left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

65 Pagini V « < 34 35 36 37 38 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > De ce sunt grasa? seperator Optiuni V right
lliliana
mesaj 28-11-2006, 03:16 PM
Mesaj #526

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!
Sex: Feminin

CITAT(amalia0701 @ 28-11-2006, 05:14 PM) *

CITAT(lliliana @ 28-11-2006, 05:07 PM) *

Nus' cum sa spun...am spus lui Aki mai demult, la vedere...sunt inscrisa intr-o fundatzie care se ocupa de persoane cu perceptii extrasenzoriale...smile.gif...invatzam sa le stapanim. Iarta-ma Amalia...mai mult nu spun ca sa nu va vad shi pe voi luandu-va cu mainile de cap...shi spunandu-mi ca's dereglata. )).gif Pup dulcik. pupic.gif

Io in nici un caz.
Foarte fain ca ti-ai descoperit aceste calitati. pupic.gif

Le am de cand m-am nascut...in Fundatzie sunt de mult...E complicat shi nu e bine sa vb de asta asha. Oamenii te considera adesea freak. Pe privat, k?
Pup.

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
amalia0701
mesaj 28-11-2006, 03:24 PM
Mesaj #527

Hiena

Raspunsuri: 4.747
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

Freak sunt aia care sunt ingusti la minte.
Dar daca tu te simti mai bine trimite-mi amanunte pe privat.
pupic.gif

--------------------
Imagine

OBEZITATEA UCIDE !
Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !

Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

lliliana
mesaj 29-11-2006, 08:30 AM
Mesaj #528

Iepuras

Buna dimineataaaaa....Ce fac fetele? Personal ma inscriu intre cei care fac bine, mai ales ca sambata inchei cursul shi voi avea timp liber...de n-o sa mai stiu ce sa fac cu el. )).gif Sunt ok, cool...Sunt cam ashea cheer.gif cheer.gif cheer.gif . Colega e foarte ocupata...nu-si vede capul...nu vede ca eu vad ca citeshte ziarul )).gif Sa va spun...Lilish loveshte din nou. Sa va distratzi. Merg la curs shi...unul din colegi ma roaga sa raman sa-i lamuresc o problema. Raman, na...ce sa fac cu omu'. Ne luam cu vorba...una alta...shi...la un moment dat ne dam seama ca e tarziu. Hai mai sa mergem acasa. Plecam spre casa...coboram scarile...bezna...un singur bec la intrare. La portar in coshmelie....bezna...usa...incuiata )).gif Batem...pauza )).gif Incep sa rad. Dupa vreo juma' de ora, de pe scarile care dadeau in curte...apare un caine. Zic catre coleg..."Hai sa vedem de unde vine extraterestrul asta..." Shi...fetele...cainele, dand din coada ne scoate afara de acolo pe alta cale...prin poarta din spate )).gif Am ajuns acasa la 23.30...nu vreau sa spun ce priviri crizate avea Cristina..."Unde ai fost?...La ora asta se vine acasa?" Hmmm...trebuia s-o bat de mica lol.gif Acu' e tarziu... lol.gif
Cu slabitul...nu shtiu prea bine cum stau. Stau )).gif Hmmm...shi vine Craciunul...Ei...ce frumos. Vine cam tiptil...o sa va pomenitzi cu el la usa. cheer.gif Ce mi-ar placea sa fac Craciunul cu voi toate... naughty.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
aki
mesaj 29-11-2006, 09:00 AM
Mesaj #529

Lama

Raspunsuri: 5.249
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Salut Lilic.Ai parut?Cum te simti cu aproprierea sarbatorilor.Voi o sa chefuiti inaintea mea.Dar si eu dupa voi doh.gif

--------------------
Imagine

Imagine

Dieta 03.01.2008-04.11.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 64.8 kg cu mari abateri
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
Nessie
mesaj 29-11-2006, 09:27 AM
Mesaj #530

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.331
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Nu degeaba ce zice despre caini ca sunt cei mai buni prieteni ai omului. )).gif A fost si cu bun simt, ca putea sa va duca la o gaura in gard sa va vada cum va tarati afara. )).gif
De Craciun o sa fim imreuna p'acilea, ca si eu o sa stau acasa si mai mult pe net. hug.gif

--------------------
+Quote Post
honey79
mesaj 29-11-2006, 10:56 AM
Mesaj #531

Marmota

Raspunsuri: 1.094
Inscris: 1-08-2006
Din: SUA
Membrul Nr.: 84

Pup Lilic scumpic.
Marturisesc, cu bujori in obrajori, ca... mi-a fost tare dor de el. De Lilic..scumpic.
Am trecut sa-i urez o zi superba, plina de voie buna, fara....aventuri precum cea de-aseara, cu catelul salvator. Sau, poate ca ar fi mai bine sa ... aiba parte de-aqsa aventuri... astfel ne mai aduce si noua zambetul pe buze... ma rog, in cazul meu rasete de se zguduie casa. wink1.gif

Te pupic dulcic dulcic si te imbratisez cu drag.

--------------------
+Quote Post
amalia0701
mesaj 29-11-2006, 03:15 PM
Mesaj #532

Hiena

Servus iubita! pupic.gif

--------------------
Imagine

OBEZITATEA UCIDE !

Imagine
[/url]
+Quote Post
lliliana
mesaj 30-11-2006, 11:33 AM
Mesaj #533

Iepuras

Tinonino....salutare...vine Lilish cheer.gif cheer.gif cheer.gif Galagiasa ca de obicei...lucrez din greu shi ma veselesc...
Am terminat cursul...ieri...Azi shi maine nu mai fac...Duamne ridic in slavi Slava Ta, Amin! Multzam de toate.
Sotziorul meu e la Berlin )).gif Nemtzu' tot la neamtz trage. )).gif
Azi am fost ashea de cuminte ca nu pot sa-mi revin. Cuminte ptiui nu m-ash deochia deloc... )).gif In afara de faptul ca am varsat ieri cafeaua pe tastatura...shi acum am alta )).gif ...shi ca azi...una din colege a repetat isprava shi a varsat-o pe calculator...dar acum e tot ala )).gif , nu l-am schimbat, norocoasa de mine )).gif Uof...toate bune.
Azi e Sfantul Andrei...La Multi Ani Andreelor ahi Andreilor...sa traiasca sa-nfloreasca, pe noi sa ne veseleasca, s-aiba parte de bine shi bucurie, de sanatate shi maretzie:)...ashea a rimat. Pam, Pam!

Aimmmmmmmmmm....sunt slaba....am 58 kg......Aimmmmmmm lol.gif Asta mi s-a spus ca da rezultate la slabit. lol.gif Daca fac meditatzii zilnic, legate de greutatea mea lol.gif Rad degeaba...chiar e posibil )).gif Of...timpul nu ma lasa...mereu plec de-acasa, viata mea e plina...toata ziulica sunt in mashina...tututututum.... blink.gif Cred ca m-am tampit nitzel...

--------------------

Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 30-11-2006, 12:07 PM
Mesaj #534

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.331
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Lilishule, dar eu vad pe tickerul tau ca esti chiar slaba, ce zici tu acilea? blum.gif MA bucur ca ai scapat de curs si acum ai timp sa lenevesti in fata calculatorului si sa stai cu noi de vorba. naughty.gif Te tzuc si iti urez spor la munca, sa treca ziua asta mai repede ca e aproape weeeeekend!! cheer.gif

--------------------
+Quote Post
luchi
mesaj 30-11-2006, 01:06 PM
Mesaj #535

Iepuras

Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

58? Io am cu 10 mai mult!
blum.gif
Ma molipseste veselia ta, cred ca e o chestie telepatica, lipsesc condurii de aur ca sa fiu mama omida lol.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
lliliana
mesaj 04-12-2006, 07:46 AM
Mesaj #536

Iepuras

Imi place de voi...daca nu apuc sa va vorbesc ma lasati sa ruginesc. )).gif Of...bravos...Sunt un pik cam ocupata, recunosc...Ar trebui sa cer niste numere de tel de pe la voi, mai degraba ash apuka sa va sun. Mi-e foarte drag de voi shi sunt foarte recunoscatore calor care au infiintzat forumul acesta. Face bine la suflet. Va pup pe toate pupic.gif Weekendul asta am fost la Timisoara. Bubule...am fost la tine acasa...sau pe-aproape. Am fost la o conferinta la Facultatea de Mecanica. Ei...cam asta spui...Va las pe-acilea cu miros de sarbatori. hug.gif floare.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
amalia0701
mesaj 04-12-2006, 08:52 AM
Mesaj #537

Hiena

hug.gif Servus iubita!
Acu ca a trecut weekndul poate te mai linsitesti si tu.
pupic.gif
Sa ai o saptamana usoara.

--------------------
Imagine

OBEZITATEA UCIDE !

Imagine
[/url]
+Quote Post
lliliana
mesaj 05-12-2006, 07:22 AM
Mesaj #538

Iepuras

Persist in a va vorbi, desi jurnalul meu rugineste, pentru ca sunteti fetele mele dragi. Oricat de mult as avea de lucru, forumul asta m-a dat gata pupic.gif
Sunt inca la faza de pregatire, dupa cum vedeti sunt cam inceata )).gif Ma pregatesc sa tin dieta...m-am intors la faza asta, cum ar fi...Sunt obligata sa mananc paine in post. Am tot cules meniuri de pe la voi, dar majoritatea contin ceva carnitza. Am zis ca ar trebui sa ma profilez pe salate de toate soiurile: mexicana, a la russe, alea-alea...DE VARZA....ca asta e cu calorii negative.
Uf.
Ieri Cristina a facut o criza de nervi...a plans, n-am stiut ce sa-i mai fac. A parasit-o partenerul de dans....dintr-o neintelegere. Ar fi trebuit sa danseze cu el in spectacol, duminica. Asta ca ea va fi duminica doar spectator. Of. Bubule, iar merg la Timisoara, ca acolo e spectacolul hug.gif A profitat la maxim de situatzie )).gif I-au trebuit...banane, smantana, taietei cu branza, nectar de caise...shi dupa ce le-a avut pe toate...a adormit )).gif Na!...Va tzoc pe toate...sa avetzi grija de voi shi azi....Pupacesc. pupic.gif hug.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
amalia0701
mesaj 05-12-2006, 08:06 AM
Mesaj #539

Hiena

Servus iubita!
Eu citesc "Copii sunt din rai " http://www.kerigma.ro/carti.php?detalii=21081
Acolo citeam ca noi parintii de multe ori nu trebuie sa facem nimic, decat sa fim prezenti, sa stie copii ca suntem acolo.
Fiemea e tare interesata sa aplic aceasta carte )).gif
Poate o sa reuseasca sa se impace cu partenerule ei, acu de Mos Nicolae trebuie sa fie mai toleranti.
Am dus-o si eu pe Ioana la dans sportiv, a dansat o luna fara partener apoi a renuntzat mad.gif
Dar nu putea copila sa danseze singura.
Io mananc post doar 2 zile, miercuri si vineri si am luat-o pe aratura cu popcorn, halva si alte mancaruri ingrasacioase blushing.gif

--------------------
Imagine

OBEZITATEA UCIDE !

Imagine
[/url]
+Quote Post
luchi
mesaj 05-12-2006, 09:22 AM
Mesaj #540

Iepuras

Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

Lilish, mi-e dor sa mai stam de vorba..las' ca prind eu zile mai bune..sper..te tzuc, fata draga pupic.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post

65 Pagini V « < 34 35 36 37 38 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 22-11-2008 - 08:25 AM