![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anca veselie |
22-11-2007, 09:40 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
ce frumos este cand spui ca tot ce ai in sifonier iti este larg! mi-e dor de vremurile alea
te pup, mai e putiiin din sapt asta! -------------------- |
| mirela |
22-11-2007, 01:23 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 325 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
Ganesha querida ce saptamana agitata! Mereu esti asa hiperactiva?
-------------------- www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
22-11-2007, 09:17 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Amelieee, trage fotoliu' si fa focul, eu doar dimineata beau ceai, apres ma vijii cu niscaiva treaba la Toronto... da' school's out this week
Ancule, asa-i: putin a fost... deloc mai este Mirelus, ce ma bucur sa te vad Acu' sa pove, ca am o gramada de pove, sa fie aici, la dosar: Ieri: a fost ca la nebuni. Da' ca la ai nebuni tare. Am fost sa-mi iau pantaloni, m-am carat in cabina cu vreo 5 perechi care mi-erau largi, am estimat eu cu un numar mai mic decit ultima oara, dar de fapt erau vreo 3, si am facut un du-te vino cu umerasele in spate. Timp in care ma sunau disperate fetele de la dansat, ca pe unde umblu, ca se dau diplomele... am ajuns si acolo la 8 fara 10 (trebuia sa fiu la 7), am plecat la 8 si 10 (cu diploma in dinti) - ca de', aveam treaba acasa Azi: la examen a fost durere. In viata mea (inafara de facultatea mioritica) n-am mai fost atit de paralela cu realitatea. APoi am venit acasa - printr-o chestie care sus ningea si jos era apa, sa ma schimb pt prezentare. Apoi tropa-tropa alta ora in autobuz, ca sa ma duc la prezentare. La prezentare a fost ca la filmele cu prosti, in primul rind eram singura suflare feminina din sala. In al doilea rind, ghinionul a facut ca toti care erau acolo erau ingineri electronisti, prezentarile lor au fost despre mobile, nasa, energii, sisteme de sunet, cite-n luna cite-n stele. Hop apar si eu cu.... artrita mea subsioara E ciudat, eu-s obisnuita sa vorbesc despre asta in departament, in sedintele de lab, unde toata lumea e ochi si urechi, pentru ca toti se ocupa cu asta. E prima oara cind am fost pusa in situatia sa vad fete goale... Gata, o termin cu vorbaraia... trebuie sa ma apuc de treaba! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Nessie |
22-11-2007, 09:29 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.829 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Cu prezentarea ta ai descris exact atmosfera din salile unde se prezinta lucrarile de diplome de pe la noi. Acum ce treaba mai ai ca vine vinerea aia pe care ziceai ca o astepti cu drag. Pup -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| bpaula |
22-11-2007, 09:45 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 328 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
Ptiiiiiiiiiii..........3 numere
Spor la treburi draga mea draga, mai ca imi vine sa ma mut si eu pe acolo pe langa tine poate ma molipsesc cu dansul si sportul si cel mai tare si mai tare imi doresc sa ma plimb prin zonele din care ai tot pus poze -------------------- |
| ganesha |
22-11-2007, 10:28 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Super tare faza cu lucrarile de diploma Paula, pai hai mai intii in recunoastere Treaba iestiiiiii, cum sa nu fie, ca la mine a abia 3 jumate, pina vineri mai e o tona Dihanel a luat azi contact cu zapada - pe la mine pe strada nu e asa circulatie si era nitel acoperita iarba. Iar catelul mergea stil tramvai: cu coada in sus si cu limba facea shine (linii) prin zapada -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| nusarich |
23-11-2007, 08:19 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ce dulce e Dihanel! Asa e prima experienta cu zapada... Pisanul meu cand a vazut zapada acum cativa ani a scuturat din labute de cred ca il dureau, mititelul. Lui nu-i place sa aiba labutele ude, iar cu zapada... l-am dat gata. Era si un noian de vreo 30 cm...
-------------------- |
| ganesha |
23-11-2007, 04:53 PM
|
Promit sa ma pun la curent cu toate jurnalele in weekendul asta. Eu am niste mari probleme 1) cintarul meu arata 68 de kile 2) Simbata seara e prima dintre petrecerile de Craciun cu cei de la servici de la al meu EL. N-am haine - toate is largi. Deci trebuie sa-mi iau. Mi-e groaza de evenimentele sociale la care nimeni n-are chef sa se duca si toti apar la ora fixa cu un zimbet aplicat pe buze. N-ar fi mai simplu daca lumea ar fi... sincera si asemenea... sharade nu ar mai avea loc? Apoi o sa urmeze petrecerea nr 2, la care, LOGIC Dar duminica am o petrecere cu fetele din trupa (de data asta nu mai e fantasia party Fug la treburile ce m-asteapta, -------------------- Poze multe si marunteeeee
| amalia0701 |
23-11-2007, 05:03 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
La fel iubita!
Toate avetzi problema asta cu petrecerile, io ador sa sochez lumea cu aceeasi toaleta la mai multe petreceri, schimb doar accesoriile. E modul meu de a sfida regulile, problema mea anul asta e ca hainele de grasa is la sinistratzi si din dulap nu ma incape mai nimic -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| aki |
24-11-2007, 11:30 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Ganesha
-------------------- |
| ganesha |
26-11-2007, 04:18 AM
|
OF!!! Incep cu un mare OF!!! N-am fost la nici una din party-uri. N-am avut chef. La prima chiar nu mi-a parut rau, dar la cea cu fetele din trupa... ma uitam ca bleaga la ceas cum se face ora de dus acolo... si nu ma duceam. Nu stiu, bipolara mea citeodata imi joaca feste, cind sint prea obosita si stresata. Si cica a fost suuuuper, au si aparut fetele pe facebook cu poze si detalii
Ce-am facut in schimb? Am fost in downtown ca s-au aprins oficial luminitele de iarna (detalii la gura sobei), am luat un butuc mare si l-am aprins in semineu, am mincat halva cu ceai indian, ne-am uitat la The Age of Innocence al lui Scorsese. Azi? Am frecat menta, am mers cu catze in parc, si ne-am uitat la Some Likes it Hot (ala vechi, cu John Lemmon si Marilyn Monroe)... Trebuie sa fac ceva, sa iau taurul de coarne, ca incepe sa nu-mi mai placa. Saptaminile astea 3 ce incep acum vor fi oribile. Mi-e atit de dor sa dansez, as-noapte am visat ca dansam... Vinerea viitoare trupa danseaza in alt oras, eu n-am nervi sa ma duc. Trebuie sa fiu atenta ce maninc, incep sa-mi simt carnea pe mine sub forma de jell-o. Pup fetele si le urez o saptamina magnifica!!!!! -------------------- Poze multe si marunteeeee
| julyalina |
26-11-2007, 10:12 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Dihanel a luat azi contact cu zapada - pe la mine pe strada nu e asa circulatie si era nitel acoperita iarba. Iar catelul mergea stil tramvai: cu coada in sus si cu limba facea shine (linii) prin zapada spor la treburi turbomam ! -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| bubbles |
26-11-2007, 10:17 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| anca veselie |
26-11-2007, 02:36 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
bueeeey, nu se poate, aduna-te! hai inapoi pe cai si cucereste lumea
te pup si iti urez o super saptamana! -------------------- |
| ganesha |
26-11-2007, 09:02 PM
|
Cre'ca de la prea mult cucerit de lume mi se trage....
Ma asteapta acum o gramada de chestii de facut, mi-a cam ajuns. Am 3 examene saptamina viitoare, plus niste chestii nasoale de tot de predat - fiecare mai nasoala decit toate pina acum adunate, si inca o prezentare... Eu acum sint in stare de soc, a murit un coleg de-al meu azi dimineata... n-avea nici 25 de ani... -------------------- Poze multe si marunteeeee
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 12:33 AM |