![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| mirela |
12-12-2007, 03:30 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 404 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
eu sincera sa fiu anul asta nu prea vad mare sarm in craciun.Anul trecut pe vremea asta sub bradul meu era plin de cadouri si nu mai zic de decoratiuni.Acum sunt la partea cu spreiul nu ma bag prt. ca nu am rabdare.Cat despre decoratiuni pe geamuri maica-mea mi-a aparut anul trecut aici cu u chestie cu sclipici ca o sa o pun in geam. E santa cu o sanie si cu reni.E sus nici macar jos sub sau pe langa brad nu am pus-o anul asta.Anul asta am gacut bradul in timp record:10 min.No music, nu tu sarm si l-am facut mai mult de gura lui Henrique caci ma stresa la cap sa fac odata bradul ala.Dupa ce l-am impodobit m-am dus sa calc camasi.S-a dus tot sarmul Christmas-ului prt. mine anul asta. Traiti si prt. mine pls.!
|
| aki |
12-12-2007, 03:50 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.061 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Din ce zi e puiul tau?Ca e sagetator ca mine Si eu sunt sagetator eu sincera sa fiu anul asta nu prea vad mare sarm in craciun.Anul trecut pe vremea asta sub bradul meu era plin de cadouri si nu mai zic de decoratiuni.Acum sunt la partea cu spreiul nu ma bag prt. ca nu am rabdare.Cat despre decoratiuni pe geamuri maica-mea mi-a aparut anul trecut aici cu u chestie cu sclipici ca o sa o pun in geam. E santa cu o sanie si cu reni.E sus nici macar jos sub sau pe langa brad nu am pus-o anul asta.Anul asta am gacut bradul in timp record:10 min.No music, nu tu sarm si l-am facut mai mult de gura lui Henrique caci ma stresa la cap sa fac odata bradul ala.Dupa ce l-am impodobit m-am dus sa calc camasi.S-a dus tot sarmul Christmas-ului prt. mine anul asta. Traiti si prt. mine pls.! Hai, Mirela draga,ce ai?Tu erai acea plina de viata cu cadouri multe pentru toti.Cu scrisori in toate partile lumii.Nu vreau sa te vad asa.Lamuriti situatia si bucurati-va de viata,ca doar una avem si nu stim ce se intimpla mine.Zimbeste draga -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
12-12-2007, 03:56 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.815 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Fetele dragele, 21 decembrie e ziua de crocodil. Simbata acum pe 15 avem petrecerea.
Mirelus, ca bine ti-a mai zis Aki. Nu uitati, fetelor, let's put Christ back in Christmas indiferent de vremea de-afara si de alte nebunii! Eu fug ca am musafiri! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| ganesha |
13-12-2007, 05:13 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.815 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ma simt cu recuperatul somnului ca o anorexica ce incepe incet incet sa manince normal... Mi s-a stricat SI cuptorul cu microunde. Inainte de asta, mi se stircase aburitoarea (de orez si legume) si espresoru' de cafea. Astea 2 din urma sint la reparat acum ca erau in garantie (la muchie s-au stricat, garantia ar fi expirat in 5 zile). La cuptor a expirat. Of, ma enerveaza citeodata societatea asta de consum, lucrurile care sint facute sa dureze x timp, sa se strice exact cind ies din garantie, si sa trebuiasca sa iei altele. Iar cind esti tinerel asa ca noi Mai am citeva chestii de predat miine, si apoi ma ocup de petrecerea crocodilului (ce se va intimpla simbata). Abia astept!!! (desi numai 2 copii au confirmat ca vin Sint excited de nu ma vad ca miine seara e cina festiva cu fetele din trupa, mergem la un restaurant mexican, abia astept sa le vad si sa ne dantuim nitel. Sper la un sportat onorabil pe ziua de azi. -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Nessie |
13-12-2007, 05:57 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.039 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ce fain ca ai reusit sa recuperezi cu somnul.
Petrecere frumoasa cu gupilu si daca sunt putini invitati, ce? Atmosfera mai intima si mai mult tort pentru cei prezenti. Pe la noi cu lucrurile in garantie e cu dus si-n tors. Daca mi se strica un lucru nu prea imi vine sa il duc la reparatie. Au tendinta sa il faca de mantuiala daca e inca in garantie si mai auzi cate o chestie pe la cunoscuti cum ca i-au schimbat din piesele bune sau ca a primit lucrul inapoi zgariat... -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| LadyEowin |
13-12-2007, 06:10 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 50 Inscris: 18-10-2007 Membrul Nr.: 452 |
hello
da g. ma bucur pentru tine ca ai reusit sa recuperezi somnul sau macar o parte din el, ca atunci cand te bucurai tu ca ai dormit mult, mie mi se parea asa putin, dar tu esti energica si plina de viata mereu asa ca....probabil functionezi cu mai putin somn ca mine...la mine 7ore jumate de somn sunt minimul necesar ca sa functionez....9 ore ideal, dar cum idealul nu se prea intampla.... apropo de garantie....eu am fost la garantie cu un prajitor si mi l-au inlocuit, ce-i drept e drept l-au tinut vreo 2 saptamani, dar l-au inlocuit; am mai fost cu un fier de calcat care nu mai era in garantie sau era in garantie extinsa sau asa ceva si costa mai mult reparatia decat sa iau altul nou asa ca am renuntat ...si deasemenea am fost cu o minunata cadita de hidromasaj pentru picioare, dupa ce s-au minunat de ce e aia si pentru ce e, trecem peste asta....au tinut-o vreo 2 luni jumate si acum e buna, deci nush ce sa zic, ei de lucrat lucreaza, dar mai cu incetinitorul....ca na traim in romania si asta ne ocupa tot timpul, totusi parerea mea despre ei e jumi-juma, adica chiar se chinuie un pic acolo.... pupici si petrecere frumoasa crocodilului... |
| ganesha |
13-12-2007, 06:19 PM
|
Poate as functiona si eu mai bine cu mai mult somn, da' daca n-am timp de el, degeaba Aici functioneaza bine faza cu garantiile, e una din ariile care functioneaza brici. E concurenta mare, iar daca o firma nu-ti rezolva problema, data viitoare iei de la alta. Si principiul : "un client multumit mai vine cu 2 si unul nemultumit pleaca cu 5" actioneaza bine de tot!!!! Initial am vrut sa fac un tort in forma de skateboard pentru crocodil (ca e marea lui pasiune), asemanator cu asta: ![]() (dar nu neaparat... verde). Dar nu cred ca am timp, asa ca am sa cumpar unul. Oricum, pentru ziua lui adevarata (cu familia si prietenii foarte foarte foarte apropiati) am sa pregatesc ceva mai special. Pentru copiluti nu ma agit, ca e o hoarda de baietoi de 8 ani (fetite n-a vrut anul asta) care o sa alerge peste tot si o sa-i intereseze doar pizza (asta vrea crocodilul) si tortul si sucul. Daca nu reusesc sa-i tin in friu, trimit Dihanelul ca ajutor, ca si asa-i mai mare si mai greu ca crocodilu Acest mesaj a fost editat de ganesha: 13-12-2007, 06:19 PM -------------------- Poze multe si marunteeeee
| aki |
13-12-2007, 07:17 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.061 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Sanatate copilului tau si multa bafta in viata
-------------------- |
| nusarich |
13-12-2007, 07:49 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.914 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Petrecere frumoasa la copii, Ganesha! Sunt sigura ca daca ai avea timp ai face si tortul (nu neaparat verde). Asta ca tema pentru la anul, cred... Oricum, principalul e ca cei mici se vor distra oricum, iar Dihanelul e un super mare ajutor in cazul asta.
Am vrut sa te intreb (daca nu sunt indiscreta, evident). Ziceai mai demult ca astepti un oaspete drag. Ei, a venit? Detalii... -------------------- |
| ganesha |
13-12-2007, 08:00 PM
|
Am vrut sa te intreb (daca nu sunt indiscreta, evident). Ziceai mai demult ca astepti un oaspete drag. Ei, a venit? Detalii... Ce ametita sint Nusa, Aki -------------------- Poze multe si marunteeeee
| nusarich |
13-12-2007, 09:01 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.914 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ma bucur tare pentru tine ca poti sa daruiesti bunicului tau ceva atat de pretios ca o amintire de bucurie mare si plina. Sa aveti timp bun si destul pentru depanat si trait zilele astea cat sunteti impreuna!
-------------------- |
| aki |
13-12-2007, 10:15 PM
|
Distractie placuta cu bunicul tau
-------------------- |
| axe10 |
14-12-2007, 08:42 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Am vrut sa te intreb (daca nu sunt indiscreta, evident). Ziceai mai demult ca astepti un oaspete drag. Ei, a venit? Detalii... Ce ametita sint Nusa, Aki Ma bucur ca a sosit oaspetele. Asa sarbatorile or sa fie si mai in familie. Petrecere frumoasa la copil! Auzi, tu aia 11 km i-ai facut din bucati sau odata?... ca vazusem 5km...am zis ca ai facut 5km de jogging intr-o zi...acum 11? -------------------- ![]() |
| ganesha |
14-12-2007, 02:09 PM
|
Axe, sint ..cumulati, mai intii 5, a doua oara 6, dar din cauza de ore prea putine de somn de pe 1 dec pina acum ama lergat numa' de 2 ori. De aia am si pus suma asta modesta de sfirsit de luna de 50 km. Alerg ca o baba... Adica nu, ca sint niste babe maratoniste la noi in oras de vreo saptejdeani care alearga maratonu' fluierind.... Eu cred ca am sa mor cu scoala de git -------------------- Poze multe si marunteeeee
| aki |
14-12-2007, 03:02 PM
|
Bafta la scoala
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 07:39 PM |