left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

148 Pagini V « < 54 55 56 57 58 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Daca vrei poti!, Aim for the moon, even if you miss you end up among the stars seperator Optiuni V right
bpaula
mesaj 16-11-2007, 08:44 PM
Mesaj #826

Ciocanitoare

Grup: Membri
Raspunsuri: 328
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 94
Sex: Feminin

salutare

si mie imi place halvaua dulce de la Billa e mirobolanta si nu prea am limita la ea blushing.gif ....dar cum desi e sezonul ei la mine e si perioada de dezintoxicare de dulce nu am voie sa o cumpar tease.gif

am vazut subiectul deschis de tine, l-am citit si stiu ca ma astepti cu povesti dar acum nu sunt asa pusa pe povesti...cercetez niste probleme de sanatate si parca tot alte intrebari se ridica si in loc sa imi amintesc de Craciun imi amintesc ca anul trecut pe vremea asta abia ieseam din spital...sorry ca am intrat cu dispozitia asta aici, promit insa sa revin pe linia povestirilor mai ales ca anul asta o sa fie un Craciun minunat alaturi de persoane minunate yahoo.gif

te pupesc dulce pupic.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
luchi
mesaj 16-11-2007, 09:02 PM
Mesaj #827

Marmota

Raspunsuri: 1.444
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Ganesha, ce pasiuni inabusite ai scos la iveala din fetele astea cu halvaua! laugh.gif Pot sa zic si eu una? Cand eram mica-mica, pentru ca nu ne placea halvaua,bunica ne pacalea si ne spunea ca e ..branza de iepure lol.gif Si mancam cu o poftaaaa..Desi cand am ajuns in clasa I eram cam nedumerita: cum se poate, domle', ca animalurul ala alb si pufos sa faca o branza asa..maro? laugh.gif (tineti minte halvaua aia de dinainte de '89, maro-cacanie? blushing.gif )

Acest mesaj a fost editat de luchi: 16-11-2007, 09:04 PM

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ganesha
mesaj 16-11-2007, 09:09 PM
Mesaj #828

Koala

Raspunsuri: 2.611
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT(luchi @ 16-11-2007, 09:02 PM) *

Ganesha, ce pasiuni inabusite ai scos la iveala din fetele astea cu halvaua! laugh.gif Pot sa zic si eu una? Cand eram mica-mica, pentru ca nu ne placea halvaua,bunica ne pacalea si ne spunea ca e ..branza de iepure lol.gif Si mancam cu o poftaaaa..Desi cand am ajuns in clasa I eram cam nedumerita: cum poate, domle', ca animalurul ala alb si pufos sa faca o branza asa..maro? laugh.gif (tineti minte halvaua aia de dinainte de '89, maro-cacanie? )

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Stai sa ma reculeg, ca e prea demential!!!! lol.gif lol.gif lol.gif

Tin minte halvaua aia, cum nu, aia de floarea soarelui... Asta e crem alburie, pasiunea mea cu piele sidefie lol.gif

Paula hug.gif tu sa te simti bine, la povesti nu e cu semnat de condica pupic.gif e cu sufletu'. Si te asteptam cu scrisu' cind/daca ai sa ai tu pofta. Te-am citit si la neuroni... hats off, esti tare cu dulcele floare.gif

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
+Quote Post
May
mesaj 16-11-2007, 09:19 PM
Mesaj #829

Hiena

Raspunsuri: 4.804
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Stai ca trebuie sa ma manifest : lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif nu o sa pot sa mai vad un iepure fara sa ma gandesc la luchi lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 16-11-2007, 09:26 PM
Mesaj #830

Koala

Discutia cu brinza de iepure mi-aduce aminte de dilema copilariei mele: laptele de pasare lol.gif lol.gif lol.gif (pe care, cred ca e evident, n-am pus gura niciodata, nici dupa ce am inteles si eu doh.gif pina la urma, despre ce e vorba)

--------------------

Imagine

+Quote Post
Dumbo
mesaj 16-11-2007, 10:13 PM
Mesaj #831

Nevastuica

Raspunsuri: 884
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

cheer.gif maine e zi de shopping.
Parca vad ca ma opresc la raionul de dulciuri si iar le iau pe toate la invartit pe toate partile. Si plecam de acolo eu cu un mare gol in stomac si cu un nod in gat si al meu cu 5 ciucalate si 3 pachete de eu stiu ce mai gaseste interesant.
Si in conditiile astea cum sa raman pe baricade?

Ganesha ce norocoasa esti ca EL-ul tau are grija de tine si te sustine
+Quote Post
ganesha
mesaj 17-11-2007, 04:16 AM
Mesaj #832

Koala

Dumbo floare.gif , la mine a fost ieri zi de shopping aprovizionant, cre'ca euforia postului m-a facut sa uit de chestiile netrebuincioase, ca eram cu ochii-n patru sa nu-mi scape ceva de nepost si am uitat de pofte lol.gif

Raport pe azi:

MD: 2 felii piine cu grine (descoperita nou, putine calorii si carbi, ok la fibre), zacusca (fff putine calorii), halva
Snack: 3 curmale
Prinz: 2 felii din aceeasi piine, 2 linguri zacusca, o farfurie supa de rosii + paste integrale
Cina (ora 6): iar o farfurie de supa, 5 sarmale in varza (cumparate gata), halva

Total: 1500 calorii, 38% grasimi, 6.4% saturate, 49% carbi, 13% proteine, 42g fibre, 0 colesterol, 2300 mg sodiu
Sport: alergat 3 km, mers pe incline maxim, viteza mare alti 3.

Concluzii - to-do list )).gif : sa lasam nitel piinea cu zacusca (da' era prea buna blushing.gif ) si sa ne indreptam atentia spre ceva surse proteice. Ca doar nucile alea nu stau degeaba-n raft. Sa mai cumparam o conserva de sarmale. Sa gatim conopida din frigider.

Si miine e simbataaaaa! pupic.gif fetele!!!!!

--------------------

Imagine

+Quote Post
amalia0701
mesaj 17-11-2007, 08:16 AM
Mesaj #833

Taz

Raspunsuri: 3.852
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

pupic.gif
Servus dragelor!
Paula pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Sa ai Craciunul pe care-l doresti cheer.gif
Anda cand citesc aici la tine vad ca avem aceleasi pasiuni halvaua si zacusca )).gif
Declar oficial ca cea mai buna zacusca mancata de mie o face soacra mea, al doilea lucru perfect din viatza ei( dupa EL lol.gif lol.gif lol.gif )
Iar io in lenea mea nu am facut niciodata sa invatz si io blushing.gif desi in fiecare an imi propun blushing.gif
Apropo de sarmale am mancat unele bestiale de la Billa: sarmalutze in foi de vitza, avea in ele orez cu menta, super bune.
Un weekend minunat sa ai pupic.gif

--------------------
Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/]
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 17-11-2007, 09:45 AM
Mesaj #834

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(ganesha @ 16-11-2007, 02:47 PM) *

Axe floare.gif , am zis si la retete calculate, unde am pus chiar si o poza. Nu stiu cum sa explic, dar eu am masurat in "cups" de cind ma stiu, de cind eram in RO, pentru ca eu n-am avut niciodata cintar de bucatarie, si masuram totul in "volum", adica cu o cana de aia de 1 litru gradata. Un "cup" e ceea ce corespunde la 250 de ml.
Ca un exemplu, daca pui ...linte grin.gif pina unde e gradat 250 ml, atunci ai acolo 1 cup de linte.

Sar'mana!!

CITAT(amalia0701 @ 17-11-2007, 08:16 AM) *

Declar oficial ca cea mai buna zacusca mancata de mie o face soacra mea, al doilea lucru perfect din viatza ei( dupa EL lol.gif lol.gif lol.gif )
Iar io in lenea mea nu am facut niciodata sa invatz si io blushing.gif desi in fiecare an imi propun blushing.gif
Apropo de sarmale am mancat unele bestiale de la Billa: sarmalutze in foi de vitza, avea in ele orez cu menta, super bune.
Un weekend minunat sa ai pupic.gif

Moama ce indragosteala frate...auzi perfect!
Wow...deci ezista si din astia....

Stii ca e f usor de facut(zacusca-nu pe EL perfect)...da prea migolos pt timpul nostru limitat. Eu mai capat de la mama cate un borcan ,dar evit consumarea din motive de paine.

--------------------
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 17-11-2007, 03:07 PM
Mesaj #835

Koala

pupic.gif fetele!
Amelie, axe floare.gif

Din pacate inclinatia practica a soacrei mele a inceput si s-a oprit la EL. In rest... e bita. lol.gif Zacusca de-o iubesc nu e asa buna la gust, dar am ajuns s-o iubesc in urma indelungilor lecturi dintre rafturi: doar 15 calorii pe 2 linguri, si 4g carbi. cheer.gif

Acu' ma chinui sa culeg copilu' prin casa sa-l duc la inot... si apoi sa ma apuc de treaba. Raportez o usoara febra musculara pentru ca ieri mi-a dat prin cap ca alergatul sa-l fac la incline. devil.gif

pupic.gif fetele si le urez o simbata magnifica!!!!!

--------------------

Imagine

+Quote Post
bubbles
mesaj 17-11-2007, 03:37 PM
Mesaj #836

Crocodil

Raspunsuri: 7.394
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

CITAT(luchi @ 16-11-2007, 11:02 PM) *

Ganesha, ce pasiuni inabusite ai scos la iveala din fetele astea cu halvaua! laugh.gif Pot sa zic si eu una? Cand eram mica-mica, pentru ca nu ne placea halvaua,bunica ne pacalea si ne spunea ca e ..branza de iepure lol.gif Si mancam cu o poftaaaa..Desi cand am ajuns in clasa I eram cam nedumerita: cum se poate, domle', ca animalurul ala alb si pufos sa faca o branza asa..maro? laugh.gif (tineti minte halvaua aia de dinainte de '89, maro-cacanie? blushing.gif )

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Exact cum a zis May .. de acum cand am sa ma uit la halva .. am sa ma gandesc la Luchi lol.gif lol.gif lol.gif si la iepuroi )).gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
aki
mesaj 17-11-2007, 05:28 PM
Mesaj #837

Hiena

Raspunsuri: 4.858
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Buna draguta.Am trecut si pe la tine.Am recuperat tot hug.gif
Ti-i post?Cred ca ma apuc si eu de post,noi suntem cu doua saptamini in urma voastra.Asa ca ma pregatesc sufleteste pupic.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.06.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
ganesha
mesaj 19-11-2007, 11:48 AM
Mesaj #838

Koala

pupic.gif fetele ca pentru luni dimineata ( 5 fara 10 la mine)

N-am rapoarte si meniuri, nu mai am putere sa le adun blushing.gif Saptamina asta se anunta vijelioasa:

-Luni (azi): un dead-line la o lucrare importanta
-Marti: un dead-line la o lucrare (alta) importanta
-Joi: un dead-line la un raport, examen, o prezentare
-Vineri: trebuie sa fiu in Toronto.

Asa ca nu stiu pe unde sa o apuc, de aia nu-i nici 5 dimineata iar eu functionez de mult.
M-am (re)apucat de alergat SERIOS, ma deranjeaza ca mi-a venit ieri, prea devreme (oricum, mai bine mai devreme decit niciodata ca un copil ajunge )).gif ) dar am zis ca ignor cu desavirsire, si ma tin de alergat mort-copt. Nutritional am fost in limite, cam mult caloric, din cauza venitului, dar nimic spectaculos sau interzis.

pupic.gif fetele inca o data si fug la treaba! floare.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
nusarich
mesaj 19-11-2007, 11:59 AM
Mesaj #839

Iepuras

Raspunsuri: 1.836
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

Spor si bafta la lucrari, examene, prezentari... ce mai e pe acolo. Si spor si la celelalte treburi, ca nici pe alea nu le poti lasa sa se faca de la sine... hug.gif

--------------------
+Quote Post
anca veselie
mesaj 19-11-2007, 12:08 PM
Mesaj #840

Lama

Raspunsuri: 5.241
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

spor la toate cele! floare.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post

148 Pagini V « < 54 55 56 57 58 > » 
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 30-08-2008 - 01:19 AM