![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bpaula |
12-11-2007, 08:25 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 373 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
am venit sa pup fata si sa ii dau energie...nu aveam asa multa, dar de ieri am primit vesti tare bune...prietena mea scumpa si draga vine in vizita la mine de Craciun si plecam impreuna (si cu sotii) pentru 3 zile la Viena...abia astept sa vad targul de Craciun de acolo
pupici dulci si energici -------------------- |
| Eu. |
12-11-2007, 09:33 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Eu mi-s tot plouata, dar am planuri mari pe saptamina asta Am adunat niste poze intr-un album. Le-am pus aici. Pup fetele si le urez o saptamina minunata!!!!! nu mai iei la tine sa ma plimbi la valuri si la rosh' de frunze? ca ti-as imprastia io norii aia ce te tot ploua o saptamana cat mai buna iti doresc! -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
13-11-2007, 12:44 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
am scris si eu putinmai mult si a picat netul
am vazut pozele. super! vreau si eu te -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ganesha |
13-11-2007, 07:07 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.815 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
La mine s-a facut nitel soare, am scapat de una dintre prezentarile cele stresante. Au ramas restul
In rest... lumea toata ne parea... o portocala Multumesc fetelor dragelor pentru aprecieri la poze, vesti, cuvinte de suflet. Ma bucur pentru Paula de ma topesc, tare e fain sa ai de sarbatori linga tine pe.... cine vrei tu sa fie linga tine. Si eu am o veste de felul asta, dar din cauza furtunilor sufletesti de anul asta nu ma pot bucura atit de tare de veste, si nici nu pot s-o zic cu glas tare pina nu o vad reala in fata mea. Da, incep sa am comportamente dubios-complusive, da' n-am rabdare acum sa ma lupt cu ele. Iar pe Eu. as lua-o s-o plimb, cum nu, ca-s sigura ca s-ar tine de cuvint. Am vazut eu undeva ca zimbeste din ochi Iar pe alinush si pe nusa le Eu m-as duce acum sa ma culc, ca am dormit putin de tot, dar prietena mea s-a trezit ca ea vrea sa mergem impreuna la gym, si atit de tare vrea ca vad ca nu raspunde la telefon. Asa ca nu stiu ce sa fac... Ma bucur ca am scapat de prezentare, patesc o chestie dubioasa in timpul expunerilor publice: cind prezint chestii legate de.. profesie ma stresez inainte, si-mi trece brusc in momentul in care ma uit in ochii audientei si ma aud prezentind. La dansat e invers... totul e ok PINA in momentul in care vad pe cineva ca se uita fix. Ca sa nu mai zic ce soc am avut la Dark Fire, cind au fost reflectoare si se vedea negru in sala, parca nu era nimeni, iar dupa finalul grandios s-a aprins brusc lumina... si am simtit ca ma scurg Oricum, bottom line, prezentarea a stirnit interes, si ma bucur ca am mai bifat ceva. Ieri am sportat ca la carte, o ora mare si intreaga. Azi sper la fel! Nutritional: si ieri si azi mi s-a lipit cite o pizza personala de mina... ei comedie, oare ce cauta acolo? -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| bpaula |
13-11-2007, 07:32 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 373 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
cand o sa cresc mare vreau sa fiu ca tine
mai nou visez sa plec din tara, sa stau intr-un orasel mai mic fara praf...nu mai suport praful din orasul asta, m-am facut si alergica si paranoica si stresata...uffffffffff vreau la marea ta si la copacii de acolo sa alerg dupa Dihanel -------------------- |
| nusarich |
13-11-2007, 08:05 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.914 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Bravo Ganesha pentru prezentare
-------------------- |
| ganesha |
14-11-2007, 06:01 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.815 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ma gindeam in seara asta - ca tot incepem sa asteptam oficial Craciunul de miine (incepe Postul), la cit de frumoase sint luminitele alea de se aprind in ochii de copil, si la cit de efervescenta e bucuria de copil... in pijamale si cu un cadou surpriza in brate (o carte, de data asta - ca de cele mai multe dati - toate cele 7 cronici ale Narniei, cadou surpriza de la tatal propriu, care s-a intors din alt oras mult dupa ora de culcare, si a carui venire, normaol, a atras pasi zdup zdup de sus din dormitor
![]() ![]() (Si in alta ordine de idei mi-am mai adus aminte si de jurnalu' ala de asteptat Craciunul, de l-am deschis acum 2 ani pe idieta, si mi-am adus aminte SI de povestile zise de Paula acolo...) Iar eu am mincat azi num'a junk food (pizza, cola, budinca de vanilie, da' m-am incadrat in calorii, fratilooor, 1278 am insumat Pup fetele -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| buretel |
14-11-2007, 09:39 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.884 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Bucuria lu' cupilu' se manifesta identic si la mine, desi am ...hat...ani peste el
Vorbesc putin in dodii azi, dar sunt racita -------------------- |
| Amazoana |
14-11-2007, 09:47 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neata
Uaaauuuu,ce cartulie a primit gupilu'. Mi-o imprumuta si mie dupa ce o citeste? Daaaa, sustin cu tarie ideea ta de a astepta in mod oficial Craciunul. Bucuria lu' cupilu' se manifesta identic si la mine, desi am ...hat...ani peste el Vorbesc putin in dodii azi, dar sunt racita Multa sanatate, bolnavioaro! |
| buretel |
14-11-2007, 09:49 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.884 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Daaaa, sustin cu tarie ideea ta de a astepta in mod oficial Craciunul. Ma bag si eu Multa sanatate, bolnavioaro! Acest mesaj a fost editat de buretel: 14-11-2007, 09:50 AM -------------------- |
| Amazoana |
14-11-2007, 10:08 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Esti la serviciu, Buretel? Nu poti pleca acasa sa stai in pat?
|
| nusarich |
14-11-2007, 10:30 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.914 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ma inscriu si eu pe lista cu Craciunul. Adica si pe lista Mosului si pe lista cu asteptarea. As vrea sa tin si eu postul asta, ca oricum e mai usurel si e mai placut (pentru mine) decat cel de la Pasti, in postul ala imi aduc aminte mult de mamicul meu si nu rezist psihic prea mult timp.
Deci: de azi mancam mancarici vegetale si din cand in cand peshtuc. Bun, si pentru dezintoxicare si pentru spirit. In alta ordine de idei: vreau si eu cartulia aia maaare, gupilu' abia o tine in brate, n-o da si la oameni mari -------------------- |
| aki |
14-11-2007, 10:47 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.061 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut.In sfirsit am ajuns si eu pe la tine.Frumoase poze si voi atit de fericiti
Cutia cu nisip e pentru el? -------------------- |
| Eu. |
14-11-2007, 11:05 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
sanatate
gupilu, e demential; vreau si eu unul cu asa ochisori si asa zambet ca tot veni vorba de zambet si ochi - e normal ca zambeam din toate cele (ochi, buze, suflet...) ca doar priveam fotograful....vorba ta, al meu El multumesc de aprecieri -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| buretel |
14-11-2007, 11:08 AM
|
Esti la serviciu, Buretel? Nu poti pleca acasa sa stai in pat? Nu pot pleca, am f multa treaba -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 07:25 PM |