![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nusarich |
06-08-2007, 12:10 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.852 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Stiu ca e sarbatoare, dar nu stiam ca se mananca peste. Oricum, dusul de dimineata nu se pune, ca doar nu ma duc ca porcu' la serviciu (si la doctor...).
-------------------- |
| aki |
06-08-2007, 12:22 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salutare stapinei.Pupici
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
06-08-2007, 01:34 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.661 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Neata fetele - adica neata la mine, is libera si as putea sa dorm da' nu pot sa doooorm, m-am trezit la 6 (acum e 7). Nici sport n-am mai facut ieri. Am patit o idiotenie - mi-a sarit detergent intr-un ochi.
Ama, nu stiu site-uri in romana, nici nu cred ca sint. Dar stiu in schimb o gramada in engleza, printre ele ar fi www.calorie-count.com , www.calorieking.com , etc. Masoara macro si micronutrientii, si procentele din RDV-ul zilnic. Cu pestele nu mi-ai facut pofta, stai linistita. Ca sa-ti raspund la intrebare, sint(em) vegetariana (i), in perioada posturilor mari si mici sintem vegan(i). Nu zic ca nu mi-a fost pofta niciodata, dar cind ma gindesc ca mai intii e un sufletel care trebuie sa moara si cind ma mai gindesc ca e principala cauza a global warming-ului si a relelor care se intimpla cu planeta noastra, imi trece subit. Ma termina ochiul asta, imi vine sa-l pun deoparte pina trece -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| nusarich |
06-08-2007, 02:20 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.852 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ganesha, am vrut sa te intreb mai demult: de cati ani esti plecata? Prin ce zona stati? Noi avem niste colegi / prieteni plecati acolo sa munceasca (de cativa ani deja) si tot incerc sa "vizualizez" tara... macar asa, cu ochii mintii sa ajung si eu pe acolo...
-------------------- |
| aki |
06-08-2007, 02:51 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.900 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Neata fetele - adica neata la mine, is libera si as putea sa dorm da' nu pot sa doooorm, m-am trezit la 6 (acum e 7). Nici sport n-am mai facut ieri. Am patit o idiotenie - mi-a sarit detergent intr-un ochi. Te-ar ajuta niste picaturi de ochi,sau nite urina -------------------- |
| ganesha |
06-08-2007, 03:31 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.661 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Nusa, tara este asta, orasul meu drag si scump este asta cu sageata, London pe numele sau, intre lacuri, asa cum ma rugam eu la Doamne Doamne cind eram copil si mi se parea ca Iasul e prea departe de nisipul marii - mi-a dat acu' sute de km de plaja, la alegere, de jur imprejur. E o zona superba, pe care nu ma satur s-o pozez, s-o explorez si s-o savurez. Ne-am aventurat si inspre departari, dar distantele sint cumplite, noi sintem la servici... Am facut in primavara un driving vacation (sint pozele in albume la mine - alea cu far far away), si am facut 3500 km in citeva zile, a fost demential, dar cind te uiti pe harta cea mare, 3500 de km e o liniuta scuuurta. Iar noi cum sintem exploratori de fel
Akisor, merci de sugestie -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| aki |
06-08-2007, 04:47 PM
|
Akisor, merci de sugestie -------------------- |
| butterfly |
06-08-2007, 07:02 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 437 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
uoof ce rau imi pare de ochi....cel mai bn ar fi sa te duci la un doctor ceva
-------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/] ![]() [/url] |
| nusarich |
06-08-2007, 07:24 PM
|
|
Ganesha, trebuie sa fie tare frumoasa tara asta departata... Amicii mei sunt prin Ottawa, adica ceva mai departe.
In alta ordine de idei, poate mergi totusi la un doctor cu ochiul, sa nu patesti altceva... -------------------- |
| ganesha |
06-08-2007, 07:28 PM
|
Ganesha, trebuie sa fie tare frumoasa tara asta departata... Amicii mei sunt prin Ottawa, adica ceva mai departe. In alta ordine de idei, poate mergi totusi la un doctor cu ochiul, sa nu patesti altceva... Nusa, Ottawa e unul din orasele mele de suflet. Sint vreo 650 km de la noi pina acolo, dar ne aruncam de cite ori avem ocazia. Am petrecut zile tare faine acolo. Fluturel Cu ochiul parca e mai bine, am tras 2 ture de somn Acest mesaj a fost editat de ganesha: 06-08-2007, 07:41 PM -------------------- Poze multe si marunteeeee
| butterfly |
06-08-2007, 07:40 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 437 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
\Ei si ciinii - dormim cind sintem betegi si eu am tras azi un pui de somn masiv...am mancat o vanata coapta..si a fost prea grea pt stomacul meu..asa ca somn si 2 ore mai tarziu ca noua:d;)) -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/] ![]() [/url] |
| ganesha |
07-08-2007, 04:18 AM
|
Asaaa, si a mai trecut o zi, pina la urma mi-am bagat mintile in cap, si dupa vreo 2 ture de somn si trezit numai pentru mincat
Socoteli deci: MD: veggie dog cu chifla de hot dog, mustar si vegenaise Prinz: mincare de vinete (aia de la retete calculate) cu o felie piine, o tartina cu salata si sunca falsa Snack: cirese Cina: salata compusa din ardei, tije de telina, ceapa verde, rosie, patrunjel tocat, ulei de masline, sare si piper si 2 cartofei mici si copti Snack post workout: un shake de proteina Total: 1500 calorii, 21% grasimi, 3 % saturate, 59% carb, 20% proteine, 0 mg colesterol, 25 g fibre, 1700 mg sodiu Sport: antrenament principal - alergat; secundar: putin jucat cu ganterele (brate si piept), nu prea mult, ci doar asa, sa simt ca misc, traiesc si incordez Si miine e o noua zi de cucerit lumea! -------------------- Poze multe si marunteeeee
| julyalina |
07-08-2007, 07:44 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
G, cumpara vitamina A uleioasa si cand mai ai probleme cu ochii, doamne fereste, pune 1, 2 picaturi si o sa vezi ca e super ok
noi avem tot timpul in casa vitamina A -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Ama.ro |
07-08-2007, 08:45 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 318 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Neata, Ganesha!Ti-am pregatit un ceai.
![]() Cum e veggie dog?E cremwusti din ala de post? |
| aki |
07-08-2007, 09:39 AM
|
Salut draguta.Aveti multa treaba la birou?Cum e timpul la voi?La noi ploua
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 08:59 PM |