left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

47 Pagini V « < 20 21 22 23 24 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Diary mirela_awad seperator Optiuni V right
Tzutzi80
mesaj 05-05-2007, 09:12 AM
Mesaj #316

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D
Sex: Feminin

si eu pupic.gif hug.gif give_rose.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
mirela
mesaj 06-05-2007, 01:31 PM
Mesaj #317

Ciocanitoare

Raspunsuri: 325
Inscris: 20-03-2007
Membrul Nr.: 259

Salut! Azi noapte am avut un vis oribil! Am visat ca am esuat la examenul practic de salvament. Vai ce teroare! Nici nu ma pot concentra la invatat! Asa ca am decis sa intru putin aici si am gasit intre dosierele mele niste fotografii din 2001 de la o sedinta foto. Ce tanara par! De fapt vreau sa zic eram o copila, caci make-upul din acea perioada nu ma avantajeaza nicicum.nu o sa le postez, desi stiu ca multe dintre voi sunteti curioase )).gif asa ca o sa-mi pun un avatar cu o poza de acum 6 ani. cheer.gif intre timp o sa fug din nou la invatat! pupici multi si o sapatamana minunata la toate! si thx ca veniti pe la mine!

ei si ca sa nu par atat de rea cu voi am sa postez totusi o poza. e alb- negru, nu e atat de reusita, dar e notabila.parca imi da un impuls poza asta sa mai slbesc putin! )).gif Imagine

aaaahhh, par lung! si suspin dupa parul lung! sad.gif

--------------------
www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

lliliana
mesaj 07-05-2007, 08:03 AM
Mesaj #318

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

Vise de noapte....invatza...nimik nu te poate opri daca vrei sa obtzii ceva. Succes. Pup pupic.gif pupic.gif pupic.gif

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 07-05-2007, 01:08 PM
Mesaj #319

Iepuras

Mireluta bafta multa! Eu plec iar pe nava. Mi-a venit imbarcarea din Roma pe 31 mai. O sa fac poze cu Italia special pentru tine

--------------------
Imagine

+Quote Post
anca veselie
mesaj 07-05-2007, 01:13 PM
Mesaj #320

Lama

Raspunsuri: 5.241
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

bafta multa mirela! o sa iei examenul, nu te descuraja pupic.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
amalia0701
mesaj 08-05-2007, 04:34 PM
Mesaj #321

Taz

Raspunsuri: 3.852
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

Servus iubita!
Doamne Mirela cat erai de slaba w00t.gif
Lasa ca o sa creasca el parul, dar daca acu nu ai voie din cauza normelor, gandeste pozitiv : e o schimbare de look !
Eu stiu ca o sa treci printre primele examenul hug.gif
BAFTA!

--------------------
Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/]
Imagine
+Quote Post
mirela
mesaj 10-05-2007, 09:25 PM
Mesaj #322

Ciocanitoare

salut! mersi mult de incurajari. azi am aflat ca luni 21 mai am examenul de salvament voi fi a-2-a pe lista dupa care voi avea 3 zile libere. yahoo.gif yu-huu! am decis sa va postez inca alte cateva poze din acel album de acum 6 ani. sorry.gif dupa acele timpuri.Imagine tot in alb-negru.Imagine.se moi again cheer.gif Imagine Imagine si ultimaImagine. mai am cateva color in lenjerie ,dar sincer cand le-am revazut m-am speriat eu de ele. in primul rand eram foarte slaba si parca sunt o scandura de slaba ce eram,dar mi-am adus aminte ca eram in recuperare dupa a doua cirza de anorexie.sincer nu doresc nimanui aceasta boala, si din pacate azi intalnim des multe fete care sufera de anorexie in special in lumea modei. sorry.gif

Fetelor va doresc o vineri minunata si un weekend plin de soare. eu voi fi la plaja.weekendul asta e mai mult ca sigur! pupici! hug.gif cum zic portughezii :"beijos e abraços!" adica:pupici si imbratisari!

--------------------
+Quote Post
amalia0701
mesaj 11-05-2007, 07:10 AM
Mesaj #323

Taz

Cat erai de slaba!
Ma bucur ca realizezi ca era nesanatos pupic.gif
Sa te bucuri de soare si sa te relaxezi zilele astea libere pupic.gif pupic.gif pupic.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
mirela
mesaj 22-05-2007, 09:49 AM
Mesaj #324

Ciocanitoare

saaaalut! am intrat rapid inainte sa ies sa rezolv anumite chestiuni legale sa va anunt ca am trecut examenul de salvament! am avut 3 scapari mici (adica am gresit), dar in rest a decurs bine.am avut 2 dinamici la fereastra una din ele am facut la usa (iarasi o greseala) am avut o aterizare fortata pe aeroportul Otopeni blum.gif (m-au intrebat unde vreau sa mergi si am decis Otopeni) unde a trebuit sa fac o evacuare.am avut noroc ca aeroportul e pe pamant fara apa in apropiere.asa ca un detaliu in minus:coletul wacko.gif .a trebuit sa pun un bebe in "berço" i se spune in portugheza. cred ca in romana e mai mult ca 1 patut special care se gaseste in avioane, si sa continui in aterizare pe pamant.in acelasi timp trebuia sa-i fac mamei un briefing de ce il pun in acel patut caci ea( instructoarea juca rolul de mama) foarte enervanta ca de ce nu il poate tine in brate si ca ii este frica.Cunoscand-o pe instructoare si stiind ca e foarte amuzanta inchipuiti-va ca trebuia sa abtin sa nu incep sa rad prt. ca trebuia sa ma comport ca si cum as fi fost intr-o situatie reala.am avut si un pasager fizic incapacitat (cred ca asta ar fi traducerea)nu chiar cu handicap,caci era mai mult bolnav decat cu un defect fizic.a trebuit sa-l car ultimul bineinteles dupa ce facusem toata evacuarea.bineinteles ca era unul din instructorii mei si e mare omul nu gluma, iar cand instructoarea imi zice :"ai 1 pasager incapcitat fizic in cabina!" eu am ramas bleaga:"oh my god!" cand i-am vazut marimea.dar au fost draguti .pasagerul meu a colaborat ,isi misca picioarele )).gif .si am mai avut 1 incendiu intr-unul din cuptoare.l-am combatut bine cu ajutorul instructorului meu care imi facea semne(fara ca ceilalti2 instructori sa vada) cu piciorul si imi atragea atentia sa deconectez curentul de la bucatria avionului fiind un foc electric )).gif .Comedie nu altceva! Important este ca a trecut unul din examele mai importante si decisive!Mai am 2 examene decisive:1&ordm; ajutor si zborul de examen.Lunea viitoare zbor la Milano, va fi primul zbor in care eu voi lucra la clasa turistica si cred ca voi face discursuri, prt. ca sunt singura din grupul meu care zburam( suntem 3) , care vorbeste italiana si voi fi avaliata si prt. discursuri.daca nu era cursul asta ramaneam la Milano macar prt. o saptamana! )).gif ahhh! bun fug acum caci baby ma asteapta jos sa mergem. va pup, va multumesc mult prt. tot suportul si mai tarziu o sa intru pe aici! pupici! floare.gif

--------------------
+Quote Post
amalia0701
mesaj 22-05-2007, 09:56 AM
Mesaj #325

Taz

Felicitari iubita!
Sunt tare mandra de tine cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Asteptam sa ne aratzi poze de la Milano hug.gif
Bafta in continuare pupic.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 22-05-2007, 11:06 AM
Mesaj #326

Iepuras

cheer.gif Bravo Mire! A functionat sa iti tin pumnii in dimineata asta! Cand te mai prind pe mess??? hug.gif pupic.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
mirela
mesaj 23-05-2007, 09:19 PM
Mesaj #327

Ciocanitoare

Salut! Tot incerc sa intru de 2 zile, dar nu am timp.Eu sufar de lipsa de timp.E normal!Marti am facut curatenie si am organizat in sala de gimnastica toate cutiile pe care baby nici acum nu le-a desfacut cu acareturile lui. Asa ca am intrat eu in ele. si am facut si curatenie cum trebuie si bineinteles am dat un sarm cat de cat acelei camere, caci inca nu am instalat-o cu toate aparatele necesare.o sa va postez niste poze ca sa vedeti cum am facut.Imagine, am facut poza din coltul spre exterior sa prind bicicleta si aparatul prt. abdominaliImaginein imaginea asta se vede cantarul care l-am primit de la IDIETA(nu fac publicitate), si tapetul meu de ioga. blink.gif Imagine aici se vad mai bine instrumentele noastre cheer.gif si cam asta e tot. si acum trec in vizita pe la voi. floare.gif

--------------------
+Quote Post
julyalina
mesaj 24-05-2007, 08:07 AM
Mesaj #328

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

mire, super melodia ta de la semnatura pupic.gif
nici eu nu prea am timp sa scriu mai mult prin jurnalel fetelor sad.gif dar bine ca deocamdata macar intru si vad ce mai fac grin.gif

--------------------
"Ai învins, continuã, ai pierdut, continuã!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
anca veselie
mesaj 24-05-2007, 01:41 PM
Mesaj #329

Lama

Raspunsuri: 5.241
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

mirela pupic.gif felicitari!
sunt sigura ca va fi foarte bun discursul tau, nu trebuie sa ai emotii!
cum mai merge cu baby, nu ai mai zis nimic de el.
pupic.gif pupic.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Sexymom
mesaj 24-05-2007, 08:29 PM
Mesaj #330

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.584
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Acum 6 ani aveam 52 de kile, eram asa de slaba incat ma intreba toata lumea daca sunt bolnava, am si eu multe poze de atunci dar nu imi plac `prea tare.Nu mi se pare ca erai tare slaba, aratai beton,nu stiu cate kg aveai dar iti sateau de minune.
Felicitari pt. tot ce ai rezolvat de cand nu am mai vorbit, sper sa recuperez si eu timpul pierdut. pupic.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post

47 Pagini V « < 20 21 22 23 24 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 30-08-2008 - 01:51 AM