![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| verona |
03-10-2006, 01:36 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 92 Inscris: 18-06-2006 Membrul Nr.: 37 |
bafta mirela la teste si imi pare bine ca va vad iar pe aici,va pupic,
|
| mirela_awad |
03-10-2006, 09:00 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
Bine ai venit, Miri!! Astept sa te asezi comod in noua casuta, sa vezi cum stau lucrurile pe aici si sa ne spui ce s-a mai intamplat cu tine. de ce esti suparata? WAW! sa va iau pe rand. ce surpriza placuta.Nessie my dear zau daca-mi dau seama cine esti! Bine ai venit! Sper ca ma mai tii minte. Acum am o moaca mica de baietel De aceea in postarile mele voi folosi "pluralul", spre exemplu noi, eu si Alec, iti uram noapte buna si te LAAAAACRY CE baieitel frumos ai! sa-ti traiasca! Salut Mirelus,iubito aki promit cand o sa am mai mult timp o sa ma opresc la barfa cu voi dar sufar de lipsa de timp momentan. te pup si numai bine! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| mirela_awad |
03-10-2006, 10:09 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
Servus iubita O sa iese psihotehnicul bineinteles AMALIA SPER SA IASA BINE. PROBLEMA E CA ACUM VOR TREBUI SA ELIMINE FOARTE MULTI CANDIDATI .inchipuie-ti sunt peste 5000 la 100 de locuri. ce tara dementa sincer! ce oameni scrantiti. majoritatea candidatilor au venit mai mult cu gandul la calatorii. nu se gandesc la ricurile acestei meserii.au venit si persoane deficiente sa se candidateze. colegele mele la receptie au ramas socate.sau persoane care nu indeplinesc criteriile cerute.nu ma mai surprinde nimic sincer. Mirelaaaa..iupiiii!!! lets see if i remember! tourni poate? Veeeeelcam dragutza! Dupa cum te stie je (adica marachesh velcome la my home mara. eu sunt obisnuita cu mara. move ur name back to his begining. miruna sounds too child.tu arati a bebelusa dar mi-e mai drag mara. sa fie just my feeling? pupici si ma bucur sa vad ca esti ok! Draga de tine, cat ma bucur ca esti aici cu noi. unde e gasca mea sunt si eu.esti o scumpa! cum sa nu te recunosc cu tweety al tau? marca inregistrata! |
| mirela_awad |
03-10-2006, 10:18 PM
|
Mireluuuuuuuus! Bine ai venit! Nu mai stiu nimic de tine de un timp... Ia sa faci matalutza un sumar la povestea ta, de un timp incoace, cam de cand nu ne-am mai "vorbit" noi! Ok? Ok! Te pup si imi pare tare bine ca etsi si tu pe aicishea! Karin ce ma bucur sa stiu de tine. zii la mama cum e sa fii married? faina life nu? isaura in toata puterea cuvantului nu? neatza draguto ia sa ne mai dai detalii, sa ne mai zici ce e nou la tine ca nu mai suntem la curent cu nimic... tot m-am intrebat ce mai faci dar n-am mai reusit sa vorbesc cu tine paula ce ma bucur sa stiu si de tine. am dat detalii actuale despre my life in mesajul anterior.voiam sa te anunt ca o sa ma mut la casa noua si ca next summer o sa-ti cer ceva ce mi-ai aratat tu mai demult. i hope u still have it. caci deja le-am gasit un loc specific in noua casa.daca le-ai gasit intrebuintare nu-i nimic mergem together la shopping si luam altele. pupici si sper caq totul e ok cu voi. |
| verona |
03-10-2006, 10:20 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 92 Inscris: 18-06-2006 Membrul Nr.: 37 |
va pupic fetele care ma recunosc de data trecuta,o zi faina la voi
|
| mirela_awad |
03-10-2006, 10:25 PM
|
Bine te-ai apucat de treaba...si bine ai venit intre jurnaliste... e my part time. salutare mirela, bine ai venit! mi-era dor de tine! bafta la teste! ancuta veselie mare ce esti tu! ce ma bucur ca ne regasim . cand vii pe aici? te tot astept! bafta mirela la teste si imi pare bine ca va vad iar pe aici,va pupic, Verona bine ai venit pe la mine. eu nu stiu daca noi am mai vorbit before dar ma bucur ca ne parlim acum si pe viitor. pupici! |
| MIRRRUNA |
03-10-2006, 10:32 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 231 Inscris: 11-09-2006 Din: Tara Miticilor Membrul Nr.: 131 Sex: Feminin |
mirela is baaaaack in our toooooown
deci ma faci sa'mi schimb id'ul din Mirrruna in Mara NUMA' de dragu tau pupaturi de la capitala! |
| mirela_awad |
03-10-2006, 10:33 PM
|
am raspuns la toate? sper ca da!daca am uitat pe careva sorry
|
| verona |
03-10-2006, 10:42 PM
|
ms mirela ,t-am vazut in poza de pe plaja,zile bune in tot ce faci,te pupic dulce
|
| luchi |
04-10-2006, 07:00 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
lets see if i remember! tourni poate? Ntz -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| aki |
04-10-2006, 07:15 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.249 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Mirelus.Imi pare bine ca esti bine.Sa-ti fie de bine in noua casa
-------------------- |
| amalia0701 |
04-10-2006, 07:37 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.747 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita!
Ai luat legatura cu familia ta din Liban? Sunt bine? Stiu ca nu aveai vesti de mult timp despre ei In privinta celor 500 de candidatzi, nu iti fa griji, tu ai un loc sigur. Asteptam mai multe poze, ne e tare dor de tine. Ce frumos ca te mutzi in casa noua -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] |
| julyalina |
04-10-2006, 08:43 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza mirelush !
cand te muti incasa noua??? cred ca abia astepti -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Nessie |
04-10-2006, 12:20 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
WAW! sa va iau pe rand. ce surpriza placuta.Nessie my dear zau daca-mi dau seama cine esti! M-a luat valul cand te-am vazut pe aici si nu mi-am dat seama ca nu o sa ma recunosti. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| verona |
04-10-2006, 12:41 PM
|
va pup fetelor pe ziua de azi,succes si mirela sa ai bafta in cele bune.ceau vendenuti in nuova pagina.
benvenuti ,va pup pt sa aveti succes in probleme. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-11-2008 - 10:19 AM |