left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

169 Pagini V « < 61 62 63 64 65 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Daca vrei poti!, Aim for the moon, even if you miss you end up among the stars seperator Optiuni V right
mirela
mesaj 12-12-2007, 03:30 PM
Mesaj #931

Ciocanitoare

Grup: Membri
Raspunsuri: 404
Inscris: 20-03-2007
Membrul Nr.: 259
Sex: Feminin

eu sincera sa fiu anul asta nu prea vad mare sarm in craciun.Anul trecut pe vremea asta sub bradul meu era plin de cadouri si nu mai zic de decoratiuni.Acum sunt la partea cu spreiul nu ma bag prt. ca nu am rabdare.Cat despre decoratiuni pe geamuri maica-mea mi-a aparut anul trecut aici cu u chestie cu sclipici ca o sa o pun in geam. E santa cu o sanie si cu reni.E sus nici macar jos sub sau pe langa brad nu am pus-o anul asta.Anul asta am gacut bradul in timp record:10 min.No music, nu tu sarm si l-am facut mai mult de gura lui Henrique caci ma stresa la cap sa fac odata bradul ala.Dupa ce l-am impodobit m-am dus sa calc camasi.S-a dus tot sarmul Christmas-ului prt. mine anul asta. Traiti si prt. mine pls.!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
aki
mesaj 12-12-2007, 03:50 PM
Mesaj #932

Lama

Raspunsuri: 5.061
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

CITAT(otilici @ 12-12-2007, 04:30 PM) *

Din ce zi e puiul tau?Ca e sagetator ca mine naughty.gif
pupic.gif pupic.gif pt amandoi

Si eu sunt sagetator w00t.gif

CITAT(mirela @ 12-12-2007, 04:30 PM) *

eu sincera sa fiu anul asta nu prea vad mare sarm in craciun.Anul trecut pe vremea asta sub bradul meu era plin de cadouri si nu mai zic de decoratiuni.Acum sunt la partea cu spreiul nu ma bag prt. ca nu am rabdare.Cat despre decoratiuni pe geamuri maica-mea mi-a aparut anul trecut aici cu u chestie cu sclipici ca o sa o pun in geam. E santa cu o sanie si cu reni.E sus nici macar jos sub sau pe langa brad nu am pus-o anul asta.Anul asta am gacut bradul in timp record:10 min.No music, nu tu sarm si l-am facut mai mult de gura lui Henrique caci ma stresa la cap sa fac odata bradul ala.Dupa ce l-am impodobit m-am dus sa calc camasi.S-a dus tot sarmul Christmas-ului prt. mine anul asta. Traiti si prt. mine pls.!

Hai, Mirela draga,ce ai?Tu erai acea plina de viata cu cadouri multe pentru toti.Cu scrisori in toate partile lumii.Nu vreau sa te vad asa.Lamuriti situatia si bucurati-va de viata,ca doar una avem si nu stim ce se intimpla mine.Zimbeste draga pupic.gif

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-22.09.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.400 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ganesha
mesaj 12-12-2007, 03:56 PM
Mesaj #933

Koala

Raspunsuri: 2.815
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Fetele dragele, 21 decembrie e ziua de crocodil. Simbata acum pe 15 avem petrecerea.

Mirelus, ca bine ti-a mai zis Aki. Nu uitati, fetelor, let's put Christ back in Christmas indiferent de vremea de-afara si de alte nebunii!

Eu fug ca am musafiri! yahoo.gif Dar va pupic.gif pe toatele, si ma gindesc cu drag la voi. Pace si cald sa aveti in suflete!

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
ganesha
mesaj 13-12-2007, 05:13 PM
Mesaj #934

Koala

pupic.gif fetele!

Ma simt cu recuperatul somnului ca o anorexica ce incepe incet incet sa manince normal...

Mi s-a stricat SI cuptorul cu microunde. Inainte de asta, mi se stircase aburitoarea (de orez si legume) si espresoru' de cafea. Astea 2 din urma sint la reparat acum ca erau in garantie (la muchie s-au stricat, garantia ar fi expirat in 5 zile). La cuptor a expirat. Of, ma enerveaza citeodata societatea asta de consum, lucrurile care sint facute sa dureze x timp, sa se strice exact cind ies din garantie, si sa trebuiasca sa iei altele. Iar cind esti tinerel asa ca noi grin.gif si iei toate lucrurile odata ca de'... incepi sa-ti aduni si tu prin casa cele trebuincioase, se strica... tot toate odata devil.gif devil.gif devil.gif

Mai am citeva chestii de predat miine, si apoi ma ocup de petrecerea crocodilului (ce se va intimpla simbata). Abia astept!!! (desi numai 2 copii au confirmat ca vin sorry.gif , sper sa se mais tringa telefoane pina diseara, desi e greu in perioada asta)

Sint excited de nu ma vad ca miine seara e cina festiva cu fetele din trupa, mergem la un restaurant mexican, abia astept sa le vad si sa ne dantuim nitel. yahoo.gif

Sper la un sportat onorabil pe ziua de azi.

pupic.gif fetele!!!

--------------------

Imagine

Imagine Personal Trainer in training! Imagine Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
Nessie
mesaj 13-12-2007, 05:57 PM
Mesaj #935

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.039
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Ce fain ca ai reusit sa recuperezi cu somnul. hug.gif Si ma mai bucur ca te scapi de examene si predari! grin.gif cheer.gif

Petrecere frumoasa cu gupilu si daca sunt putini invitati, ce? Atmosfera mai intima si mai mult tort pentru cei prezenti. blum.gif

Pe la noi cu lucrurile in garantie e cu dus si-n tors. Daca mi se strica un lucru nu prea imi vine sa il duc la reparatie. Au tendinta sa il faca de mantuiala daca e inca in garantie si mai auzi cate o chestie pe la cunoscuti cum ca i-au schimbat din piesele bune sau ca a primit lucrul inapoi zgariat... unsure.gif La asta se adauga timpul foarte mare care sta la ei, iar daca lucrul e inca funtionabil, dar nu la parametri maximi, mai bine il folosesti pana moare de tot si iti iei altul nou. doh.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
LadyEowin
mesaj 13-12-2007, 06:10 PM
Mesaj #936

Furnica
*

Raspunsuri: 50
Inscris: 18-10-2007
Membrul Nr.: 452

hello

da g. ma bucur pentru tine ca ai reusit sa recuperezi somnul sau macar o parte din el, ca atunci cand te bucurai tu ca ai dormit mult, mie mi se parea asa putin, dar tu esti energica si plina de viata mereu asa ca....probabil functionezi cu mai putin somn ca mine...la mine 7ore jumate de somn sunt minimul necesar ca sa functionez....9 ore ideal, dar cum idealul nu se prea intampla....

apropo de garantie....eu am fost la garantie cu un prajitor si mi l-au inlocuit, ce-i drept e drept l-au tinut vreo 2 saptamani, dar l-au inlocuit; am mai fost cu un fier de calcat care nu mai era in garantie sau era in garantie extinsa sau asa ceva si costa mai mult reparatia decat sa iau altul nou asa ca am renuntat ...si deasemenea am fost cu o minunata cadita de hidromasaj pentru picioare, dupa ce s-au minunat de ce e aia si pentru ce e, trecem peste asta....au tinut-o vreo 2 luni jumate si acum e buna, deci nush ce sa zic, ei de lucrat lucreaza, dar mai cu incetinitorul....ca na traim in romania si asta ne ocupa tot timpul, totusi parerea mea despre ei e jumi-juma, adica chiar se chinuie un pic acolo....

pupici si petrecere frumoasa crocodilului...wink1.gif
+Quote Post
ganesha
mesaj 13-12-2007, 06:19 PM
Mesaj #937

Koala

pupic.gif Nessie si Lady!

Poate as functiona si eu mai bine cu mai mult somn, da' daca n-am timp de el, degeaba lol.gif Ca nustiucum se face, ca se mai aduna ceva, iar singurul loc de unde mai pot ciupi timp e sa tai din somn )).gif

Aici functioneaza bine faza cu garantiile, e una din ariile care functioneaza brici. E concurenta mare, iar daca o firma nu-ti rezolva problema, data viitoare iei de la alta. Si principiul : "un client multumit mai vine cu 2 si unul nemultumit pleaca cu 5" actioneaza bine de tot!!!!

Initial am vrut sa fac un tort in forma de skateboard pentru crocodil (ca e marea lui pasiune), asemanator cu asta:

Imagine

(dar nu neaparat... verde). Dar nu cred ca am timp, asa ca am sa cumpar unul. Oricum, pentru ziua lui adevarata (cu familia si prietenii foarte foarte foarte apropiati) am sa pregatesc ceva mai special. Pentru copiluti nu ma agit, ca e o hoarda de baietoi de 8 ani (fetite n-a vrut anul asta) care o sa alerge peste tot si o sa-i intereseze doar pizza (asta vrea crocodilul) si tortul si sucul. Daca nu reusesc sa-i tin in friu, trimit Dihanelul ca ajutor, ca si asa-i mai mare si mai greu ca crocodilu lol.gif

Acest mesaj a fost editat de ganesha: 13-12-2007, 06:19 PM

--------------------

Imagine

+Quote Post
aki
mesaj 13-12-2007, 07:17 PM
Mesaj #938

Lama

Sanatate copilului tau si multa bafta in viata give_rose.gif

--------------------
Imagine
Masuratorile :
+Quote Post
nusarich
mesaj 13-12-2007, 07:49 PM
Mesaj #939

Iepuras

Raspunsuri: 1.914
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

Petrecere frumoasa la copii, Ganesha! Sunt sigura ca daca ai avea timp ai face si tortul (nu neaparat verde). Asta ca tema pentru la anul, cred... Oricum, principalul e ca cei mici se vor distra oricum, iar Dihanelul e un super mare ajutor in cazul asta.

Am vrut sa te intreb (daca nu sunt indiscreta, evident). Ziceai mai demult ca astepti un oaspete drag. Ei, a venit? Detalii...

--------------------
+Quote Post
ganesha
mesaj 13-12-2007, 08:00 PM
Mesaj #940

Koala

CITAT(nusarich @ 13-12-2007, 07:49 PM) *

Am vrut sa te intreb (daca nu sunt indiscreta, evident). Ziceai mai demult ca astepti un oaspete drag. Ei, a venit? Detalii...

Ce ametita sint doh.gif Da, a venit... E vorba de bunicul meu. Povestea e pe cit de vesela pe atit de trista. Ma bucur enorm ca a venit, dar stiu ca daca bunica mea nu si-ar fi terminat... menirea pe pamint, el n-ar fi venit. Sint extrem de fericita ca este aici, ca ia si el parte macar putin la viata noastra de aici, si mai ales ma bucur pentru el ca a schimbat nitel decorul (cam... static in ultima perioada). El a calatorit toata viata, a avut o meserie boema si o viata si mai boema, e plin de povesti din lumea larga, el a fost cel care m-a dus si pe mine sa vad lumea si m-a invatat atitea... Mi-a fost nitel ciuda pe perioada aceea plina si nebuna, in care n-am apucat sa ne vedem (mai ales ca in februarie se intoarce la el acasa), dar recuperam yahoo.gif Ieri chiar am batut tirgu'n lung si-n lat, am stat la cafenele la povesti, la amintiri... Este o tristete mare totusi, peste toate, dar Cerurile stiu mai bine care-i rostul si timpul nostru!

Nusa, Aki hug.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
nusarich
mesaj 13-12-2007, 09:01 PM
Mesaj #941

Iepuras

Raspunsuri: 1.914
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

Ma bucur tare pentru tine ca poti sa daruiesti bunicului tau ceva atat de pretios ca o amintire de bucurie mare si plina. Sa aveti timp bun si destul pentru depanat si trait zilele astea cat sunteti impreuna!

--------------------
+Quote Post
aki
mesaj 13-12-2007, 10:15 PM
Mesaj #942

Lama

Distractie placuta cu bunicul tau pupic.gif

--------------------
Imagine
Masuratorile :
+Quote Post
axe10
mesaj 14-12-2007, 08:42 AM
Mesaj #943

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(ganesha @ 13-12-2007, 08:00 PM) *

CITAT(nusarich @ 13-12-2007, 07:49 PM) *

Ce ametita sint doh.gif Da, a venit... E vorba de bunicul meu. Povestea e pe cit de vesela pe atit de trista. Ma bucur enorm ca a venit, dar stiu ca daca bunica mea nu si-ar fi terminat... menirea pe pamint, el n-ar fi venit. Sint extrem de fericita ca este aici, ca ia si el parte macar putin la viata noastra de aici, si mai ales ma bucur pentru el ca a schimbat nitel decorul (cam... static in ultima perioada). El a calatorit toata viata, a avut o meserie boema si o viata si mai boema, e plin de povesti din lumea larga, el a fost cel care m-a dus si pe mine sa vad lumea si m-a invatat atitea... Mi-a fost nitel ciuda pe perioada aceea plina si nebuna, in care n-am apucat sa ne vedem (mai ales ca in februarie se intoarce la el acasa), dar recuperam yahoo.gif Ieri chiar am batut tirgu'n lung si-n lat, am stat la cafenele la povesti, la amintiri... Este o tristete mare totusi, peste toate, dar Cerurile stiu mai bine care-i rostul si timpul nostru!

Nusa, Aki hug.gif

Ma bucur ca a sosit oaspetele. Asa sarbatorile or sa fie si mai in familie.

Petrecere frumoasa la copil!

Auzi, tu aia 11 km i-ai facut din bucati sau odata?... ca vazusem 5km...am zis ca ai facut 5km de jogging intr-o zi...acum 11? w00t.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 14-12-2007, 02:09 PM
Mesaj #944

Koala

pupic.gif fetele dragele!!!! Multumesc de urarile de voie buna! floare.gif

Axe, sint ..cumulati, mai intii 5, a doua oara 6, dar din cauza de ore prea putine de somn de pe 1 dec pina acum ama lergat numa' de 2 ori. De aia am si pus suma asta modesta de sfirsit de luna de 50 km. Alerg ca o baba... Adica nu, ca sint niste babe maratoniste la noi in oras de vreo saptejdeani care alearga maratonu' fluierind.... sorry.gif

Eu cred ca am sa mor cu scoala de git lol.gif Eu mai pupic.gif fetele o data si ma duc agale la scoala....tigidim... tigidim... tigidim...

--------------------

Imagine

+Quote Post
aki
mesaj 14-12-2007, 03:02 PM
Mesaj #945

Lama

Bafta la scoala hug.gif

--------------------
Imagine
Masuratorile :
+Quote Post

169 Pagini V « < 61 62 63 64 65 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-10-2008 - 07:39 PM