left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

148 Pagini V « < 56 57 58 59 60 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Daca vrei poti!, Aim for the moon, even if you miss you end up among the stars seperator Optiuni V right
anca veselie
mesaj 22-11-2007, 09:40 AM
Mesaj #856

Lama

Grup: Membri
Raspunsuri: 5.241
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!
Sex: Feminin

ce frumos este cand spui ca tot ce ai in sifonier iti este larg! mi-e dor de vremurile alea lol.gif
te pup, mai e putiiin din sapt asta! floare.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
mirela
mesaj 22-11-2007, 01:23 PM
Mesaj #857

Ciocanitoare

Raspunsuri: 325
Inscris: 20-03-2007
Membrul Nr.: 259

Ganesha querida ce saptamana agitata! Mereu esti asa hiperactiva? cheer.gif

--------------------
www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ganesha
mesaj 22-11-2007, 09:17 PM
Mesaj #858

Koala

Raspunsuri: 2.611
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Amelieee, trage fotoliu' si fa focul, eu doar dimineata beau ceai, apres ma vijii cu niscaiva treaba la Toronto... da' school's out this week yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Ancule, asa-i: putin a fost... deloc mai este )).gif Iar senzatia e destul de minunata... sa vezi ce-am patit ieri cind m-am dus sa-mi iau pantaloni, a fost de coma )).gif

Mirelus, ce ma bucur sa te vad pupic.gif

Acu' sa pove, ca am o gramada de pove, sa fie aici, la dosar:

Ieri: a fost ca la nebuni. Da' ca la ai nebuni tare. Am fost sa-mi iau pantaloni, m-am carat in cabina cu vreo 5 perechi care mi-erau largi, am estimat eu cu un numar mai mic decit ultima oara, dar de fapt erau vreo 3, si am facut un du-te vino cu umerasele in spate. Timp in care ma sunau disperate fetele de la dansat, ca pe unde umblu, ca se dau diplomele... am ajuns si acolo la 8 fara 10 (trebuia sa fiu la 7), am plecat la 8 si 10 (cu diploma in dinti) - ca de', aveam treaba acasa

Azi: la examen a fost durere. In viata mea (inafara de facultatea mioritica) n-am mai fost atit de paralela cu realitatea. APoi am venit acasa - printr-o chestie care sus ningea si jos era apa, sa ma schimb pt prezentare. Apoi tropa-tropa alta ora in autobuz, ca sa ma duc la prezentare.

La prezentare a fost ca la filmele cu prosti, in primul rind eram singura suflare feminina din sala. In al doilea rind, ghinionul a facut ca toti care erau acolo erau ingineri electronisti, prezentarile lor au fost despre mobile, nasa, energii, sisteme de sunet, cite-n luna cite-n stele. Hop apar si eu cu.... artrita mea subsioara lol.gif Vorbesc pret de vreo 5 slide-uri... ma uit in sala... priviri goale... cit is ei de lungi si mari cit usa... se uitau la mine de sus in jos, de jos in sus... si-atit. Asta pina cind am pus prima poza cu un stadiu avansat de artrita. Atunci le-a picat fata si din fata goala au inceput sa aiba o fata... picata lol.gif La sfirsit n-au fost intrebari... doar unul m-a intrebat timid, pe cind sa ma asez la locul meu... "si... numai la miini se instaleaza?" lol.gif Apoi s-a spart gheata si au mai fost si alte intrebari. Da' a fost... o experienta, ca sa zic asa

E ciudat, eu-s obisnuita sa vorbesc despre asta in departament, in sedintele de lab, unde toata lumea e ochi si urechi, pentru ca toti se ocupa cu asta. E prima oara cind am fost pusa in situatia sa vad fete goale... )).gif

Gata, o termin cu vorbaraia... trebuie sa ma apuc de treaba! pupic.gif fetele!!!!!

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 22-11-2007, 09:29 PM
Mesaj #859

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.829
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

cheer.gif Felicitari pentru alea 3 numere! (3 numere!? doh.gif )

Cu prezentarea ta ai descris exact atmosfera din salile unde se prezinta lucrarile de diplome de pe la noi. laugh.gif Char daca toti sunt pe domeniul respectiv, abia asteapta sa o stearga de acolo si nu e nimeni interesat de ce ai muncit tu 1 an intreg. Nu-i bai! Toate trec, diploma ramane. tease.gif

Acum ce treaba mai ai ca vine vinerea aia pe care ziceai ca o astepti cu drag. rolleyes.gif

Pup pupic.gif si spor la toate!

--------------------
+Quote Post
bpaula
mesaj 22-11-2007, 09:45 PM
Mesaj #860

Ciocanitoare

Raspunsuri: 328
Membrul Nr.: 94

Ptiiiiiiiiiii..........3 numere w00t.gif vreau si eu asa ceva la viata mea dar cum nu prea fac sport acum imi inghit dorinte din astea...is bucuroasa macar ca am scapat de 2 pacatoase de kile si ma apropii de greutatea la care m-am pastrat in ultimii 2 ani dupa ce am slabit 12...si poate mai apoi candva, in viata asta sa mai reusesc sa dau jos vreo cateva, sa ajung si eu sa vad cifra 5

Spor la treburi draga mea draga, mai ca imi vine sa ma mut si eu pe acolo pe langa tine poate ma molipsesc cu dansul si sportul si cel mai tare si mai tare imi doresc sa ma plimb prin zonele din care ai tot pus poze

--------------------
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 22-11-2007, 10:28 PM
Mesaj #861

Koala

pupic.gif

Super tare faza cu lucrarile de diploma lol.gif Apropo, pe aici nu se obisnuieste. Adica e optional - si are pondere ca un curs normal...

Paula, pai hai mai intii in recunoastere naughty.gif

Treaba iestiiiiii, cum sa nu fie, ca la mine a abia 3 jumate, pina vineri mai e o tona lol.gif Am de domolit oleaca balaurii din casa ca acusi prind viata si musca - nu s-a mai ocupat nimeni de ei si-s peste tot, apoi de dus cupil la Seikido, de pus cupil la lectii si de mers la un info night la scoala de arte, ca fac inscrieri pentru clasa a4a si ne bate un gind... Si eventual sa alerg nitel...

Dihanel a luat azi contact cu zapada - pe la mine pe strada nu e asa circulatie si era nitel acoperita iarba. Iar catelul mergea stil tramvai: cu coada in sus si cu limba facea shine (linii) prin zapada )).gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
nusarich
mesaj 23-11-2007, 08:19 AM
Mesaj #862

Iepuras

Raspunsuri: 1.836
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

Ce dulce e Dihanel! Asa e prima experienta cu zapada... Pisanul meu cand a vazut zapada acum cativa ani a scuturat din labute de cred ca il dureau, mititelul. Lui nu-i place sa aiba labutele ude, iar cu zapada... l-am dat gata. Era si un noian de vreo 30 cm...

--------------------
+Quote Post
ganesha
mesaj 23-11-2007, 04:53 PM
Mesaj #863

Koala

pupic.gif fetele!!!!!

Promit sa ma pun la curent cu toate jurnalele in weekendul asta.

Eu am niste mari probleme )).gif :

1) cintarul meu arata 68 de kile lol.gif Hai sa fim seriosi... ca doar nu m-am ingrasat 4 kile intr-o saptamina fara o zi. Sper sa nu trebuiasca sa iau altul, ca numa' asta imi lipsea.

2) Simbata seara e prima dintre petrecerile de Craciun cu cei de la servici de la al meu EL. N-am haine - toate is largi. Deci trebuie sa-mi iau. Mi-e groaza de evenimentele sociale la care nimeni n-are chef sa se duca si toti apar la ora fixa cu un zimbet aplicat pe buze. N-ar fi mai simplu daca lumea ar fi... sincera si asemenea... sharade nu ar mai avea loc?
Apoi o sa urmeze petrecerea nr 2, la care, LOGIC doh.gif trebuie sa ma imbrac altfel. Of Doamne...

Dar duminica am o petrecere cu fetele din trupa (de data asta nu mai e fantasia party lol.gif, e cuminte, e candle party ).

Fug la treburile ce m-asteapta, pupic.gif fetele tare tare de tot si le urez o vinere magnifica!!!!!

--------------------

Imagine

+Quote Post
amalia0701
mesaj 23-11-2007, 05:03 PM
Mesaj #864

Taz

Raspunsuri: 3.852
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

La fel iubita!
Toate avetzi problema asta cu petrecerile, io ador sa sochez lumea cu aceeasi toaleta la mai multe petreceri, schimb doar accesoriile.
E modul meu de a sfida regulile, problema mea anul asta e ca hainele de grasa is la sinistratzi si din dulap nu ma incape mai nimic sorry.gif

--------------------
Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/]
Imagine
+Quote Post
aki
mesaj 24-11-2007, 11:30 PM
Mesaj #865

Hiena

Raspunsuri: 4.858
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Salut Ganesha hug.gif .Distractie placuta pupic.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.06.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
ganesha
mesaj 26-11-2007, 04:18 AM
Mesaj #866

Koala

OF!!! Incep cu un mare OF!!! N-am fost la nici una din party-uri. N-am avut chef. La prima chiar nu mi-a parut rau, dar la cea cu fetele din trupa... ma uitam ca bleaga la ceas cum se face ora de dus acolo... si nu ma duceam. Nu stiu, bipolara mea citeodata imi joaca feste, cind sint prea obosita si stresata. Si cica a fost suuuuper, au si aparut fetele pe facebook cu poze si detalii doh.gif

Ce-am facut in schimb? Am fost in downtown ca s-au aprins oficial luminitele de iarna (detalii la gura sobei), am luat un butuc mare si l-am aprins in semineu, am mincat halva cu ceai indian, ne-am uitat la The Age of Innocence al lui Scorsese. Azi? Am frecat menta, am mers cu catze in parc, si ne-am uitat la Some Likes it Hot (ala vechi, cu John Lemmon si Marilyn Monroe)...

Trebuie sa fac ceva, sa iau taurul de coarne, ca incepe sa nu-mi mai placa. Saptaminile astea 3 ce incep acum vor fi oribile. Mi-e atit de dor sa dansez, as-noapte am visat ca dansam... Vinerea viitoare trupa danseaza in alt oras, eu n-am nervi sa ma duc.

Trebuie sa fiu atenta ce maninc, incep sa-mi simt carnea pe mine sub forma de jell-o. lol.gif

Pup fetele si le urez o saptamina magnifica!!!!! pupic.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
julyalina
mesaj 26-11-2007, 10:12 AM
Mesaj #867

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

CITAT(ganesha @ 22-11-2007, 10:28 PM) *

Dihanel a luat azi contact cu zapada - pe la mine pe strada nu e asa circulatie si era nitel acoperita iarba. Iar catelul mergea stil tramvai: cu coada in sus si cu limba facea shine (linii) prin zapada )).gif

lol.gif suuper tare )).gif mi-ar fi placut sa-l vad si eu blum.gif

spor la treburi turbomam ! pupic.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
bubbles
mesaj 26-11-2007, 10:17 AM
Mesaj #868

Crocodil

Raspunsuri: 7.394
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Neata yahoo.gif .Ce ai facut cu cantarul ?Felicitari pt diploma hug.gif .Dihanel trebuie sa fie foarte comic .. imi aduce aminte de Buzescu al meu sorry.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
anca veselie
mesaj 26-11-2007, 02:36 PM
Mesaj #869

Lama

Raspunsuri: 5.241
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

bueeeey, nu se poate, aduna-te! hai inapoi pe cai si cucereste lumea pupic.gif ce facem, imi revin eu si pici tu????
te pup si iti urez o super saptamana!

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
ganesha
mesaj 26-11-2007, 09:02 PM
Mesaj #870

Koala

Cre'ca de la prea mult cucerit de lume mi se trage....

Ma asteapta acum o gramada de chestii de facut, mi-a cam ajuns. Am 3 examene saptamina viitoare, plus niste chestii nasoale de tot de predat - fiecare mai nasoala decit toate pina acum adunate, si inca o prezentare...

Eu acum sint in stare de soc, a murit un coleg de-al meu azi dimineata... n-avea nici 25 de ani...

pupic.gif fetele si incerc sa ma pun pe directie...

--------------------

Imagine

+Quote Post

148 Pagini V « < 56 57 58 59 60 > » 
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 30-08-2008 - 12:33 AM