left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Sexymom aterizeaza in Bucuresti
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

5 Pagini V  1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Design bucatarie, Idei pentru amenajarea bucatariei seperator Optiuni V right
_noni_
mesaj 21-03-2007, 12:12 AM
Mesaj #1

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 891
Inscris: 2-09-2006
Membrul Nr.: 125
Dispozitie: de zana;)
Sex: Feminin

am mai gasit niste bucatarii frumoase:

Imagine

Imagine

Imagine

sursa: http://decostyle.ro

--------------------
DIETA WW - mai am de muncit! :D

[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
danyhoney
mesaj 21-03-2007, 02:19 PM
Mesaj #2

Panda

Raspunsuri: 8.115
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Penultima bucatarie pusa de tine , Noni , imi place . Ceva in genul ala am putea sa facem si noi ( dupa masuratorile de azi ) .
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

michelle
mesaj 19-02-2008, 09:46 AM
Mesaj #3

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.011
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Ce corpuri ati pune intr-o bucatarie in urmatoarele conditii:
- un perete e cu usa
- aragazul si chiuveta sunt in fata geamului
- un perete este spart
Imagine Imagine

Multumesc anticipat pt sfaturi, idei floare.gif

Bucataria are 7mp

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
michelle
mesaj 19-02-2008, 11:01 AM
Mesaj #4

Hiena

CITAT(Monic @ 15-02-2008, 02:55 PM) *

Miha, tu cum ai reusit sa combini faianta din imagini? Exista vreun programle pe calculator?

Monic, ai reusit? Ti-am scris pe PM

CITAT(michelle @ 19-02-2008, 09:46 AM) *

Ce corpuri ati pune intr-o bucatarie in urmatoarele conditii:
- un perete e cu usa
- aragazul si chiuveta sunt in fata geamului
- un perete este spart

A, si daca aveti idei ce as putea pune la geam astfel incat sa nu se arda perdeaua, sa nu se murdareasca geamul cu ulei de la aragazul aflat atat de aproape... etc grin.gif
Initial am vrut sa il mut, insa problema e teava de la hota care trebuie sa dea afara.. doh.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Monic
mesaj 19-02-2008, 03:11 PM
Mesaj #5

Iepuras

Raspunsuri: 1.603
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

blushing.gif Miha, am citit pm-ul, multumesc blushing.gif dar inca nu m-am prins ce si cum. Probabil pt ca nici nu am avut timp si chef zilele astea.
Eu intotdeauna am visat la o bucatarie in care chiuveta sa fie langa geam, ca-n filmele americane grin.gif , dar idei nu prea am sa-ti dau smile.gif insa pozele postate de tine sunt super floare.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 20-02-2008, 12:03 PM
Mesaj #6

Hiena

Aveti idee daca tipul asta de cuptor e avantajos? Adica nu afecteaza atunci cand e fierbinte obiectele ce se afla in imediata invecinatate a lui, din dulap?
Imagine

--------------------
Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 20-02-2008, 11:33 PM
Mesaj #7

Nevastuica

Raspunsuri: 949
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 77

CITAT(michelle @ 20-02-2008, 11:03 AM) *

Aveti idee daca tipul asta de cuptor e avantajos? Adica nu afecteaza atunci cand e fierbinte obiectele ce se afla in imediata invecinatate a lui, din dulap?
Imagine

)).gif )).gif )).gif )).gif nu lol.gif lol.gif lol.gif al meu este linga frigider stai linistitita ca-i ok si tot sus este blum.gif cu conditia sa nu fure romanul din izolatie blink.gif

avantajul ca nu te mai apleci atit sa te uiti in el si nu mai poate copilul sa-l deschida

--------------------
Imagine
+Quote Post
ALICE
mesaj 20-02-2008, 11:44 PM
Mesaj #8

Koala

Raspunsuri: 2.133
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Bolnavioara

Miha, sa-mi zici si mie cum sa fac cu faiantele alea.Ca vad ca e mai usor decat ce incerc eu toata ziua.Eu am un program de proiectare 2D care ma termina.
Si eu tot cuptor electric am si o sa stea la inaltime.Dar oricum sunt sigura ca atunci cand l-au conceput s-au gandit si la faptul ca o sa fie inclus in mobila.Si ca trebuie sa fie sigur

Acest mesaj a fost editat de ALICE: 20-02-2008, 11:46 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 20-02-2008, 11:52 PM
Mesaj #9

Hiena

CITAT(michelle @ 12-02-2008, 05:57 PM) *

Ce parere aveti de asta pentru baie? dry.gif

Intri pe linkul acela
- te duci la Sample Layouts
- selectezi o dimensiune (de ex. 25x53)
- si tragi cu mouse-ul

Sa imi spui daca mai ai nevoie de lamuriri

Multumesc pt raspunsuri pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 23-02-2008, 10:46 PM
Mesaj #10

Panda

CITAT(michelle @ 19-02-2008, 10:01 AM) *

Initial am vrut sa il mut, insa problema e teava de la hota care trebuie sa dea afara.. doh.gif

Parerea mea ar fii ca daca poti muta aragazul sa o faci !!!! Pentru teava de la hota trebuie data o gaura in alt perete , atat ! Eu cred ca e mult mai avantajos decat sa speli geamul in fiecare zi ...Alta solutie nu prea vad . Perdea , cum spunea si Sorina , in nici un caz !!! Nu stiu daca ai vrea sa ai geamurile goale : fara perdele , fara rulouri , etc .....

Staiiii ca m-am gandit si la altceva : trebuie mutate si tevile de la aragaz , normal , nu ??? Nu doar cea de la hota .....Atunci e mai complicat doh.gif

Daca vad eu bine ai 2 geamuri .....Daca nu ai alta solutie , pune un extra geam din acela securizat pe latimea geamului de la aragaz ( e sigur si il poti curata usor ) si atunci iti ramane de deschis doar 1 geam .....Cu toate ca nu stiu cum ar arata ....

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 23-02-2008, 10:48 PM
+Quote Post
luchi
mesaj 06-03-2008, 07:47 PM
Mesaj #11

Marmota

Raspunsuri: 1.444
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

I'm back! grin.gif

Miha, m-am uitat pe planul bucatariei, amenajarea propusa de ei, in plan, si nu ma impac deloc cu frigiderul ala pus dupa usa. Daca ar fi sa mobilez, as muta tot blatul de pe peretele din dreapta in stanga, iar in dreapta tot un blat cu diverse corpuri/rafturi si/sau eventual crearea unui loc pentru luat masa, pentru ca am inteles ca asta va doriti. wink1.gif Nu cred ca trebuie sa fie ceva formal, oficial, masa cu 4/6/8/12 scaune, ci ceva ..cool laugh.gif

Imagine
*in poza asta imi place si cum sunt incorporate electrocasnicele -frigiderul, masina de spalat rufe, cea de vase, cuptorul. Pe de alta parte, daca laugh.gif te coafeaza genul asta de grupare a electrocasnicelor, poti muta totul pe peretele din stanga, iar in dreapta locul de luat masa.

Imi mai place si genul asta de grupare a mobilei de bucatarie
Imagine

Cred ca nisa de care vorbeam mai sus a fost gandita ca loc de luat masa, in ideea in care in bucatarie va fi doar zona de gatit si atat. Stii cumva cam si ce dimensiuni are bucataria?

Acu' sa trec la detalii: crezi ca ramane spatiu suficient deasupra ferestrei, pana in tavan, pentru amenajarea unor rafturi? Mi se pare faina ideea, pentru ca iti poti tine cartile de bucate, revistele, dar si ustensile pe care le folosesti mai rar.

Imagine

Apoi, cred ca trebuie gandit foarte bine tot ceea ce inseamna depozitare, pentru ca observ din planul apartamentului ca nu a fost prevazuta nici o de bara. Din fericire, acum exista atat de multe sisteme si accesorii pentru mobilier (ridica pretul final, dar de cele mai multe ori merita) care pot face ca spatiul de depozitare sa fie exploatat la maxim.

Pentru vesela:

Imagine

un raft ce culiseaza

Imagine

Pentru oale

Imagine

Pentru...barabule lol.gif

Imagine

pe verticala, intr-un spatiu restrans, mi se pare foarte util si bine gandit

Imagine

Acest mesaj a fost editat de luchi: 06-03-2008, 07:48 PM
+Quote Post
luchi
mesaj 06-03-2008, 08:09 PM
Mesaj #12

Marmota

Raspunsuri: 1.444
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

O idee foarte faina mi se pare practicarea unui orificiu in blatul de lucru, sub care se aseaza cosul de gunoi; sigur am s-o pun in practica atunci cand imi voi amenaja bucataria

Imagine

Imagine

La fel, foarte ingenios sertarul asta mic de sub marginea chiuvetei, facut pentru pastrarea buretilor de vase, sapunului, etc

Imagine

Pentru ca de multe ori nu se potrivesc/nu sunt din aceeasi colectie sau pur si simplu ne ne place cum se vad insirate pe blatul de lucru al bucatariei, electrocasnicele mici -prajitor de paine, filtru de cafea, kettel -au locul lor, ascuns vederii lor de o usa ce culiseaza sau se rabate. Ingenios, din nou

Imagine

Imagine

Imagine

Si la sfarsit, as gasi un locsor si pentru niste cosulete pentru pastrat diverse grin.gif

Imagine

Cat despre solutii pentru acoperirea geamului de la bucatarie, ce spui de stor din bambus? Se gasesc la magazinele gen Bricostore/ Praktiker , natur sau colorate, si nici nu sunt scumpe.

Imagine

--------------------
Hate being fat

Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 07-03-2008, 09:48 AM
Mesaj #13

Hiena

Ce idei bune! pupic.gif

Acum o sa pun cateva poze cu peretii din bucatarie (bucataria are aprox 7 mp si e aprox. patrata)
Peretele din stanga cu geamul culisant
Imagine

Peretele din fata cu geamul
Imagine
Aici vor fi in stanga aragazul (deci exclus sa pot folosi peretele din stanga pentru masa + scaune, chiuveta in dreapta. Deci acolo voi folosi doar blat cu sertare pe care le voi folosi cu ideile tale (farfurii, oale etc)
E faina ideea cu rafturile deasupra geamului, am notat-o naughty.gif

Coltul cu peretele din dreapta
Imagine

Peretele din dreapta
Imagine
Peretele e impartit in doua de prizele acelea. Eu m-am gandit asa: in partea stanga a prizelor, inspre geam, sa pun 2 "soldatei" ca in imaginea pusa de tine. Unul va avea incorporate electrocasnicele: cuptor, cuptor cu microunde, filtru de cafea si alti robotei din familia asta.
Iar in partea stanga a prizelor sa pun un soi de masa cu scaune. Ideea pusa de tine imi surade mult (cea cu scaune tip bar)

Nu mai spun ca jaluzelele din bambus imi plac f mult, si toate ideile de depozitare sunt super!

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 07-03-2008, 10:05 AM
Mesaj #14

Hiena

Uite si schita apartamanetului: aici

--------------------
Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 07-03-2008, 11:48 AM
Mesaj #15

Panda

Ce de-a idei a adus Luchi cheer.gif cheer.gif De acum nu ti-a mai ramas decat sa incepi sa cauti mobila , Miha !
De chestia cu sertarele la mobila pentru farfurii /oale vroiam si eu sa-ti spun . Si noi avem la fel si sunt ffff practice . De 1000 de ori mai bune decat dulapuri normale .
Si ca tot ti-au placut scaunele acelea de bar ia uite ce scaune avem noi in bucatarie )).gif

Imagine
+Quote Post

5 Pagini V  1 2 3 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 25-07-2008 - 09:36 PM