![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
07-03-2008, 12:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Sunt comode, Dany? Nu sunt prea tari?
Cum ar fi genul asta de scaune (in afara de "mai scumpe" ![]() -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| danyhoney |
07-03-2008, 12:18 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Noua nu ni se par tari . Stam , cateodata , ore intregi pe ele . Luam cina si apoi ramanem in bucatarie la TV sau la discutii ....
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
07-03-2008, 03:35 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Cum ar fi genul asta de scaune (in afara de "mai scumpe" Aaa..mie personal -desi nu m-ai intrebat Am cautat pe net niste preturi orientative: scaun ca al lui Dany e in jur de 110 RON, iar scaun ca in amenajarea de mai sus - vreo 95 RON -------------------- Hate being fat
![]() |
| luchi |
07-03-2008, 03:57 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Aici vor fi in stanga aragazul (deci exclus sa pot folosi peretele din stanga pentru masa + scaune, chiuveta in dreapta. Deci acolo voi folosi doar blat cu sertare pe care le voi folosi cu ideile tale (farfurii, oale etc) E faina ideea cu rafturile deasupra geamului, am notat-o Dap, cam dificila partea cu aragazul. Va fi cu tot cu cuptor sau gen plita incorporata in mobilierul de bucatarie? Cred ca pe perete cu geamul care da spre living ar merge pus frigiderul, si sa continui rafturile de deasupra ferestrei principale si pe acest perete, pana in capat. In principiu, ar trebui sa ai o inaltime de 1.90m pana la partea de sus a tocului, ar fi bine sa masori exact, in acest caz, ca sa stii exact cat de inalt va fi frigiderul/combina frigorifica. Daca masori inainte sa fie puse pardoselile, scade vreo 5 cm - cam atat va insemna, acoperitor, sapa + gresia. De asemenea, daca vrei sa faci acel raft deasupra ferestrei, sa masori inainte latimea ghenei din dreapta, pentru ca ideal ar fi ca raftul sa aiba aceeasi latime. Tot pe peretele cu fereastra care da afara, as face ceva si in portiunea aia care mai ramane intre fereastra si ghena (acum, la rosu, mai ramane ceva, sa vedem cum va fi la final), pe verticala, si as face niste raftulete mici, cubulete, deschise, pt condimente, revistute si floricele Peretele e impartit in doua de prizele acelea. Eu m-am gandit asa: in partea stanga a prizelor, inspre geam, sa pun 2 "soldatei" ca in imaginea pusa de tine. Unul va avea incorporate electrocasnicele: cuptor, cuptor cu microunde, filtru de cafea si alti robotei din familia asta. Iar in partea stanga a prizelor sa pun un soi de masa cu scaune. Ideea pusa de tine imi surade mult (cea cu scaune tip bar) Aici n-am inteles prea bine ce va fi in partea stanga. Mai am poze cu bucatarii, insa nu stiu exact ce stil vrei sa fie a ta -------------------- Hate being fat
![]() |
| michelle |
07-03-2008, 04:26 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Pe peretele din dreapta, in stanga prizelor ceva in genul asta:
![]() Saru'mana de idei! Cu masa & scaunele am hotarat de comun acord cu Cata. Ai dreptate, si eu m-am gandit la asta. Dar pana la urma e ok si cu masa la intrare ca putem folosi si peretele cu usa in sensul asta. Mai am poze cu bucatarii, insa nu stiu exact ce stil vrei sa fie a ta Sar'na! Am si eu salvate jde mii.. In principiu as vrea ceva modern, dar si cu functionalitate. Sa aiba si utilitate. De exemplu in poza de mai sus unde poate fi ascuns cosul de gunoi? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| emu |
13-03-2008, 04:08 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.000 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: minunat Sex: Feminin |
Daca e loc sub chiuveta sau intr-un compartiment separat creat pt cosul de gunoi, in stilul asta:
![]() sau agatat de partea glisanta ![]() In ce stadiu sunteti cu deciziile la partea de design? Probabil vine montat deja, dar tot intreb: v-ati gandit sa puneti si un tocator de resturi alimentare la chiuveta? E tare folositor... Acest mesaj a fost editat de emu: 13-03-2008, 04:14 AM -------------------- |
| daconst |
15-03-2008, 11:11 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.243 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Mobila de bucatarie,mie-mi place visiniul ala spre rosu cumva.Il stii sigur.Si cu aparatura de inox desi freci la ea sa nu aibe urme,de ti se apleaca.
Dar acum ca ai gresia si faianta eu zic sa iei placa in plasuta si sa mergi in magazine sa vezi exact ce culoare se potriveste. Prietena mea din Ro are exact asa faianta in bucatarie ca si tine si mobila portocalie si mi-a placut tare mult. Ea a facut acum citiva ani cind era tare la moda,dar mie-mi place si acum cum arata. La asa culori cuminti,as baga si eu o mobila mai colorata,dar neaparat sa vezi cum se asorteaza,ca decit sa dai cu bata,mai bine atunci tot ceva de alb cu bej sau maro si gata. Acest mesaj a fost editat de daconst: 15-03-2008, 11:13 AM -------------------- |
| danyhoney |
15-03-2008, 11:16 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
2.Faianta din bucatarie si baie sunt la fel?Sau nu vad eu bine? Daca baia e mica as fi bagat mai mult alb partea de sus sa o mareasca. Imi place gresia aia maro inchis de la jumate in jos,arata super. Da, sunt la fel. Iar culoarea... Eu sincer aveam second thoughts cu maro inchis in partea de jos, dar si mie imi place cum da totusi. De ce n-ai refuzat daca nu e culoarea pe care ai vrut-o tu ? Eu as fii batut cu pumnu` -n masa pana aduceau ce am comandat De acord cu Dana referitor la culoarea mobilei de bucatarie : ia o bucata de faianta si asa vezi exact ce culoare se potriveste . Si noi ne-am plimbat cu bucatile de faianta , gresie, parchet dupa noi prin magazine . -------------------- ![]() |
| daconst |
15-03-2008, 11:20 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.243 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Mi-am amintit ca am vazut o bucatarie mortala culoarea wenge si arata tare bine cu gresia bej.
Poate gasesc poza sa vezi. -------------------- |
| danyhoney |
15-03-2008, 11:22 AM
|
Wenge nu ar fii prea inchis pentru o bucatarie ? Mai ales ca nu e prea mare incaperea . Zic si eu ...
-------------------- ![]() |
| michelle |
15-03-2008, 11:26 AM
|
Si mie imi place wenge in bucatarie, dar daca o sa fie in living si dormitor, nu o sa fie prea monoton?
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| michelle |
15-03-2008, 11:39 AM
|
De ce n-ai refuzat daca nu e culoarea pe care ai vrut-o tu ? Eu as fii batut cu pumnu` -n masa pana aduceau ce am comandat -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ALICE |
17-03-2008, 10:37 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.215 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Somnoroasa Sex: Feminin |
Si oricum ei specifica, ca se poate sa fie diferente de nuante in functie de lot.Ca-s acoperiti asa.
E prea inchis wenge pentru bucatarie.Cauta ceva mai deschis, si pune folia de cant wenge Acest mesaj a fost editat de ALICE: 17-03-2008, 10:38 AM |
| michelle |
17-03-2008, 07:46 PM
|
Emu, despre ce tocator vorbeai, am uitat sa te intreb?
Ce electrocasnice stiti ca sunt bune: plita, cuptor, cuptor cu micro, frigider? Aveti idee daca e mare bataie de cap sa plit-uiesc teava de la gaz in doua: una pentru plita si una pentru cuptor (ele vor fi plasate in locuri diferite)? Sau sa renunt la idee? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| michelle |
17-03-2008, 08:17 PM
|
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 04:19 AM |