![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| aki |
28-11-2006, 01:10 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.081 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Salut Mirelus.Imi inchipui cum te simti.Ai grija de tine si nu te epuiza
-------------------- |
| amalia0701 |
30-11-2006, 05:41 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.324 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Iubita asteptam vesti, pana atunci
-------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| mirela_awad |
02-12-2006, 10:00 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
Salut! azi dimineata am avut ceva timp liber dar internetul nu a mers. ce ghinion. sunt in pregatiri de mutare deci nu va inchipuiti ce e pe capul meu. intre timp am noutati cu 3 poze. ultima e cam in ceata dar macar se vede compania aeriana prt. care lucrez. Va pup pe toate si va doresc o duminica placuta si cu multa caldura.
sa stiti ca e un avion care inca e in constructie. am fost in hangarul cel mai mare sa fac o vizita si sa invata anumite chestii esentiale care imi vor trebui la curs: cockpit-ul, cum sa inchid si sa deschid usa.a fost super! . postura nu-mi lipseste niciodata! ![]() avionul din poza apartine companiei aeriene prt. care lucrez si e demontat tot in interiro si asta datorita unei avarii la aripa de la coada. au trebuit sa-i faca o revizie totala. Thank god in Portugal sunt unii din cei mai buni ingineri in mecanica si mentinere cred ca asta e cuvantul in romana , caci in portugheza e "manutenção". cred ca mai degraba e intretinere mecanica a avioanelor, deci riscul de accidente aici e mai scazut.fetelor sper sa va placa pozele osa mai fac in curand si sper sa va aduc poze si din cer. de fapt am acasa cand obisnuiam sa calatoresc. |
| lliliana |
04-12-2006, 07:33 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut frumoasa...un avion plin cu pupici planeaza spre tine. Mua.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
04-12-2006, 08:18 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.324 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Servus iubita!
Esti tare faina, te pupam cu drag. Si mie imi lipsesc chefurile pe net si spoaravaiala cu tine. Iti doresc multa rabdare la mutat, apoi asteptam poze din casutza ta. -------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| Karin |
06-12-2006, 09:05 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Misto poze! Esti o frumoasa! Te pup si te astept la povesti!
-------------------- ![]() |
| lliliana |
07-12-2006, 08:12 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut Mire. Mey...toate sunteti niste frumoase...da' va tot plajetzi ca suntetzi grase shi urate...Silence...Urez de bine Mire...
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| amalia0701 |
07-12-2006, 10:30 AM
|
|
Servus iubita!
Sye e la Lisabona. Io m-am rugat de ea sa ma bage in sacosa sa iti fac o vizita, dar o zis ca-s prea mare si nu incap -------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
| buretel |
07-12-2006, 11:20 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.034 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
cum se cheama compania aeriana la care vei lucra? nu reusesc sa descifrez -------------------- |
| luchi |
07-12-2006, 12:27 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.540 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
-------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| amalia0701 |
07-12-2006, 01:15 PM
|
|
Sys s-a dus sa filmeze cel mai vestic loc din UE.
Acum mi-a trimis urmatorul mesaJ: "mi-au dat lacrimile.E cel mai frumos loc in care ma fost.Stanca si ocean.Cabo da roca!" Trebuie sa o cred pe cuvant, mai ales ca ea a fost in o groaza de locuri Sa nu mai zici nimic de rau de tzara aiai frumoasa su de locuitorii ei. -------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
| amalia0701 |
07-12-2006, 06:44 PM
|
|
De abia astept sa vorbesc cu voi -------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
| Sexymom |
07-12-2006, 07:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Sunt de rasul lumi , sa mor io nu alta. :angryStau la 600 de km de tine si nu ne-am intalnit.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| amalia0701 |
07-12-2006, 07:16 PM
|
|
Sunt de rasul lumi , sa mor io nu alta. :angryStau la 600 de km de tine si nu ne-am intalnit. Miri se intalneste cu Sys in seara asta. Am sunat-o pe Likris, am aflta numarul Mirelei si mi-a spus Sys ca se vor intalni mai tarziu. Sunt tare invidioasa Sexi chiar ma gandeam ca daca Sys are de facut vreun reportaj al madrid o trimit la tine -------------------- [url=http://www.phentermine-forums.com/weight-loss-ticker/]
| Sexymom |
07-12-2006, 09:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.923 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Fata as muri de bucurie , iti dai seama, asa ar avea si astia dupa gard cate ceva de munca ca li se aburesc lentilele uitandu-se dupa Carmen care nu mai iese din casa decat la market.E misto sa stai intr-o zona ca a mea ca nu te plictisesti niciodata, nu sti cine spioneaza pe cine
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 11-10-2008 - 11:51 AM |