![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
07-12-2007, 05:21 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.571 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Axe, amelie, nusa, aki, buretel, bubbles, va
Am scapat de aproape tot, a fost... nici n-am cuvinte, mai am un hop super mare luni... Pun niste pozici aici, cu iarna; am sa pun si la gura sobei, cu vreo doua casute decorata de prin cartier. Deci: Iarna pe ulita ![]() Felinarele mele din gradina, care au ramas 2 in urma furtunii: ![]() Catel contemplind furtuna de zapada de afara - tare faina fuse ziua aia: ![]() Copil si catel: ![]() Acu' fug la gura sobei sa pun casutele Pup fetele si ma intorc la treaba, m-am isterizat de tot! Acest mesaj a fost editat de ganesha: 07-12-2007, 05:22 PM -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| nusarich |
10-12-2007, 10:38 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Bafta multa Ganesha! Ca e ultimul si gata, le-ai dat gata pe toate!
Pozele sunt absolut... dementiale! La noi e asa urat afara, ceata, innorat, gri peste tot... asa ca-mi iau fularul rosu si plec in ceata... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
10-12-2007, 08:36 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.571 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Am ajuns acasa, facut si-o tura de forum... Mi-e somn de mor ca as-noapte m-am culcat la 1 jumate si m-am trezit la 4 ca de'... sa mai invatam nitel...
In drum spre casa am oprit la alimentara sa iau o piine si mi s-au lipit de mina o decoratie luminoasa de pus in geam si o fata de masa. Mie nu-mi plac fetele de masa de nici un fel, sa nu le vad in casa, da' acum am vazut renul de pe ea, cu o fata timpa si placida, mi s-a facut un drag de el ca am zis ca-mi trebuie acasa. Si-n fericirea mea am uitat ca detest fetele de masa -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| nusarich |
10-12-2007, 09:39 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Asteptam poze si cu renul pe fata de masa si cu decoratiunea luminoasa.
-------------------- |
| ganesha |
10-12-2007, 10:47 PM
|
Asteptam poze si cu renul pe fata de masa si cu decoratiunea luminoasa. Am pus, am pus aici. Renul cu fata timpa e si el acolo Cica o noapte nedormita se reface in cel putin 5. Pai daca ar fi asa.... ca sa recuperez numai anul asta, ar trebui sa dorm macar 2 ani. Dac-ar fi sa-i recuperez pe toti, ma trezesc la pensie, fresh, si gata de party, ca doar servici la virsta aia n-am sa mai am -------------------- Poze multe si marunteeeee
| bubbles |
10-12-2007, 11:53 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.356 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
G. nu esti singura care pleaca dupa o paine sau un suc si se intoarce cu alte chestii.Eu de multe ori am plecat dupa ceva si am umplut plasele si exact dupa ce m-am dus nu am cumparat
-------------------- |
| aki |
11-12-2007, 10:52 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.822 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Ganesha pup si sa te odihnesti cit mai mult
-------------------- |
| ganesha |
11-12-2007, 03:25 PM
|
Am dormiiiit! Acum... pe cai si la treaba!!! -------------------- Poze multe si marunteeeee
| amalia0701 |
11-12-2007, 05:26 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.821 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita!
Sa te odihnesti -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| nusarich |
12-12-2007, 09:04 AM
|
|
Bravo ca ai reusit sa dormi! Macar incepi si tu sa mai recuperezi lipsa asta...
Mai ai examene/proiecte/chestii scolare? -------------------- |
| mirela |
12-12-2007, 12:33 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 305 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
Ganesha am vazut pozele cu decoratiuni ,faine insa as fi vrut sa stiu cu se curata acel spray de pe geamuri,nu ca mi-ar da mie bataie de cap doar din curiozitate. Acum am ramas surprinsa cand am citit ca ai copil.Cum nu am urmarit jurnalul tau de la inceput m-a surprins. Oricum ,MerryChristmas!
-------------------- www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
|
| LadyEowin |
12-12-2007, 12:44 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 47 Inscris: 18-10-2007 Membrul Nr.: 452 |
buna mirela,
daca tot am citit, tzushti sa iti raspund despre spray-ul zapada de geamuri, pentru ca din cate am inteles ganesha intentioneaza sa il foloseasca anul asta... eu l-am folosit si anul trecut si desi nu am fost direct implicata in operatiunea de curatarea a geamurilor de dupa, cred ca se ia doar cu spray de curatat geamurile, dar cu mai mult frecat si munca, dar starea pe care mi-o dau cel putin mie, merita o jumatate de zi de munca....e si work-out pe deasupra... ganesha....imi plac la nebunie decoratiile luminoase....aveam si eu o stelutza dar nu o mai gasesc....tb sa ma pun pe cautat....pup.... |
| ganesha |
12-12-2007, 02:43 PM
|
Nusa, Mirelus, Lady, Amelie
Activitati scolare mai am niteluse. Apoi intru si eu in categoria oamenilor normali: doar servici si copil!!!! (sper eu, ca parca vezi ca-mi mai tuna ceva prin cap, deja as avea niste planuri, dar vocea ratiunii zice "nu si nu:). Mirelus, gind in gind cu bucurie, si eu aveam taman aceeasi nedumerire. Eu spal geamurile des, si voiam sa stiu daca le spal cu solutie normal s-ar duce decoratia, ca n-as rezista 3-4 saptamini sa nu le spal. Daaa, cupil am, 8 ani face saptamina viitoare Lady, tin pumnii sa gasesti steluta. Eu ma simt mult mai bine decind am luat... taurul de coarne si am purces la cules prelungitorul sa le pun in priza. Parca pina si oboseala asta acumulata se mai topeste cite putin cind dau cu ochii de ele. Sint terapeutice, parol!!! -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Sexymom |
12-12-2007, 02:54 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.540 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Superbe pozele, eu duc lipsa iernii, azi la mine sunt 16 grade afara, e frumos si cald.Fetele mele au facut aseara bradul, e frumos, dar lipseste zapada, fara ea nu sunt sarbatori de iarna.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| otilici |
12-12-2007, 03:30 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.101 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
M-am luat si eu dupa tine si m-a cuprins spiritul sarbatorilor
Din ce zi e puiul tau?Ca e sagetator ca mine -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-08-2008 - 06:51 AM |