![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| diana.triscau |
13-06-2006, 10:09 AM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 34 Inscris: 12-06-2006 Membrul Nr.: 27 |
Am auzit o vorba "Barbatii inseala din prostie, iar femeile din dragoste."
|
| Floricica |
15-06-2006, 02:12 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 17 Inscris: 19-05-2006 Membrul Nr.: 3 |
Cum adica din dragoste? :blink: Daca-l iubesti cum sa-l inseli?
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| diana.triscau |
26-06-2006, 04:18 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 34 Inscris: 12-06-2006 Membrul Nr.: 27 |
N-ai inteles! Din dragoste, dar nu pentru actualul, ci pentru cel cu care inseala!
|
| Brunette |
27-06-2006, 12:15 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
Eu cred ca barbatii inseala pentru ca sunt barbati
|
| Bindy |
27-06-2006, 12:44 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 35 Inscris: 9-06-2006 Membrul Nr.: 22 |
Ce te faci in schimb cu cei care inseala si se asteapta sa nu ai nimic de zis ca "a fost doar sex"? :angry2:
-------------------- |
| judecatorul |
04-07-2006, 10:21 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 62 Inscris: 28-06-2006 Membrul Nr.: 54 Sex: Masculin |
tare de tot asta
Daca am chef de cineva nou inseamna ca vechia relatie nu merge deloc .. o sa moara sigur .. asa ce .de ce sa-ti bati joc ? nu merge nu merge asta e ... Problema e ca si multe fete fac multe compromisuri . eu am o amica buna .. care e o tipa foarte isteata .. foarte frumusica ...psiholoaga .. si care e intr-o relatie acum in care o mai incaseaza din cand in cand ... de asta ce mai ziceti ??? Asa ca faza cu ... a fost doar sex ... nu lasa vanatai dar faza cu pumnul e tot " a insela " doar asteptarile .. .. Dati-mi solutii daca aveti si pentru problema mea ca mai am putin si-l bat eu pe-ala .. -------------------- Cu respect,
Judecatorul |
| alex25 |
05-07-2006, 09:12 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 794 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Mai, eu am avut mereu in minte o fraza "Femeia se stapaneste cu sex si bataie". Desi nu am mai lovit o fata/femeie din clasa a IV-a cred, eu zic ca afirmatia e corecta. E un mod de a stapani o femeie. Si asta e, femeile se complac in aceasta idee. Mie mi se pare trist. Nici eu nu suport sa vad o femeie batuta. Adica sunt multe alte moduri de a o pedepsi. Doar ca acolo iti trebuie si cap. Si cand cap nu e, se foloseste pumnul.
Dar oricum, asta e cam offtopic. Ar merita un subiect separat. Faza cu "eram beat" e foarte usor de inteles. Nu spun ca e ok, spun ca e usor de inteles, de perceput. Desigur, ebrietatea nu e niciodata o scuza si am incheiat multe prietenii(amicitii) din cauza unor faze "la betie". Aceeasi ebrietate, aplicata la femei, ar putea avea acelasi efect. Problema e la femei ca inseala nu numai in stare de ebrietate, cat mai ales cand n-au baut nimic. De ce? Pentru ca femeile sunt instabile. Asta e. Slabiciunea femeilor genereaza instabilitate emotionala. O femeie care plange des mi se pare o femeie care are un mare potential de a insela si o va face. Faza cu "a fost doar sex" semnaleaza lipsa de interes sexual din partea unuia din parteneri fata de celalalt, asa ca... e cazul sa o rupi, relatia e intr-un punct mort si chiar daca isi va reveni din acest loc, mai devreme sau mai tarziu situatia se va repeta. E cea mai jalnica scuza. Acest mesaj a fost editat de alex25: 05-07-2006, 09:13 AM -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Nessie |
05-07-2006, 09:47 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.224 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Asta cu bataia chiar merita un subiect de discutie ca e o problema grava si multe femei se confrunta cu ea, dar putine sunt cele care fac ceva...
Parerea mea ar fi ca tu, ca barbat, daca ai dat in iubita/prietena ta (daca e sotie deja e mult prea grav si e alta problema) ar trebui sa te gandesti serios si sa pui capat relatiei pentru ca inseamna ca a disparut orice urma de respect si de iubire. Prima palma vine cel mai greu, restul ... din pacate, vin din ce in ce mai des. -------------------- |
| Roxxa |
05-07-2006, 10:33 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 21 Inscris: 5-07-2006 Membrul Nr.: 58 |
de cele mai multe ori inseala din prostie,adik li se ofera okazia si...de ce nu?!alteori inseala pt ca prietena/sotia nu le ofera "calitate".ei trebuie sa-si demonstreze barbatia, dar dak tipa de langa ei e una inhibata sau conservatoare (chiar dak o iubesc)...se duc la alta.
|
| 2peu |
05-07-2006, 10:45 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 58 Inscris: 15-06-2006 Membrul Nr.: 32 Sex: Feminin |
-------------------- |
| Nessie |
05-07-2006, 11:01 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.224 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Eu cred ca nu exista barbat care sa nu fi inselet vreodata! Macar ca nu s-a ajuns la sex, dar oricum sarutari, mangaieli.... si la fel ca prima palma si prima escapada e cel mai greu de realizat, dar dupa ce a fost facut pasul (si mai ales daca a scapat fara sa se afle), se va repeta.
Imi pare rau, dar stiu ca asta e situatia si nu avem cum sa o schimbam. Nu ma cred mai cu mot si nu ma gandesc ca mie nu o sa mi se mai intample, dar daca se va inampla dupa casatorie, mai bine nu vreau sa stiu si ... pacatul lui sa fie! Poate ca am atitudinea strutului, dar asta e situatia si "protectia" mea ... Daca se intampla cand suntem in faza de "prieteni" e clar ca odata cu trecerea timpului se va agrava situatia, asa ca nu merita....chair daca a fost doar "o greseala" din partea lui. -------------------- |
| Roxxa |
05-07-2006, 05:03 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 21 Inscris: 5-07-2006 Membrul Nr.: 58 |
. O femeie care plange des mi se pare o femeie care are un mare potential de a insela si o va face. :blink: aku am vazut! aaa, dak o femei plange des (pentru k tu o faci sa planga), te inseala pentru k (evident) nu e fericita cu tine nu pentru k plange! Acest mesaj a fost editat de Roxxa: 05-07-2006, 05:05 PM |
| alina obsy |
02-10-2006, 05:00 PM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 40 Inscris: 1-09-2006 Membrul Nr.: 124 |
Stiu ff multi barbati care sunt casatoriti si isi inseala sotiile!!!!Doar de al meu nu am aflat inca....
-------------------- |
| Nessie |
02-10-2006, 05:12 PM
|
Stiu ff multi barbati care sunt casatoriti si isi inseala sotiile!!!!Doar de al meu nu am aflat inca.... Alina, nu pot sa nu te rog sa vizitezi si subiectul Ti-ai ierta iubita (iubitul) daca te-ar insela? ca tot ai adus vorba. -------------------- |
| lliliana |
12-10-2006, 10:56 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Cred ca barbatii inseala pentru ca #@$#@$ n-are loc in pantaloni si-atunci tre' s-o scoata, iar femeile, majoritatea, pentru ca s-au saturat sa fie facute %$#%#% degeaba, in cele mai multe cazuri se razbuna pe partener. Cel putzin la inceput
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 13-05-2008 - 02:36 PM |