left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

5 Pagini V < 1 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
left > Design bucatarie, Idei pentru amenajarea bucatariei seperator Optiuni V right
emu
mesaj 18-03-2008, 01:50 AM
Mesaj #31

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20
Sex: Feminin

CITAT(michelle @ 17-03-2008, 10:46 AM) *
Emu, despre ce tocator vorbeai, am uitat sa te intreb?

Ce electrocasnice stiti ca sunt bune: plita, cuptor, cuptor cu micro, frigider?
Aveti idee daca e mare bataie de cap sa plit-uiesc teava de la gaz in doua: una pentru plita si una pentru cuptor (ele vor fi plasate in locuri diferite)? Sau sa renunt la idee?

De asa ceva intrebam tocator resturi alimentare, dar nu stiu de care sa-ti recomand. Aici il stiu sub denumirea de insinkerator (denumirea firmei producatoare).

La frigider/combina frigorifica stiu ca Arctic e bun, asta de clasa de eficienta energetica A.
La restul nu ma bag ca n-am idee.

M-am uitat peste poze... imi place cum vine mobila portocalie smile.gif
Imagine

Acest mesaj a fost editat de emu: 18-03-2008, 01:53 AM

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ALICE
mesaj 19-03-2008, 01:33 PM
Mesaj #32

Koala

Raspunsuri: 2.258
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Foarte racita

Eu imi fac asa.Dar nu chiar ASA de portocalie. cool.gif
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

daconst
mesaj 23-03-2008, 08:09 PM
Mesaj #33

Taz

Raspunsuri: 3.283
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

Frumoase bucatariile Miha!
Nu stiu pe care as alege-o. huh.gif

Am vrut sa-ti zic ca noul trend la mobila acum e culoarea alunei.Adica maro-ul ala din poza 4.Am vazut niste sufragerii tare faine culoarea aia. wink1.gif

Astazi am fost la o expozitie de case si am vazut casa visurilor mele,dar pe care nu mi-o permit din pacate. sad.gif
In schimb interiorul o sa-l copiez cit de cit,ca era exact cum imi doresc eu,pereti albi si parchet wenge.O sa pun si poze,daca reusesc.
Eu prefer interioarele simple,fara culori si briz-brizuri.Principiul de baza la mine e sa fie contrast,genul modern,dar masiv imbinat cu clasic si linii drepte...adica nu canapele rotunde,stiti voi la ce ma refer.

Hai ca ma chinui cu pozele sa vad daca se vede ceva.

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 24-03-2008, 10:47 PM
Mesaj #34

Elefant

Raspunsuri: 9.553
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Superba casa , Dana !!!! Am vazut ca pe scari sunt aceleasi spot-uri care le avem si noi cheer.gif

Recunosc ca interiorul nu mi-a placut prea mult pentru ca eu sunt mai nebunica la culori .Adica .....mi-ar place si nu mi-ar place .Cred as face combinatii de culori de "n luate cate 10 " lol.gif lol.gif
Nu stiu daca mi-ar placea sa am peretii albi dar ...fiecare cu gustul ei . SIIIIII depinde fff mult si de incaperi . Daca e casa mare mergeeeee !

Apropo : voi ati cautat / gasit deja ceva mobila / idei pentru cum veti aranja casa ? Tare sunt curioasa si , sincer , tare te invidiez ca vei construi casa si nu o vei cumpara gata construita . Asa am fii vrut si noi dar .... totul a fost in functie de portofel si ...varsta ( legat de dobanzi , rate , etc ...) .

CITAT(michelle @ 17-03-2008, 06:46 PM) *

Ce electrocasnice stiti ca sunt bune: plita, cuptor, cuptor cu micro, frigider?

Eu te pot sfatui doar in legatura cu plita ( aragazul ) : ori sa fie pe gaz ( daca si in tara e la fel de ieftin ca si aici - nemtii se baga cam toti pe gaz in ultimul timp ) sau pe inductie . La inductie ITI garantez ca economisesti energie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eu am asa o plita si sunt super multumita . Dirk a vrut asa ceva si eu credeam ca e o " fitza " . DAR e o chestie superrrrrrrrr !!!!!!! Dpdv economie energie . DARRRRR va trebui sa cumperi oale , cratite , tigai SPECIALE pentru asa ceva . Dar se merita !!! E PAREREA MEA !!!!!

Cuptorul ar trebui sa fie mai inalt ....In asa fel incat sa nu fii nevoita sa te apleci de fiecare data cand il vei intrebuinta !
Cuptor cu microunde .... e alegerea fiecaruia , in functie de cat de des il vei folosi . Noi il folosim de vreoooo.... 5 ori / an ...
Frigiderul.....depinde de gusturi , idei , loc ......

Nu uita !!!!! Eu vorbesc din punctul MEU de vedere , nu stiu ce se gaseste in tara si ce preturi sunt .
hug.gif

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
daconst
mesaj 24-03-2008, 11:20 PM
Mesaj #35

Taz

Raspunsuri: 3.283
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

Dany,inca nu ne-am gandit la mobila si decorat,sa vedem intai ca sta casa.Initial am zis ca nici nu avem bani de mobila noua,dar acum daca lucrez cine stie...poate tot facem ceva,ceva.
Ai mare dreptate cu stilul,depinde de gustul fiecaruia.De asta sunt si eu convinsa ca nu ce-mi place mie,place tuturor.
Eu,recunosc ca de cind sunt aici m-am imbolnavit cu peretii albi.Ca in Ro nu poti avea asa ceva ca nu se pastreaza si se inegresc urgent.
In casa asta era camera copilului colorata cu pereti galbeni si mocheta verde mar.Tare mi-a placut si asta va fi si la noi colorata.In rest,poate un perete,doi...nu stiu sigur,mai vedem.

Spoturile de la scari le voi copia si eu,ca mi-au placut si la tine.Cred ca noaptea sunt de efect tare.

Iar cu facutul casei,o fi un avantaj,dar si la noi e casa dupa un proiect gata facut.Iar daca vrem modificari,platim.Asa ca mare diferenta nu e. sad.gif

Miha,eu nu stiu ce sa zic de aragaz si plita ca eu le am impreuna,dar poate daca o sa am bucatarie nou,le voi desparti si eu.Ca e practic cuptorul sus.
Iar eu fara microunde sunt moarta...cred ca de asta si de masina de spalat vase nu m-as putea lipsi.

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 25-03-2008, 01:03 AM
Mesaj #36

Elefant

CITAT(daconst @ 24-03-2008, 10:20 PM) *

Eu,recunosc ca de cind sunt aici m-am imbolnavit cu peretii albi

Spoturile de la scari le voi copia si eu,ca mi-au placut si la tine.Cred ca noaptea sunt de efect tare.

La mine a fost EXACT invers : ma saturasem de peretii albi din Ro doh.gif

Daaa, spoturile sunt de mare efect noaptea SIi ajuta la coboratul scarilor dimineata devreme ( nu te loveste direct lumina puternica in ochi ) ...

CITAT(daconst @ 24-03-2008, 10:20 PM) *

Miha,eu nu stiu ce sa zic de aragaz si plita ca eu le am impreuna,dar poate daca o sa am bucatarie nou,le voi desparti si eu.Ca e practic cuptorul sus.
Iar eu fara microunde sunt moarta...cred ca de asta si de masina de spalat vase nu m-as putea lipsi.

E super practic situat mai sus !!!!!!!!!!!

aaa, de masina de spalat vade uitasem doh.gif doh.gif MIHAAAA , neaparat masina de vase !!!!!!!! Eu am spalat vase la mana pana la varsta de 41 de ani doh.gif doh.gif NU ITI pot explica ce usurare am acum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chiar daca oalele le spal de mana ca sa fiu eu sigura ca sunt super curate .

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
michelle
mesaj 17-04-2008, 03:58 PM
Mesaj #37

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.172
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Inca o nelamurire: cuptor electric sau pe gaz? Avantaje/ dezavantaje....

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
emu
mesaj 17-04-2008, 07:27 PM
Mesaj #38

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

Cuptorul electric incalzeste mai greu.

--------------------
+Quote Post
nusarich
mesaj 18-04-2008, 07:12 AM
Mesaj #39

Iepuras

Raspunsuri: 1.915
Membrul Nr.: 80

CITAT(emu @ 17-04-2008, 08:27 PM) *

Cuptorul electric incalzeste mai greu.

Miha, uite aici niste pareri de-ale consumatorilor. Eu una am aragaz normal, dar ma informez si despre genul asta de "ustensile". hug.gif

--------------------
+Quote Post
michelle
mesaj 18-04-2008, 08:56 AM
Mesaj #40

Hiena

Multumesc, Nusa pupic.gif Si eu citisem celelalte forumuri, dar ma interesa si parerea voastra hug.gif
Oricum, prea curand nu o sa ne luam, doar cercetez piata

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 18-04-2008, 09:15 PM
Mesaj #41

Iepuras

Raspunsuri: 1.915
Membrul Nr.: 80

CITAT(michelle @ 18-04-2008, 09:56 AM) *

Multumesc, Nusa pupic.gif Si eu citisem celelalte forumuri, dar ma interesa si parerea voastra hug.gif
Oricum, prea curand nu o sa ne luam, doar cercetez piata

Miha, eu am doua colege care au aragazul pe bucati si ambele sunt multumite de ele. Una are cuptorul pe gaz, cealalta il are electric. Pe tipa cu cuptorul electric am auzit-o ca fiind foate multumita de cum coace. Insa nu stiu (inca) alte detalii, de genul cat dureaza pana se incalzeste / cat dureaza pana se raceste / este mai economic cel electric sau cel pe gaz... Oricum le voi intreba cu prima ocazie, ca si pe mine ma intereseaza pentru viitor. give_rose.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 20-04-2008, 10:01 AM
Mesaj #42

Elefant

Parerea mea e ca amandoua sunt bune . Eu zic sa te uiti la pretul curentului electric si la cel al gaz-ului si asa vei stii care e si mai economic .

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
michelle
mesaj 21-04-2008, 09:21 AM
Mesaj #43

Hiena

Multumesc pupic.gif Pana o sa avem bani sa ne luam sper sa am deja o decizie luata )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ALICE
mesaj 21-04-2008, 10:53 AM
Mesaj #44

Koala

Raspunsuri: 2.258
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Foarte racita

Eu mi le-am luat electrice:si plita si cuptorul.Acum, depinde si cat faci de mancare.Am auzit ca se scumpeste gazul cu 19%.Asa ca..........sper sa nu-mi para rau
+Quote Post
michelle
mesaj 21-04-2008, 11:01 AM
Mesaj #45

Hiena

Cat timp iti ia sa se faca mancarea? De ex. o friptura..

--------------------
Imagine
+Quote Post

5 Pagini V < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 12-10-2008 - 03:20 PM