![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tzutzi80 |
13-07-2007, 11:50 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Buna Mire! Ma bucur ca ai intrat in linie!
Acum stii si tu cum e sa muncesti o gramada de ore, sa dormi 3-4 ore, si lumea sa te invidieze pentru ce job super misto ai. Macar tu mai ai si zile libere -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| aki |
13-07-2007, 12:34 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Buna Mire! Ma bucur ca ai intrat in linie! Acum stii si tu cum e sa muncesti o gramada de ore, sa dormi 3-4 ore, si lumea sa te invidieze pentru ce job super misto ai. Macar tu mai ai si zile libere Si tu esti stuardesa -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| amalia0701 |
14-07-2007, 08:57 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.852 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Buna Mire! Ma bucur ca ai intrat in linie! Acum stii si tu cum e sa muncesti o gramada de ore, sa dormi 3-4 ore, si lumea sa te invidieze pentru ce job super misto ai. Macar tu mai ai si zile libere Si tu esti stuardesa Ambele sunt insotitoare de bord, doar ca Mirela se da cu avionul si Tzutzi cu vaporul Pup fetele noastre dragutze. -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| aki |
14-07-2007, 10:58 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.858 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Buna Mire! Ma bucur ca ai intrat in linie! Acum stii si tu cum e sa muncesti o gramada de ore, sa dormi 3-4 ore, si lumea sa te invidieze pentru ce job super misto ai. Macar tu mai ai si zile libere Si tu esti stuardesa Ambele sunt insotitoare de bord, doar ca Mirela se da cu avionul si Tzutzi cu vaporul -------------------- |
| mirela |
14-07-2007, 08:28 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 325 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
He-he! Am intrat sa va salut! sunt super obosita dupa zborul de azi Lisabona-Frankfurt!Maine am Lisabona-Malpensa(Milano) de dimineata devreme.Aki nu vrei si tu sa fii si tu insotitoare de bord? Incearca, caci sigur iti va placea!
Amalia erau orele 18:00 ,dar lume mai putin cum magazinele inchid la acea ora toatra lumea fuge acasa si se pregateste de iesit la cina in oras. -------------------- www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
|
| aki |
14-07-2007, 08:53 PM
|
He-he! Am intrat sa va salut! sunt super obosita dupa zborul de azi Lisabona-Frankfurt!Maine am Lisabona-Malpensa(Milano) de dimineata devreme.Aki nu vrei si tu sa fii si tu insotitoare de bord? Incearca, caci sigur iti va placea! Amalia erau orele 18:00 ,dar lume mai putin cum magazinele inchid la acea ora toatra lumea fuge acasa si se pregateste de iesit la cina in oras. Mirela eu de acum am alta chemare,sunt inginer.Imi place ca razbati oriunde.Bravo -------------------- |
| Tzutzi80 |
15-07-2007, 03:51 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Buna Mire! Ma bucur ca ai intrat in linie! Acum stii si tu cum e sa muncesti o gramada de ore, sa dormi 3-4 ore, si lumea sa te invidieze pentru ce job super misto ai. Macar tu mai ai si zile libere Si tu esti stuardesa Ambele sunt insotitoare de bord, doar ca Mirela se da cu avionul si Tzutzi cu vaporul Pup fetele noastre dragutze. Amalia mea iubita!!! femeie....esti fenomenala Mirelutza te pup dulce si mi-e dor de tine -------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| mirela |
16-07-2007, 12:47 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 325 Inscris: 20-03-2007 Membrul Nr.: 259 Sex: Feminin |
Salut, scumpicele mele! Tzutzi cum iti merge? Iar intru rapid, ieri am ajuns mai relaxata acasa dupa zborul de Milano ,dar oboseala pana seara isi spune cuvantul.Azi am un Lisabona- Bruxelles, ramana peste noapte acolo, iarasi e un split de 3 ore somn,dar ma intorc maine dimineata direct Bruxelles- Lisabona dupa care intru in 2 zile libere contand cu ziua de maine totalul e de 3.
Mai am de postat un slide show din Londra ( Heathrow ) ,dar pozele nu sunt atat de stralucite.Era dimineata, cerul tipic londonez, insa ieri am facut niste poze haioase cu o sepcuta care un copil a uitata-o in avion, o sa radeti cu pofta.eu ma uit pe mobil la poze si rad de una singura! Va pup si am fugit caci trebuie sa ma pregatesc prt. azi! -------------------- www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
|
| aki |
16-07-2007, 12:58 PM
|
Fug sa le vad si eu.Pupici
-------------------- |
| mirela |
17-07-2007, 04:02 PM
|
Salut! Cu toate ca sunt super obosita am intrat sa va salut! Ieri am ajuns iar cu intarziere la Bruxelles si in ciuda faptului ca am stat in hotel in centrul orasului nu am reusit sa ies sa dau o tura prin oras caci trebuia sa ma scol la 3:00am.Am reusit sa dorm doar 2 ore si azi dimineata ne-am intors. Poze nu am facut deci nu am cum sa fac un slide-show de la Bruxelles. Dar vineri plec la Milano si sambata toata ziua am de umblat.Duminica ma intorc.De fapt itinerariul meu e asta:vineri: Lisabona-Bruxelles; Bruxelles-Lisabona; Lisabona-Linate( Milano).sambata day off, duminica:Linate- Lisabona;Lisabona-Faro;Faro-Lisabona.Ce ma plimb.Iar o sa ajung finished at home!Ok ies cu baby la film sa vedem Harry potter si sa cumparam scaune prt. bar! Pupici!
Uitasem sa zic: Verona imi place sa vad asa entuziasm si ambitie! By the way:i have a big and important news.Vreau sa intru in concursul de pilotaj.Cred ca v-am mai vorbit despre asta, doar ca iddea incepe sa prinda contur.Acum sa vad de unde scot vreo80mii euro. -------------------- www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
|
| verona |
17-07-2007, 06:33 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 92 Inscris: 18-06-2006 Membrul Nr.: 37 |
ms mire ca ai vazut cita ambitie am,azi am o zi mai buna ca ieri si nu ma las si tot avansez la mers,eu va pupic si sint la curent cu ce scrieti,am si incredere ca reusesc de aceea progresez,cuplaj fericit in dragoste in special.trebuie sa si gindesc ca totul va fi bine si nnu trebuie sa cedez in fata ingrijorari sau temeri.ma bucur ca ma incurajati.viata e ca o carte e speranta ce imparte este zimbet si iubire e speranta ce ma invie,zi excelenta.
|
| mirela |
24-07-2007, 11:31 AM
|
Salut! Iar intru pe fuga!Like always! Amintrat sa postez ultimul slide show din Milano.Sper sa va placa si nu nunami. Am un cantec nou care mi-a luat mintile cand am fost in Milano!L-am gasit pe you tube cu videoclip cu tot. Stiu ca, gusturile nu se dicuta si sunt diverse, dar sper sa va placa.Dar mai intai slide-showl.Milano
M-am simtit super ,pot zice ca m-am simtit ca si cum am fost acasa Puteti vedea slide-showl si asculta muzica in acelasi timp,da mai mulçt sarm pozelor. Va pup mult si sper sa va intalnesc cand vin in ianuarie in Romania! -------------------- www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
|
| aki |
24-07-2007, 11:39 AM
|
Salut Mirelus.Rar intri pe la noi,nu ai timp liber
-------------------- |
| verona |
24-07-2007, 02:10 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 92 Inscris: 18-06-2006 Membrul Nr.: 37 |
Eu am fost in italia si inteleg cum e acolo,am fost la nasa la brescia la matusa lapadova,la 14 ani am fost ,am stat si in chirie la o vecina cu parintii ,erau paturi etajate acolo,magazinele altfel,am jucat tenis pina sa am problema cu muschi,dimineata se minca piine in forma de cozonat cu crema lor de ciocolata,avea jaluzele care toti uitasel sa le mai tragem ca se facu ziuz,era un tv cu filme italiene.LA nasa avea video,ma uitam la filme ,si eu am avut,se minca acolo banane,piine prajita la un aparat super cool aveam si un var mic de un an si un catytel pichinet ce tinea la mine,asa am invatat si it,am vazut si pe unchiul roberto ce era tare frumos ca unchi si bun,avanti,am progresat ieri iar si ma bucur,mi piace italia come no.beso ragaze parliamo dopo ,pupic si cuplaj fericit in special
|
| anca veselie |
24-07-2007, 03:11 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.241 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
salutare mirelus!
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 12:59 AM |