![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
25-10-2006, 02:16 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.615 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna Mirela, imi lipsesti, sa revi repede ,daca poti si cu poze noi. Eu am postat multe poze la mine in jurnal, am indraznit si mi-am schimbat cate ceva .
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| buretel |
25-10-2006, 03:40 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
bafta in continuare! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| lliliana |
26-10-2006, 08:27 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Neatza...io viu in fiecare zi sa-ti urez de bine.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| aki |
26-10-2006, 09:32 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.903 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Si eu pe aici
-------------------- |
| Sexymom |
26-10-2006, 03:15 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.615 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna Mirela, mult succes in continuare.Asteptam vesti de la tine.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| mirela_awad |
26-10-2006, 11:04 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
un raspuns rapid. am trecut de examenul medical cu brio. cica sunt "APTA".urmeaza pregatire si demisia mea din actualul post dar sa vedem caci mai dureaza pana incep pregatirea.ok ies caci nu am timp deloc.pupici la toate!
|
| julyalina |
27-10-2006, 07:51 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| amalia0701 |
27-10-2006, 09:38 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
un raspuns rapid. am trecut de examenul medical cu brio. cica sunt "APTA".urmeaza pregatire si demisia mea din actualul post dar sa vedem caci mai dureaza pana incep pregatirea.ok ies caci nu am timp deloc.pupici la toate! -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Karin |
27-10-2006, 09:48 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Mire
Multa bafta si ai grija de tine! -------------------- ![]() |
| Sexymom |
27-10-2006, 10:57 AM
|
Buna Mirela, imi pare rau ca nu am putut reveni aseara pe mess.dar fetele erau obosite si agitate, si al meu sot la fel
Week-end placut si linistit. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| lliliana |
27-10-2006, 01:30 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut Mire..
Un sfarsit de saptamana odihnitor... -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Andreea-Rodica |
27-10-2006, 01:49 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.827 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Un sfarsit de saptamana placut iti doresc! Si odihneste-te, se pare ca esti foarte ocupata.
-------------------- Mai mult decat propria mea varsta,
mai mult decat propria mea numaratoare, mai mult decat calatoria mea in oglinda, ma tulbura si ma doare batranetea prietenilor mei, pe care nu-i vazusem si-i vad brusc. |
| mirela_awad |
27-10-2006, 10:55 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
salut dragele mele!va multumesc mult prt. tot suportul de care dati dovada.nu am nici o noutate in afara de cea de ieri, asteptam sa vedem cand incep pregatirea.azi am auzit ca una din fetele de la pregatire a omorat toata tripulatia.cu pasageri cu tripulantii de bord cine stie ce o fi facut saraca pe acolo.au avut ziua de simulator si cica s-ar fi pierdut si in loc sa-si ajute colegii si sa salveze pasagerii cica i-ar fdi omorat pe toti.nu e de gluma dar am ras cu lacrimi.stiu ca e o prostie din partea mea prt. ca una e cand esti cu instructorul si alta cand esti singura intr-o situatie critica. si un baiat cica ar fi omorat un bebelus.e adevarat ca pasagerii sunt papusi acum nu stiu cum ii poti omora dar observ ca se pot ucide pana si papusile.
|
| luchi |
28-10-2006, 07:52 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.455 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- Hate being fat
![]() |
| amalia0701 |
29-10-2006, 09:37 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
salut dragele mele!va multumesc mult prt. tot suportul de care dati dovada.nu am nici o noutate in afara de cea de ieri, asteptam sa vedem cand incep pregatirea.azi am auzit ca una din fetele de la pregatire a omorat toata tripulatia.cu pasageri cu tripulantii de bord cine stie ce o fi facut saraca pe acolo.au avut ziua de simulator si cica s-ar fi pierdut si in loc sa-si ajute colegii si sa salveze pasagerii cica i-ar fdi omorat pe toti.nu e de gluma dar am ras cu lacrimi.stiu ca e o prostie din partea mea prt. ca una e cand esti cu instructorul si alta cand esti singura intr-o situatie critica. si un baiat cica ar fi omorat un bebelus.e adevarat ca pasagerii sunt papusi acum nu stiu cum ii poti omora dar observ ca se pot ucide pana si papusile. Ce cursuri faceti voi draga mea acolo? De insotitori de bord sau de ucigatori de bord? Imi aduc aminte de un film cu insotitoare de bord, unde era un instructor balbait si chior Fii optimista iubita, ai sa inveti usor. Tu nu o sa te pierzi, ai zburat de atatea ori, apoi esti super puternica. Sa ne spui cand ai prima cursa la Bucuresti sa venim sa te intampinam la aeroport cu -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 01:37 PM |