![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| danyhoney |
15-05-2007, 10:10 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.953 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Deschid acest subiect in speranta ca sunt cateva fete care au idei in ce priveste decoratul interior ( living , bucatarie , etc ) si exterior ( gradina , terasa , etc ) .
Ma gandesc la decoratiuni florale , glastre , flori agatatoare ( cum ar arata bine in camera ) , lumanari , etc... Nu neaparat ceva extravagant .... normal .....Ceva care sa ne faca placere sa facem si sa vedem in apartamentul / casa / gradina / terasa noastra . Astept idei !!!! Llater edit : am papat cateva litere Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 15-05-2007, 10:11 PM -------------------- ![]() |
| uka |
15-05-2007, 11:17 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Mie imi place mai mult stilul rustic, cu cufar si accesorii bazate pe... nuiele cred ca se numesc...lumanari mari, daca mai stii sau ai vazut cum am primit eu de ziua mea....una mare era de vanilie, am dus-o la brasov acum...si nu mai stiu...mobila cat de cat luminoasa... oglinzile mari imi mai plac mie...
fierul forjat imi place dar nu f mult, imi da impresia de ceva "rece"... am vauzt la cineva p forum, dar nu mai stiu la icne o poza la cum avea flori agatatoare in camera si mi-a placut f mult, cred ca la Tzutzii... eu una vreau sa am casa plina de lumanari parfumate de toate marimile ... ah si am vazut la prietena tatalui meu ca in ghivece isi pune pietre pest epamant, pietre albe de prin rauri adunate si dau f bine, am inceput sa adun si eu, dar momentan sunt imprastiate prin casa Acest mesaj a fost editat de uka: 15-05-2007, 11:17 PM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| danyhoney |
15-05-2007, 11:21 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.953 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Chestia cu pietrele o am si eu , Uka . Deocamdata vreau sa-mi pun in gradina : sa delimitez parcela cu verdeturi ( patrunjel & co ) de iarba si as vrea sa pun si de o parte si de alta a intrarii din fata in gradina . Ce se vede in avatar ....de o parte si de alta a celei alei de piatra pana spre casa . Offfff, se intelege ce am vrut sa spun ???
Lumanarile imi plac si mie ..... M-ar interesa si ceva decoratiuni legate de vaze &co....... -------------------- ![]() |
| uka |
15-05-2007, 11:28 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Chestia cu pietrele o am si eu , Uka . Deocamdata vreau sa-mi pun in gradina : sa delimitez parcela cu verdeturi ( patrunjel & co ) de iarba si as vrea sa pun si de o parte si de alta a intrarii din fata in gradina . Ce se vede in avatar ....de o parte si de alta a celei alei de piatra pana spre casa . Offfff, se intelege ce am vrut sa spun ??? Lumanarile imi plac si mie ..... M-ar interesa si ceva decoratiuni legate de vaze &co....... se intelege din avatar...adica de-o parte si de alta a aleii ai pietre din acelea albe, si la fel in gardina intre "gradina" propriu zisa si "locul de relaxare" unde ai iarba, vrei sa delimitezi tot cu pietre din acelea.. la vaze...hmmm cred k pe sticla mata as merge, si nu din acelea din portelan, sau din sticla sticla, adica transparenta pur si simplu, la fundul carora as pune pietre...dc imi aduc aminte cum se numeste sticla din care am eu o veioza iti spun am gasit se numeste galle ceva de genul asta, am eu prin casa si imi plac.. Acest mesaj a fost editat de uka: 15-05-2007, 11:29 PM -------------------- |
| danyhoney |
15-05-2007, 11:44 PM
|
Idee buna , Uka !!!!!! Probabil ar fii ceva pentru bucataria mea ......
As vrea ceva idei pentru living : canapelele vor arata CAM ASA , parchetul va fii ceva mai deschis la culoare , masuta va fii inchisa la culoare , peretii vor fii in 2 culori cu brdura intre ( cica se poarta acum ) ..... adica : culoare apropiata de culoarea canapeleler + bordura + culoare mai deschisa . Ce credeti voi ca as putea intrebuinta ca decor fara a da impresia ca e prea incarcata camera ????? E cam greu sa va imaginati cum va arata , dar , din pacate , nu am poze : camera va fii gata peste vreo 4 saptamani -------------------- ![]() |
| uka |
15-05-2007, 11:49 PM
|
Idee buna , Uka !!!!!! Probabil ar fii ceva pentru bucataria mea ...... As vrea ceva idei pentru living : canapelele vor arata CAM ASA , parchetul va fii ceva mai deschis la culoare , masuta va fii inchisa la culoare , peretii vor fii in 2 culori cu brdura intre ( cica se poarta acum ) ..... adica : culoare apropiata de culoarea canapeleler + bordura + culoare mai deschisa . Ce credeti voi ca as putea intrebuinta ca decor fara a da impresia ca e prea incarcata camera ????? E cam greu sa va imaginati cum va arata , dar , din pacate , nu am poze : camera va fii gata peste vreo 4 saptamani pe peretele mai inchis la culoare sa pui... nu stiu cum sa explic...rafturi...sau pur si simplu o placa pe perete pe care sa pui lumanari... -------------------- |
| danyhoney |
16-05-2007, 12:02 AM
|
Offffffffffff , ce aiurea e cand nu am poze !!!!! Incerc sa explic cat de cat .......
Deci : pe un perete va fii ceva de genul asta ![]() ....aproximativ ....pe alt perete va fii 1 din acele canapele ( cea scurta ) si dulapul nostru cu DVD, CD-PLAYER , alte chestii electronice ( dulapul e undeva in pozele mele din album dar nu mai stiu unde ) , pe al 3-lea perete va fii canapeaua cea lunga ..... In mijloc masuta . Peretii vor fii : jumatatea de jos in culoarea canapeleleor ( un fel de bordo ) + o bordura + restul o culoare mai deschisa la culoare . Peretele al 4-lea lipseste pentru ca acolo e delimitarea la camera cu masa ( cum mama-naibii se numeste in romana ????? ) . Deci e perete deschis care nu intra in discutia asta !! Cred ca , cel mai bine , astept pana va fii camera gata si apoi cer sfaturi . OFFFFFF -------------------- ![]() |
| uka |
16-05-2007, 12:15 AM
|
Offffffffffff , ce aiurea e cand nu am poze !!!!! Incerc sa explic cat de cat ....... Deci : pe un perete va fii ceva de genul ASTA....aproximativ ....pe alt perete va fii 1 din acele canapele ( cea scurta ) si dulapul nostru cu DVD, CD-PLAYER , alte chestii electronice ( dulapul e undeva in pozele mele din album dar nu mai stiu unde ) , pe al 3-lea perete va fii canapeaua cea lunga ..... In mijloc masuta . Peretii vor fii : jumatatea de jos in culoarea canapeleleor ( un fel de bordo ) + o bordura + restul o culoare mai deschisa la culoare . Peretele al 4-lea lipseste pentru ca acolo e delimitarea la camera cu masa ( cum mama-naibii se numeste in romana ????? ) . Deci e perete deschis care nu intra in discutia asta !! Cred ca , cel mai bine , astept pana va fii camera gata si apoi cer sfaturi . OFFFFFF deci cum e mobila aia eu ma refeream la chestii cum ar fii doar patratul ala unde e un Cd cred in poza...deci doar atat, sau chiar doar un lemn... la naiba k nu sunt buna la explicatii -------------------- |
| uka |
16-05-2007, 08:29 PM
|
Polite de lemn se numesc.. mi-am adus aminte...
-------------------- |
| danyhoney |
16-05-2007, 09:20 PM
|
Polite de lemn se numesc.. mi-am adus aminte... Asta ar fii o idee pentru bucatarie , deasupra chiuvetei ( din cauza de tevi de apa , chiuveta va fii pe peretele opus aragazului , si nu am vrut sa am dulap deasupra pentru ca ar arata prea incarcata bucataria ) . Mersi ! -------------------- ![]() |
| uka |
16-05-2007, 10:16 PM
|
Polite de lemn se numesc.. mi-am adus aminte... Asta ar fii o idee pentru bucatarie , deasupra chiuvetei ( din cauza de tevi de apa , chiuveta va fii pe peretele opus aragazului , si nu am vrut sa am dulap deasupra pentru ca ar arata prea incarcata bucataria ) . Mersi ! aveam eu un lapsus aseara -------------------- |
| uka |
17-05-2007, 01:22 PM
|
-------------------- |
| Tzutzi80 |
19-05-2007, 12:32 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.796 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Asa e Uka! La mine ai vazut florile agatate pe perete si de grinda
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| danyhoney |
20-05-2007, 10:03 AM
|
Ne-am hotarat : deocamdata camerele vor fii delimitate prin culoarea peretilor , culoarea mochetei , etc . Cand ne vom mai reveni dpdv financiar ... vom vedea ce alegem din ideile date de voi .
Va multumesc !! -------------------- ![]() |
| uka |
20-05-2007, 12:18 PM
|
Nu stiu daca am mai pus pozele astea sau nu
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-07-2008 - 12:09 AM |