![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bpaula |
16-11-2007, 08:44 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 328 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
salutare
si mie imi place halvaua dulce de la Billa e mirobolanta si nu prea am limita la ea am vazut subiectul deschis de tine, l-am citit si stiu ca ma astepti cu povesti dar acum nu sunt asa pusa pe povesti...cercetez niste probleme de sanatate si parca tot alte intrebari se ridica si in loc sa imi amintesc de Craciun imi amintesc ca anul trecut pe vremea asta abia ieseam din spital...sorry ca am intrat cu dispozitia asta aici, promit insa sa revin pe linia povestirilor mai ales ca anul asta o sa fie un Craciun minunat alaturi de persoane minunate te pupesc dulce -------------------- |
| luchi |
16-11-2007, 09:02 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Ganesha, ce pasiuni inabusite ai scos la iveala din fetele astea cu halvaua!
Acest mesaj a fost editat de luchi: 16-11-2007, 09:04 PM -------------------- Hate being fat
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
16-11-2007, 09:09 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ganesha, ce pasiuni inabusite ai scos la iveala din fetele astea cu halvaua! Tin minte halvaua aia, cum nu, aia de floarea soarelui... Asta e crem alburie, pasiunea mea cu piele sidefie Paula -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| May |
16-11-2007, 09:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.804 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Stai ca trebuie sa ma manifest :
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| ganesha |
16-11-2007, 09:26 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Discutia cu brinza de iepure mi-aduce aminte de dilema copilariei mele: laptele de pasare
-------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Dumbo |
16-11-2007, 10:13 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 884 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Parca vad ca ma opresc la raionul de dulciuri si iar le iau pe toate la invartit pe toate partile. Si plecam de acolo eu cu un mare gol in stomac si cu un nod in gat si al meu cu 5 ciucalate si 3 pachete de eu stiu ce mai gaseste interesant. Si in conditiile astea cum sa raman pe baricade? Ganesha ce norocoasa esti ca EL-ul tau are grija de tine si te sustine |
| ganesha |
17-11-2007, 04:16 AM
|
Dumbo
Raport pe azi: MD: 2 felii piine cu grine (descoperita nou, putine calorii si carbi, ok la fibre), zacusca (fff putine calorii), halva Snack: 3 curmale Prinz: 2 felii din aceeasi piine, 2 linguri zacusca, o farfurie supa de rosii + paste integrale Cina (ora 6): iar o farfurie de supa, 5 sarmale in varza (cumparate gata), halva Total: 1500 calorii, 38% grasimi, 6.4% saturate, 49% carbi, 13% proteine, 42g fibre, 0 colesterol, 2300 mg sodiu Sport: alergat 3 km, mers pe incline maxim, viteza mare alti 3. Concluzii - to-do list Si miine e simbataaaaa! -------------------- Poze multe si marunteeeee
| amalia0701 |
17-11-2007, 08:16 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus dragelor! Paula Sa ai Craciunul pe care-l doresti Anda cand citesc aici la tine vad ca avem aceleasi pasiuni halvaua si zacusca Declar oficial ca cea mai buna zacusca mancata de mie o face soacra mea, al doilea lucru perfect din viatza ei( dupa EL Iar io in lenea mea nu am facut niciodata sa invatz si io Apropo de sarmale am mancat unele bestiale de la Billa: sarmalutze in foi de vitza, avea in ele orez cu menta, super bune. Un weekend minunat sa ai -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| axe10 |
17-11-2007, 09:45 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Axe Ca un exemplu, daca pui ...linte Sar'mana!! Declar oficial ca cea mai buna zacusca mancata de mie o face soacra mea, al doilea lucru perfect din viatza ei( dupa EL Iar io in lenea mea nu am facut niciodata sa invatz si io Apropo de sarmale am mancat unele bestiale de la Billa: sarmalutze in foi de vitza, avea in ele orez cu menta, super bune. Un weekend minunat sa ai Moama ce indragosteala frate...auzi perfect! Wow...deci ezista si din astia.... Stii ca e f usor de facut(zacusca-nu pe EL perfect)...da prea migolos pt timpul nostru limitat. Eu mai capat de la mama cate un borcan ,dar evit consumarea din motive de paine. -------------------- ![]() |
| ganesha |
17-11-2007, 03:07 PM
|
Amelie, axe Din pacate inclinatia practica a soacrei mele a inceput si s-a oprit la EL. In rest... e bita. Acu' ma chinui sa culeg copilu' prin casa sa-l duc la inot... si apoi sa ma apuc de treaba. Raportez o usoara febra musculara pentru ca ieri mi-a dat prin cap ca alergatul sa-l fac la incline. -------------------- Poze multe si marunteeeee
| bubbles |
17-11-2007, 03:37 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ganesha, ce pasiuni inabusite ai scos la iveala din fetele astea cu halvaua! -------------------- |
| aki |
17-11-2007, 05:28 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Buna draguta.Am trecut si pe la tine.Am recuperat tot
Ti-i post?Cred ca ma apuc si eu de post,noi suntem cu doua saptamini in urma voastra.Asa ca ma pregatesc sufleteste -------------------- |
| ganesha |
19-11-2007, 11:48 AM
|
N-am rapoarte si meniuri, nu mai am putere sa le adun -Luni (azi): un dead-line la o lucrare importanta -Marti: un dead-line la o lucrare (alta) importanta -Joi: un dead-line la un raport, examen, o prezentare -Vineri: trebuie sa fiu in Toronto. Asa ca nu stiu pe unde sa o apuc, de aia nu-i nici 5 dimineata iar eu functionez de mult. M-am (re)apucat de alergat SERIOS, ma deranjeaza ca mi-a venit ieri, prea devreme (oricum, mai bine mai devreme decit niciodata ca un copil ajunge -------------------- Poze multe si marunteeeee
| nusarich |
19-11-2007, 11:59 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Spor si bafta la lucrari, examene, prezentari... ce mai e pe acolo. Si spor si la celelalte treburi, ca nici pe alea nu le poti lasa sa se faca de la sine...
-------------------- |
| anca veselie |
19-11-2007, 12:08 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
spor la toate cele!
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 01:19 AM |