![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nusarich |
19-12-2007, 11:17 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.915 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
(a! am pus la cale meniul pentru masa de vineri in cinstea lu' cupil) Si nu ne spui si noua ???? Subscriu! Si eu... -------------------- |
| ganesha |
19-12-2007, 04:59 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.843 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Calculatorul mare s-a suparat pe noi si acu' nu mai vrea sa functioneze, asa ca pozele au ramas tot in camera.
Pentru ziua de cupil m-am gindit asa: Aperitive: - cous-cous pe care sa-l prepar in mod obisnuit (ei, hai, poate putin mai altfel acum) si sa-l asez in barcute de andive, ar arata cam ca in imaginea asta ![]() - rulouri de castraveti cu mijloc de ceva crema de brinza (ar arata ca aici) ![]() - un platouas cu brinzici si rosioare - salata de ciupe cu masioneza Felul principal: - ciupe umplute, cu brinza deasupra si date la cuptor - piure - salata - ma gindeam la niste asparagus in aburi (la cina de Craciun cu colegii lu' al meu am mincat asparagus si mi s-a declansat o pofta nebuna, de obicei primavara maninc numa' asparagus) Desert: - doar tort, pentru ca la mine in familie nu se omoara nimeni cu prajiturici si alte dulcegarii. Acest mesaj a fost editat de ganesha: 19-12-2007, 05:01 PM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
19-12-2007, 11:10 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.843 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
-------------------- |
| stardust |
20-12-2007, 12:42 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
-------------------- ![]() [/url] |
| bubbles |
20-12-2007, 02:12 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.201 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Hmm deci asa .. nu ca .. tu ai atata si gupilu are atata si .. tipi la bubul care are atat cat are si ... dar stai sa vezi bubul care s-ar putea sa aia si el un bebe care .. uff grele (sper ca intelegi tu ) .Pug ganesha si gupiul ei
-------------------- |
| ganesha |
20-12-2007, 02:19 AM
|
Stardust
Bubule, eu ma abonez nasa virtuala cind bubu' se hotaraste ca s-ar putea sa aiba bebe Miine tre' sa vin cu poze! Ma duc sa atac Torontoul cit e al meu EL la un meeting. Macar atit daca treaba nu fac acasa. A! Pot sa dau, in sfirsit, vestea cea mare: AM TERMINAT SCOAAAALAAAAAAAA, sint propusa pentru graduare (aici e sistemul altfel decit in RO, nu termini scoala cu bine si o absolvi direct, ci trebuie sa fii... propus pentru absolvire) (sper sa ma tin bine in friu si sa nu incep iar in septembrie, ca tare mi-a trecut mie prin cap ca m-as mai duce nitel la scoala, ca visul visurilor mele dintotdeauna abia a luat contur, pentru ca e un domeniu super super nou si nu exista facultate de asa ceva. Dar sper sa-mi revina mintea la cap si sa incep sa am si eu o viata!!!!!! Ca in septembrie anul asta am implinit 20 de ani de mers la scoala fara intrerupere). Pup fetele si fug euforica la cartofii prajiti pe care-i face al meu! -------------------- |
| bubbles |
20-12-2007, 02:29 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.201 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
G I know what graduation mins for you because i know what it meant for me
-------------------- |
| amalia0701 |
20-12-2007, 09:27 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.339 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
-------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| nusarich |
20-12-2007, 11:29 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.915 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Felicitari Ganesha si la mai mare!
Imi aduc aminte acum de una din profesoarele mele din liceu, care la petrecerea de final de clasa a XII-a ne-a urat sa ne numaram anii in cat mai multi ani scolari... -------------------- |
| aki |
20-12-2007, 02:11 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.081 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Felicitari,draga Ganesha
-------------------- |
| stardust |
20-12-2007, 10:34 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Am terminat de citit si in sfarsit resusesc sa scriu ceva. De citit mai citesc de la servici dar am eu piticii mei pe creier, trebuie sa fiu calma si zen ca sa pot scrie, deci scrisul (coerent) de la servici nu prea intra-n calcul.
Am citit ca a stat bunicul la tine pana seara... dar seara unde pleaca? Chiar rasuflam usurata ca in sfarsit ai terminat cu scolile si o sa ai mai mult timp de alte cele (inclusiv palavragit pe forum Cu alergatul ce sa zic? As vrea sa fiu strut ca sa pot sa-mi bag capul in pamant!! N-am mai alergat deloc, nici la sala nu am mai fost. De doua luni mi-am facut abonament la o alta sala, langa servici dar nu am mers nici macar o data de atunci Dar cred ca-ti amintesti ca tu m-ai motivat pe mine si in trecut cu alergatul si parca simt ceva motivatie care vrea sa rasara din nou -------------------- ![]() [/url] |
| stardust |
20-12-2007, 10:51 PM
|
Din ciclul "eu scriu rar dar si cand ma apuc nu mai stiu sa ma opresc", urmeaza urmatoarea intrebare: cum faci cartofii prajiti? Am vazut la magazin zilele astea o friteuza (niciodata n-am stiut cum se scrie cuvantul asta) in care poti face cartofi prajiti fara ulei. Cica la un kg de cartofi pui doar o singura lingura de ulei, deci ajungi sa faci cartofi prajiti cu 3% materii grase. M-a tentat mult chestia aia dar costa 199 EUR
-------------------- ![]() [/url] |
| ganesha |
21-12-2007, 01:28 AM
|
Fetelor, va
M-am adunat de pe la Toronto, cu o durere sinistra de cap, da' macar cu niste cumparaturi bifate cit a fo' al meu la meeting. Fraaaate, ce urasc mall-urile, cumparaturile si altele din gama asta. Am luat cadou la crocodil, mi s-a agatat si mie de mina o bluza la Zara, dulce si ieftina, mi-a luat al meu bunic un plovaras verde cadou de Craciun... Sa raspund la intrebari: - cind maninc cartofi prajiti ii maninc... normali, pratjiti fromos in ulei, nu ma joc cu chestiute. Ori is prajiti, si macar imi fac o dambla, ori o las balta si nu-mi mai trebuie deloc. - bunicul meu rezideaza la mama mea acasa. Acolo pleaca... - cu scolile: pai a fost intortocheat foc Sper sa apuc sa alerg nitel in seara asta, macar putin. Ieri ziceam ca-mi dau duhu', da' eram si pe stop - nu ca gasesc scuze, da' na. Acest mesaj a fost editat de ganesha: 21-12-2007, 01:30 AM -------------------- |
| aki |
21-12-2007, 02:48 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.081 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Ganesha -------------------- |
| julyalina |
21-12-2007, 08:23 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
![]() LA MULTI ANI pentru cupilul-crocodilul ! Acest mesaj a fost editat de julyalina: 21-12-2007, 08:24 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 12-10-2008 - 04:59 PM |