![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| crissy |
20-11-2006, 11:09 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.426 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
-------------------- In stand by...
|
| lliliana |
21-11-2006, 07:23 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Buna dimineataaaaaa....am o veste bune...e martzi. AMR 3 zile pana la weekend
Nus' ce sa fac cu mancatul asta. Nu stiu. Mi s-a blocat mintea...culeg informatii inca. Ieri nu m-am abatut. E complicat sa faci meniu in conditiile postului. Shi...spunea cineva ieri...post? Pai....lapte de soia, carnati de soia, branza de soia...mai ramane s-apara ouale de soia....unde mai e postul? Hmmm...tema de meditatzie... Acu' din serialul...Lilish loveshte din nou...Tot cu celularul Acest mesaj a fost editat de lliliana: 21-11-2006, 07:29 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Melcu' |
21-11-2006, 10:09 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 68 Inscris: 7-09-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 128 Dispozitie: Ma duc sa-mi las mustatza. Sex: Feminin |
Buna dimineata si tie, Lili, si o zi cat mai buna!
Ti-am citit povetea de la inceput (pe mine va rog sa ma scuzati, nu vin de mult pe aici si nu am apucat inca sa va citesc pe toate, dar promit sa recuperez), cu oscilatiile tale de greutate, iar acum ma simt un mic copil. Eu am mai avut odata 77,3 kg, in anul 4 de facultate, in urma unei dereglari hormonale, care s-a rezolvat la fel de repede cum a venit. Am slabit atunci 9 kg intr-o luna. Si am mai avut 77,5 kg dupa ce am nascut, adica 12,5 mai mult decat cand am ramas insarcinata. Si asta mi se parea mult. Retrag cele spuse si gandite. Ce vrea sa spun este ca te admir si te felicit sincer pentru vointa ta! Jos palaria. Eu nu as fi rezistat a doua oara sa slabesc atat de mult. Te pup si mai trec pe la tine. -------------------- |
| Sexymom |
21-11-2006, 10:44 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Fata esti culmea, trebuie sa iti trimit un snur de pus la telefon, asa o sa-l ti atarnat de gat si nu o sa te traga in wc.
Vezi ce faci cu papica.Sa te ti tare. Meniuri de post...vrei ceva idei? -Mancare de dovlecei -varza cu ciuperci -salata de vinete cu ceapa -zacusca -sarmale cu orez si ciuperci -salata orientala, fara ou cu masline -cartofi cu linte (poti vb cu Amalia ca le are cu lintele, mai are putin si face si prajituri din linte) -pilaf cu orez si ciuperci (asta-i place Mirunei) -salata de rosi, ardei, castraveti, ceapa -salata de andive -varza calita etc, etc, etc -------------------- |
| luchi |
21-11-2006, 10:47 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Sexy, la etc etc e desertul? Ca io vreau sa stiu!
Lilish, mama, acusi te punem la panou. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| Nessie |
21-11-2006, 11:21 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Sexymom |
21-11-2006, 11:28 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.279 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Sexy, la etc etc e desertul? Ca io vreau sa stiu! Lilish, mama, acusi te punem la panou. Tu esti la cura de ingrasare sau la regim, ce te intereseaza pe tine desertul domnisoara?????? -------------------- |
| luchi |
21-11-2006, 11:48 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
sunt in convalescenta, si am 70 de kile
pi . es : Stiti ca multe persoane se plangeau ca magne b6 le da o pofta de mancare fantastica? Ei bine, fac si eu parte din categoria asta, am intrerupt tratamentul, ca eram in stare sa mananc dulceata goala, castraveti murati, miere de albine, nuci, lapte cu orez, tot ce imi pica sub ochi (asta cat am stat in concediu' medical) -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| amalia0701 |
21-11-2006, 02:32 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.747 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita!
De maine o sa incerc si eu sa tzin postul miercuri si vineri. Ma gandeam sa fac o ciorbitza de linte si niste humus. Dar deocamdata nu pot pleca acasa,, lesin de foame pe aici, asa ca nu stiu cand o sa mai apuc sa gatesc, caci la 19 ma intorc. sunt in convalescenta, si am 70 de kile pi . es : Stiti ca multe persoane se plangeau ca magne b6 le da o pofta de mancare fantastica? Ei bine, fac si eu parte din categoria asta, am intrerupt tratamentul, ca eram in stare sa mananc dulceata goala, castraveti murati, miere de albine, nuci, lapte cu orez, tot ce imi pica sub ochi (asta cat am stat in concediu' medical) Io am luat magnerot, iar pentru B am luat drojdia dimieatza. Acu iau calciu biologic si B complex. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| buretel |
21-11-2006, 03:38 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
lilicule
hai ca esti buna de reclama, zau. eu mi-am scapat mobilul pe ciment, in fata blocului, au sarit toate care incotro, un caine alerga sa-mi manance bateria sexy, danke de ideile pt post. nu ca as tine, dar imi place ca am gasit optiuni melcu', bine ai venit -------------------- |
| Sexymom |
21-11-2006, 03:45 PM
|
Buretel nu ai mai dat pe la noi, cum dam de tine ca nici pe mess nu mai intri..
Eu nu dau cu celularul de pamant, ala il am mereu de gat, dar cu camera digitala am multa experienta -------------------- |
| buretel |
21-11-2006, 03:47 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Buretel nu ai mai dat pe la noi, cum dam de tine ca nici pe mess nu mai intri.. Eu nu dau cu celularul de pamant, ala il am mereu de gat, dar cu camera digitala am multa experienta stiu -------------------- |
| luchi |
21-11-2006, 03:51 PM
|
buei, de scapat telefoane am scapat si eu, ultima data chiar cand tzopaiam vesela la munte, pe carari asfaltate..si l-am mai scapat si dintr-un trabant, in mers (eram jmechera, mergeam cu trabantu cu geamul dat jos, cotul pe geam, si vorbeam la mobil
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| lliliana |
21-11-2006, 05:23 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
In luatzi de-aci idei de mancare de post...
fasole scazuta....ciorba de fasole...asta pentru cine suporta:) sarmale de post:) salata de conopida ciulama de ciuperci sau pilaf...cu ciuperci vinete ghiveci ardei umplutzi cu ciuperci shi orez...sau cu vinete varza calita sau varza cu taietei taietei cu nuca musaca de legume cartofi prajiti ciorba de legume tocanitza de cartofi peshte...in toate felurile...sambata shi duminica, pasta de peshte, prajit...la cuptor, alea, alea Asta pentru ca nu prea-mi place soia...ca mai erau multe de spus...cica ar fi grozav laptele de soia australian. Luati shi o reteta de praji de post...2 1/2 cani faina, 1 cana zahar, 1 cana apa, 1 cana ulei, o lg bicarbonat stins cu lamaie, 1 borcanel gem....arome, deasupra nuca....nu obligatoriu. Yamiiii.... Fetele... Acu' vazui ca ma repet cu sor-mea:) Sexi Acest mesaj a fost editat de lliliana: 21-11-2006, 05:24 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| buretel |
21-11-2006, 05:37 PM
|
ia detaliaza mataluta urmatoarele
sarmale de post salata de conopida ardei umplutzi cu ciuperci shi orez...sau cu vinete -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 09:28 AM |