left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

2 Pagini V  1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
left > De ce inseli? seperator Optiuni V right
diana.triscau
mesaj 13-06-2006, 10:09 AM
Mesaj #1

Amiba

Grup: Membri
Raspunsuri: 34
Inscris: 12-06-2006
Membrul Nr.: 27

Am auzit o vorba "Barbatii inseala din prostie, iar femeile din dragoste." bang.gif Ce parere aveti?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Floricica
mesaj 15-06-2006, 02:12 PM
Mesaj #2

Amiba

Raspunsuri: 17
Inscris: 19-05-2006
Membrul Nr.: 3

Cum adica din dragoste? :blink: Daca-l iubesti cum sa-l inseli? ohmy.gif
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

diana.triscau
mesaj 26-06-2006, 04:18 PM
Mesaj #3

Amiba

Raspunsuri: 34
Inscris: 12-06-2006
Membrul Nr.: 27

N-ai inteles! Din dragoste, dar nu pentru actualul, ci pentru cel cu care inseala! happy.gif
+Quote Post
Brunette
mesaj 27-06-2006, 12:15 PM
Mesaj #4

Pestisor
**

Raspunsuri: 133
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 14
Sex: Feminin

Eu cred ca barbatii inseala pentru ca sunt barbati doh.gif si se simt mai barbati cu fiecare cucerire noua! Nu vor sa renunte la prietena lor (daca au una) pentru ca o tin "de buna". Adica ies cu ea in lume, isi fac planuri cu ea, poate chiar o iubesc, dar cu celelalte se lauda! sex.gif
+Quote Post
Bindy
mesaj 27-06-2006, 12:44 PM
Mesaj #5

Amiba

Raspunsuri: 35
Inscris: 9-06-2006
Membrul Nr.: 22

Ce te faci in schimb cu cei care inseala si se asteapta sa nu ai nimic de zis ca "a fost doar sex"? :angry2:

--------------------
Imagine
+Quote Post
judecatorul
mesaj 04-07-2006, 10:21 PM
Mesaj #6

Furnica
*

Raspunsuri: 62
Inscris: 28-06-2006
Membrul Nr.: 54
Sex: Masculin

tare de tot asta smile.gif sau mai e o faza " Am fost beat !! " eu chiar nu inteleg asta si sunt baiat ..
Daca am chef de cineva nou inseamna ca vechia relatie nu merge deloc ..
o sa moara sigur .. asa ce .de ce sa-ti bati joc ? nu merge nu merge asta e ...
Problema e ca si multe fete fac multe compromisuri . eu am o amica buna .. care e o tipa foarte isteata .. foarte frumusica ...psiholoaga .. si care e intr-o relatie acum in care o mai incaseaza din cand in cand ... de asta ce mai ziceti ???
Asa ca faza cu ... a fost doar sex ... nu lasa vanatai dar faza cu pumnul e tot " a insela " doar asteptarile .. .. Dati-mi solutii daca aveti si pentru problema mea ca mai am putin si-l bat eu pe-ala ..

--------------------
Cu respect,
Judecatorul
+Quote Post
alex25
mesaj 05-07-2006, 09:12 AM
Mesaj #7

Nevastuica

Raspunsuri: 794
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

Mai, eu am avut mereu in minte o fraza "Femeia se stapaneste cu sex si bataie". Desi nu am mai lovit o fata/femeie din clasa a IV-a cred, eu zic ca afirmatia e corecta. E un mod de a stapani o femeie. Si asta e, femeile se complac in aceasta idee. Mie mi se pare trist. Nici eu nu suport sa vad o femeie batuta. Adica sunt multe alte moduri de a o pedepsi. Doar ca acolo iti trebuie si cap. Si cand cap nu e, se foloseste pumnul.
Dar oricum, asta e cam offtopic. Ar merita un subiect separat.

Faza cu "eram beat" e foarte usor de inteles. Nu spun ca e ok, spun ca e usor de inteles, de perceput. Desigur, ebrietatea nu e niciodata o scuza si am incheiat multe prietenii(amicitii) din cauza unor faze "la betie". Aceeasi ebrietate, aplicata la femei, ar putea avea acelasi efect. Problema e la femei ca inseala nu numai in stare de ebrietate, cat mai ales cand n-au baut nimic. De ce? Pentru ca femeile sunt instabile. Asta e. Slabiciunea femeilor genereaza instabilitate emotionala. O femeie care plange des mi se pare o femeie care are un mare potential de a insela si o va face.

Faza cu "a fost doar sex" semnaleaza lipsa de interes sexual din partea unuia din parteneri fata de celalalt, asa ca... e cazul sa o rupi, relatia e intr-un punct mort si chiar daca isi va reveni din acest loc, mai devreme sau mai tarziu situatia se va repeta. E cea mai jalnica scuza.

Acest mesaj a fost editat de alex25: 05-07-2006, 09:13 AM

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post
Nessie
mesaj 05-07-2006, 09:47 AM
Mesaj #8

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.224
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Asta cu bataia chiar merita un subiect de discutie ca e o problema grava si multe femei se confrunta cu ea, dar putine sunt cele care fac ceva...

Parerea mea ar fi ca tu, ca barbat, daca ai dat in iubita/prietena ta (daca e sotie deja e mult prea grav si e alta problema) ar trebui sa te gandesti serios si sa pui capat relatiei pentru ca inseamna ca a disparut orice urma de respect si de iubire. Prima palma vine cel mai greu, restul ... din pacate, vin din ce in ce mai des.

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Roxxa
mesaj 05-07-2006, 10:33 AM
Mesaj #9

Amiba

Raspunsuri: 21
Inscris: 5-07-2006
Membrul Nr.: 58

de cele mai multe ori inseala din prostie,adik li se ofera okazia si...de ce nu?!alteori inseala pt ca prietena/sotia nu le ofera "calitate".ei trebuie sa-si demonstreze barbatia, dar dak tipa de langa ei e una inhibata sau conservatoare (chiar dak o iubesc)...se duc la alta.
+Quote Post
2peu
mesaj 05-07-2006, 10:45 AM
Mesaj #10

Furnica
*

Raspunsuri: 58
Inscris: 15-06-2006
Membrul Nr.: 32

lol.gif Adica pe langa ciorba pe care o mananca in fiecare zi, mai vrea si el o fripturica la gratarel, nu?

--------------------
The scientist have finally discovered why the blondes are so intelligent: in the LEFT side of the brain is nothing right and in the RIGHT side of the brain is noting left.

Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 05-07-2006, 11:01 AM
Mesaj #11

Hiena

Eu cred ca nu exista barbat care sa nu fi inselet vreodata! Macar ca nu s-a ajuns la sex, dar oricum sarutari, mangaieli.... si la fel ca prima palma si prima escapada e cel mai greu de realizat, dar dupa ce a fost facut pasul (si mai ales daca a scapat fara sa se afle), se va repeta.

Imi pare rau, dar stiu ca asta e situatia si nu avem cum sa o schimbam. sad.gif Poate in relatie nu se simte vreo diferenta in comportament, pentru ca asta se simte doar daca are sentimente pentru cea cu care inseala; in rest baiatul e la fel de sanatos si fericit salut.gif !

Nu ma cred mai cu mot si nu ma gandesc ca mie nu o sa mi se mai intample, dar daca se va inampla dupa casatorie, mai bine nu vreau sa stiu si ... pacatul lui sa fie! Poate ca am atitudinea strutului, dar asta e situatia si "protectia" mea ... sorry.gif

Daca se intampla cand suntem in faza de "prieteni" e clar ca odata cu trecerea timpului se va agrava situatia, asa ca nu merita....chair daca a fost doar "o greseala" din partea lui.

--------------------
+Quote Post
Roxxa
mesaj 05-07-2006, 05:03 PM
Mesaj #12

Amiba

Raspunsuri: 21
Inscris: 5-07-2006
Membrul Nr.: 58

CITAT(alex25 @ 05-07-2006, 10:12 AM) *
. O femeie care plange des mi se pare o femeie care are un mare potential de a insela si o va face.
:blink: aku am vazut! eusa_think.gif de unde ai scos-o pe asta? eu sunt de parere ca barbatii se descaraca prin pumn si femeile prin plans nu are legatura cu inselatul!

aaa, dak o femei plange des (pentru k tu o faci sa planga), te inseala pentru k (evident) nu e fericita cu tine nu pentru k plange!

Acest mesaj a fost editat de Roxxa: 05-07-2006, 05:05 PM
+Quote Post
alina obsy
mesaj 02-10-2006, 05:00 PM
Mesaj #13

Amiba

Raspunsuri: 40
Inscris: 1-09-2006
Membrul Nr.: 124

Stiu ff multi barbati care sunt casatoriti si isi inseala sotiile!!!!Doar de al meu nu am aflat inca.... naughty.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 02-10-2006, 05:12 PM
Mesaj #14

Hiena

CITAT(alina obsy @ 02-10-2006, 06:00 PM) *
Stiu ff multi barbati care sunt casatoriti si isi inseala sotiile!!!!Doar de al meu nu am aflat inca.... naughty.gif
Alina, nu pot sa nu te rog sa vizitezi si subiectul Ti-ai ierta iubita (iubitul) daca te-ar insela? ca tot ai adus vorba. give_rose.gif

--------------------
+Quote Post
lliliana
mesaj 12-10-2006, 10:56 AM
Mesaj #15

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

Cred ca barbatii inseala pentru ca #@$#@$ n-are loc in pantaloni si-atunci tre' s-o scoata, iar femeile, majoritatea, pentru ca s-au saturat sa fie facute %$#%#% degeaba, in cele mai multe cazuri se razbuna pe partener. Cel putzin la inceput grin.gif . Ei ....si eu. biggrin.gif Femeile inseala mai greu si nu cu orcine. Evident, exista exceptii.

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post

2 Pagini V  1 2 >
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 13-05-2008 - 02:36 PM