![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
03-11-2006, 12:21 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.575 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Raspunsul celor chestionati:
UN GOLDEN RETRIEVER: Soarele straluceste, ziua abia a inceput, avem toata viata inainte, iar tu te ingrijorezi din cauza nui bec? UN BORDER COLLIE: Doar de unul. Si as fi fericit sa schimb in plus orice fir sau cablu care nu e la locul lui. UN SORICAR: Stii doar ca nu ajung pana la becul ala. UN ROTTWEILER: Obliga-ma! UN LABRADOR: Oh, eu, eu!!! Te rooooooog! Lasa-ma pe mine! Pot? Pot? Huh? Huh? Imi dai voie? Pleeeease! UN CIOBANESC MIORITIC: Lasa-l pe Border Collie sa-l schimbe. Mie poti sa-mi dai de mancare cat e el ocupat. UN TERRIER: O sa il schimb in traseul meu de mers pe pereti si alergat pe mobila. UN POODLE: O sa ii soptesc la ureche lui Collie sa il schimbe. Pana termina el de remontat toata instalatia electrica din casa, mie mi se vor usca unghiile. UN COCKER SPANIEL: De ce sa il schimb? Pot sa fac pisu pe covor si pe intuneric. UN DOBERMAN: Daca tot e intuneric, o sa dorm pe canapea. UN BOXER: Cui crezi ca ii pasa? Jucariile mele fac zgomot si pe intuneric. UN IRISH WOLFHOUND: Nu poate sa il schime altcineva? Ma doare capul ingrozitooor. UN POINTER: Uh, il vad! Uite-l! E chiar acolo...chair acolo... UN GREYHOUND: Daca nu se misca nu ma intereseaza UN AUSTRALIAN SHEPHERD: Mai intai o sa scot toate becurile din casa, o sa le punintr-un cerc si.... TOATE PISICILE: Cainii nu schimba becuri. Oamenii schimba becurile. Deci, intrebarea se transforma in: Cat mai dureaza pana primesc lumina? MORALA: asa se demonstreaza inca o data adevarul ca in timp ce cainii au stapani, pisicile au personal. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 20-07-2008 - 04:46 AM |