![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
28-11-2007, 05:09 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.653 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
hi, gagico, cum am vazut nickul nou am stiut ca e al tau Tocmai te vazusem aici, si voiam sa ma iau nitel de tine, da' uite ca n-am fost destul de rapida. Tare dor mi-este maaaaai! (am zis pe undeva de scripeti oare? -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| moonbaby |
28-11-2007, 05:12 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 17 Inscris: 12-12-2006 Membrul Nr.: 194 |
bre, nu vorbi de scripeti in casa spanzuratului, ca de vreo juma de an n-am mai pus piciorul la sala (adica am fost acum 2 zile sa vad ce tarife mai au, da asta o fo tot)
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Nessie |
28-11-2007, 05:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
G, cum faci salata de naut? Eu am pus aseara in apa 250g de naut si ma gandeam sa incerc un humus, dar poate e mai putin de muncit la salata.
Moonbaby, -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ganesha |
29-11-2007, 05:00 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.653 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Salata de naut o fac asa: simplu! Adica nautul il iau si-i pun pe linga ce am chef: ierburi (de obicei preferatele mele sint oregani si patrunjel, da' nu dau inapoi si la altele), ulei, si tot ce-mi mai trece prin cap (sos de rosii citeodata, castravete taiat, eventual rosii cuburele, ardei taiat... imagiantia n-are limite!)
Eu azi n-am sportat, dar in schimb am mincat aiurea! Pentru urmatoarele 8 zile lucratoare, calendarul meu arata: - 5+1 dead-line-uri miine - vreo 2 saptamina viitoare - o prezentare - 5 examene - de predat... cartea (deci de terminat de scris, printat, proof-read, dat la legat, submis online pt plagiat, etcetcetc) -extra: activitatile lu' cupilu' crocodilul (testul de centura, testul al inot, etcetcetc) Pup fetele! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| nusarich |
29-11-2007, 09:07 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ganesha, spor la treburi si bafta la ... tot ce ai tu acolo!
-------------------- |
| bubbles |
29-11-2007, 11:47 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
O saptamana placuta si usoara cat se poate
-------------------- |
| ganesha |
30-11-2007, 05:33 AM
|
AMR 7 zile lucratoare, scapat de 5+1 dead-line-uri de am avut de predat azi. 6 down, x more to go! Azi a fost inmormintarea... zilele astea, de cind cu tragedia asta mare de s-a abatut, parca nici nu mi-a venit sa merg la scoala, cind puneam mina pe clanta usii de la sala imi venea sa ma intorc si sa plec... Tare greu e sa vezi in ochi durerea de pe fetele celor din jur... parca e mai grea decit durerea proprie, mereu am simtit asa! Aliatul meu de nadejde, sportatul, mi-a adus in dar un cos de endorfine vrind nevrind, si m-a tinut sane. Ii multumesc pe aceasta cale si raportez 35 de minute de luat la trinta cu treadmilla. Mi-e dor tare de treadmilla de la gym, pentru ca a mea de acasa incepe de la inclinatie 3%, iar cea de la sala de la 0, si in momente de oboseala era mai usor sa incing un 5K relaxant. Pe al meu de acasa orice urma de relaxare piere si totul devine o lupta corp la corp Miine primesc notele copilului... tare curioasa sint sa vad cum sint si sa vad comentariile de la profi. Mereu au fost OK, dar na... inima de mama, pina nu ma vad cu ele-n mina stau cu sufletu' strins -------------------- Poze multe si marunteeeee
| amalia0701 |
30-11-2007, 02:06 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Mama te intzeleg, noi suntem inca in tensiune, avem teze in 5 si 4. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| ganesha |
30-11-2007, 04:32 PM
|
Am scapat de-un "easy come, easy go" , mai am unul si ajung la greutatea de pe ticker. De aia nici nu l-am mai schimbat...
-------------------- Poze multe si marunteeeee
| amalia0701 |
01-12-2007, 10:09 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Am scapat de-un "easy come, easy go" , mai am unul si ajung la greutatea de pe ticker. De aia nici nu l-am mai schimbat... -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| julyalina |
01-12-2007, 03:08 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Sexymom |
01-12-2007, 03:30 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.609 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
bre, nu vorbi de scripeti in casa spanzuratului, ca de vreo juma de an n-am mai pus piciorul la sala (adica am fost acum 2 zile sa vad ce tarife mai au, da asta o fo tot) Tot e bine ca ne gandim sa ajungem acolo, eu ma screm de o luna sa fac 100 de metrii la piscina sa vad cat costa un abonament, si nu mai ajung. Felicitari fata frumoasa, esti un exemplu pt .cele care nu au vointa. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| axe10 |
02-12-2007, 10:32 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Am scapat de-un "easy come, easy go" , mai am unul si ajung la greutatea de pe ticker. De aia nici nu l-am mai schimbat... Acum am vazut inaltimea ta....wow..credeam ca esti mai micutza...ma tineam si eu tare ca stau bine. Pai eu am 177cm si cu 10kg mai mult ca tine...mama, ce grasa sunt. Nu am mai avut 65 de lile de la 20 ani! Spor in continuare si sa te tii in time-table! -------------------- ![]() |
| ganesha |
03-12-2007, 05:17 AM
|
Fetele, va
Iar axe nu e grasa, ca am vazut-o eu in niste poze... Vesti-povesti: - simbata noaptea a nins superb, furtuna de zapada, tot tacimul. A fost tare fain, am iesit cu catzelu' la plimbare pe la 1 de noapte, ne-am intors pe la 3 si, mi-a mers la suflet. Erau -17 grade, iar duminica... 8 grade - mi-am scos de la naftalina conturile de pe cool running si running room, mi-am sters de praf running log-ul... eheiii, ce vremuri, cred ca-mi fac alt id ca sa intru pe forum, ca altfel mor de rusine - in rest, nu stiu pe ce lume sint, mi se pare ca timpul zboara pe linga mine, ma chinui sa-mi tin puterea si motivatia sus, imi repet intr-una ca mai e putin... mi-e ciuda totusi ca din aste cauze, [pe linga ca nici nu dorm, nici nu aia nici nu aialalta (dar cu asta m-am obisnuit)] nu pot sa savurez compania cuiva taaare drag, care a venit de peste mari si tari aici... si-mi rod unghiile pentru fiecare minut in care imi dau seama ca timpul trece (asa cum au trecut si cei 5 ani de cind ne-am vazut ultima data....) - notele copilului au fost sky high!!!!! La fel si cerceaful de comentarii aferent fiecarui obiect (ca asa-i la noi aici), ca si cel final concluziv. Bravo lui! Si a trecut si testul la inot, acum e in nivelul 8 din 10!!!! Eu fug la trebi, nu ma declar responsabila (adica ma declar iresponsabila Pup fetele si le urez o saptamina de vis! Acest mesaj a fost editat de ganesha: 03-12-2007, 05:18 AM -------------------- Poze multe si marunteeeee
| julyalina |
03-12-2007, 08:55 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
si noi
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-09-2008 - 11:47 PM |