![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
04-03-2008, 01:36 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.120 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Chestia e ca undeva tot trebuie sa ai o masa pentru cand veti avea musafiri , nu ?
N-ai un plan al apartamentului ? Poate asa ne putem da seama mai bine cum va arata si poate ne vin alte idei . WOW , Luchi ! Tare faina ideea ! ....Ce zici , Miha ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| michelle |
04-03-2008, 01:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ooo da, e super ideea! Ca separeurile din cluburi/baruri
Am un plan al apartamentului, cum sa nu? ![]() Este loc si pentru o masa mare cu scaune pentru luat masa in living (are 26 mp) -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
04-03-2008, 01:41 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.120 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Pana sa zica Luchi de nisa nici nu am realizat ca e intr-adevar o nisa
Si eu zic ca ar arata tare sic . Daca ai loc pentru masa in living e la fix : mergi pe ideea lui Luchi si ai rezolvat problema -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| michelle |
04-03-2008, 01:42 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.199 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| bubbles |
04-03-2008, 01:51 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.886 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Imi place si mie tare ideea lui Luchi
E frumos amenajat asa in sufragerie.Ce fain ca aveti camere asa mari -------------------- |
| dany |
04-03-2008, 01:52 PM
|
In spatele canapelei crem ar fii nisa , respectiv geamul spre bucatarie ?
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| dany |
04-03-2008, 02:00 PM
|
Ar arata fain de tot . Masa in living ... laptop / loc de lectura , etc in nisa .
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| bubbles |
04-03-2008, 02:03 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.886 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Miha ar arata super fain.Mie sincer in afara de bucatarie unde imi place la nebunie cum a iesit si acolo stau cel mai mult .. In rest nu imi place cum arata
-------------------- |
| Monic |
04-03-2008, 03:05 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.653 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Miha, eu nu ma bag, pt ca ideile mele nu af fi valabile inca doi ani.
Si eu sunt genul care sta la bucatarie toata ziua, daca ar fi locuinta mea eu as mari bucataria. Acum as merge pe ideea lui Luchi, sau, cum ai postat si tu, as baga acolo o biblioteca si un home sistem Acest mesaj a fost editat de Monic: 04-03-2008, 03:15 PM -------------------- ![]() |
| daconst |
04-03-2008, 04:35 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.316 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Of,mai Miha,eu speram sa nu fi inteles bine.
Daca e asa,atunci la fel ca si Luchi m-am gandit sa pui masa cu scaune su sa acoperi geamul cu ceva,pur si simplu.Ori mobila,ori ceva rafturi. E cam greu de mobilat genul asta de locuinte ca te conditioneaza,vrei nu vrei. -------------------- |
| michelle |
14-03-2008, 11:04 AM
|
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ALICE |
14-03-2008, 11:23 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Eu as merge pe contrast.Parchet deschis, mobila inchisa
|
| michelle |
14-03-2008, 11:26 AM
|
Ok, la asta ma hotarasem si eu. Pt living si dormitor wenge.
Nelamurirea mea e ce culori sa pun in baie + bucatarie + hol.. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| nusarich |
14-03-2008, 11:31 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.962 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
La culoarea de mobilier nu ma pronunt, pentru ca mie personal imi place ciresul. Mi se pare mai cald. Noi avem si parchetul si mobila din sufragerie cires, dar am cautat pentru mobila cires americam care e ceva mai inchis la nuanta decat ciresul de la parchet.
Oricum, exista in comert si mobila de stejar (in cazul in care vreti ceva mai "clasic"), care are o nuanta ceva mai inchisa decat cea de la parchet. Cel mai bine e sa cautati s-o vedeti "pe viu". Eventual sa luati o bucatica de parchet si s-o puneti langa mobila sa vedeti cum arata. Chestia asta e recomandabila indiferent de culoarea mobilei. Voi ce culoare ati prefera pentru mobila, mai inchisa sau mai deschisa decat parchetul? Acum m-am lamurit cu culoarea de mobila. Deci: si in bucatarie poti pune (daca gasesti) mobila mai apropiata de wenge. Ce culoare te inspira pe tine? Ca si la mobila de bucatarie exista atatea culori... -------------------- |
| ALICE |
14-03-2008, 11:36 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.401 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Este nuanta de ciocolata.Asa imi fac in bucatarie eu.Mie imi place mai mult decat wenge.Dar o combin cu ceva deschis.Ciocolata sa apara foarte foarte putin.In bucatarie vreau lumina multa
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 11:01 AM |