![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| _noni_ |
21-03-2007, 12:12 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 891 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
-------------------- |
| danyhoney |
21-03-2007, 02:19 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.115 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Penultima bucatarie pusa de tine , Noni , imi place . Ceva in genul ala am putea sa facem si noi ( dupa masuratorile de azi ) .
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
19-02-2008, 09:46 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.011 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ce corpuri ati pune intr-o bucatarie in urmatoarele conditii:
- un perete e cu usa - aragazul si chiuveta sunt in fata geamului - un perete este spart Multumesc anticipat pt sfaturi, idei Bucataria are 7mp -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| michelle |
19-02-2008, 11:01 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.011 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Miha, tu cum ai reusit sa combini faianta din imagini? Exista vreun programle pe calculator? Monic, ai reusit? Ti-am scris pe PM Ce corpuri ati pune intr-o bucatarie in urmatoarele conditii: - un perete e cu usa - aragazul si chiuveta sunt in fata geamului - un perete este spart A, si daca aveti idei ce as putea pune la geam astfel incat sa nu se arda perdeaua, sa nu se murdareasca geamul cu ulei de la aragazul aflat atat de aproape... etc Initial am vrut sa il mut, insa problema e teava de la hota care trebuie sa dea afara.. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Monic |
19-02-2008, 03:11 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.603 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Eu intotdeauna am visat la o bucatarie in care chiuveta sa fie langa geam, ca-n filmele americane -------------------- ![]() |
| michelle |
20-02-2008, 12:03 PM
|
Aveti idee daca tipul asta de cuptor e avantajos? Adica nu afecteaza atunci cand e fierbinte obiectele ce se afla in imediata invecinatate a lui, din dulap?
![]() -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| peach |
20-02-2008, 11:33 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 949 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Aveti idee daca tipul asta de cuptor e avantajos? Adica nu afecteaza atunci cand e fierbinte obiectele ce se afla in imediata invecinatate a lui, din dulap? ![]() avantajul ca nu te mai apleci atit sa te uiti in el si nu mai poate copilul sa-l deschida -------------------- |
| ALICE |
20-02-2008, 11:44 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.133 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Bolnavioara Sex: Feminin |
Miha, sa-mi zici si mie cum sa fac cu faiantele alea.Ca vad ca e mai usor decat ce incerc eu toata ziua.Eu am un program de proiectare 2D care ma termina.
Si eu tot cuptor electric am si o sa stea la inaltime.Dar oricum sunt sigura ca atunci cand l-au conceput s-au gandit si la faptul ca o sa fie inclus in mobila.Si ca trebuie sa fie sigur Acest mesaj a fost editat de ALICE: 20-02-2008, 11:46 PM -------------------- ![]() |
| michelle |
20-02-2008, 11:52 PM
|
Intri pe linkul acela - te duci la Sample Layouts - selectezi o dimensiune (de ex. 25x53) - si tragi cu mouse-ul Sa imi spui daca mai ai nevoie de lamuriri Multumesc pt raspunsuri -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| danyhoney |
23-02-2008, 10:46 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.115 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Initial am vrut sa il mut, insa problema e teava de la hota care trebuie sa dea afara.. Parerea mea ar fii ca daca poti muta aragazul sa o faci !!!! Pentru teava de la hota trebuie data o gaura in alt perete , atat ! Eu cred ca e mult mai avantajos decat sa speli geamul in fiecare zi ...Alta solutie nu prea vad . Perdea , cum spunea si Sorina , in nici un caz !!! Nu stiu daca ai vrea sa ai geamurile goale : fara perdele , fara rulouri , etc ..... Staiiii ca m-am gandit si la altceva : trebuie mutate si tevile de la aragaz , normal , nu ??? Nu doar cea de la hota .....Atunci e mai complicat Daca vad eu bine ai 2 geamuri .....Daca nu ai alta solutie , pune un extra geam din acela securizat pe latimea geamului de la aragaz ( e sigur si il poti curata usor ) si atunci iti ramane de deschis doar 1 geam .....Cu toate ca nu stiu cum ar arata .... Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 23-02-2008, 10:48 PM |
| luchi |
06-03-2008, 07:47 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
I'm back!
Miha, m-am uitat pe planul bucatariei, amenajarea propusa de ei, in plan, si nu ma impac deloc cu frigiderul ala pus dupa usa. Daca ar fi sa mobilez, as muta tot blatul de pe peretele din dreapta in stanga, iar in dreapta tot un blat cu diverse corpuri/rafturi si/sau eventual crearea unui loc pentru luat masa, pentru ca am inteles ca asta va doriti. ![]() *in poza asta imi place si cum sunt incorporate electrocasnicele -frigiderul, masina de spalat rufe, cea de vase, cuptorul. Pe de alta parte, daca Imi mai place si genul asta de grupare a mobilei de bucatarie ![]() Cred ca nisa de care vorbeam mai sus a fost gandita ca loc de luat masa, in ideea in care in bucatarie va fi doar zona de gatit si atat. Stii cumva cam si ce dimensiuni are bucataria? Acu' sa trec la detalii: crezi ca ramane spatiu suficient deasupra ferestrei, pana in tavan, pentru amenajarea unor rafturi? Mi se pare faina ideea, pentru ca iti poti tine cartile de bucate, revistele, dar si ustensile pe care le folosesti mai rar. ![]() Apoi, cred ca trebuie gandit foarte bine tot ceea ce inseamna depozitare, pentru ca observ din planul apartamentului ca nu a fost prevazuta nici o de bara. Din fericire, acum exista atat de multe sisteme si accesorii pentru mobilier (ridica pretul final, dar de cele mai multe ori merita) care pot face ca spatiul de depozitare sa fie exploatat la maxim. Pentru vesela: ![]() un raft ce culiseaza ![]() Pentru oale ![]() Pentru...barabule ![]() pe verticala, intr-un spatiu restrans, mi se pare foarte util si bine gandit ![]() Acest mesaj a fost editat de luchi: 06-03-2008, 07:48 PM |
| luchi |
06-03-2008, 08:09 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
O idee foarte faina mi se pare practicarea unui orificiu in blatul de lucru, sub care se aseaza cosul de gunoi; sigur am s-o pun in practica atunci cand imi voi amenaja bucataria
![]() ![]() La fel, foarte ingenios sertarul asta mic de sub marginea chiuvetei, facut pentru pastrarea buretilor de vase, sapunului, etc ![]() Pentru ca de multe ori nu se potrivesc/nu sunt din aceeasi colectie sau pur si simplu ne ne place cum se vad insirate pe blatul de lucru al bucatariei, electrocasnicele mici -prajitor de paine, filtru de cafea, kettel -au locul lor, ascuns vederii lor de o usa ce culiseaza sau se rabate. Ingenios, din nou ![]() ![]() ![]() Si la sfarsit, as gasi un locsor si pentru niste cosulete pentru pastrat diverse ![]() Cat despre solutii pentru acoperirea geamului de la bucatarie, ce spui de stor din bambus? Se gasesc la magazinele gen Bricostore/ Praktiker , natur sau colorate, si nici nu sunt scumpe. ![]() -------------------- Hate being fat
![]() |
| michelle |
07-03-2008, 09:48 AM
|
Ce idei bune!
Acum o sa pun cateva poze cu peretii din bucatarie (bucataria are aprox 7 mp si e aprox. patrata) Peretele din stanga cu geamul culisant Peretele din fata cu geamul ![]() Aici vor fi in stanga aragazul (deci exclus sa pot folosi peretele din stanga pentru masa + scaune, chiuveta in dreapta. Deci acolo voi folosi doar blat cu sertare pe care le voi folosi cu ideile tale (farfurii, oale etc) E faina ideea cu rafturile deasupra geamului, am notat-o Coltul cu peretele din dreapta ![]() Peretele din dreapta ![]() Peretele e impartit in doua de prizele acelea. Eu m-am gandit asa: in partea stanga a prizelor, inspre geam, sa pun 2 "soldatei" ca in imaginea pusa de tine. Unul va avea incorporate electrocasnicele: cuptor, cuptor cu microunde, filtru de cafea si alti robotei din familia asta. Iar in partea stanga a prizelor sa pun un soi de masa cu scaune. Ideea pusa de tine imi surade mult (cea cu scaune tip bar) Nu mai spun ca jaluzelele din bambus imi plac f mult, si toate ideile de depozitare sunt super! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| michelle |
07-03-2008, 10:05 AM
|
Uite si schita apartamanetului: aici
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| danyhoney |
07-03-2008, 11:48 AM
|
Ce de-a idei a adus Luchi
De chestia cu sertarele la mobila pentru farfurii /oale vroiam si eu sa-ti spun . Si noi avem la fel si sunt ffff practice . De 1000 de ori mai bune decat dulapuri normale . Si ca tot ti-au placut scaunele acelea de bar ia uite ce scaune avem noi in bucatarie ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 25-07-2008 - 09:36 PM |