![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
14-11-2007, 03:44 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.655 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Nu dragelor, nu imprumut cartea ca mai bine facem sezatoare literara, cu ceai cald si pijamale si-i citim Narniile lui Lewis pina vine Craciunul. Bun asa?
Scrisoare de noiembrie venita de dimineata: ![]() ![]() -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Amazoana |
14-11-2007, 05:00 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Iooooooooooi, ce faaaain!Da' a intarziat ceva scrisoarea asta a ta, ca deja tre sa vina scrisoarea cu zapada a Mosului.
Facem claca; si daca venim toate citim bilingv, trilingv, de fapt...multilingv, ca facem combinatii si permutari |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
14-11-2007, 05:22 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Nu dragelor, nu imprumut cartea ca mai bine facem sezatoare literara, cu ceai cald si pijamale si-i citim Narniile lui Lewis pina vine Craciunul. Bun asa? Scrisoare de noiembrie venita de dimineata: ![]() ![]() Ce frumos Esti foarte melancolica, draga -------------------- |
| ganesha |
14-11-2007, 05:27 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.655 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ptiu drace, nu-s melancolica, aia e tristete, deprimare... alte nebunii. Doar imi place ce-i frumos si atinge sufletelul!
-------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| amalia0701 |
14-11-2007, 06:41 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Mi-am amintit ca si Ioana m-a rugat sa-i iau Cronicile anul trecut, la noi sunt in editura Rao mai multe. Le-ma gasit Narnia Acu mandra mea citeste Maxime si cugetari inainte de culcare. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| ganesha |
14-11-2007, 06:48 PM
|
Mi-am amintit ca si Ioana m-a rugat sa-i iau Cronicile anul trecut, la noi sunt in editura Rao mai multe. Le-ma gasit Narnia Cum adica "mai multe"? Ca n-a scris nenea Lewis mai mult de 7 cronici... Noi aveam pina acum 2 in carti separate, pe care crocodilu' le devoreaza, acum e fericit ca le are in cartea cea mare... care are si harta Narniei -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Nessie |
14-11-2007, 06:51 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Vezi daca te tenteaza ceva din chestiile astea cul.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| nusarich |
14-11-2007, 06:58 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Mi-am amintit ca si Ioana m-a rugat sa-i iau Cronicile anul trecut, la noi sunt in editura Rao mai multe. Le-ma gasit Narnia Cum adica "mai multe"? Ca n-a scris nenea Lewis mai mult de 7 cronici... Noi aveam pina acum 2 in carti separate, pe care crocodilu' le devoreaza, acum e fericit ca le are in cartea cea mare... care are si harta Narniei Sunt mai multe carti, asta a vrut Amalia sa zica. Adica 7, intr-un set. -------------------- |
| aki |
14-11-2007, 07:17 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
G ce virsta are Baietelul tau?
-------------------- |
| ganesha |
14-11-2007, 08:56 PM
|
Nusaaaaaa,
Crocodilu' e in clasa a 3a, implineste 8 ani cu 3 zile inaintea Ajunului Craciunului. -------------------- Poze multe si marunteeeee
| ganesha |
15-11-2007, 05:45 AM
|
Azi a fost ziua prietenei mele, asa ca am mincat tort si niste pizza cu crusta super subtire. De miine, din nou la Postul cel linistit. A, si am baut bere
Prietena mea s-a tuns, era superba, nu m-am putut opri din facut poze, am pozat-o din toate unghiurile si directiile, mai ales cu gerbera galben aprins pe care i-am dus-o. In rest, a fost o zi nebuna cu alergat de colo colo, ore multe, of. Azi cind am fost la chiropractor, cind am intrat cu totii la el (acum mergem doar o data pe luna) se uita luuuung si zice: "A, did you get thinner?" La care crocodilu' cica "yesss, she got thinner and thinner" Pup fetele si le urez o zi minunataaaaa! -------------------- Poze multe si marunteeeee
| nusarich |
15-11-2007, 08:48 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
'Neata!
Pai e bine sa mai primesti un compliment de-asta din cand in cand, face bine la neuron... -------------------- |
| aki |
15-11-2007, 09:32 AM
|
Nusaaaaaa, Crocodilu' e in clasa a 3a, implineste 8 ani cu 3 zile inaintea Ajunului Craciunului. Sa-ti traiasca ,draga Anda -------------------- |
| ganesha |
15-11-2007, 12:41 PM
|
'Neata! Pai e bine sa mai primesti un compliment de-asta din cand in cand, face bine la neuron... Mai ales cind vine de la un health professional care e obiectiv!!! La fel de mult mi-a placut si cind am mers la examenul anual la doctorul de familie, si mi-a aratat fromos graficul in comparatie cu anult recut si acum 2 ani. In schimb, de partea cealalta sta mama prietenei mele, din cauza careia vad negru cind o aud (ca de ex aseara): "vai, tu, da' avea dreptate fiica-mea ca ai slabit, da' ce fain ai slabit. vezi tu, mai fiica-mea, ea slabeste, tu te-ngrasi". Akisorule, Eu dupa ziua nebuna de ieri am avut o noapte si mai nebuna - Dihanelul a fost deranjat la burta si neobisnuit fiind cu senzatia, plingea la fiecare crampisor, plus al meu sotz a fost pe pager care a sunat la 2, plus scos catelul afara de vreo 4 ori in total.. -------------------- Poze multe si marunteeeee
| nusarich |
15-11-2007, 02:12 PM
|
|
Sanatate multa Dihanelului, e greu cu animalutze care sufera. Mie mi se face inima cat un puricel cand il vad pe al meu si ca stranuta (el nefiind obisnuit), nu mai zic cand a facut blocaj renal... Mi-e asa o mila de ei ca nu pot spune "Au, ma doare acolo..." de mi se rupe sufletul.
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 01:49 AM |