![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| stardust |
17-12-2007, 02:44 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Stiu ca ar trebui sa incep prin a spune ce frumos a fost totul aranjat (si a fost!!) dar pe mine m-a uimit cat esti de frumoasa si gingasa!!! Pai nici prin gand nu mi-ar fi trecut ca tu ai un copil asa de mare si de frumos daca te vedeam pe strad!! Felicitari, nu stiu cum le faci pe toate, dar le faci bine!
La copil vin sa-i urez vineri -------------------- ![]() [/url] |
| ganesha |
17-12-2007, 04:46 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.610 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Dragele mele, ma bucur ca v-au placut pozele
Soranutza, ma faci sa rosesc Azi stau acasa... -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Deea |
17-12-2007, 05:19 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.459 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
-------------------- ![]() |
| aki |
18-12-2007, 01:07 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Ma duc sa vad si eu pozele si fata super draguta
-------------------- |
| ganesha |
18-12-2007, 06:04 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.610 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Deea, Aki
Am avut azi o zi fructuoasa foc A stat bunicul meu la mine de pe la 8 dimi pina seara, tare fain a fost, am stat la povesti, m-a laudat ca-s harnica M-am luat la trinta si cu treadmill-a, dar abia pe la 11 fara ceva seara, ca atunci am apucat. Am bifat 5 km cu chiu cu vai, cu suduiri si promisiuni solemne cum ca "de miine...." (placa cea cunoscuta). Note to self: trebuie sa-mi iau bustiera. Asta de o am e cumparata acu' cinshpe kg, si nu-si mai face treaba. Iar eu cum is omu' utilitatilor nu ma lasa constiinta sa am 2 chestii de-acelasi fel in... garderoba, si nu fac cumparaturi decit atunci cind trebuie. Iar acum trebuie. Miine, adica marti, am in plan sa vorbesc cu Moshu' (asa se zice la mine in familie), si daca tot ajung printr-o zona populata cu magazine poate mi se agata si o bustiera de mina. -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Sexymom |
18-12-2007, 09:43 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Am vazut pozele, sunt superbe, tu arati super misto, slaba, inalta, echilibrata.
Baietelul tau seamana cu tati al lui Cred ca s-a simtit bine cu prieteni lui. Intrebare: nu are pana acum nici o prietena prefetata? La multi ani pt. baiatul tau, sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata, sa fie sanatos si destept. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| ganesha |
18-12-2007, 02:55 PM
|
Am vazut pozele, sunt superbe, tu arati super misto, slaba, inalta, echilibrata. Baietelul tau seamana cu tati al lui Cred ca s-a simtit bine cu prieteni lui. Intrebare: nu are pana acum nici o prietena prefetata? La multi ani pt. baiatul tau, sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata, sa fie sanatos si destept. Sexi, -------------------- Poze multe si marunteeeee
| danyhoney |
18-12-2007, 03:28 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Am vazut si eu pozele ... Ce sexoasa esti , mai !!! Sa lesin , nu alta !
Frumoasa party , cupilu` s-a simtit bine , cadouri multe .... Frumos ! -------------------- ![]() |
| ganesha |
18-12-2007, 07:06 PM
|
Dany
Eu acum sint intr-o dispozitie turbata, cu fund-n sus de parca lumea s-a nascut sa-mi faca mie-n ciuda DAR am scos catelu' si ne-am jucat si alergat amindoi prin zapada, parca ma inveselisem. DAR... a murit ceva la calcul meu si acum sint pe cel auxiliar care ma scoate din pepeni. Ca sa fie totul complet, hai sa ma loghez pe cool running sa-mi trec antrenamentul de ieri. Au dat monstrii astia sistemul peste cap - dupa parerea lor e ...actualizat. Nu mai gasesc running log-ul meu, si, in plus, pe pagina principala scrie asa: * Name: amyrunny * Email: (Private) * Member Since: Dec 14, 2007 * Last Logged In: Dec 31, 1969 4:00 PM (!!!!!!) Adica cum ... m-am logat ultima oara in 1969? Pai nici nu eram nascuta la ora aia -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Dumbo |
18-12-2007, 07:23 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 884 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
|
| bubbles |
18-12-2007, 07:54 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Seara
-------------------- |
| ganesha |
19-12-2007, 05:19 AM
|
Mi-am regasit log', numa' ca... au facut aia o varza generala acolo. Vorba uneia de pe forum" candy for the eye, but lacking the substance". Ca de ex.: pe log era o pagina plina cu cimpuri pe care de voiai le completai la fiecare antrenament (greutate, ore de somn, HR la repaos, tipul de antrenament, temperatura, durata, ora inceperii, comentarii auxiliare, adidasii, etcetcetc). Si tu acoloshaia scriai ce te intereseaza, dadeai "ok" si gata, dus era. Iar ca vizualizare, vedeai toata saptamina cu TOATE detaliile pe care le-ai bagat, scrise mic, dar erau acolo!!!
Acum: pentru fiecare cimp din cele de mai sus... se deschide o noua pagina Iar forumul merge cu spatele, de unde o pagina de forum se intinde pe tot ecranul, acolo, mai nou, se intinde pe un dreptunghi ingust... pentru ca restul spatiului e ocupat cu casute si casutele pline de informatii importante (ba cine e online, cu avatar cu tot, ba butoane colorate si MARI, ba.... i haaaa). Gata, m-am descarcat!!!! Bubule, am 27 de ani, hai ca nu-s chiar asa batrina totusi... chiar daca zice lumea ca arat mai tinara -------------------- Poze multe si marunteeeee
| julyalina |
19-12-2007, 09:15 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Acest mesaj a fost editat de julyalina: 19-12-2007, 09:15 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| danyhoney |
19-12-2007, 09:38 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
(a! am pus la cale meniul pentru masa de vineri in cinstea lu' cupil) Si nu ne spui si noua ???? -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
19-12-2007, 11:10 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
(a! am pus la cale meniul pentru masa de vineri in cinstea lu' cupil) Si nu ne spui si noua ???? Subscriu! -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 08:58 PM |