![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Cherie |
11-03-2008, 04:59 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.296 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Sick and tired! Sex: Feminin |
Exista vreo alta metoda de a curata vopseaua de pe par, excluzand decapajul si lasarea parului sa creasca?
Va intreb pentru ca am vazut candva intr-o revista (imi vine sa mor ca n-am dat importanta) niste fiole, cam 150 lei una, care se chemau ceva de genul 'demachiant pt par' Era scris ca nu ard parul, din contra, il lasa moale si stralucitor, curantand in profunzime vopseaua. Stie cineva ceva despre ele? Vreun salon unde pot gasi asa ceva? Vreun nume, vreo firma producatoare/distribuitoare, vreun loc de unde pot cumpara? -------------------- |
| Cherie |
12-03-2008, 08:46 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.296 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Sick and tired! Sex: Feminin |
Yuhuuuu!!! Am gasit!!!!
Subtil Color Out Cica in saloanele Peggy Sage!!! care-s alea??? Saloane unde se folosesc produse P.S. am vazut, majoritatea au produse pt ingrijirea unghiilor, exista si unele care se keama asa? Pfuuu, m-am impotmolit iar! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| emu |
13-03-2008, 03:41 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.000 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: minunat Sex: Feminin |
N-am mai auzit de Peggy Sage, dar poate informatia asta te ajuta
CITAT showroom-ul Peggy Sage SursaBucuresti, str. Argentina, nr. 6, tel. 021/231.54.80 -------------------- |
| Cherie |
13-03-2008, 12:38 PM
|
N-am mai auzit de Peggy Sage, dar poate informatia asta te ajuta CITAT showroom-ul Peggy Sage SursaBucuresti, str. Argentina, nr. 6, tel. 021/231.54.80 Senq, vazusem si eu ieri adresa showroom-ului, insa speram sa gassesc ceva mai aproape, ca asta-i la mama drq, in capatul celalalt al orasului Oricum, voi incerca si acolo, dau un telefon sa-i stresez Senq Emu! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 01:45 AM |