.gif

Pe mincarica de ciupe o fac asa
:
(eu folosesc portabello, ca-mi plac cel mai tare la gust) Tai ciupele si le pun la fiert sa lase toata apa,cu niscaiva condimente. Tai cartofii si-i pun la fiert pina sint gata pe jumate. Scot ciupele, le strecor, pastrez zeama. Iau un polonic de zeama, o lingura de ulei, pun in oala impreuna cu ceapa, 2 catei de usturoi si ce condimente sau legume imi mai trec prin cap. Dupa 2-3 minute adaug ciupele, le las alte 2 minute, adaug cartofii, pun zeama de la ciuperci cit aproape sa acopere tot si vreo 3-4 linguri de pasta de rosii. Las sa fiarba scazut pina sint gata cartorii, sting focul, adaug verdeata toacata, pun capac, si la sa se aseze vreo 15 minute. E dementiala!!!

Acest mesaj a fost editat de ganesha: 10-11-2007, 03:28 PM

--------------------

Imagine

+Quote Post
nusarich
mesaj 10-11-2007, 03:52 PM
Mesaj #757

Iepuras

Saru' manutele pentru reteta.

--------------------
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 10-11-2007, 06:12 PM
Mesaj #758

Ciocanitoare

Raspunsuri: 319
Inscris: 9-07-2007
Membrul Nr.: 335

Buna, fetele! pupic.gif Trec si eu pe aici dupa 100 de ani.. )).gif
Ganesha.. ia zi-mi...ce ai facut cu tentativa de keto?(am rasfoit nitel din urma da' n-am gasit...nici n-am rabdare.. grin.gif )
In alta ordine de idei: cum reusesti sa faci atatea??
Eu tocmai ce am avut o usoara depresie zilele trecute si zau daca fac macar jumatate din cate faci tu.. sad.gif
+Quote Post
buretel
mesaj 10-11-2007, 06:14 PM
Mesaj #759

Iepuras

Raspunsuri: 1.883
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

Ola Turbo-mum blum.gif
Deci ai scapat de o predare, si deja te pandeste alta doh.gif
Eu cred ca tu functionezi cu baterii Duracell, altfel nu-mi explic energia ta )).gif pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 10-11-2007, 08:58 PM
Mesaj #760

Koala

Nusa, Ama, Buretel pupic.gif floare.gif

Mie-mi vine sa ma sui pe pereti, cred ca am sa ajung sa urasc uichendurile , ca e mai multa treaba ca la timpu' saptaminiiiiiii lol.gif

Ama, despre keto n-ai sa gasesti detalii, chiar de cauti, ca nu sint. Pentru ca din cite observ se confunda foarte mult cu alte nazbitii, si... e periculos. Eu am mai zis una alta, dar n-ai mai intrat (chiar si la tine in jurnal, parca). Cind ziceai tu ca tii keto aruncasem un ochi peste meniurile tale wink1.gif blum.gif dar ele nu erau keto, ci Atkins, si de aia te simteai asa cum te simteai. Din pacate keto nu poti tine dupa ureche sau din auzite, trebuie documentare serioasa inainte (cartea lui McDonald e aur, se gaseste pe net in pdf) si muuulta multa grija, numarat calorii, tinut cont de fibre si de procente, calculat carbii neti nu carbii bruti, etcetcetc. Ca daca nu, atunci se cade ori in plasa disociatului, ori in cea a Atkinsului, una mai periculoasa si mai incomoda ca cealalta.

pupic.gif fetele. Asa-mi doresc sa simt niste coclauri sub talpi, si sa vad un cer inalt sus... si... offff

Acest mesaj a fost editat de ganesha: 10-11-2007, 09:00 PM

--------------------

Imagine

+Quote Post
bpaula
mesaj 10-11-2007, 09:00 PM
Mesaj #761

Ciocanitoare

Raspunsuri: 373
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 94

salutare

grea saptamana am avut, bine ca a venit si week-endul wacko.gif
dar cand ma uit la programul tau am senzatia ca am fost in concediu tease.gif

iti urez sa ai cat mai multa energie...si sa mai prinzi si tu momente de respiro

--------------------
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 11-11-2007, 04:36 PM
Mesaj #762

Koala

Paula pupic.gif Si un mare pupic.gif si pentru LadyE si sirafir pe care le vad mereu pe aici. Si un l;a fel de mare pupic.gif pentru toata lumea.

Eu mi-am promis mie sa scriu in fiecare zi, ca sa urmaresc traiectoria, dar acum nu-mi vine deloc. Ma simt looooow de tot, ieri am dat apa la soricei jumate de zi, apoi jumate de seara am fost la prietena mea unde a dat ea apa la soricei... si drept pentru care am zis ca azi o scot din casa si o iau cu mine la repetitii, ca e si ea... aspiranta, si sa vad de fapt cum e si cita munca e grin.gif

Nu am mai facut sport in adevaratul sens al cuvintului de aproape o saptamina (dupa vagile mele memorii), am facut alte chestii, dar nu asta. Carbii rai pe care ii tot maninc in ultimele citeva zile au inceput sa se vada, e de-a dreptul depresant cum li se vede efectul IMEDIAT (si chiar si lumea observa) sub forma de un strat puffy si de o ...consistenta ciudata deasupra muschiului. Cel mai rau e ca acum am alte prioritati ginditoare, si n-am nici un chef sa gindesc logic si rational despre "ce maninc azi".

M-am uitat aseara la Little Children... no comment...

Am terminat ieir Hideous Kinky, mi se intimpla intotdeauna cind termin de citit o carte care se muleaza pe mine sa ma simt de parca sint singura in mijlocul unui mare gol. Aia e una dintre cartile in care mi-ar place sa traiesc.

Miine am examen - m-am blocat, nu mai pot sa invat; marti am de facut o prezentare...

Planuri consistente nu am, si cind n-am sa am rezultate, am sa stiu de ce - uite de asta lol.gif

Pup fetele si le doresc senin in suflete!!!!! pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de ganesha: 11-11-2007, 04:37 PM

--------------------

Imagine

+Quote Post
nusarich
mesaj 11-11-2007, 05:21 PM
Mesaj #763

Iepuras

Ganesha, iti urez multa putere de munca si bafta cat cuprinde! Stiu ca poti, si si tu stii ca poti, doar ca esti obosita tare de tot. O sa vezi ca or sa treaca toate asa cum au trecut si celelalte. Lasa carbii rai in pace, sau nu le mai da atentie, ca te distrag de la cele importante.
Spor s bafta la examene si prezentari!

--------------------
+Quote Post
ganesha
mesaj 12-11-2007, 01:48 PM
Mesaj #764

Koala

Eu mi-s tot plouata, dar am planuri mari pe saptamina asta lol.gif Pe carbii rai i-as lasa eu, da' nu ma lasa ei pe mine. lol.gif Nici repetitia de ieri, la singe, n-a reusit sa-mi adune endorfinele si serotoninele acasa... da' macar am reusit sa am febra musculara lol.gif Geeeeez.... ce prapadita sint!

Am adunat niste poze intr-un album. Le-am pus aici.

Pup fetele si le urez o saptamina minunata!!!!! pupic.gif floare.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
nusarich
mesaj 12-11-2007, 03:29 PM
Mesaj #765

Iepuras

Ganesha, superbe pozele! Ce mare a crescut Dihanel... Nu-mi vine sa cred. Imi place ca sunteti fotogenici cu totii, nici macar unul nu se dezminte!

--------------------
+Quote Post

169 Pagini V « < 49 50 51 52 53 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-10-2008 - 01:03 AM