left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

64 Pagini V « < 32 33 34 35 36 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > De ce sunt grasa? seperator Optiuni V right
Lacry
mesaj 21-11-2006, 10:29 PM
Mesaj #496

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.383
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista
Sex: Feminin

Bune mancarici de post, dar e de munca la ele! OF,OF,OF

Ai fost draguta rau )).gif si ne-ai tot vizitat, dar noi stam prost cu timpul liber. Asa ca, pupam si fugim. pupic.gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lliliana
mesaj 22-11-2006, 07:34 AM
Mesaj #497

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

Salut fetele mele pupic.gif

CITAT(Lacry @ 22-11-2006, 12:29 AM) *

Bune mancarici de post, dar e de munca la ele! OF,OF,OF

Ai fost draguta rau )).gif si ne-ai tot vizitat, dar noi stam prost cu timpul liber. Asa ca, pupam si fugim. pupic.gif

Iubita )).gif daca ti-as spune programul meu zilnic sau daca ti-as enumera ce am de lucru la serviciu...de unde scriu de obicei...ai zice ca am facut o vraja shi am facut timpul elastic )).gif Acum, anul asta vreau sa spun...am mai mult de lucrat cu Cristi decat cand era mica...ma solicita enorm din cauza ca e obosita mai tot timpul shi iritata de atatea meditatii shi stress pentru examenul de la vara. Nu e obishnuita cu stilul asta in care profesorii trag de ei...shi e mai tot timpul agatzata de gatul meu shi solicita sprijin moral...emotional. smile.gif Ai shi tu un Mok scump care va creshte...ai sa treci prin toate etapele shi vei intelege perfect totul. Perioada aceea in care copiii sunt mici shi nu constientizeaza greutatzile e superba...se bucura de tot ceea ce le oferi, sunt fericitzi. Pe urma e greu sa ii sprijini ca sa se bucure de partile bune ale vietii, intr-un mediu destul de ostil pentru asta. O sa vrei mai mereu sa-i iei din carca micile tristetzi legate de relatia cu ceilalti:)...Of...shi,shi,shi,shi,shi biggrin.gif

Buretzelu' hug.gif

Ardei grasi umpluti cu orez shi ciuperci

8 ardei grasi (de la congelator sau din saramura),3 cepe, ciuperci la ochi biggrin.gif , 100 g orez, 250 g suc de rosii, 1 ceasca ulei, 50 g faina, sare, condimente...foarte importante, cele mai importante, verdeata.

Calesti ceapa in jumatate din cantitatea de ulei, adaugi orezul, apoi ciupercile taiate marunt, mai adaugi 2 cesti cu zeama in care au fost fierte ciupercile, dupa care lasi sa fiarba compozitia la foc mic pana cand scade. Se adauga sare, piper, faina, verdeata si cateva linguri de suc de rosii. Umpli ardeii cu compozitia obtinuta, ii asezi in tava, pui peste si restul sucului de rosii, restul de ulei si ii dai la cuptor pentru 30 de minute...uneori folosesc pentru gust un sos pofta de....din comert...totdeauna pun foi de dafin.

Sarmale de post

ciuperci, o cana de orez, 3 cepe mari, 1 morcov, 100 ml ulei, 2 linguri pasta de rosii, 150ml suc de rosii, sare, piper, marar, foi de dafin, varza acra, condimente....cum te lasa inima...ca sa nu-ti bati capul, sunt in comert condimente pentru mancarurile de varza...cool

Se toaca cepele si se calesc in ulei. Ciupercile spalate si curatate se taie marunt si se pun peste ceapa.Se lasa sa fiarba putin in sucul lor. Orezul spalat se pune peste ciuperci. Tot acolo se mai pun cele 2 linguri de pasta de rosii, sare, marar, piper si o ceasca de apa. Se lasa sa fiarba pana se umfla bobul de orez.

Se lasa sa se raceasca dupa care se pun condimentele si se infasoara sarmalele. Pe fundul oalei se pune o foaie de varza, varza tocata, sarmalele bine infasurate. Peste ele se pune apa, se pune sucul de rosii si foi de dafin. Se fierb la foc mic cam 1 1/2 ora.

Salata de conopida

Salata de conopida se face simplu de tot...se fierbe conopida in apa cu sare....se scurge shi se toaca marunt. Se pune ceapa shi/sau usturoi tocate, maioneza din comertz...din aceea de post. Gata. biggrin.gif

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 22-11-2006, 07:38 AM

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Karin
mesaj 22-11-2006, 08:53 AM
Mesaj #498

Veverita

Raspunsuri: 691
Inscris: 29-09-2006
Membrul Nr.: 137
Dispozitie: Ignorati-ma....

drool.gif drool.gif drool.gif
Deci...intru sa te tzuc si ce-mi vad ochisorii? Ce-mi vad ochisorii? w00t.gif
Ardei umpluti, salata de conopida, sarmale de post...ma duuuuuuuuuuuc. Pana nu fac inundatie prin birou! laugh.gif
Te tzuc si iti doresc o zi asemenea sufletelului tau! Esti o scumpa! pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 22-11-2006, 09:50 AM
Mesaj #499

Marmota

Raspunsuri: 1.444
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Pup Lilishu, si nu pot sa nu remarc ca scumpa si iubita si mult stimata mea prietena Crina, cunoscuta drept Karin, dar raspunzand si la apelativul bubu baleste in ce jurnal se nimereste. Draga mea, iti recomand cu caldura spanacul, broccoli, castravetele si conopida. Hai sa fim sanatosi!

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
Karin
mesaj 22-11-2006, 09:54 AM
Mesaj #500

Veverita

CITAT(luchi @ 22-11-2006, 09:50 AM) *

Pup Lilishu, si nu pot sa nu remarc ca scumpa si iubita si mult stimata mea prietena Crina, cunoscuta drept Karin, dar raspunzand si la apelativul bubu baleste in ce jurnal se nimereste. Draga mea, iti recomand cu caldura spanacul, broccoli, castravetele si conopida. Hai sa fim sanatosi!

Bubu balesteeeeeee de nu se mai opresteeeeee! laugh.gif
Da' si cand prajitureste de nu se mai opresteeee, atunci sa vezi! devil.gif

Pi es: Auzi, tu poti sa manci broccoli? naughty.gif Sau macar sa il fierbi? lol.gif pupic.gif hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
amalia0701
mesaj 22-11-2006, 10:55 AM
Mesaj #501

Taz

Raspunsuri: 3.848
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

Ma bag si io ca musca in meniuriel de post.
Am fost la reflexoterapie, m-a dus Sys sa imi fac o diagnosticare.
M-a citit ca nu ma misc, a a vazut ca am edeme limfatice mad.gif , ca manac prea multa carne sad.gif
Asa ca i-am promis sa incerc sa tzin post miercurea si vinerea.
Nu am facut asta niciodata, azi e prima zi.
Asera am gatit de post:
-ciorbitza de linte rosie( am pus in ea linte, 2 cepe intregi, 2 morcovi,u ardei mic, usturoi si cateva buchetzele de conopida, cand a fiert am pus pasta de tomate si tarhon cu otzet) - super buna, nu stiu cat o sa tzina de foame.
-am facut humus( fiert nautul cu sare, piper, 2 morcovi, ceapa si usturoi) apoi le-am belnderit si am mai pus niste condimente.
Lili ardeii aia umpluti mi se par ingrasaciosi, caci au faina mad.gif , si se amesteca cu ulei( astea-s semnalizarile Monti )).gif )

karin mie imi palce brocoli.
In general il oparesc, dar cules proaspat din gradina, am facut cu el crud salata cu lamaie si ulei de masline, caci era fraged.

As mai adauga aici salata de sfecla.Trebuie sa il pacalesc pe om sa mergem la Billa sa refac stocul.
Lili de ce ziceai ca sambata si duminica e permis pestele?

--------------------
Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/]
Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 22-11-2006, 10:58 AM
Mesaj #502

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.815
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Lilicule, am copiat retetele tale intr-un subiect cu retete de post sa poata fi gasite mai usor de lume. give_rose.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
crissy
mesaj 22-11-2006, 01:13 PM
Mesaj #503

Marmota

Raspunsuri: 1.332
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142

Amalia, in postul asta sambata si duminica sunt dezlegari la peste.

--------------------
Pe cai ca se filmeaza!!
Imagine
Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai!
+Quote Post
_noni_
mesaj 22-11-2006, 02:40 PM
Mesaj #504

Nevastuica

Raspunsuri: 896
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)

}{ mult!

saru'mana de vizita! faine retete! eu n-am mai gatit de cand lumea, ca am fost tot pe drumuri ai am papat numai prostii.

poate imi baga si mie cineva mintiile in cap. azi parca as avea chef sa gatesc ceva, mai cu seama ca sunt pe capul maicamii de vreo 3 zile, dar scap, ca tre sa merg la dentist! grin.gif

}{

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
buretel
mesaj 22-11-2006, 10:31 PM
Mesaj #505

Iepuras

Raspunsuri: 1.833
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

lilicule, sarumana pentru retete pupic.gif maine le printez, vad ce mai adun si de prin alte jurnale, ca sa am inspiratie pt ultima saptamana.
ca si amalia, am decis sa tin si miercuri+vineri, pana la craciun. sa vedem daca reusesc wacko.gif greu cu tentatiile. dar o sa ma indop cu rondele de orez pana pocnesc devil.gif

gabicule, multumim mult pt topicul cu retete adunate hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Lacry
mesaj 22-11-2006, 10:45 PM
Mesaj #506

Marmota

Raspunsuri: 1.383
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista

broccoli, da! Cred ca o sa iau si io, daca gasesc proaspat in supermarket...daca nu, luam de la bonduelle... vreau pentru asta miku' baby.gif
E incapatanat si "trage" tot la lapte... dar e vremea sa se mai diversifice 'mnealui devil.gif

Lilic, pupici pupic.gif Sa stii ca eu n-am timp la servici nici macar sa ma duc laaaa... stii tu locul ala, daramite sa intru pe net. Am lipsit 6 luni de la servici si e nenorocire mare dry.gif

--------------------
+Quote Post
lliliana
mesaj 22-11-2006, 10:53 PM
Mesaj #507

Iepuras

CITAT(amalia0701 @ 22-11-2006, 12:55 PM) *

Lili ardeii aia umpluti mi se par ingrasaciosi, caci au faina mad.gif , si se amesteca cu ulei( astea-s semnalizarile Monti )).gif )

Lili de ce ziceai ca sambata si duminica e permis pestele?

Faina... biggrin.gif Orez adik? biggrin.gif Postul asta e permis peshtele in weekend. Tot postul. Shi mai sunt shi dezlegari pe alocuri. Cred ca azi sau ieri a fost dezlegare la peste. E buuuun...

--------------------

Imagine
+Quote Post
Karin
mesaj 23-11-2006, 12:31 PM
Mesaj #508

Veverita

Venit sa pup dulce un Lilic scump si foarte drag mie si sufletelului meu! pupic.gif hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
lliliana
mesaj 24-11-2006, 07:34 AM
Mesaj #509

Iepuras

Ei, ei, ei... cheer.gif Am de lucru daaar, who cares...important de ca sunt sanatoasa.
Totushi m-am abatut de la munca sa va salut putzintel...sa va pup multishor pupic.gif , sa va imbratzishez tarishor hug.gif .
Bubule...sambata 2 dec dau o raita la Timi...am o treaba de vreo 10 ore )).gif hihi...ei, ei, ei.
Io ce sa spui mai mult....lucrez cu mine...ma modelez, ma tot critic...nu-i bine aia, aialalta...ce sa spun.
Azi am program cam ashea...7-15 serviciu, la 15.30 acasa, mancat, pupat copil care vine de la meditatii la patru...incurajat copil:) D La 17 curs...pana la 21.30...Venit acasa, pupat copil care precis butoneaza calculatorul, facut ordine in dezastrul facut de ea shi de sot (care e tot acasa si-mi papa ficatii cu mushtarel cu hrean )).gif )...facut papica pentru ca sambata iar am curs...
Mi-a facut-o pisica lata...M-am trezit intr-un zgomot infernal azi dimineata...nush cum Doamne iarta-ma a intrat in debara...sfantuletzul meu...cum poate un animal ashea de mic sa faca un dezastru ashea de mare?...da ce ma mir biggrin.gif Sunt chestii mult mai ciudate...cum ar fi...cum poate un nimirik cum e barbatul sa intoarca pe dos viatza unui personaj atat de special cum e femeia? )).gif Hmmm? Dar...nimirik sau nu...cine poate trai fara ei?...Sunt ca raia barbatii ashtia...Uf )).gif ...
Azi pap pate vegetal ca nu am avut altceva de post...nici n-am avut cand gati. Voi vedea ce reushesc sa fac pentru a nu fi prea ingrasacios. Va tzuc dulce si va urez o zi shi un weekend demult visat floare.gif

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 24-11-2006, 07:37 AM

--------------------

Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 24-11-2006, 08:35 AM
Mesaj #510

Marmota

Raspunsuri: 1.444
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Lilish, si tu vad ca ai un program incarcat, si parca ziua ta are 48 de ore..sau ai o reteta de comprimat timpul? pupic.gif pe obrajori, vine we!! cheer.gif (io degeaba ma bucur, lucrez si in we, chiar daca mai putin )

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post

64 Pagini V « < 32 33 34 35 36 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 28-08-2008 - 03:30 AM