![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bpaula |
05-10-2006, 09:01 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 376 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
next summer o sa-ti cer ceva ce mi-ai aratat tu mai demult. i hope u still have it. caci deja le-am gasit un loc specific in noua casa.daca le-ai gasit intrebuintare nu-i nimic mergem together la shopping si luam altele. pupici si sper caq totul e ok cu voi. nu i-am gasit nici o intrebuintare, tot in dulap e si te asteapta...asa ca vara viitoare poate intri si in posesie acum astept cu nerabdare sa ne anunti ca ai terminat cu testele si te-au angajat saptamana viitoare ma mut si eu la apartamentul meu si o sa am ceva de munca, cum banii nu prea ajung o sa le facem pe toate in timp..pentru inceput dormim la podele ca nici pat nu avem te pup dulce -------------------- |
| amalia0701 |
05-10-2006, 09:04 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.417 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
saptamana viitoare ma mut si eu la apartamentul meu si o sa am ceva de munca, cum banii nu prea ajung o sa le facem pe toate in timp..pentru inceput dormim la podele ca nici pat nu avem te pup dulce Iubita mea, la sellgros erau niste saltele pneumatice cu 600.000. Nu glumesc, se doareme f. bine pe ele. Peste 10 ani, cand o sa ai un aprtament supewr luxos o sa itzi aamintesti cu mare drag de dormitul pe jos -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| aki |
05-10-2006, 09:10 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.096 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Da si eu pina eri am dormit pe jos
-------------------- |
| amalia0701 |
05-10-2006, 09:23 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.417 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Pe mine m-au facut pe scurta tatei Si io am facut-o pe fiemea pe covorul din sufrageria mamei mele Cand ma supara ii zic: Cum sa fii tu un copil cuminte cand te-am facut pe jos -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| aki |
05-10-2006, 09:28 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.096 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Dar ce nu aveai la mama ta pat?Sau scirtia -------------------- |
| bpaula |
05-10-2006, 09:45 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 376 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 94 Sex: Feminin |
pai o sa ne luam mobila de dormitor dar cum inca nu stim ce vrem si nici nu am avut timp sa mergem sa vedem de unde sa luam mai asteptam...tare bine ne-ar prinde o masina acum sa putem merge pe la firme de mobila sa vedem ce si cum ofera..
oricum nu vreau sa ne grabim ca nu o schimbam o data pe luna apoi am dileme si cu aragazul ca eu l-as vrea din 2 parti, cuptorul electric si plita cu ochiuri pe gaz...dar acum ne ramane mobila de la fostii proprietari in bucatarie deci nu putem incorpora in ea asa cum as vrea eu...probabil ca o sa iau un aragaz normal si cand o sa fie bani sa imi fac bucataria o sa le cumpar separat sa fie cum vreau -------------------- |
| amalia0701 |
05-10-2006, 09:56 AM
|
|
Dar ce nu aveai la mama ta pat?Sau scirtia Mama avea destule paturi, dar era mai tare pe jos -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| aki |
05-10-2006, 10:00 AM
|
Paula cred ca cel mai imoprtant sunt paretii.Mobila cu timpul.As fi fost si eu foarte fericita sa am peretii mei.Dar cu timpul sper si eu sa am cuibul meu sa nu mai umblu si eu pe la gazde ca mi s-a amarit pe suflet.In timp de o luna sa schimbi 3 gazde
-------------------- |
| amalia0701 |
05-10-2006, 10:02 AM
|
|
pai o sa ne luam mobila de dormitor dar cum inca nu stim ce vrem si nici nu am avut timp sa mergem sa vedem de unde sa luam mai asteptam...tare bine ne-ar prinde o masina acum sa putem merge pe la firme de mobila sa vedem ce si cum ofera.. oricum nu vreau sa ne grabim ca nu o schimbam o data pe luna apoi am dileme si cu aragazul ca eu l-as vrea din 2 parti, cuptorul electric si plita cu ochiuri pe gaz...dar acum ne ramane mobila de la fostii proprietari in bucatarie deci nu putem incorpora in ea asa cum as vrea eu...probabil ca o sa iau un aragaz normal si cand o sa fie bani sa imi fac bucataria o sa le cumpar separat sa fie cum vreau Eu in dormitor vreau sa imi fac sub o grida dressing, cu usi glisante, una cel putin sa aiba si oglinda.\In spatele usilor multe sertare, nu rafturi, caci aranjezi mai fain hainele in sertar. Si multe locuri pentru umerase. Vreau pat de fier forjat( prietenii mi-au promis catusele Am fost anul trecut la mare la Hotel Cupidon in Saturn si mi-a placut mult mobilierul de fier forjat. De acolo mi s-a pus pata, dar e cam scump ce am vazut eu si modele cam "incarcate" Uite aici http://www.pasaj.ro/produse.php -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| lliliana |
05-10-2006, 12:23 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Am trecut sa te salut
bpaula...vad ca o pui de treaba....renovari, chestii-trestii. Eu tot renovez de vreun an jumate' Mire...nu ne cunoastem Acest mesaj a fost editat de lliliana: 05-10-2006, 12:27 PM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| verona |
05-10-2006, 02:00 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 92 Inscris: 18-06-2006 Membrul Nr.: 37 |
succes in gasirea mobilei care iti place,rabdare si bafta in aranjarea case,eu mai lupt cu mine ,mai beau lichid sa scap de nisipu de la rinichi .
|
| mirela_awad |
05-10-2006, 06:32 PM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 122 Inscris: 2-10-2006 Din: Portugal Membrul Nr.: 139 Dispozitie: cool! Sex: Feminin |
HI HI CE DE RASPUNSURI LA MINE IN JURNALET! CE BINE-MI PARE CA SE DESFASOARA CONVERSATIA AICI SI CE CONversatie. iar o dadeam in caractere mari.fetele azi am zi libera e sarbatoare nationala si de abia am ajuns acasa.am fost in IKEA sa vedem de mobila ce noutati au am gasit cateva oferte bune ce nebunie era acolo, o multime de persoane nu altceva un trafic vai doamne!PAULA ma bucur mult ca te muti la casa noua in sfarsit cred ca esti super bucuroasa de altfel cunosc senzatia. si mai faina senzatia sa mobilezi din greu ca le dai mai multa valoarea lucrurilor din casa. inca o data imi cer scuze ca nu va pot intoarce vizitele la toate am intrat rapid sa va salut sa va povestesc ultimele news si sa o tai la curatenie.ok sa incep cu ziua de ieri. dupa cateva luni bune mi-am permis si eu sa fac o extravaganta in viata mea:sa-mi fac un abonament la un centru de infrumusetare corporala.era unul din lucrurile care eu le faceam si pe care le-am cam pus deoparte din cauza situatiei financiare, a timpului si a problemeleor emotionale. stiu ca timpul nu-mi va permite dar ma voi sacrifica de la altele. puii mei sunt femeie si din cand in cand trebuie adica E NEVOIE! e un stimulent prt. noi insine. nici acum momentul nu e bun din cauza banilor caci nu ne scaldam in ei mai ales ca o sa ne mutam dar sincer simteam nevoia.mai ales ca am gasit un centru cu o oferat de NEREFUZAT.65 euro/luna si 50 de sesiuni din cap pana in picioare?
azi ne-am trezit si am plecat sa ne uitam dupa mobila.ne-am uitat am, vazut ofertele si apoi am luat pranzul la 1 restaurant la mare.super relaxant si super full pranzul plus ca am aderat la desert chestie care eu rareori o fac la restaurant(fara modestie) dar e real.ok apoi am fost la un alt centru de decoratiuni MOVIFLOR si am mai vazut ceva mobila. apoi am fost la supermarket am mai cheltuit si acolo o galeata de bani sa nu mai zic sac ca suna prea mare si acasa. acum intra isaura in actiune. curatenie in casa ca sa scap maine ah nu lipseste ceva! Mokkina ma bucur ca esti si tu pe aici si sorry |
| verona |
05-10-2006, 10:54 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 92 Inscris: 18-06-2006 Membrul Nr.: 37 |
ms mirela ca si eu am facut curat in casa,matur,spal vasele,am o doamna care imi face masaj si pt a elimina nisipul de la rinichi,imi face si reflexoterapie ,anumite puncte ,si are efect,mi-au mai trecut din dureri dar continui,eu am fost fotomodel am luat locul 1 de frumusete si doar ma machez putin,ma pensez,m-am vopsit in negru ca asa imi sta bine,vise si sperante am,va pupic fetelor,o zi plina de putere mirela si voua fetele la treaba.
|
| amalia0701 |
06-10-2006, 07:08 AM
|
|
Servus iubita! Tare dor imi era de tine. Super abonamentul la rasfatz. Io am ajuns sa impart bugetul la 2, luni Ioana are prima programre la cosmetica, i-au aparut niste puncte negre si niste cosuletze de adolescenta si mergem la primul epilat Io am fost saptamana trecuta la dermatolog, caci am facut o infectie pe fatza, se pare ca e un streptococ -------------------- ![]() OBEZITATEA UCIDE ! Din 09.10.2008 viata fara abateri.Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Asta lupta grea : cancerul se poate preveni ! A se vedea inteviul video, prietenii stiu de ce :) |
| aki |
06-10-2006, 08:06 AM
|
Tu ce rezultate mai ai de la concurs? Bafta draguta -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 06:10 AM |