![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
28-11-2006, 03:16 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Nus' cum sa spun...am spus lui Aki mai demult, la vedere...sunt inscrisa intr-o fundatzie care se ocupa de persoane cu perceptii extrasenzoriale... Io in nici un caz. Foarte fain ca ti-ai descoperit aceste calitati. Le am de cand m-am nascut...in Fundatzie sunt de mult...E complicat shi nu e bine sa vb de asta asha. Oamenii te considera adesea freak. Pe privat, k? Pup. -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
28-11-2006, 03:24 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.747 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Freak sunt aia care sunt ingusti la minte.
Dar daca tu te simti mai bine trimite-mi amanunte pe privat. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
29-11-2006, 08:30 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Buna dimineataaaaa....Ce fac fetele? Personal ma inscriu intre cei care fac bine, mai ales ca sambata inchei cursul shi voi avea timp liber...de n-o sa mai stiu ce sa fac cu el.
Cu slabitul...nu shtiu prea bine cum stau. Stau -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
29-11-2006, 09:00 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Lilic.Ai parut?Cum te simti cu aproprierea sarbatorilor.Voi o sa chefuiti inaintea mea.Dar si eu dupa voi
-------------------- |
| Nessie |
29-11-2006, 09:27 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Nu degeaba ce zice despre caini ca sunt cei mai buni prieteni ai omului.
De Craciun o sa fim imreuna p'acilea, ca si eu o sa stau acasa si mai mult pe net. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| honey79 |
29-11-2006, 10:56 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.094 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Pup Lilic scumpic.
Marturisesc, cu bujori in obrajori, ca... mi-a fost tare dor de el. De Lilic..scumpic. Am trecut sa-i urez o zi superba, plina de voie buna, fara....aventuri precum cea de-aseara, cu catelul salvator. Sau, poate ca ar fi mai bine sa ... aiba parte de-aqsa aventuri... astfel ne mai aduce si noua zambetul pe buze... ma rog, in cazul meu rasete de se zguduie casa. Te pupic dulcic dulcic si te imbratisez cu drag. -------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| amalia0701 |
29-11-2006, 03:15 PM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.747 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita!
-------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| lliliana |
30-11-2006, 11:33 AM
|
|
Tinonino....salutare...vine Lilish
Am terminat cursul...ieri...Azi shi maine nu mai fac...Duamne ridic in slavi Slava Ta, Amin! Multzam de toate. Sotziorul meu e la Berlin Azi am fost ashea de cuminte ca nu pot sa-mi revin. Cuminte ptiui nu m-ash deochia deloc... Azi e Sfantul Andrei...La Multi Ani Andreelor ahi Andreilor...sa traiasca sa-nfloreasca, pe noi sa ne veseleasca, s-aiba parte de bine shi bucurie, de sanatate shi maretzie:)...ashea a rimat. Pam, Pam! Aimmmmmmmmmm....sunt slaba....am 58 kg......Aimmmmmmm -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Nessie |
30-11-2006, 12:07 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Lilishule, dar eu vad pe tickerul tau ca esti chiar slaba, ce zici tu acilea?
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| luchi |
30-11-2006, 01:06 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
58? Io am cu 10 mai mult!
Ma molipseste veselia ta, cred ca e o chestie telepatica, lipsesc condurii de aur ca sa fiu mama omida -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| lliliana |
04-12-2006, 07:46 AM
|
|
Imi place de voi...daca nu apuc sa va vorbesc ma lasati sa ruginesc.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
04-12-2006, 08:52 AM
|
|
Acu ca a trecut weekndul poate te mai linsitesti si tu. Sa ai o saptamana usoara. -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| lliliana |
05-12-2006, 07:22 AM
|
|
Persist in a va vorbi, desi jurnalul meu rugineste, pentru ca sunteti fetele mele dragi. Oricat de mult as avea de lucru, forumul asta m-a dat gata
Sunt inca la faza de pregatire, dupa cum vedeti sunt cam inceata Uf. Ieri Cristina a facut o criza de nervi...a plans, n-am stiut ce sa-i mai fac. A parasit-o partenerul de dans....dintr-o neintelegere. Ar fi trebuit sa danseze cu el in spectacol, duminica. Asta ca ea va fi duminica doar spectator. Of. Bubule, iar merg la Timisoara, ca acolo e spectacolul -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
05-12-2006, 08:06 AM
|
|
Servus iubita!
Eu citesc "Copii sunt din rai " http://www.kerigma.ro/carti.php?detalii=21081 Acolo citeam ca noi parintii de multe ori nu trebuie sa facem nimic, decat sa fim prezenti, sa stie copii ca suntem acolo. Fiemea e tare interesata sa aplic aceasta carte Poate o sa reuseasca sa se impace cu partenerule ei, acu de Mos Nicolae trebuie sa fie mai toleranti. Am dus-o si eu pe Ioana la dans sportiv, a dansat o luna fara partener apoi a renuntzat Dar nu putea copila sa danseze singura. Io mananc post doar 2 zile, miercuri si vineri si am luat-o pe aratura cu popcorn, halva si alte mancaruri ingrasacioase -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| luchi |
05-12-2006, 09:22 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Lilish, mi-e dor sa mai stam de vorba..las' ca prind eu zile mai bune..sper..te tzuc, fata draga
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 08:25 AM |