left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

2 Pagini V < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
left > De ce inseli? seperator Optiuni V right
axe10
mesaj 16-12-2006, 03:54 PM
Mesaj #16

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra
Sex: Feminin

Barbatii inseala..eu zic ca nu toti...pentru ca vor sex mai mult decat femeile...femeile inseala pentru ca au nevoie de tandrete si ala de langa ea nu-i ofera , de imbratisari si multa intelegere...ok cred ca sunt si femei care o fac asa ca sa se afle in treaba...
sad.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
uka
mesaj 22-12-2006, 01:10 AM
Mesaj #17

Iepuras

Raspunsuri: 1.814
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

barbatii inseala ptr ca asa sunt ei, ( nu vreau sa generalizez) sincer vorbind acum poate k in rel repsctiva lipseste ceva si e nevoie d putina sare si piper si poate ca in loc sa incerci sa rezolvi situatia cu partenerul/a ta/u e mai simplu sa inseli. e valabil si ptr ele si ptr ei, cred k asta se intampla la cativa ani de relatie... nu stiu...

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

danyhoney
mesaj 22-12-2006, 01:22 AM
Mesaj #18

Crocodil

Raspunsuri: 7.227
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

CITAT(alex25 @ 05-07-2006, 08:12 AM) *

O femeie care plange des mi se pare o femeie care are un mare potential de a insela si o va face.

Ma leg si eu de fraza asta ...Eu sunt ma sensibila si ..plang repede...dar asta nu are de a face cu inselatul ...Poate am probleme la job,poate imi e dor de casa....si cand ajungem la o discutie un pic mai aprinsa ...imi aduc aminte de ce mi-e dor sau ce probleme am si...incep sa plang .Ce are asta cu inselatul ?????? Absolut nimic !!!

--------------------
Imagine
+Quote Post
alex25
mesaj 22-12-2006, 05:28 PM
Mesaj #19

Nevastuica

Raspunsuri: 794
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

Cred ca m-am exprimat gresit... ce am vrut este ca o femeie mai instabila emotional are sanse mai mari sa insele pentru ca se lasa condusa mai mult de emotii decat de ratiune... sau emotiile preiau rapid hamurile in fata ratiunii. Eu consider ca plansul este, printre altele, o exprimare a emotiilor puternice. De aici analogia cu femeile care plang des (deci care se emotioneaza repede) sunt mai predispuse la a insela. Pentru ca, rational vorbind, femeile(ca si barbatii) isi dau seama ca a insela pe cineva e gresit si ca asa ceva nu se face. Problema apare insa atunci cand emotiile iau fraiele, iar ratiunea ramane doar un ecou slab.

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post
last word
mesaj 08-12-2007, 04:19 PM
Mesaj #20

Neinregistrat

alex nu cumva vrei sa spui ca o femeie care plange des nu plange numai din motive intemeiate sau demne de jeleala???k uneori mai plange si pt ,,sfanta" impresie,sa-l faca pe el sa se simta ultimul nemernic????=>TEATRU ieftin din partea ei!!!am o fosta colega de clasa care e maestra in asa ceva..ba mai mult...gagiksu era in clasa cu noi...si cand se cearta cu ea...dupa ce se jelea tipa 5000 de ore(vb vine) teatrul se incheia cu un lesin pe cinste....si da...ai dreptate...o femeie care plange din orice(ma rog...des cum spui tu) kiar e o femeie ,,artista" si capabila de multe...
+Quote Post
ClassicGirl
mesaj 25-01-2008, 03:54 PM
Mesaj #21

Amiba

Raspunsuri: 1
Inscris: 25-01-2008
Membrul Nr.: 649

CITAT(diana.triscau @ 13-06-2006, 10:09 AM) *

Am auzit o vorba "Barbatii inseala din prostie, iar femeile din dragoste." bang.gif Ce parere aveti?

Poate din prea putina dragoste.

--------------------
Cand sunt buna, sunt foarte buna, dar cand sunt scorpie, sunt PERFECTA !!!
+Quote Post
Darck Wolf
mesaj 26-01-2008, 10:16 AM
Mesaj #22

Amiba

Raspunsuri: 8
Inscris: 15-12-2007
Membrul Nr.: 564
Sex: Masculin

CITAT(ClassicGirl @ 25-01-2008, 03:54 PM) *

CITAT(diana.triscau @ 13-06-2006, 10:09 AM) *

Am auzit o vorba "Barbatii inseala din prostie, iar femeile din dragoste." bang.gif Ce parere aveti?

Poate din prea putina dragoste.

Salutare. Ce sa zic in legatura cu dragostea?Ea nu tine o vesnicie, poate la inceput sau cam aprox. 2-3 ani, restu ii din odisnuinta, SAU, sa nu uitam niciodata "SAU-l" din pacate nu exista dragoste. Inca o situatie , care dupa parerea mea, e destul de grava, cand femeia iubeste prea mult sau barbatul si partenerul isi da seama, unu dintre ei o sa profite de asta devil.gif , pt. ca dragostea te orbeste si cateodata cam trece cu vederea.
Eu is cu constiinta impacata si stiu ca n-am inselat pe nici o prietena din cate am avut, problema ii ca ele m-au inselat sau au renuntat de buna voie, dar nu stiu de ce. Poate nu am dat de persoanele potrivite. Oricum de atunci au trecut 4ani.De 4 ani sunt singur si nu ma plang.DA, cateodata ii greu , mai ales cand ies cu prietenii la un suc , ei cu prietenele lor si eu singur ,ii umpic cam ciudat, ma mai ia cate o melancolie, dar trece.
In legatura cu inselatu, eu stiu un lucru ca nu o sa insel pt. ca nu ma incalzeste cu nimic.
+Quote Post

2 Pagini V < 1 2
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 01:07 PM