![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
20-11-2006, 07:16 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut Mire...Iubita, nu dispera. Poate aveai nevoie de o perioada de linishte, odihna. Lucrurile se rezolva cu timpul.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| lliliana |
21-11-2006, 08:30 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Pe unde mai zbori Mire? O zi frumoasa sa ai. Pup.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| luchi |
21-11-2006, 08:44 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Ia zi ashea, la ureche, tot la adresa aia stai? -------------------- Hate being fat
![]() |
| amalia0701 |
21-11-2006, 09:45 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus Miri!
Am venit sa te imbratzisez, sa te pupicesc. Sa stii ca tzara nu are nici o legatura.Acu esti tu foarte stresata si obosita, din cauza asta te simtzi asa. Incearca sa ii spui lui Baby ca vrei sa faceti si altceva, sa rupeti monotonia, sunt sigura ca o sa intzeleaga si o sa fie bine. Ai grija de tine iubita! Noi suntem aici si asteptam o dezertare in Romania -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| buretel |
21-11-2006, 04:04 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
mirela
nu mai fi suparata, nu rutina e de vina, ci oboseala, stresul cu noul servici. pana la urma, judecand la rece, lucrurile acestea marunte ne fac viata frumoasa: acelasi mic dejun, aceeasi familie reunita la pranzurile de duminica totusi, chiar nu ai nici o prietena acolo? cred ca ti-e greu ai grija de tine -------------------- |
| Sexymom |
21-11-2006, 04:27 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Dar fa-to prietene mai, pe aia de la paine, aia de la carne, casierita din market, vecina de langa tine, un gunoier ceva, trebuie sa ai pe cineva langa tine ciu care sa vb.Fa tu primul pas, nu ai luat ex de la mine? eu m-am imprietenit si cu ala de avea ceasul cu gong si imi venea sa-l omor.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| mirela_awad |
21-11-2006, 10:15 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
fetelor ce dulci sunteti!dar nu e deloc usor!
Amalia , al meu baby nu are timp de nimic,dar efectiv de nimic.de dimineata pana seara munca.suntem genul:ne intalnim la culcare si atunci nu ne nimerim.eu ma culc mai devreme, el lucreaza pana mai tarziu.nu luam mic dejun impreuna, pranz si cina din cand in cand.eu evit cina de tema sa nu ma ingras el manaca ceva rapid sau ce-i gatesc eu cand ajung acasa intre timp mai trebaluiesc prin casa, imi pregates prt. a-2-a zi ce-mi trebuie ajung in pat sa ma relaxez putin si adorm.si asta e my life in prezent. si nu exista monotonie? in weekend aceeasi chestie. parca suntem roboti programati:ah e supermarketul la ora cutare! va zic sunt satula pana peste cap. Sexy nu e usor sa-ti faci o prietena aici. crede-ma! in primul rand nu poti avea o conversatie care sa depaseasca anumite limite, nu ca am avea nu stiu ce ganduri sau in fine ci prt. ca femeile aici sunt limitate.ceva gen araboaice. pana si alea sunt mai perverse.deci o conversatie intre femei aici intra in anumiti parametri, pe care daca ii depasesti deja esti categorisita si intri intr-o categorie not so nice.ok ,apoi ele nu au timp sa iasa in weekend , chiar seara intr-un club prt. ca le place sa fie sclavele casei si familiei. SI cu asta zic tot.m-au rugat o data sa le aduc niste poze cu mine pe unde am calatorit.am luat cateva si din cluburi unde mergeam cu colegele.nu cred ca v-ati fi dorit sa le vedeti fetele.de parca le-as fi aratat poze pronografice.aici se face o furtuna intr-un pahar cu apa, trebuie sa se discute si sa se rediscute o anumita situatie si de nu e intoarsa situatia cutare va apuca durerea de cap.de aia sunt toti niste stresati si streseaza si pe altii mai intregi la minte.va zic poporul asta e putin cam avariat.fetele va pup ma duc la dus si in pat.the same routine!:(((((((( Luchi e aceeasi adresa caci iar uitam! nu te tine de nebunii ok?! |
| Sexymom |
21-11-2006, 10:20 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Mirela fa-ti timp si vino la mine, sunt 600 de km, ai unde sa stai chiar daca vi pt o noapte, si poti sa il iei si pe Iubi al tau cu tine, daca e ocupat vino tu ca sunt zeci de autocare si trenuri pana in Madrid. Sa vezi ce bine iti prinde o escapada.
Nu vezi ca noi toate am fugit in concediu in ultima luna....parca am obosit ... -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Lacry |
21-11-2006, 10:23 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.383 Inscris: 9-08-2006 Membrul Nr.: 106 Dispozitie: trista Sex: Feminin |
salut! am intrat putin sa va salut, sunt foarte obosita ata fizic cat si psihic.declar ca sunt satula de tara asta pana peste ce mai cred ca 3 xcapuri mai sus de mine. eu vazui ca la dispozitie scrie tot "cool", asa ca, m-am linistit. Adevarul este ca nu ti se potriveste o activitate de rutina,sub nici o forma Ei, linisteste-te, o sa fie bine, este un moment trecator... Zambeste, ca altminteri nu te mai pupam,eu si Dulcetzica al meu -------------------- |
| lliliana |
22-11-2006, 08:35 AM
|
|
Mire...of...va fi bine...se rezolva....promit:)
![]() |
| Karin |
22-11-2006, 08:44 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Complet de acord cu fetele, Mire!
O sa fie bine totul, trebuie doar sa te obisnuiesti putin cu oamenii si locurile! Ce? Crezi ca pe noi nu ne streseaza nimeni? Ha! Zilnic! Da' gasim noi ac de cojocul lor! Te pup, ai grija de tine si relaaaax! -------------------- ![]() |
| buretel |
22-11-2006, 11:02 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.833 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
mai bine vii aici, cu noi, la taclale -------------------- |
| luchi |
24-11-2006, 08:55 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.444 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- Hate being fat
![]() |
| amalia0701 |
24-11-2006, 10:14 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita!
Sper sa iesi din stare de acum. Te inteleg perfect. Mi se mai intampla si mie, dar incerc sa rup monotonia cu ceva. Uite maine seara merg la teatru, lasam acasa copii nazurosim barbatzi puturosi Sa stii ca aici io am doar 2 prietene de suflet, cu copii cu familii cu program incarcat si rar ne potrivim. Mai am multe cunostiinte feminine, cu care am aceleasi frustrari ca si tine cu portughezele, dar le iau exact asa cum sunt, nu incerc sa le schimb dupa mine, nu am mari asteptari de la ele, ca sa nu sufar, dar socializam. O sa incepi noul job, o sa fie altfel. Apoi vin sarbatorile ............ Te pupicesc, ai grija de tine -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| Sexymom |
24-11-2006, 10:23 AM
|
Ma bucur ca am stat de vorba aseara, sper ca te gandesti la oferta mea.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 06:45 AM |