![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| _noni_ |
28-04-2007, 09:34 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
dany, poti sa mai faci si un fel de bar intr-o parte, ceva de genul
![]() sau chiar sa combini peretele de sticla cu barul. ideea e sa alegi culorile potrivite si linii cat mai simple sa nu incarci prea tare decorul. daca mai gasesc poze concludente revin. }{ Acest mesaj a fost editat de _noni_: 28-04-2007, 09:37 PM -------------------- |
| dany |
28-04-2007, 09:41 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.737 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Deci..... am de cautat draperii ... sau caramida de sticla .... sau razboi de tesut ...
Va multumesc , fetelor , pentru idei si ajutor !!!!!!!! Daca mai aveti idei .... va astept . Pana pe 30 iunie trebuie sa ne mutam , deci mai e destul timp. -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| _noni_ |
28-04-2007, 09:51 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 901 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
uite dany, de ceva de genul asta ziceam cu usile glisante de sticla sablata.
![]() sau mai poti sa poti sa faci pur si simplu un perete subtire pe mijloc, la care pe o parte, spre dining, sa pui dulapul acela de vase, iar pe partea cealalta sa faci chiar semineul, sau sa-l decorezi cu un tablou, sau sa pui un rafta de carti de exemplu. ![]() Acest mesaj a fost editat de _noni_: 28-04-2007, 10:00 PM -------------------- |
| dany |
28-04-2007, 10:05 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.737 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Bueyyyyyyyy , deci .. ma innebuniti , nu alta !!!!!! Noni , aceste usi ar fii tareeeee bune : nu ocupa loc , se asorteaza la culori ..... Deci aceste usi si draperiile de care zicea Nessie sunt pe 1 loc ....... pana apar alte idei
sau mai poti sa poti sa faci pur si simplu un perete subtire pe mijloc, la care pe o parte, spre dining, sa pui dulapul acela de vase, iar pe partea cealalta sa faci chiar semineul, sau sa-l decorezi cu un tablou, sau sa pui un rafta de carti de exemplu. ![]() Mda......nu e o idee rea ....... Dar dulapul nostru are cam 1,42 m .....deci ar manca cam mult din spatiu . -------------------- ![]() |
| emu |
30-04-2007, 05:26 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.002 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
V-ati hotarat????
Ideea cu delimitare pe culoare si canapeaua cu spatele la deschizatura (mai puteti pune o masa, de 30-50cm latime, in spatele ei) pare mai rapid de pus in practica si fara dureri de cap De exemplu... sa-ti faci o idee... stiu ca aveti canapele pe alte culori decat cele din imaginile de mai jos... cateva stiluri... puteti pune clasic, modern, old looking... etc... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- |
| dany |
03-05-2007, 01:33 AM
|
Multumesc pentru idei dar.......se pare ca nu ati inteles ce vrem noi ...... Oricum SUPER IDEILE SI LE TIN PENTRU VIITOR !!!!!!
Deci ... camerele sunt DEJA delimitate print-o parte de perete care nu poate fii daramat pentru ca acolo e unul dintre hornuri ( avem 2 ) ....de aceea vroiam ceva .... semnificativ de delimitare a camerelor .... Ideile voastre au fost tare bune !!!!!!!!!!! DAR ..... probabil ( nu e sigur )= vom ramane , deocamdata la ideea lui Nessie ! Sau .... poate nu vom face NIMIC in aceasta privinta , deocamdata ! Oricum , pentru viitor , voi tine cont de parerile voastre !!!! VA MULTUMESC !!! -------------------- ![]() |
| emu |
03-05-2007, 06:10 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.002 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Yes, ma'am!
-------------------- |
| michelle |
04-03-2008, 12:27 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Dany, am vorbit azi cu inginerul si nu putem muta aragazul. O sa ma adaptez noilor conditii: spalat faianta + perdea + geam, schimbat perdeaua des etc
Am nevoie de alta opinie: in living avem un separeu cu un geam care da spre bucatarie. Ce as putea pune acolo: 1. o masa cu scaune 2. un bar (daca se poate) 3. altceva, astept variante ![]() -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| daconst |
04-03-2008, 12:39 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.259 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Geamul ala da in bucatarie???
Bai frate,ce-or fi avand astia in cap ca eu nu-i vad deloc rostul??? Mai bine fara geam,ca numai te incurca.Daca e zid poti pune ce vrei,mobila,bar,orice. Poate n-am inteles eu bine...sper sa fie asa totusi. -------------------- |
| michelle |
04-03-2008, 12:42 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.092 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Iata si imagini cu imprejurimile cartierului
In dreptul autobuzului rosu e Kauf. (in fundal) ![]() ![]() Aici se vede Sena, turnul Eiffel nu apare inca in peisaj ![]() Geamul ala da in bucatarie??? Bai frate,ce-or fi avand astia in cap ca eu nu-i vad deloc rostul??? Mai bine fara geam,ca numai te incurca. Dana, daca facem modificari acum pierdem garantia la interioare, deci 2 ani stam asa. Nici pe noi ne da pe spate geamul Daca e zid poti pune ce vrei,mobila,bar,orice. Poate n-am inteles eu bine...sper sa fie asa totusi. E perete normal cu un geam glisant (sau culisant) -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
04-03-2008, 01:07 PM
|
Chiar ca e aiurea geamul ala
Ai loc in bucatarie de masa cu scaune ? Daca nu , ai putea-o pune in fata acelui geam si n-ai mai fii nevoita sa mergi prin hol pana in living la masa ...... Nu stiu nici cum ai vrea sa fie living-ul . Sa nu incurce acea masa in decor ... -------------------- ![]() |
| bubbles |
04-03-2008, 01:19 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Tot ca Dany m-am gandit si eu...pusa o masa (sau coltar de bucatarie cu masa si scaune) si poti servi direct pe geam
-------------------- |
| dany |
04-03-2008, 01:22 PM
|
Am cautat pe net sa gasesc ceva dar n-am gasit decat asta ( acolo unde e dulapul suspendat ar fii geamul tau ) ... Poate fii o masa mica sau o masa normala dar pusa langa perete....
![]() Alta idee nu-mi vine acum in cap ..... -------------------- ![]() |
| michelle |
04-03-2008, 01:31 PM
|
Nu stiu cum o sa amenajez in sufragerie. La bucatarie m-am gandit deja (si vom avea o masuta cum intri in bucatarie, pe dreapta).
Da, cred ca cel mai bine o sa fie o masa.. alta utilitate nu vad.. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| luchi |
04-03-2008, 01:34 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.454 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
In nisa aia cred ca ar merge un loc bun la toate: loc de luat masa, lectura, lucru la laptop, stat la un rummy cu prietenii
Cam asa ar fi ideea: ![]() Bine, asta am gasit la repezeala pe net ca sa ilustrez ideea, dar se poate face ceva fain, pe comanda, si care sa fie in ton cu livingul. Crede-ma, va fi zona de maxim interes, locul sic si confortabil din casa unde vor prefera sa stea musafirii (si stiu ca va place sa va strangeti cu prietenii p.s. Imi pare rau ca n-am mai dat pe la subiectul asta de multa vreme. Daca te pot ajuta cu ceva - carti, reviste de profil- sa-mi spui. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 07:31 AM |