left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

56 Pagini V < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Diary mirela_awad seperator Optiuni V right
verona
mesaj 03-10-2006, 01:36 PM
Mesaj #16

Furnica
*

Grup: Membri
Raspunsuri: 92
Inscris: 18-06-2006
Membrul Nr.: 37

bafta mirela la teste si imi pare bine ca va vad iar pe aici,va pupic,
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
mirela_awad
mesaj 03-10-2006, 09:00 PM
Mesaj #17

Pestisor
**

Raspunsuri: 122
Inscris: 2-10-2006
Din: Portugal
Membrul Nr.: 139
Dispozitie: cool!
Sex: Feminin

CITAT(Nessie @ 02-10-2006, 09:22 PM) *

Bine ai venit, Miri!! cheer.gif Mi-a fost tare dor de tine! Am inercat sa te contactez pe adresa de yahoo, dar mi se intorcea mailul. huh.gif Nu mai stiam nimic de tine si ma bucur ca a reusti Sexy sa dea de urma ta. pupic.gif
Astept sa te asezi comod in noua casuta, sa vezi cum stau lucrurile pe aici si sa ne spui ce s-a mai intamplat cu tine. de ce esti suparata? sad.gif

WAW! sa va iau pe rand. ce surpriza placuta.Nessie my dear zau daca-mi dau seama cine esti! blushing.gif dar presupun ca ne cunoastem destul de bine laugh.gif asa ca iti intorc urarea:si mie mi-a fost dor de tine laugh.gif .and im serious! sunt suparata di cauza unor probleme personale ca sa-ti si raspund dar incerc sa fiu cu smile-ul pe buze. pupici si mai vin-o pe la noua mea casuta! sorry ca nu am pregatit aperitivele girls. am intrat sa va raspund la fiecare in parte asta ca sa nu fiu o gazda snoaba.

CITAT(Lacry @ 02-10-2006, 09:27 PM) *

Bine ai venit! cheer.gif Am asa o banuiala ca o sa mi-o iei inainte cu numarul de pagini de jurnal, chiar daca eu am un avans semnificativ grin.gif
Sper ca ma mai tii minte. Acum am o moaca mica de baietel baby.gif pe care il poti vedea la avatar, precum si in jurnalul meu
De aceea in postarile mele voi folosi "pluralul", spre exemplu noi, eu si Alec, iti uram noapte buna si te hug.gif

LAAAAACRY CE baieitel frumos ai! sa-ti traiasca! cheer.gif waw! si ce marisor e! cand a crescut asa repede! si ce nume frumos are! o sa intru in weekend sa vad pozele cu el, acum va ai vazut am specificat``va`` salut rapid pe fuga.

CITAT(aki @ 03-10-2006, 05:59 AM) *

Salut Mirelus,iubito pupic.gif .Ce dor mi-a fost de tine hug.gif .Ce mai faci draga noastra,pe unde ai mai umblat?Cum cu serviciul?Ce mai face iubi al tau?Si multe alte intrebari am sa-ti dau... w00t.gif .Vino mai repede aici sa stam la sfat w00t.gif

aki promit cand o sa am mai mult timp o sa ma opresc la barfa cu voi dar sufar de lipsa de timp momentan. te pup si numai bine!
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

mirela_awad
mesaj 03-10-2006, 10:09 PM
Mesaj #18

Pestisor
**

CITAT(amalia0701 @ 03-10-2006, 06:06 AM) *

Servus iubita pupic.gif
O sa iese psihotehnicul bineinteles cheer.gif

AMALIA SPER SA IASA BINE. PROBLEMA E CA ACUM VOR TREBUI SA ELIMINE FOARTE MULTI CANDIDATI .inchipuie-ti sunt peste 5000 la 100 de locuri. ce tara dementa sincer! ce oameni scrantiti. majoritatea candidatilor au venit mai mult cu gandul la calatorii. nu se gandesc la ricurile acestei meserii.au venit si persoane deficiente sa se candidateze. colegele mele la receptie au ramas socate.sau persoane care nu indeplinesc criteriile cerute.nu ma mai surprinde nimic sincer. )).gif e de ras si de plans. iti multumesc mult prt. ca ma ajuti sa le pun la curent pe fete cu noutatile. esti o dulce. hug.gif

CITAT(luchi @ 03-10-2006, 06:12 AM) *

Mirelaaaa..iupiiii!!! cheer.gif Te tzuc pe obrajori, mi-o fost tare, tare dor de tine. pupic.gif

lets see if i remember! tourni poate? dry.gif eu nu va recunosc cu nick-name-urile astea noi. de ce nu ati rams la fel dragutele mele?miss u too girl! pupic.gif

CITAT(MIRRRUNA @ 03-10-2006, 07:15 AM) *

Veeeeelcam dragutza! hug.gif Dar greeeeu te mai lasi gasita pupic.gif
Dupa cum te stie je (adica marachesh give_rose.gif ) o sa'i ai la degetul mic pe toti, pe toti, pe toti!!!!

velcome la my home mara. eu sunt obisnuita cu mara. move ur name back to his begining. miruna sounds too child.tu arati a bebelusa dar mi-e mai drag mara. sa fie just my feeling? pupici si ma bucur sa vad ca esti ok! cheer.gif

CITAT(Sexymom @ 03-10-2006, 07:17 AM) *

Draga de tine, cat ma bucur ca esti aici cu noi. pupic.gif

unde e gasca mea sunt si eu.esti o scumpa! pupic.gif

CITAT(julyalina @ 03-10-2006, 07:40 AM) *

cheer.gif mirela, bine ai revenit hug.gif

cum sa nu te recunosc cu tweety al tau? marca inregistrata! grin.gif te pup!
+Quote Post
mirela_awad
mesaj 03-10-2006, 10:18 PM
Mesaj #19

Pestisor
**

CITAT(Karin @ 03-10-2006, 07:46 AM) *

Mireluuuuuuuus! Bine ai venit! pupic.gif yeah.gif
Nu mai stiu nimic de tine de un timp... huh.gif
Ia sa faci matalutza un sumar la povestea ta, de un timp incoace, cam de cand nu ne-am mai "vorbit" noi! Ok? Ok!
Te pup si imi pare tare bine ca etsi si tu pe aicishea! pupic.gif

Karin ce ma bucur sa stiu de tine. zii la mama cum e sa fii married? faina life nu? isaura in toata puterea cuvantului nu? mad.gif rapid s,scurt si la subiect:rezumat! )).gif lucrez in acelasi post de receptionista m-am candidatat prt. concursul de asistent de bord am trecut cateva faze inca sunt in asteptarea de un raspuns de la ultima faza( sorry ca lipsesc virgulele dar incerc sa fiu fast w00t.gif ) luna viitoare ne mutam intr-o casuta minunata e un duplex cu vreo6 camere , 2 livinguri si 2, bai. o sa trebuiasca sa angajez o isaura caci sola nu voi reusi sa mentin casoiul in perfecta stare de curatenie. intre timp sunt very busy cu munca, suparata la inimioara din cauza familiei, incerc sa ma animez cu intrari rapide si de scurta durata pe site-urile unde sunteti voi si cautand mobila prt. noua casa.so this is me in present. de craciun vreau sa o aduc pe amaicuta mea aici sa vada si ea noua casa si sa petrecem sarbatorile in familie. sunt ceva ani buni de cand nu am petrecut sarbatorile cu ea.si cica am fost scurta naughty.gif . te pup si sper sa avem mai mult timp la dispozitie de un chat.

CITAT(bpaula @ 03-10-2006, 07:57 AM) *

neatza draguto

ia sa ne mai dai detalii, sa ne mai zici ce e nou la tine ca nu mai suntem la curent cu nimic...
tot m-am intrebat ce mai faci dar n-am mai reusit sa vorbesc cu tine

pupic.gif

paula ce ma bucur sa stiu si de tine. am dat detalii actuale despre my life in mesajul anterior.voiam sa te anunt ca o sa ma mut la casa noua si ca next summer o sa-ti cer ceva ce mi-ai aratat tu mai demult. i hope u still have it. caci deja le-am gasit un loc specific in noua casa.daca le-ai gasit intrebuintare nu-i nimic mergem together la shopping si luam altele. pupici si sper caq totul e ok cu voi.
+Quote Post
verona
mesaj 03-10-2006, 10:20 PM
Mesaj #20

Furnica
*

va pupic fetele care ma recunosc de data trecuta,o zi faina la voi cheer.gif w00t.gif
+Quote Post
mirela_awad
mesaj 03-10-2006, 10:25 PM
Mesaj #21

Pestisor
**

CITAT(lliliana @ 03-10-2006, 09:13 AM) *

Bine te-ai apucat de treaba...si bine ai venit intre jurnaliste... cheer.gif hug.gif

e my part time. )).gif liliana sper ca ne cunoastem cum toate v-ati schimbat nick-urile am ramas cam confuza. sad.gif

CITAT(anca veselie @ 03-10-2006, 12:24 PM) *

salutare mirela, bine ai venit! mi-era dor de tine! bafta la teste! pupic.gif

ancuta veselie mare ce esti tu! ce ma bucur ca ne regasim . cand vii pe aici? te tot astept! cheer.gif

CITAT(verona @ 03-10-2006, 12:36 PM) *

bafta mirela la teste si imi pare bine ca va vad iar pe aici,va pupic,

Verona bine ai venit pe la mine. eu nu stiu daca noi am mai vorbit before dar ma bucur ca ne parlim acum si pe viitor. pupici!
+Quote Post
MIRRRUNA
mesaj 03-10-2006, 10:32 PM
Mesaj #22

Soparla

Raspunsuri: 231
Inscris: 11-09-2006
Din: Tara Miticilor
Membrul Nr.: 131

mirela is baaaaack in our toooooown cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
deci ma faci sa'mi schimb id'ul din Mirrruna in Mara NUMA' de dragu tau yahoo.gif ca sa te vaz mai des pe aici!!!

pupaturi de la capitala! wink1.gif
+Quote Post
mirela_awad
mesaj 03-10-2006, 10:33 PM
Mesaj #23

Pestisor
**

am raspuns la toate? sper ca da!daca am uitat pe careva sorry baby.gif .ok si acum ceva news cu mine )).gif niste fotografii cu mine ultima data cand am fost la plaja in vara asta. si sa vad daca reusesc sa postez si pozele care mi-au fost facute de un reporter abuzator.paparazzi frate nu altceva. devil.gif Imagine atasata mda vad ca nu merge sa pun toate pozele odata. deci o iau pe rand.
+Quote Post
verona
mesaj 03-10-2006, 10:42 PM
Mesaj #24

Furnica
*

ms mirela ,t-am vazut in poza de pe plaja,zile bune in tot ce faci,te pupic dulce cheer.gif cheer.gif cheer.gif
+Quote Post
luchi
mesaj 04-10-2006, 07:00 AM
Mesaj #25

Iepuras

Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

CITAT(mirela_awad @ 03-10-2006, 11:09 PM) *

lets see if i remember! tourni poate? dry.gif eu nu va recunosc cu nick-name-urile astea noi. de ce nu ati rams la fel dragutele mele?miss u too girl! pupic.gif

Ntz nana.gif mokka iti spune ceva? big_boss.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
aki
mesaj 04-10-2006, 07:15 AM
Mesaj #26

Lama

Raspunsuri: 5.249
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

Salut Mirelus.Imi pare bine ca esti bine.Sa-ti fie de bine in noua casa pupic.gif .Si succes cu serviciul hug.gif Astept pozele cu paparatii )).gif

--------------------
Imagine

Imagine

Dieta 03.01.2008-04.11.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 64.8 kg cu mari abateri
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
amalia0701
mesaj 04-10-2006, 07:37 AM
Mesaj #27

Hiena

Raspunsuri: 4.747
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

Servus iubita!
Ai luat legatura cu familia ta din Liban?
Sunt bine? Stiu ca nu aveai vesti de mult timp despre ei hug.gif
In privinta celor 500 de candidatzi, nu iti fa griji, tu ai un loc sigur.
Asteptam mai multe poze, ne e tare dor de tine.
pupic.gif
Ce frumos ca te mutzi in casa noua party.gif

--------------------
Imagine

OBEZITATEA UCIDE !
Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA !

Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
julyalina
mesaj 04-10-2006, 08:43 AM
Mesaj #28

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

'neatza mirelush !
cand te muti incasa noua??? cred ca abia astepti blum.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
Nessie
mesaj 04-10-2006, 12:20 PM
Mesaj #29

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.331
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

CITAT(mirela_awad @ 03-10-2006, 10:00 PM) *
WAW! sa va iau pe rand. ce surpriza placuta.Nessie my dear zau daca-mi dau seama cine esti! blushing.gif dar presupun ca ne cunoastem destul de bine laugh.gif asa ca iti intorc urarea:si mie mi-a fost dor de tine laugh.gif .and im serious! sunt suparata di cauza unor probleme personale ca sa-ti si raspund dar incerc sa fiu cu smile-ul pe buze. pupici si mai vin-o pe la noua mea casuta! sorry ca nu am pregatit aperitivele girls. am intrat sa va raspund la fiecare in parte asta ca sa nu fiu o gazda snoaba.
M-a luat valul cand te-am vazut pe aici si nu mi-am dat seama ca nu o sa ma recunosti. )).gif Ai mesaj privat! blum.gif

--------------------
+Quote Post
verona
mesaj 04-10-2006, 12:41 PM
Mesaj #30

Furnica
*

va pup fetelor pe ziua de azi,succes si mirela sa ai bafta in cele bune.ceau vendenuti in nuova pagina.

benvenuti ,va pup pt sa aveti succes in probleme. cheer.gif
+Quote Post

56 Pagini V < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 22-11-2008 - 10:19 AM