![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Lacry |
21-11-2006, 10:29 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
Bune mancarici de post, dar e de munca la ele! OF,OF,OF
Ai fost draguta rau -------------------- |
| lliliana |
22-11-2006, 07:34 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut fetele mele
Bune mancarici de post, dar e de munca la ele! OF,OF,OF Ai fost draguta rau Iubita Buretzelu' Ardei grasi umpluti cu orez shi ciuperci 8 ardei grasi (de la congelator sau din saramura),3 cepe, ciuperci la ochi Calesti ceapa in jumatate din cantitatea de ulei, adaugi orezul, apoi ciupercile taiate marunt, mai adaugi 2 cesti cu zeama in care au fost fierte ciupercile, dupa care lasi sa fiarba compozitia la foc mic pana cand scade. Se adauga sare, piper, faina, verdeata si cateva linguri de suc de rosii. Umpli ardeii cu compozitia obtinuta, ii asezi in tava, pui peste si restul sucului de rosii, restul de ulei si ii dai la cuptor pentru 30 de minute...uneori folosesc pentru gust un sos pofta de....din comert...totdeauna pun foi de dafin. Sarmale de post ciuperci, o cana de orez, 3 cepe mari, 1 morcov, 100 ml ulei, 2 linguri pasta de rosii, 150ml suc de rosii, sare, piper, marar, foi de dafin, varza acra, condimente....cum te lasa inima...ca sa nu-ti bati capul, sunt in comert condimente pentru mancarurile de varza...cool Se toaca cepele si se calesc in ulei. Ciupercile spalate si curatate se taie marunt si se pun peste ceapa.Se lasa sa fiarba putin in sucul lor. Orezul spalat se pune peste ciuperci. Tot acolo se mai pun cele 2 linguri de pasta de rosii, sare, marar, piper si o ceasca de apa. Se lasa sa fiarba pana se umfla bobul de orez. Se lasa sa se raceasca dupa care se pun condimentele si se infasoara sarmalele. Pe fundul oalei se pune o foaie de varza, varza tocata, sarmalele bine infasurate. Peste ele se pune apa, se pune sucul de rosii si foi de dafin. Se fierb la foc mic cam 1 1/2 ora. Salata de conopida Salata de conopida se face simplu de tot...se fierbe conopida in apa cu sare....se scurge shi se toaca marunt. Se pune ceapa shi/sau usturoi tocate, maioneza din comertz...din aceea de post. Gata. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 22-11-2006, 07:38 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Karin |
22-11-2006, 08:53 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Deci...intru sa te tzuc si ce-mi vad ochisorii? Ce-mi vad ochisorii? Ardei umpluti, salata de conopida, sarmale de post...ma duuuuuuuuuuuc. Pana nu fac inundatie prin birou! Te tzuc si iti doresc o zi asemenea sufletelului tau! Esti o scumpa! -------------------- ![]() |
| luchi |
22-11-2006, 09:50 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Pup Lilishu, si nu pot sa nu remarc ca scumpa si iubita si mult stimata mea prietena Crina, cunoscuta drept Karin, dar raspunzand si la apelativul bubu baleste in ce jurnal se nimereste. Draga mea, iti recomand cu caldura spanacul, broccoli, castravetele si conopida. Hai sa fim sanatosi!
-------------------- Hate being fat
![]() |
| Karin |
22-11-2006, 09:54 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Pup Lilishu, si nu pot sa nu remarc ca scumpa si iubita si mult stimata mea prietena Crina, cunoscuta drept Karin, dar raspunzand si la apelativul bubu baleste in ce jurnal se nimereste. Draga mea, iti recomand cu caldura spanacul, broccoli, castravetele si conopida. Hai sa fim sanatosi! Bubu balesteeeeeee de nu se mai opresteeeeee! Da' si cand prajitureste de nu se mai opresteeee, atunci sa vezi! Pi es: Auzi, tu poti sa manci broccoli? -------------------- ![]() |
| amalia0701 |
22-11-2006, 10:55 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.848 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ma bag si io ca musca in meniuriel de post.
Am fost la reflexoterapie, m-a dus Sys sa imi fac o diagnosticare. M-a citit ca nu ma misc, a a vazut ca am edeme limfatice Asa ca i-am promis sa incerc sa tzin post miercurea si vinerea. Nu am facut asta niciodata, azi e prima zi. Asera am gatit de post: -ciorbitza de linte rosie( am pus in ea linte, 2 cepe intregi, 2 morcovi,u ardei mic, usturoi si cateva buchetzele de conopida, cand a fiert am pus pasta de tomate si tarhon cu otzet) - super buna, nu stiu cat o sa tzina de foame. -am facut humus( fiert nautul cu sare, piper, 2 morcovi, ceapa si usturoi) apoi le-am belnderit si am mai pus niste condimente. Lili ardeii aia umpluti mi se par ingrasaciosi, caci au faina karin mie imi palce brocoli. In general il oparesc, dar cules proaspat din gradina, am facut cu el crud salata cu lamaie si ulei de masline, caci era fraged. As mai adauga aici salata de sfecla.Trebuie sa il pacalesc pe om sa mergem la Billa sa refac stocul. Lili de ce ziceai ca sambata si duminica e permis pestele? -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Nessie |
22-11-2006, 10:58 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.815 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Lilicule, am copiat retetele tale intr-un subiect cu retete de post sa poata fi gasite mai usor de lume.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| crissy |
22-11-2006, 01:13 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.332 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Amalia, in postul asta sambata si duminica sunt dezlegari la peste.
-------------------- Pe cai ca se filmeaza!!
![]() Start WW: 07.01.2008. Target: 6 kg pana la inceputul lui mai! |
| _noni_ |
22-11-2006, 02:40 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 896 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
}{ mult!
saru'mana de vizita! faine retete! eu n-am mai gatit de cand lumea, ca am fost tot pe drumuri ai am papat numai prostii. poate imi baga si mie cineva mintiile in cap. azi parca as avea chef sa gatesc ceva, mai cu seama ca sunt pe capul maicamii de vreo 3 zile, dar scap, ca tre sa merg la dentist! }{ -------------------- |
| buretel |
22-11-2006, 10:31 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
lilicule, sarumana pentru retete
ca si amalia, am decis sa tin si miercuri+vineri, pana la craciun. sa vedem daca reusesc gabicule, multumim mult pt topicul cu retete adunate -------------------- |
| Lacry |
22-11-2006, 10:45 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
broccoli, da! Cred ca o sa iau si io, daca gasesc proaspat in supermarket...daca nu, luam de la bonduelle... vreau pentru asta miku'
E incapatanat si "trage" tot la lapte... dar e vremea sa se mai diversifice 'mnealui Lilic, pupici -------------------- |
| lliliana |
22-11-2006, 10:53 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Lili ardeii aia umpluti mi se par ingrasaciosi, caci au faina Lili de ce ziceai ca sambata si duminica e permis pestele? Faina... -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Karin |
23-11-2006, 12:31 PM
|
Venit sa pup dulce un Lilic scump si foarte drag mie si sufletelului meu!
-------------------- ![]() |
| lliliana |
24-11-2006, 07:34 AM
|
|
Ei, ei, ei...
Totushi m-am abatut de la munca sa va salut putzintel...sa va pup multishor Bubule...sambata 2 dec dau o raita la Timi...am o treaba de vreo 10 ore Io ce sa spui mai mult....lucrez cu mine...ma modelez, ma tot critic...nu-i bine aia, aialalta...ce sa spun. Azi am program cam ashea...7-15 serviciu, la 15.30 acasa, mancat, pupat copil care vine de la meditatii la patru...incurajat copil:) D La 17 curs...pana la 21.30...Venit acasa, pupat copil care precis butoneaza calculatorul, facut ordine in dezastrul facut de ea shi de sot (care e tot acasa si-mi papa ficatii cu mushtarel cu hrean Mi-a facut-o pisica lata...M-am trezit intr-un zgomot infernal azi dimineata...nush cum Doamne iarta-ma a intrat in debara...sfantuletzul meu...cum poate un animal ashea de mic sa faca un dezastru ashea de mare?...da ce ma mir Azi pap pate vegetal ca nu am avut altceva de post...nici n-am avut cand gati. Voi vedea ce reushesc sa fac pentru a nu fi prea ingrasacios. Va tzuc dulce si va urez o zi shi un weekend demult visat Acest mesaj a fost editat de lliliana: 24-11-2006, 07:37 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| luchi |
24-11-2006, 08:35 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Lilish, si tu vad ca ai un program incarcat, si parca ziua ta are 48 de ore..sau ai o reteta de comprimat timpul?
-------------------- Hate being fat
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 28-08-2008 - 03:30 AM |