left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

47 Pagini V « < 22 23 24 25 26 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Diary mirela_awad seperator Optiuni V right
Tzutzi80
mesaj 13-07-2007, 11:50 AM
Mesaj #346

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D
Sex: Feminin

Buna Mire! Ma bucur ca ai intrat in linie!
Acum stii si tu cum e sa muncesti o gramada de ore, sa dormi 3-4 ore, si lumea sa te invidieze pentru ce job super misto ai. Macar tu mai ai si zile libere hug.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
aki
mesaj 13-07-2007, 12:34 PM
Mesaj #347

Hiena

Raspunsuri: 4.858
Inscris: 13-07-2006
Membrul Nr.: 62
Dispozitie: Ca totdeauna...

CITAT(Tzutzi80 @ 13-07-2007, 12:50 PM) *

Acum stii si tu cum e sa muncesti o gramada de ore, sa dormi 3-4 ore, si lumea sa te invidieze pentru ce job super misto ai. Macar tu mai ai si zile libere hug.gif

Si tu esti stuardesa hug.gif ?

--------------------
Imagine
Dieta 03.01.2008-03.06.2008
Am inceput cu 68 kg,acum am 62.00 kg :cheer:
Masuratorile :
Brat 31.Acum-28 cm (-3 cm)
Abdomen 85.Acum-75 cm (-10 cm)
Coapse 103,Acum-96 cm (-7 cm)
Picior 60.Acum -56 cm (-4 cm)
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

amalia0701
mesaj 14-07-2007, 08:57 AM
Mesaj #348

Taz

Raspunsuri: 3.852
Inscris: 31-05-2006
Membrul Nr.: 13

CITAT(aki @ 13-07-2007, 01:34 PM) *

Ambele sunt insotitoare de bord, doar ca Mirela se da cu avionul si Tzutzi cu vaporul cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Pup fetele noastre dragutze.

--------------------
Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/]
Imagine
+Quote Post
aki
mesaj 14-07-2007, 10:58 AM
Mesaj #349

Hiena

CITAT(amalia0701 @ 14-07-2007, 09:57 AM) *

Ambele sunt insotitoare de bord, doar ca Mirela se da cu avionul si Tzutzi cu vaporul cheer.gif cheer.gif cheer.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Se dau? tease.gif

--------------------
Imagine
Masuratorile :
+Quote Post
mirela
mesaj 14-07-2007, 08:28 PM
Mesaj #350

Ciocanitoare

Raspunsuri: 325
Inscris: 20-03-2007
Membrul Nr.: 259

He-he! Am intrat sa va salut! sunt super obosita dupa zborul de azi Lisabona-Frankfurt!Maine am Lisabona-Malpensa(Milano) de dimineata devreme.Aki nu vrei si tu sa fii si tu insotitoare de bord? Incearca, caci sigur iti va placea!
Amalia erau orele 18:00 ,dar lume mai putin cum magazinele inchid la acea ora toatra lumea fuge acasa si se pregateste de iesit la cina in oras.

--------------------
www.youtube.com/watch?v=VrNoDUblAtE
+Quote Post
aki
mesaj 14-07-2007, 08:53 PM
Mesaj #351

Hiena

CITAT(mirela @ 14-07-2007, 09:28 PM) *

He-he! Am intrat sa va salut! sunt super obosita dupa zborul de azi Lisabona-Frankfurt!Maine am Lisabona-Malpensa(Milano) de dimineata devreme.Aki nu vrei si tu sa fii si tu insotitoare de bord? Incearca, caci sigur iti va placea!
Amalia erau orele 18:00 ,dar lume mai putin cum magazinele inchid la acea ora toatra lumea fuge acasa si se pregateste de iesit la cina in oras.

Mirela eu de acum am alta chemare,sunt inginer.Imi place ca razbati oriunde.Bravo hug.gif pupic.gif

--------------------
Imagine
Masuratorile :
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 15-07-2007, 03:51 PM
Mesaj #352

Iepuras

Raspunsuri: 1.801
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

CITAT(amalia0701 @ 14-07-2007, 09:57 AM) *

Pup fetele noastre dragutze.

Amalia mea iubita!!! femeie....esti fenomenala pupic.gif lol.gif

Mirelutza te pup dulce si mi-e dor de tine

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
mirela
mesaj 16-07-2007, 12:47 PM
Mesaj #353

Ciocanitoare

Salut, scumpicele mele! Tzutzi cum iti merge? Iar intru rapid, ieri am ajuns mai relaxata acasa dupa zborul de Milano ,dar oboseala pana seara isi spune cuvantul.Azi am un Lisabona- Bruxelles, ramana peste noapte acolo, iarasi e un split de 3 ore somn,dar ma intorc maine dimineata direct Bruxelles- Lisabona dupa care intru in 2 zile libere contand cu ziua de maine totalul e de 3. cheer.gif Am facut acum rapid un slide show cu cateva poze din Freising, oraselul in apropiere de Munchen si unde stam noi cand avem zbor acolo.Micut, vechi, minunat!Din cauza slotului ( intarziere) de 4 [*****] in aeroport cu pasageri in avion nu am mai avut timp sa merg in Munchen.Pacat! Ramane iar pe data viitoare! Sper sa va placa pozele!Pagina mea web
Mai am de postat un slide show din Londra ( Heathrow ) ,dar pozele nu sunt atat de stralucite.Era dimineata, cerul tipic londonez, insa ieri am facut niste poze haioase cu o sepcuta care un copil a uitata-o in avion, o sa radeti cu pofta.eu ma uit pe mobil la poze si rad de una singura! Va pup si am fugit caci trebuie sa ma pregatesc prt. azi!

--------------------
+Quote Post
aki
mesaj 16-07-2007, 12:58 PM
Mesaj #354

Hiena

Fug sa le vad si eu.Pupici pupic.gif si o saptamina linistita iti doresc hug.gif

--------------------
Imagine
Masuratorile :
+Quote Post
mirela
mesaj 17-07-2007, 04:02 PM
Mesaj #355

Ciocanitoare

Salut! Cu toate ca sunt super obosita am intrat sa va salut! Ieri am ajuns iar cu intarziere la Bruxelles si in ciuda faptului ca am stat in hotel in centrul orasului nu am reusit sa ies sa dau o tura prin oras caci trebuia sa ma scol la 3:00am.Am reusit sa dorm doar 2 ore si azi dimineata ne-am intors. Poze nu am facut deci nu am cum sa fac un slide-show de la Bruxelles. Dar vineri plec la Milano si sambata toata ziua am de umblat.Duminica ma intorc.De fapt itinerariul meu e asta:vineri: Lisabona-Bruxelles; Bruxelles-Lisabona; Lisabona-Linate( Milano).sambata day off, duminica:Linate- Lisabona;Lisabona-Faro;Faro-Lisabona.Ce ma plimb.Iar o sa ajung finished at home!Ok ies cu baby la film sa vedem Harry potter si sa cumparam scaune prt. bar! Pupici!

Uitasem sa zic: Verona imi place sa vad asa entuziasm si ambitie! By the way:i have a big and important news.Vreau sa intru in concursul de pilotaj.Cred ca v-am mai vorbit despre asta, doar ca iddea incepe sa prinda contur.Acum sa vad de unde scot vreo80mii euro.smile.gif Mama mi-a zis ca sunt nebuna rau.Eu stiu:) !

--------------------
+Quote Post
verona
mesaj 17-07-2007, 06:33 PM
Mesaj #356

Furnica
*

Raspunsuri: 92
Inscris: 18-06-2006
Membrul Nr.: 37

ms mire ca ai vazut cita ambitie am,azi am o zi mai buna ca ieri si nu ma las si tot avansez la mers,eu va pupic si sint la curent cu ce scrieti,am si incredere ca reusesc de aceea progresez,cuplaj fericit in dragoste in special.trebuie sa si gindesc ca totul va fi bine si nnu trebuie sa cedez in fata ingrijorari sau temeri.ma bucur ca ma incurajati.viata e ca o carte e speranta ce imparte este zimbet si iubire e speranta ce ma invie,zi excelenta. cheer.gif floare.gif give_rose.gif pupic.gif w00t.gif smile.gif ph34r.gif pray.gif welcome.gif beach.gif cat.gif chef.gif dance2.gif
+Quote Post
mirela
mesaj 24-07-2007, 11:31 AM
Mesaj #357

Ciocanitoare

Salut! Iar intru pe fuga!Like always! Amintrat sa postez ultimul slide show din Milano.Sper sa va placa si nu nunami. Am un cantec nou care mi-a luat mintile cand am fost in Milano!L-am gasit pe you tube cu videoclip cu tot. Stiu ca, gusturile nu se dicuta si sunt diverse, dar sper sa va placa.Dar mai intai slide-showl.Milano
M-am simtit super ,pot zice ca m-am simtit ca si cum am fost acasa yahoo.gif .Mi-a parut rau cand am plecat de acolo, inchipuiti-va de la 5:00am m-am trezit , nu am mai reusit sa dorm dupa ce cu o seara inainte ajunsesem in Milano pe la orele 23:30 la hotel, de adormit de abia pe la orele1:00am.Am iesit la feresatra imi venea sa tip de bucurie! M-am uitat la tv, si pe la orele 8:30 am am coborat la restaurant sa iau micul dejun, mi-am asteptat colegii dupa care am iesit la cumparaturi.O caldura insuportabila 45 grade Celsius, dar nimeni nu ma putea opri.Ne-am intalnit cu un prieten de al meu, ne-a dus pe unde am vrut toata ziua, ce rabdare frate,am ajuns la hotel la 23:00, iesita de la 10:00 din hotel.Am fost beata de fericire toata ziua!De mult timp nu m-am mai simti asa! Si incredibil nici nu am cheltuit asa multi bani!Din pacate nu am iesit nicaieri seara anteriaora prt. ca, am crezut ca nimeni nu va iesi, insa copilotul si comandantul au iesit, dar nu au fost in locurile bune, din ce imi povestisera si cand i-am intrebat daca au fot in discoteca "Just Cavalli" au ramas cu gura cascata:Cavalli are discoteca? lol.gif Oricum au experimentat putin din viata de noapte a Milanului.Regula e urmatoarea.Cine ajunge in Milano trebuie sa aibe urmatoarele experiente:night-club, cockteil-ul de tiramisu (perche sono tropo giu) lol.gif ( o gluma de a italienilor),shopping, vizitar orasul, cumparat suveniruri, mancat spoaghetti la pranz, o inghetata cu diferite sabori ca desert,intre timp un triunghi de pizza, aperitive inainte de cina, cina cu o salata de fructe de mare, ca desert un tiramisu(again) si iar night-club. Cam asta e ordinea cam ce ar trebui sa faci in Milano! )).gif Ieri aveam un zbor catre Bruxelle si l-au anulat, asa ca am ajuns la Roma )).gif .Un dus- intors.Azi sper sa nu am nimic maine am zi libera dupa care un Zurich dus-intors, 2 zile Geneva unde o sa dorm iar 3 ore(e un split), apoi 2 zile Capul Verde (o noapte intreaga de zbor dus-intors) O sa ma intorc chiuana de somn de acolo.Dupa care zi lebere 2 la numar si incep cu luna august zborul si sederi la Madrid ( Sexymum vin la tine vreau sa te vad) )).gif , Paris iar sedere si 3 zboruri intr-o zi. Si acum cantecul care v-am zis ca mi-a luat minitle si care in momentul asta il ascult- Here it come Elisa -Rock Your Soul! E italiana ,dar canta in engleza.Manie! )).gif Elisa-Rock your soul
Puteti vedea slide-showl si asculta muzica in acelasi timp,da mai mulçt sarm pozelor. Va pup mult si sper sa va intalnesc cand vin in ianuarie in Romania!

--------------------
+Quote Post
aki
mesaj 24-07-2007, 11:39 AM
Mesaj #358

Hiena

Salut Mirelus.Rar intri pe la noi,nu ai timp liber pupic.gif

--------------------
Imagine
Masuratorile :
+Quote Post
verona
mesaj 24-07-2007, 02:10 PM
Mesaj #359

Furnica
*

Raspunsuri: 92
Inscris: 18-06-2006
Membrul Nr.: 37

Eu am fost in italia si inteleg cum e acolo,am fost la nasa la brescia la matusa lapadova,la 14 ani am fost ,am stat si in chirie la o vecina cu parintii ,erau paturi etajate acolo,magazinele altfel,am jucat tenis pina sa am problema cu muschi,dimineata se minca piine in forma de cozonat cu crema lor de ciocolata,avea jaluzele care toti uitasel sa le mai tragem ca se facu ziuz,era un tv cu filme italiene.LA nasa avea video,ma uitam la filme ,si eu am avut,se minca acolo banane,piine prajita la un aparat super cool aveam si un var mic de un an si un catytel pichinet ce tinea la mine,asa am invatat si it,am vazut si pe unchiul roberto ce era tare frumos ca unchi si bun,avanti,am progresat ieri iar si ma bucur,mi piace italia come no.beso ragaze parliamo dopo ,pupic si cuplaj fericit in special pupic.gif cheer.gif
+Quote Post
anca veselie
mesaj 24-07-2007, 03:11 PM
Mesaj #360

Lama

Raspunsuri: 5.241
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

salutare mirelus! pupic.gif ma bucur sa vad ca esti bine! cum mai e cu baby?

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post

47 Pagini V « < 22 23 24 25 26 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 30-08-2008 - 12:59 AM